binabona
|
ojla Evo mene spet mal na netu. Smo totalno zaposleni, pa še računalnik nam je napadel en žužek. No zdaj smo zopet povezani z zunanjim svetom, pa lahko mal čvekam. Danes sem doma, ker imave z ob 9.30 zdravnika. Še vedno smo prehlajeni, pa sem morala prestavii sistematiko, vendar je dr, rekel, da jo želi danes videti. No pa gremo ponovno pogledati malo v ambulanto. Vam povem, da me že ob živce spravlja to obiskovanje dr. Vsake 14 dni me naroči na sistematski pregled in ker ima pupika svečko iz nosu nam ne vzame ne krvi ne urina češ, da bodo izvidi nekoliko slabši, pokazali pa ne bodo nič konkretnega, ker pupika pač ni bolna. Cepiti jo HVALA BOGU ne sme, če je prehlajena in tako se zgodba ponavlja 2x/mesec . Mi smo opravili zadnji pregled na bioresonanci. Žabica je b.p., alergije ni več, črevo pozdravljeno, skratka . Tako smo poleg uradnih testov dobili še dokončno potrditev od bioresonance, da alergije ni več. Ima pa ponovno malo bolj rdeča lička, pa mi je na bioresonanci rekla, da je to posledica prehlada in da bo vedno na poslabšanje zdravstvenega stanja reagirala s spremembo kože. To naj bi bila posledica kožne miazme-neka genska zasnova za občutljivo kožo, naj pa bi se to z leti popravilo in izboljšalo. Skratka svetovala nam je, da z mlekom počakamo do Haninega 1,5 oz 2 leta. Bomo videli. Res si ne želim še uvajati mleka glede na to, da je stalno prehlajena odkar je v vrtcu . Odločila sem se da se bom prijavila na provokacijo ko bo popolnoma zdrava. A mi lahko katera odgovori na naslednja vprašanja: - katero salamo lahko jemo-a so poli salame vredu - a obsaja katera hrenovka brez mleka - ali uporablate kakšne kupleje namaze in ali imate kakšen dober recept za namaz na kruh To vse me zanima ker imam v torek sestanek za prehrano v vrtcu. Dobrodošla je tudi kakšna ideja . Tatam pozdravljena. Mi ne jemo nobenih jogurtov in podobnih izdelkov. Imamo pa to srečo, da naša tega še ni poskusila in da je prvi otrok. Sojini jogurti so dovoljeni po 2 letu starosti, riževi deserti pa so full sladki. Naša jih sicer dobiva v vrtcu-riževe mislim, jaz pa jih ne kupujem ker je sam sladkor. Verjamem, da je problem ko imata dva otroka različni meni. Mi vsi jemo isto. 6 mesecev v našem hladilniku ni mleka, jajc in mlečnih izdelkov. Z možem jeva le izdelke, ki vsebujejo mleko-čokolada, piškoti, čips..., pa še to v min. količinah. Mi malicamo večinoma sadje, spečem kvašene rogljičke, mufine, kakšno drugo pecivo ali naredim kaj na riževem mleku. Joj sem se razpisala. Zdaj pa moram zbiditi našo lubico in odpeketati k dr. Uživajte
|