beba76
|
MORRAK, res si optimist . Dvomim, da ti bo v eni rundi uspelo, kajti piše, da največ mislim, da 9 kil - moji mami je uspelo, meni pa max 5kg. Sliv jaz ne namakam in seveda ne pijem te vode, jih pa kar tak na suho pojem, pol se pa res držim oz. pojem še kaj manj, kot piše - recimo kuhane špinače in samo osoljene ziher ne bom jedla Pa tudi kave nobeno jutro ne pijem, ker nisem kofetarca in sem tak do malice tešča. Jaz več ne dojim in ti ne znam povedati, kaj se bo zgodilo s tvojim mlekom. Sicer pa zdaj že itak ne dojiš ne vem kako dosti in menda ne bo krize. TODI pripravnega dne ne preskočimo, ene le sliv ne bomo namakale in pile te vode ampak jih bomo samo tak pojedle, ene pa še to ne. Drugače je pa jutri štart. TANYKA, daj še na seznam, kolko kilc ma kera (če seveda vse zaupajo) in na koliko bi rada shujšala, da pol vidimo, kateri je uspelo oz. koliko se bo treba ša trudit. Jaz mam trenutno 54 - sem na morju pridelala dobra 2 kg, bojim se, da pa ta dva dni, ko sem doma in vem, da v ponedeljek začnem z dieto še kako kilo zraven . Tak da mi za štartno kilažo raje piši 55, rada bi pa prišla vsaj na 50, še lepše pa bi bilo, če bi šlo še kaj več dol. A v to močno dvomim. Ker je danes zadni "ješči" dan, si privoščim, kar gre. Od peciva, do sladkarij, kosila, sladoleda...skratka nič ne uide mojim ustom. Še moje sem opozorila, da nej se me izogibajo, da keremu ne zmanjka kak del telesa
|