Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Dieta zaradi skrčenih oblačil 7.5.2007 10:54:41
|
|
|
|
beba76
|
DAYSI, dobrodošla!
|
|
|
|
RE: Dieta zaradi skrčenih oblačil 7.5.2007 11:00:00
|
|
|
|
daysi
|
Telovadba je obvezna vsaj dan vsaj dvakrat po uro in pol . A kako meni to uspe. Prvo daš bebiko v voziček in greš do druge najbolj oddaljene trgovine od vašega doma. Popoldne lahko greš v bližnji gozd na sprehod z vozičkom in še s starejšimi otroki, če jih imaš. Se nahodiš in še bebika je na zraku- dve muhi na en mah.
|
|
[Brisano sporočilo] 7.5.2007 12:50:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Dieta zaradi skrčenih oblačil 7.5.2007 12:56:26
|
|
|
|
Tanyka
|
Jaz pa nisem še nič, čakam, da mali zaspi, in si grem potem nekaj pripravit
|
|
RE: Dieta zaradi skrčenih oblačil 7.5.2007 12:58:12
|
|
|
|
dalin
|
Da se še jaz malo javim .Mal se mi je usralo danes in imam dve urni zamik.Kaj naj zdaj?Jajčka bi morala ob 10.pojesti,pa sem jih šele opoldne.Naj kaj spustim .Skuto mogoče,mi ne diši najbolj 10 dkg hrenovke!!!Koliko je to,polovica ali ena cela .Pa brez kruha,ne
|
|
RE: Dieta zaradi skrčenih oblačil 7.5.2007 13:26:09
|
|
|
|
TODI
|
Dalin, jaz sem svojo krenovko tehtala in je polovica 9 dag, tako da bo kar toliko ker v detalje pa ne grem!!! Še malo pa bomo spet jedli , ampak lačna pa še vedno nisem. Sem prejle sedela pri mizi, ko sta tast in tašča imela kosilo, pa me ni prav nič motilo
|
|
RE: Dieta zaradi skrčenih oblačil 7.5.2007 13:43:48
|
|
|
|
Tanyka
|
Jaz sem si nardila en mali puranji pečen v tefalki+ paradižnik narezan na kolobarje, in malo posoljen Upam, da me vzdrži, zvečer pa imam namen popit dosti vode+ 1 jabolko To je to iz mojega jedilnika
|
|
RE: Dieta zaradi skrčenih oblačil 7.5.2007 13:51:03
|
|
|
|
dalin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanyka Jaz sem si nardila en mali puranji pečen v tefalki+ paradižnik narezan na kolobarje, in malo posoljen Upam, da me vzdrži, zvečer pa imam namen popit dosti vode+ 1 jabolko To je to iz mojega jedilnika Pa je u redu,če tako preskakuješ po jedilniku.Jaz nimam pojma ali naj zdaj 2dl radenske spije al en hrenovko pojem
|
|
RE: Dieta zaradi skrčenih oblačil 7.5.2007 13:57:10
|
|
|
|
Tanyka
|
Jaz sem prejšnji teden vzdržala 1 teden pa preskakovala, pa sem kljub temu shujšala Povej beba76-kako?
|
|
RE: Dieta zaradi skrčenih oblačil 7.5.2007 14:12:40
|
|
|
|
dalin
|
Toliko da vem kako in kaj.Čeprav sem trenutno lena in se mi ne da iti zdaj zrezka pečt.Se mi že kar malo v glavi od lakote.Upam da ne bo preveč na mleko vplivalo,sicer pa moje dete danes nekaj protestira in hoče samo GH.Ko mu joško ponudim,samo naredi
|
|
[Brisano sporočilo] 7.5.2007 15:37:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Dieta zaradi skrčenih oblačil 7.5.2007 16:50:14
|
|
|
|
beba76
|
Kaj pa vem...mogoče bi več shujšala, če bi se strogo držala . Zdi se mi, da je bistvo, da med obroki nič ne ješ in da ne mešaš hrane med sabo. Ko je meso, je meso, ko kruh, kruh....ala ločevalna. Ma nisem vam jaz baš neki strokovnjak za hujšanje
|
|
|
|
RE: Dieta zaradi skrčenih oblačil 7.5.2007 16:50:40
|
|
|
|
beba76
|
BAMBINA, tam ene tretji dan se začne
|
|
|
|
RE: Dieta zaradi skrčenih oblačil 7.5.2007 16:59:18
|
|
|
|
tiasha77
|
punce, mene grabi lakota, prejle sem se davila s skuto (beba maš prav, sama po seb ni nč okusna ), komaj čakam na jabolko Po moje bomo s tamalo kar vn pokale, da ne gledam vse te hrane doma , pa zvečer bom šla po moje kar hitro spat (optimist).
