Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Dieta zaradi skrčenih oblačil 6.5.2007 20:57:50
|
|
|
|
tiasha77
|
Pa sej to sploh ni velik zakaj pa misliš da imam težave s preveč kg?
|
|
|
|
RE: Dieta zaradi skrčenih oblačil 6.5.2007 21:00:17
|
|
|
|
Tanyka
|
začetek 07.05.2007 Morrak(70 kg----željena teža55 kg) Tiasha77 (----željen cilj -8 kg) Beba76(55 kg----željena teža 50 kg) Bambina Lampica Tanyka (93 kg----željena teža 80 kg) Todi Dalija
< Sporočilo je popravil Tanyka -- 6.5.2007 21:06:30 >
|
|
RE: Dieta zaradi skrčenih oblačil 6.5.2007 21:11:56
|
|
|
|
Tanyka
|
Ostale pa ne boste povedale s koliko kg začenjate dieto? Zgleda, da začnem jaz z največimi, to pomeni, da bom največ shujšala Beba76-kaj se še kuj bašeš? Do polnoči še imaš čas Aja za jutri: jaz špinače na vodi ne bom jedla, si bom za kosilo nardila: 1 pečen puranji zrezek +solato Kaj pa boste ostale za kosilo? Lahko izbiramo hrano iz jedilnika ali je treba točno tisto jes kaj piše? Ker če ne smemo izbirat boma s Tiasho 77 fejst grešile Beba76-povej
< Sporočilo je popravil Tanyka -- 6.5.2007 21:12:59 >
|
|
[Brisano sporočilo] 6.5.2007 21:20:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Dieta zaradi skrčenih oblačil 6.5.2007 21:27:23
|
|
|
|
Tanyka
|
Nekatere bomo slivov dan preskočle Jaz začnem kr tako, kot sem napisala
|
|
[Brisano sporočilo] 6.5.2007 21:35:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Dieta zaradi skrčenih oblačil 6.5.2007 21:36:35
|
|
|
|
Tanyka
|
Zakaj A praznujete?
|
|
[Brisano sporočilo] 6.5.2007 21:37:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Dieta zaradi skrčenih oblačil 6.5.2007 21:50:53
|
|
|
|
Tanyka
|
začetek 07.05.2007 Morrak(70 kg----željena teža55 kg) Tiasha77 (----željen cilj -8 kg) Beba76 (55 kg----željena teža 50 kg) Bambina (55,8kg----željena teža 50kg) Lampica Tanyka (93 kg----željena teža 80 kg) Todi Dalija (----Željen cilj -8-10kg)
< Sporočilo je popravil Tanyka -- 6.5.2007 21:58:06 >
|
|
RE: Dieta zaradi skrčenih oblačil 6.5.2007 21:52:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Koliko jih imam ne povem rada bi jih pa dala dol še enih 8,lahko tudi 10.
|
|
|
|
RE: Dieta zaradi skrčenih oblačil 6.5.2007 21:58:37
|
|
|
|
Tanyka
|
Pa naj ostane skrivnost v glavnem, da boš na koncu zadovoljna
|
|
RE: Dieta zaradi skrčenih oblačil 6.5.2007 22:46:44
|
|
|
|
dalin
|
Tanyka še mene gor:69 kg ,cilj 55 kg(upam)
|
|
RE: Dieta zaradi skrčenih oblačil 6.5.2007 22:49:43
|
|
|
|
kenya
|
Jaz bi se tud prdružla, če lahko. Sem tole dieto pred 3 tedni začela, pa prej obupala, mogoče bo to rundo uspel. Je pa šlo vseen neki kilc dol. Rabm dat dol 5 kg, posebi tale 'plavalni obroč' okrog bokov .
