Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Dieta zaradi skrčenih oblačil 18.5.2007 11:18:28
|
|
|
|
beba76
|
TRIXI zarečen kruh pa to... Žolčno dieto imajo bolniki z žolčnimi kamni - logično. Je pa dieta, ki je katastrofalna!! Nič svežega sadja in zelenjave, nič maščob, nič pohanega, nič sladkega, nič konzerviranega, ne mlečnega, nič.....NIČ!! Skratka skoraj crkneš, ješ pa vsak dan isto tisto, kar pač lahko. Dovoljen je kruh - star vsaj en dan, pudingi, kake nemastne juhe, zelenjavne juhe, pa ne spomnim se več, ker je že dobri dve leti od tega, ko sem mela to sranje. AAndreja, nekje na začetku teme je prilimana dieta , samo ene malo goljufajo
|
|
|
|
RE: Dieta zaradi skrčenih oblačil 18.5.2007 22:21:56
|
|
|
|
stuhica
|
Ojla bejbe kdaj mislite spet začet??? Jaz bi rada potem verjetno še počakam drug teden ko imamcel teden predavanja pol bi pa začela še 1x. Prvič je bilo uspešno in je šlo sicer pri kršenju pravil 2,5 kg dol, ampak ok tud to je nekaj kajneda!! Čav bav
|
|
[Brisano sporočilo] 21.5.2007 9:30:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Dieta zaradi skrčenih oblačil 22.5.2007 8:18:10
|
|
|
|
tiasha77
|
Punce sam da vam napišem moj rezultat: zgubila dobre 3 kg, ker se ta drugi teden nisem več strogo držala (ja sej vem ). Se mi zdi pa fina dieta že s tega stališča da ti malo omeji hrano, ker drugače jst pojem vse kar mi pride pod roke . Tak da beba hvala za dieto, mogoče probam še kdaj, če ne prej, takrat ko se bo treba dat v kopalke . Drugače pa imam po kg isto kot pred nosečnostjo, samo nekak drugače se je tale moj špehek razporedil (manj ga je v zizah, pa več na trebuhu ). Kak je pa drugim uspelo? Todi, Tanyka, Lampica? Huanita in Stuhica in vse ostale, ki ste še za nami, kar pogumno vztrajat .
|
|
|
|
RE: Dieta zaradi skrčenih oblačil 22.5.2007 9:53:54
|
|
|
|
TODI
|
Moj rezultat je -5kg , pa se tudi nisem tazadnji teden čist držala oz sem bolj nič kot kaj jedla, tako da kar vredu, sedaj sem pa že drugi dan na ločevalni dieti, ke rsem si zadala, da moram obleči tisto oblekco, ki sem jo nosila pred prvo nosečnostjo, tako da bomo videlai kako pa kaj! Beba hvala za dieto, je kar fajn, sploh če se učiš in si na računalniku, ti še kuhati ni potrebno, ker sploh nisi lačen in potem tudi nič ne ješ!! Pa ostale??
|
|
RE: Dieta zaradi skrčenih oblačil 22.5.2007 10:57:36
|
|
|
|
Tanyka
|
- 4 kg Sem drugi teden fejst grešila Ja nič punce za mene se je včeraj začel novi teden hujšanja, če lahko temu tako rečem . Jedla bom tak vse do morja (20.7), ne vsak dan ampak čimvečkrat. Upam, da mi uspe prit do 80kg, mogoče celo 79kg . Če pa bo spredaj res 7 pa pijemo-častim
|
|
RE: Dieta zaradi skrčenih oblačil 22.5.2007 19:13:26
|
|
|
|
lampica
|
Ja jz sem uspela tud zgubit sam -3kg . je pa res, da sem kar dost grešila. tud jz bom poskusila čim večkrat jest tako in po možnosti malo kombinirat z ločevalno. lahko bi se še naprej spodbujale.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.5.2007 22:19:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Dieta zaradi skrčenih oblačil 22.5.2007 22:54:03
|
|
|
|
tiasha77
|
Bravo punce za izgubljene kg, naj se ne vrnejo !
|
|
|
|
RE: Dieta zaradi skrčenih oblačil 23.5.2007 22:27:01
|
|
|
|
stuhica
|
BRavo punce za izgubljene kg! Je katera za štart v ponedeljek ??? Upam da se mi še katera pridruži jaz bi mogla zgubit vsaj 9-10 kg!! Bi bilo več kot dobrodošlo, pa če bi jih izgubila najmanj 5 bi bil to res že velik napredek!! Dejte mi sporočit če bi še ktera spet začela za dva tedna!! Čav bav
|
|
[Brisano sporočilo] 30.5.2007 15:29:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Dieta zaradi skrčenih oblačil 3.6.2007 15:40:47
|
|
|
|
TODI
|
Morrak jaz sem na ločevalni in do sedaj je šlo dol 7kg, tako da še vsaj 7 bi jih morala dol dat, bomo pa videli koliko časa bom zdržala.
|
|
RE: Dieta zaradi skrčenih oblačil 5.6.2007 10:52:12
|
|
|
|
lampica
|
Jz se tudi trudim iti malo diete. Samo kaj ko mi ne uspeva vedno. jz ful rad jem kruh in zaadnej dni sem čist v njega padla. Ampak je konec s tem. jz bom probala iti naprej z ločevalno tak, da upma, da mi vsaj malo uspe.
|
|
|
ime za punco?adockime za punco?julija (
41%)
ajda (
35%)
tinkara (
24%)
Število vseh glasov: 616Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!