madela
|
Ojla! Ja,nam zaenkrat dieta kar uspeva,sam naš malček se je 2x pregrešil,ker je na skrivaj bratcu iz rok potegnil piškot in ga pohrustal Povejte,a bo to imelo škodljiv vpliv na bioresonanco oziroma uspeh le te? Ravno danes gremo ponovno v rogaško,pa bom itak povedala,kaj se nam je pripetilo,.. No torej nas danes čaka,res tista taprava prva terapija.Ne vem kako se bodo odločali za naprej,ampak me zelo skrbi kaj bo mali jedel,ko bomo pristali na dieti brez zelenjave..Kako mu naj delam obroke iz sadja No saj nam res ostane še meso ,pa te testenine brez glutena,ko ji sedaj kupujemo,pa vendar se bo jedilnik precej skrčil...ja pa še mi bomo morali potem jest res na skrivaj,drugač bo mali mene pojedel,če mu ne bom dala... Bomo videli,kako in kaj bo šlo naprej,vsaj vem da gre naprej in da bo kaj kmalu,ali pa tudi ne,vse ok. Binabona,ko že sprašuješ...mi smo se od začetka še trudili,da bi uvedli te jedi,ki jih opisuješ,evrokrem,pa klobasice,pa margarine,pa mu ni nič ustrezalo. Klobase imajo vse sojine beljakovine noter(smo alergični),evrokrem tam je problem kakavova masa,ki je tudi ni dober prenašal,margarine pa nekako ni hotel. Peciva pa ne pečem,ker mi ne uspeva. Sedaj mu pa kupim piškote za celiakijo,ki ne vsebujejo na jajc,ne mleka in še ta brezglutenska moka je-pravzaprav je samo koruzna moka,pa voda in so našemu zelo dobri,pa tud sama sem poskusila,pa sploh niso slabi. Vglavnem,zaradi vsega skupaj,dam malemu za jest,samo res domačo hrano,nič predelano,da le ne bi še kake alergije ve pridobil. Zdaj,sem se pa malo razpisala.Punce lepo se imejte,pa poročam,kako nam je šlo danes na bioresonanci.
|