|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
27.9.2007 18:59:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sončnica13)
  Neposredna povezava do sporočila: 3401
   RE: avguštine
27.9.2007 19:20:22   
goda13
Ojla

No, vidim, da se počasi zbirate za večerni čvekuser posted image

Pri nas ful pada dežuser posted image , upajmo, da ne bo hujšega. Kako ste? Pri nas je vse po starem razen tega da imam 10 dni dopusta, ker je šla mama v Valdoltro, pa nimamo malega kam dat. Se mi kar pašeuser posted image

Bambina, kako je s službo?

Beba, upam, da si se že navadila nazaj na tempo v sllužbiuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
   [Brisano sporočilo]
27.9.2007 21:10:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 3403
27.9.2007 21:44:34   
beba76
Sem že v starem tempu v službi, tak da mi bo drug teden, ko grem na 4-urni delavnik, menda kar falilo, ko sem se tak lepo vpelala na poln delovni časuser posted image  Samo se bom potrudila in šla po 4. urah domov, pa naj mi bo še tak hudo user posted image

GODA upam, da se vreme popravi, da se vam ne bo treba spet kam selit.

BAMBINA, a se že kaj uvajata v vrtec?

Naša je v vrtcu že o.k. zjutraj le še včasih malo pojokca, ko jo pustim tam (ko jo predam vzgojiteljici), drugače je pa super, poje baje za tri, zaspi sama na ležalniku skratka se ji dogaja. Danes jim je med spanjem padla z ležalnika in pol več ni hotela spati (spala je 45 min), pa je bla vzgojiteljica čist paf, ko sem prišla po njo - mi je razložila, kako se je zgodilo, da jo je vse pregledala, če ma kako buško, naj jo jaz še doma pogledam....skratka vsa uboga je bila. Pa sem rekla, da naj se ne sekira, da se pač zgodi. Med spanjem se je z nogami nekak odrinila in odletela naprej čez ležalnik. Kaj čmo, sreač, da se ni nič zgodilo.
Drugače pa že ful hodi - tudi teka, ma pa še vedno samo dva zobka, tak da se ji v vrtcu čudijo, kak lahko s tema dvema vse je. Je prava požeruščka, poje za dva, ko pa pridemo domov, pa mora biti na horuk že vse na polici, ker se samo dere: em, em, em...user posted image

Aha, še to vam moram povedati, da smo kupili mašino za peko kruha in zdaj se peče mlečni kruh z rozinami. Njamiiiiuser posted image user posted image

Nič, spat, ker je jutri služba.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3404
   [Brisano sporočilo]
27.9.2007 21:51:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu beba76)
  Neposredna povezava do sporočila: 3405
28.9.2007 11:21:45   
lampica
Ojla!

Tak butast dan je dans, da se mi kar nič ne da delat! Je pa res fino, ker je jutr sobota.

No kako ste kaj! Berem, da je Beba spet v službi. Bambina službo čaka, Goda pa ima dopust. Verjetno sem kaj pozabila.

Pri nas je vse postarem. Mali je spet malo prhlajen, drugače pa vresdu. Dva vikenda smo bili v trgatvi in skoz je bil zraven. Že je pravbi mali delavec.

Me pa zanima, kaj vaši malčki jejo ob večerih oz. za večerjo? Ali še pijejo mleko v flaški? Naš je pri pitju mleka zelo aktiven. Spije zjutraj in zvečer celo flašo mleka. Včasih hoče piti še ponoči. Tak da res ne vem ali je to čist vredu, toliko mleka spit.

Ja nič grem delat naprej, da ne bo šef hud.

Neposredna povezava do sporočila: 3406
   [Brisano sporočilo]
28.9.2007 14:18:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lampica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3407
28.9.2007 14:26:57   
sončnica13
No, evo včer sn pa zatajila user posted image , je grmelo, pa smo vse sklopil, pol pa nism prklaplal nazaj-sn šla mal prej spatuser posted image .--
naš ni nikol mleka po flaši pil, zvečer mu ponavad v mleko nadrobim piškote (piknik), al pa prepečenc, al pa kakšen gres skuham, pa polento na mleku, zjutraj pa kakšne lino-variante, oz. tud kdaj piškote/prepečenec v mleku. Pa sem mu probala dat mleko po lončku, sam ga ni maral. Se pa zvečer in zjutraj še vedno malo dojiva.

je res danes en lenoben dan, imam sicer namen it zvečer še na nek koncert-sam zdej se mi pa neč več ne da,........ no najbrž bom vseen šla, da se mal razvedrim user posted image

Lp

.

(odgovor članu lampica)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
   [Brisano sporočilo]
28.9.2007 14:30:15   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3409
28.9.2007 15:01:33   
sončnica13
O bambina!
A ni danes tak smotan danuser posted image , men se prov neč ne da.

Neposredna povezava do sporočila: 3410
28.9.2007 15:41:00   
goda13
Oj babeuser posted image

Midva s Kimijem sva spet sama, kot vsak dan ta tedenuser posted image . Zdaj pečeva v pečici palačinke s kislo smetano in parmezanomuser posted image . Sem si jih ful zaželela, pa sm jih mogla nadrit. Upam, da jih delam prav, ker jih delam prvič.