|
|
|
|
RE: Dieta zaradi skrčenih oblačil 7.5.2007 17:20:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Mene so pa slive pognale,da je šlo iz mene še tisto kar sem lani jedla. Ko me zagrabi lakota,si skuham grenko kavo,pa me mine.Samo večeri so
|
|
|
|
RE: Dieta zaradi skrčenih oblačil 7.5.2007 18:00:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Jas sem pa danes preskočla slive, radensko, skuto Pojedla sem dve jajci, tri rezine salame in sedajle eno jabolko. lačna nisem telovadba eno uro sprehoda s tamalim, zdajle, če bo zaspal pa grem še mal krompir okopavat če se bom do konca tkole držala
|
|
|
|
RE: Dieta zaradi skrčenih oblačil 7.5.2007 19:07:51
|
|
|
|
beba76
|
Čipka, blagor tebi, da nisi lačna. Jaz že bele miši vidim . Eh, saj zdaj mam deco za zrihtat, ker sem spet sama, pol je pa itak še jogurt na sporedu.
|
|
|
|
RE: Dieta zaradi skrčenih oblačil 7.5.2007 19:42:25
|
|
|
|
kenya
|
Jest sem pa cel dan dirkala okrog, tko da sem mal pozabla mislit na hrano. Evo, zdej sem pa doma, mam pa mal krize. Mislm, da bom šla spat z našo malo . Sam neki me zanima, a je kava drugač kej omejena, al jo lahko v poljubnih količni pijem? Grenko, seveda... ....sam želodček mi pa napolne. Še 20 min, pa gremo na jogurt....mam slivovega, da bo v današnjem 'slivovem' stilu
|
|
|
|
RE: Dieta zaradi skrčenih oblačil 7.5.2007 20:05:13
|
|
|
|
tiasha77
|
Tako, jogurt je v želodčku, kaj pa sedaj? Čipka - bravo
|
|
|
|
RE: Dieta zaradi skrčenih oblačil 7.5.2007 20:34:04
|
|
|
|
dalin
|
IZVIRNO SPOROČILO: tiasha77 Tako, jogurt je v želodčku, kaj pa sedaj? Čipka - bravo Najbolj,da gremo vse spat .A kaj,ko mene čaka 4 stroje cunj za peglat
|
|
RE: Dieta zaradi skrčenih oblačil 7.5.2007 20:40:43
|
|
|
|
Tanyka
|
Jaz pa bi nekaj sladkega Ne, saj ne bom
|
|
RE: Dieta zaradi skrčenih oblačil 7.5.2007 20:46:10
|
|
|
|
TODI
|
Tako dan je skoraj že za nami in uspelo nam je pregurat prvi dan. Bravo me . Pa še lačna nisem prav nič
|
|
RE: Dieta zaradi skrčenih oblačil 7.5.2007 20:52:27
|
|
|
|
Tanyka
|
Kaj pa sladko Jaz se namreč od vse hrane kar obstaja najtežje odpovem sladkariji Pozabi Tanja Grem rajši kozarec vode spit
|
|
RE: Dieta zaradi skrčenih oblačil 7.5.2007 21:02:37
|
|
|
|
dalin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanyka Kaj pa sladko Jaz se namreč od vse hrane kar obstaja najtežje odpovem sladkariji Pozabi Tanja Grem rajši kozarec vode spit OJ Daj no,zdrži.Meni še jogurt ni pasal,pa sem ga vseeno,da me ne bi slučajno kakšen zgrabil ob 11.zvečer .Kakšen kapučino si skuhaj,jaz bi tudi zdaj eno svojo brezkofeinsko.Mi manjka,ker je popoldne nisem.Mislite da lahko . Še nekaj:za jutri,ko naj bi bil za večerjo zrezek(čeprav razmišljam da bi zamenjala z jajci,opoldne zezek,zvečer jajca),torej,velja ista ura ali od jutri naprej po 18.uri nič več.Po moje po 18. nič več,saj je pet obrokov in če jih razdelimo na deset ur,pride na vsaki dve uri po malem(če računamo od 8.zjutraj do 18.zvečer). Mater sem pametna
|
|
RE: Dieta zaradi skrčenih oblačil 7.5.2007 21:15:10
|
|
|
|
beba76
|
Dalin, ti si pa en brihtol Po moje ni nič narobe, če obroke zamenjaš , pa da po 18 ne jemo več nič?? Recimo... Sicer je pa dan minil - z več ali manj lakote , zdaj pa je res najbolje, da gremo spat. Jaz se grem res umit in podolgem, ker sem čist adijo, saj se še nisem naspala odkar smo prišli z morja. Ja, ja, vsak izgovor je dober Pa-pa debelinkice, jutri bomo že bolj suhcene
|
|
|
Izraz posvojitevagnesAli se strinjate, da se beseda posvojitev uporablja tako za posvojitev otroka kot za "posvojitev živali"? (prosim, zapišite komentar)Se zelo strinjam. (
27%)
Se strinjam. (
20%)
Mi je vseeno. (
30%)
Se ne strinjam. (
10%)
Se nikakor ne strinjam. (
14%)
Število vseh glasov: 271Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!