|
|
|
|
RE: Dieta zaradi skrčenih oblačil 6.5.2007 22:50:53
|
|
|
|
Tanyka
|
začetek 07.05.2007 Morrak(70 kg----željena teža55 kg) Tiasha77 (----željen cilj -8 kg) Beba76 (55 kg----željena teža 50 kg) Bambina (55,8kg----željena teža 50kg) Lampica Tanyka (93 kg----željena teža 80 kg) Todi Dalija (----Željen cilj -8-10kg) Dalin (69kg----željena teža 55 kg) Kenya (željen cilj - 5 kg)
< Sporočilo je popravil Tanyka -- 6.5.2007 22:53:37 >
|
|
RE: Dieta zaradi skrčenih oblačil 6.5.2007 23:36:07
|
|
|
|
beba76
|
Ne serte ga zdaj, da bi začele kar s 1. dnem!!!! Pol z jedilniki ne bomo prišle skup! Pa začnite pol v torek, da bomo lahko ito jedle. Ker vse pa ne bomo preskočile predpriprave. Ali???
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.5.2007 23:52:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Dieta zaradi skrčenih oblačil 6.5.2007 23:54:08
|
|
|
|
beba76
|
Jaz definitivno začnem s slivami, kot sem prvič. Ve pa se odločte, kaj čte... Tiste, kmi vam ni za slive, si dajte še en dan duška
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.5.2007 23:56:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Dieta zaradi skrčenih oblačil 7.5.2007 0:11:30
|
|
|
|
beba76
|
Jaz slive menda bom, slivove vode pa itak da ne. Tudi prvič nisem, pa je kljub temu šlo 5 kil adijo. Zdaj pa grem, ker je že jutri
|
|
|
|
RE: Dieta zaradi skrčenih oblačil 7.5.2007 6:59:21
|
|
|
|
beba76
|
Dobro jutrooooo!! Vstante, da ne zamudite diete. Bi blo res škoda
|
|
|
|
RE: Dieta zaradi skrčenih oblačil 7.5.2007 7:13:43
|
|
|
|
Tanyka
|
Dobro jutro Smo že pokonci.Jaz že stradam -šala Jaz bom prvi dan malo prilagodila, jutri pa začnem isto kot ve . Kaj je ful pomembno to s slivami Imam pa še en dober recept Česn nastavljen na 70%alkohol.Je ful dobra zadeva pripomore k topljenju maščob,izgubi kg,proti migrenam,................ Če katero zanima mi naj pošle na zs Čao
|
|
RE: Dieta zaradi skrčenih oblačil 7.5.2007 7:31:28
|
|
|
|
beba76
|
Super, Tanyka. Tak bomo vsaj skupaj z jedilnikom . Ma, slive niso pomembne. Če so so, če ne pa ne. Pri meni sicer bojo, slivove vode pa ni bilo. Sem pa danes tak zaspana, da se ne da povedat. Tak zeham, sa bom menda celo mašino požrla Pa pošlji mi oni recepr, ker rada naredim kaka zdravila doma. Moram še v gozd po smrekove vršičke za sirup proti kašlju, ki ful pomaga.
|
|
|
|
RE: Dieta zaradi skrčenih oblačil 7.5.2007 7:44:57
|
|
|
|
Tanyka
|
ok, samo bom en čas rabla, da ga pretipkam To s smrekovih vršičkov pa poznam, ko daš v kozarec smrekove vršičke+sladkor-na sonce -je res super---mislima isto? Nekaj čist mimo diete Jaz sem se naspala, sedaj pa študiram, če bi šla po maternični vložek al ne-me je ful strah
< Sporočilo je popravil Tanyka -- 7.5.2007 7:53:12 >
|
|
RE: Dieta zaradi skrčenih oblačil 7.5.2007 7:50:00
|
|
|
|
beba76
|
Med vršičke dam jaz še zraven sladkorja limono za vitaminčke. Tak da devam plast vršičkov, plast limoninih kolobarčkov, plast sladkorja. Vložek?? Kaj pa vem, jaz mam slabe izkušnje, tak da nisem pravi nsalov za svetovanje Zgleda, da druge ne bojo vstale, da ne bo treba stradat. Heroji smo pa že na bojišču
|
|
|
|
RE: Dieta zaradi skrčenih oblačil 7.5.2007 7:52:17
|
|
|
|
Tanyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: beba76 Zgleda, da druge ne bojo vstale, da ne bo treba stradat. Heroji smo pa že na bojišču
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?