beba76
|
LAMPICA, malo bo treba va lajf Butanje z glavo ga bo pa minilo. Saj bo hitro zaštekal, da to boli. BAMBINA, če pa praviš, da nalagaš. Kaj pa pol nalagaš - minus, kot jaz? Kaj ve najdete doma vse pošlihtano in pospravljeno, ko se vrnete iz službe? Moje otroke ma popoldan po navadi mama, ker moj malokdaj pride domov pred mano, odide pa že zjutraj (dela po 12 ur, da ša tiste moje 4 notri naredi ). In če mojega še ni doma, me otroci pričakajo še čisto neumiti, treba jim je dati večerjo... Doma sem ob 18.30 in začne se akcija. Mala dva pod tuš, pol oblečt, pol najest in pol gre Tia spat, Gal pa še bluzi gor in dol. Večja dva se seveda že vse sama porihtata, pa tudi večerjo si po navadi naredita sama. Najdem pa seveda kako igračo tu, kako tam, kake cunje na nepravem mestu....skratka, dela, da se ti zmeša. In ko vse pospravim, moram še po tleh pobrisati, ker drugače nisem zdrava in ne moram spati. Tak je moj večer po vrnitvi iz službe. In če je slučajno praznik in se moj vrne pred mano, so otroci že umiti ali pa še "v delu" in jimpol samo še večerjo pripraviva. Ne vem, kak to, da pa on nobene igrače in nobene cunje, ki je na nepravem mestu ne vidi A se vašim tudi to dogaja. Pa da je po tleh vse zaflekano, tudi ne opazi . Nič, ga bom kar k okulistu naročila
|