|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
30.9.2007 9:46:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 3426
   [Brisano sporočilo]
30.9.2007 9:47:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 3427
   RE: avguštine
30.9.2007 9:53:00   
goda13
Ima enga tašča (tastarga), enga pa midva. Se bomo mogle s sončnico zmenit, kje. Upam, da se kaj oglasi danes. Mi pa pospravljamo, pol pa skuhamo in gremo na morjeuser posted image . Raje bi šla sam tako malo na izlet, kot na obisk, ampak, saj bo kmalu petekuser posted image

Imejte se lepo 

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
   [Brisano sporočilo]
30.9.2007 9:55:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 3429
1.10.2007 10:31:25   
sončnica13
Evo meuser posted image
Za mano je spet en pester vikend, pa ni blo velik cajta za RR-včeraj ničuser posted image .
Jh tak je v soboto sem bila na 2-eh porokah v razmiku 2,5 ure in cca.60 km narazen (sem drugo mal zamudilauser posted image ). Včeraj smo bli pa cel pop. na Črnem vrhu, zvečer sn sla pa sam še spat.

< Sporočilo je popravil sončnica13 -- 1.10.2007 10:33:52 >

Neposredna povezava do sporočila: 3430
2.10.2007 15:25:59   
sončnica13
No, kaj je z vami-smo na 4. stran padleuser posted image ceGoda in bambina-Ste bli včeraj še dolgo?
Jest sn pršla ob devetih domov-je blo kar dolg- polhn govorancij (župan je imel govor pa J. Podobnik), tak de smo že od tam šle pred koncem.

Kaj ponete ko je tako lepo?
mi2 sva bla dop. zunaj, zdaj pa še spi, potem pa spet vn. A vaši tud jokajo, ko greste not? Naš se upira na vse pretege, ko ga nesem not.

(odgovor članu sončnica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
2.10.2007 21:02:00   
goda13
Sončnica, smo ble do šestih. Kimija je očka prišel iskat okrog pol šestih, mi smo pa še mal podebatirale. No, pa še moj je tolk zgubast, da mi je pustu avto, kjluče pa s sabo nesuuser posted image . Sm jih mogla pol čakat, no sm šla pa zapravljatuser posted image

Pa še rekla si, da upaš, da boš kmalu. Ja, kaj češ, če imajo zmeraj ful dolge in dolgočasne govore

Midva imava jutri cepljenje. Greva že tretjič, upam, da bo veljalo, da v tretje gre rado

Neposredna povezava do sporočila: 3432
2.10.2007 21:43:21   
beba76
GODA, tvoj in denarnica user posted image user posted image user posted image user posted image  Se je meni že tudi zgodilo, le da sem na strehi vozila krožnik od peciva. Sem nesla vzgojiteljicam, da so se malo posladkale, pol sem pa devala otroka v avto, krožnika pa sem pač morala nekam odložit (kot tvoj denarnico) in se mi je nabolj primerna zdela streha avtomobila. Pa se veselo peljem en dober kilometer, pol pa kar naenkrat nekaj zaropota. Kaj pa je to???? Pa mi ni potegnilo, da sem krožnik odložila na streho. Se vsa pametna obrnem in grem nazaj pogledat, da nisem kakega dela avta zgubila (enkrat so mi zavorne ploščice na vsem lepem ven padle med vožnjo). Pa se pripeljem do "mesta zločina" in vidim koščke keramike na tleh...in bilo mi je vse jasno...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače smo mi tudi cele popoldneve zunaj in še lovimo ta zadnji sonček. Iti v hišo je pa problem, tak da jo moram zmerom nest. Seveda ji ne paše, ker je pač zaj cela pametna, ko zna hodit user posted image

