madela
|
Pa se ponovno malo oglašam. Kot že veste smo sedaj končno začeli z intenzivnimi terapijami,tja greva 2-3x na teden,pač odvisno od tega,če imajo ob sobotah kaj fraj,potem naju še noter potisnejo.Za nama so sedaj štiri terapije in ravno veraj sva dobila zeleno lu,da lahko začneva jesti sadje in lahko pijeva sadne sokove Res,da morava pazit,da so sokovi brez dodanega sladkorja,ampak smo zelo veseli,ker se je nekaj le premaknilo. Zdaj delamo terapije na vsa žita,da bi se nam do odhoda na morje vsaj to sprostilo,ker ne bo fajn nosit s sabo vse hrane za našega pobalina.Torej v četrtek spet gremo tja in bomo videli,kako bo s pšenico,aja pa še jajca bodo upam,da šla že skozi. Punce,meni se zdi kot da sanjam,vse poteka tako hitro,da se sploh ne zavedam. Bom čez vikend malo napisala kako bo,upam da nas bodo v soboto tud poklicali. No pa sedaj smo zaeli z enournimi terapijami,ker prej se je malo bala zaradi srca,da ne bi bilo kaj narobe,bolj zaradi obremenitve,kot česa drugega. Pa ni bilo videti,da bi bilo kaj drugače...no razen tega,da naenkrat popije ogromne količine čaja. A to je bilo pri vas,ki ste že to dali skozi enako Piščanc,potem sta pa najina malčka nekje na istem glede teže in velikosti. Tudi naš je proti svojim vrstnikom precej majhen,vsi mislijo,da še 2 leti ni star Sicer pa ne obupat,čeprav je včasih težko s temi driskami,pa glivicami... Jaz si ne predstavljam kako bo ko mi bodo rekli,da lahko vse jeva,mene bo kljub temu še zmerom strah A katera od tukaj trenutno hodi v rogaško?? Tam srečujem mamice z svojimi otrokci,pa se sprašujem,e je to katera izmed vas. Mi imamo terapije zmeraj okrog 6-7 ure zvečer,pa bi lahko šle na kako kavico. A je katera tam v tem času. Mi pa komaj čakamo morje,pa se mi bosta ta dva tedna še tako vlekla. Pa upam,da se bo naš letos hotel kopat,ker lani je samo tulil.. Res pa ,da smo imeli cel teden bolj oblačno in deževno,pa tudi voda je bila precej hladna. Lepo se imejte,pa si še pišemo kaj!
|