Tut pri nas je tako user posted image  vreme. Še sreča, da se mali sam zamoti, pa čeprav imam pol celo stanovanje obrnjeno okoliuser posted image

Naš ima zjutraj za zajtrk milupine kašice, ki se mešajo z vodo, za večerjo pa čokolino. Pa smo že probali veliko stvari za večerjo, sam zmeraj mora bit po vsem kar poje za večerjo še čokolino.

Zdej mi pa musko daje na glas in pleše zravenuser posted image user posted image

Bambina, komaj čakam nedeljeuser posted image . Mi boš mogla sporočiti, kdaj pridete, ker mi do konca formule ne moremo. Saj veš, da ne moreva zamudit dirkeuser posted image

Lep dan

Neposredna povezava do sporočila: 3411
   [Brisano sporočilo]
28.9.2007 20:27:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 3412
28.9.2007 22:20:53   
goda13
Ja, ful superuser posted image user posted image .Boste imeli tamale počitniceuser posted image . Sej sm vidla, da je formula že ob sedmih zutraj, tako, da ni problema, pa itak sem še cel drugi teden fraj. A pridete vsi trije al same

Neposredna povezava do sporočila: 3413
   [Brisano sporočilo]
28.9.2007 22:32:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 3414
28.9.2007 22:34:05   
goda13
Super, pol se bova pa mogle slišat za v ponedeljek, da gremo na en sprehod al pa na kafeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3415
   [Brisano sporočilo]
28.9.2007 22:38:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 3416
29.9.2007 10:19:19   
goda13
poglej na http://www.bob.si/bob.webteh.com/default.htm

Neposredna povezava do sporočila: 3417
29.9.2007 10:39:34   
sončnica13
IZVIRNO SPOROČILO: bambina

Pridemo v nedeljo bolj podvečer. Bom pa do torka. Po kosilu moremo it, ker mi zavod teži. Čene bi bli več dni.

Pol pa lahko eno srečanje nardimo v tem koncuuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3418
29.9.2007 13:39:52   
lampica
Oj!

Dans sem pa celo jz doma in lahk kaj preberm.

Sem že skoraj počistila stanovanje. Zdaj pa čakam da se mali zbudi, da gremo jest. Je spet dragi kuhal.

Pol morem pa malo zlikat in rada bi si še par stvari pošila. Saj drugač nimam časa.

Goda ja jutr bosta pa mogla že ob šestih vstat, ko je tak zgodi formula. Jz bom kar konec pogledala, moj pa kakor hoče, sam da mene pusti spat.

Ja dans se pa že pr nam neki vreme slab dela skupi, bo treba iti perilo pobrat.

No pa lep sobotni dan!

Neposredna povezava do sporočila: 3419
   [Brisano sporočilo]
29.9.2007 15:57:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3420
   [Brisano sporočilo]
29.9.2007 16:02:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 3421
29.9.2007 20:26:16   
goda13
IZVIRNO SPOROČILO: bambina

IZVIRNO SPOROČILO: goda13

poglej na http://www.bob.si/bob.webteh.com/default.htm

Recaro user posted image

Mi imamo tegauser posted image . Smo ful zadovoljni

Neposredna povezava do sporočila: 3422
   [Brisano sporočilo]
29.9.2007 20:30:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 3423
29.9.2007 21:09:44   
goda13
Ja, smo. A ti rabiš novga al rabljenega. Ker mi imamo tastarga še zmeraj

Neposredna povezava do sporočila: 3424
29.9.2007 22:02:15   
goda13
Mi smo pa imeli danes akcijo za živceuser posted image

Smo šli v Eurospin, pa smo pred trgovino videli, da je ful gužva. Pa moj pameten dec drži v rokah denarnico pa Kimija, pol pa odloži denarnico na streho avta, se vsede in gremo domov. Že skoraj doma ga vprašam, kje je njegova denarnica. Ja itak NA STREHI!!! Sam obrnemo in se peljemo nazaj skoraj 20 km. Pridemo pred trgovino in tak, da denarnice ni nikjer večuser posted image .

Ko pridemo domov je ves siten. Spomnim se ene gospe, ki je bila za nami. Jo pokličeva se oglasi mož in reče, da je bil v avtu in nič videl. No, pa kličeva na policijo, pa prekličeva vse kartice. Se malo potolaži, da kar je pač je. Pol pa zvoni telefon in kliče tašča, da jo je ta gospa klicala, da ima denarnicouser posted image . Še sreča, ker ne vem kako bi prenašala tako sitnost cel večer. Pa ve, da je bil sam kriv. Mu je pol rekla ta gospa, da še sreča, da Kimija ni odložil na strehouser posted image . No, pa jo dobimo jutri nazaj in gremo na morje obiskat mojo mamo.

A bomo imele primorsko srečanje? Sam povejta, kje, da se probam organizirat, ker sem brez avta

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?