Nič, grem Kmetijo gledat, da vidim, kaj sploh to bo user posted image

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
2.10.2007 22:48:16   
sončnica13
O goda vem kako je to, smo mel v nedeljo tak primer, ko smo šli s Črnega vrha, jaz sem peljala Nika, taščo in tasta, user posted image   se je pa s službenim kombijem pelal do cerkna, tam je pa itak mel svoj avto, no pa me kliče, ko smo bli že skor v Planin, da če je slučajn kluče od apartmajev v mojmu avtu pustu-pa jih je res, no sam na srečo prav, da jih ne rabjo in, da jih bo že v ponedelj pelal, ko je dop. delal-ok. in gremo naprej, pol se pa jest spomnim mal pred Kladjem, da ima jakno v avtu (mojmu), pa ustavm, da pogledam, če ima kluče od avta v žepu-pa so bli res not. Kaj čem druzga, obrnem avto in gas nazaj, pa me pokliče ko smo ravn v Cerkno prpelal, če je men ključe od avta dal, jest pa, kao da neč ne vem in zapelem k hotelu un je pa ravn vn pršu (je šel še v kombi prevert) in mu ni bl neč jasn kaj mi tam delamouser posted image .

Uh to sn pa natančn napisala-še ure manjkajouser posted image

No na strehi avtomobila pa zaenkrat še nisem nič prevažala.

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
   [Brisano sporočilo]
3.10.2007 21:02:49   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3435
3.10.2007 21:13:53   
goda13
Oj bambina!

Sm vidla Mašo v reviji moj malčekuser posted image . A šele zdaj ste prišle? Ste imele pa vredu mini počitnice.

Mi spet nismo bili cepljeni. Imamo " kao" spet rdeče grlo

Neposredna povezava do sporočila: 3436
   [Brisano sporočilo]
3.10.2007 21:28:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 3437
3.10.2007 21:36:49   
goda13
Ja, naša pediatrinja. Očitno je imela slab dan, ker ni bil noben cepljen. Kimi je takoj ko jo je zagledal začel ful jokat. Tut zgleda ful neprijazna. Ma, brez veze, sam spet bova mogla it čez 14 dni.

Me pa prav zanima kakšne preiskave morata dat skoz. Ta je mal čudna ane?

A ti si pa kar zappa kupila? Sej sm ti rekla, da ti lahko jaz posodim voziče. Upam, da se bo rada vozilauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3438
   [Brisano sporočilo]
3.10.2007 21:39:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3439
3.10.2007 22:27:35   
sončnica13
bambina imaš Z.S.

goda-mogoče vaji ima pa P. tolk rada, da vaju hoče večkrat vidlauser posted image -še posebn tebe.

bambina-poročaj glede preizkav. Kako je pa s službo???

Neposredna povezava do sporočila: 3440
   [Brisano sporočilo]
3.10.2007 22:33:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3441
3.10.2007 22:38:15   
sončnica13
zdej, ko je RR v teh jesenskih barvah se ful slabo vidi ona puščica za Z.S.
No, ti kar uživaj doma, jest tud, čeprov po eni strani pa kar "težko" čakam, da grem delat. spomn me na to, ko bom "jamrala" predenj grem delatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3442
   [Brisano sporočilo]
3.10.2007 22:40:07   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3443
3.10.2007 22:44:52   
sončnica13
Do 23-ega imam še porodniško, pol pa ne vem kolk časa bom še na dopustu, po eni strani bi šla kar delat, pa bi bla pomladi doma, sam mi najbrž ne bodo pustil, da bi ves dopust prenesla.

IZVIRNO SPOROČILO: bambina
. Samo nove barve so mi pa všeč.

Men tud

Neposredna povezava do sporočila: 3444
3.10.2007 22:54:10   
sončnica13
Me pa ful glava boli dons. Sn šla dopoldne brata od svaka kropit (star 30 let), pol sn pa tam še za enga sodelavca zvedla, da je ponoč umrluser posted image . V obeh primerih rakuser posted image , kar ne morem verjet kolk je tega,....

Neposredna povezava do sporočila: 3445
   [Brisano sporočilo]
3.10.2007 22:55:05   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3446
3.10.2007 22:59:37   
sončnica13
To je pa res ful zgodaj, dobr opravta!
Lahko noč!
Jest bom pa še tle visela, ker itak ne morem spatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3447
   [Brisano sporočilo]
4.10.2007 10:07:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3448
4.10.2007 10:24:15   
sončnica13
Superuser posted image .
jest pa grem zdaj likat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3449
   [Brisano sporočilo]
4.10.2007 13:00:33   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?