beba76
|
Sem že v starem tempu v službi, tak da mi bo drug teden, ko grem na 4-urni delavnik, menda kar falilo, ko sem se tak lepo vpelala na poln delovni čas Samo se bom potrudila in šla po 4. urah domov, pa naj mi bo še tak hudo GODA upam, da se vreme popravi, da se vam ne bo treba spet kam selit. BAMBINA, a se že kaj uvajata v vrtec? Naša je v vrtcu že o.k. zjutraj le še včasih malo pojokca, ko jo pustim tam (ko jo predam vzgojiteljici), drugače je pa super, poje baje za tri, zaspi sama na ležalniku skratka se ji dogaja. Danes jim je med spanjem padla z ležalnika in pol več ni hotela spati (spala je 45 min), pa je bla vzgojiteljica čist paf, ko sem prišla po njo - mi je razložila, kako se je zgodilo, da jo je vse pregledala, če ma kako buško, naj jo jaz še doma pogledam....skratka vsa uboga je bila. Pa sem rekla, da naj se ne sekira, da se pač zgodi. Med spanjem se je z nogami nekak odrinila in odletela naprej čez ležalnik. Kaj čmo, sreač, da se ni nič zgodilo. Drugače pa že ful hodi - tudi teka, ma pa še vedno samo dva zobka, tak da se ji v vrtcu čudijo, kak lahko s tema dvema vse je. Je prava požeruščka, poje za dva, ko pa pridemo domov, pa mora biti na horuk že vse na polici, ker se samo dere: em, em, em... Aha, še to vam moram povedati, da smo kupili mašino za peko kruha in zdaj se peče mlečni kruh z rozinami. Njamiiii Nič, spat, ker je jutri služba.
|