|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice
1.7.2007 13:42:11   
april30
Zdravo!

Sayuri - v Ljubljani je tako, da ti od pozitivnega testa avtomatsko pripada bolniška do konca. Sestre ti jo celo zelo priporočajo, ampak meni je zdravnik rekel, da če se počutiš v redu si kot vsaka druga nosečka in se tako tudi lahko obnašaš...

Gold fish user posted image user posted image user posted image  - full sem vesela zate.

Čestitke tudi drugima dvema novima nosečkoma user posted image user posted image user posted image .

Za vse ostale pa držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Lp,
April30

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
1.7.2007 15:10:20   
gold fish
Sayuri- elevit pronatal ima poleg folne kisline še neke druge stvari, ki so dobre za user posted image  (v bistvu vse v enem, da ne rabiš "pretiravati" z drugimi vitaminskimi preparati). 

Povzetek iz http://www.healthcare.bayer.si/Elevit_Pronatal_1/ 
"Klinične študije so dokazale, da jemanje Elevit® Pronatal bistveno zmanjša tveganje za različne vrste prirojenih napak, zlasti resnih nepravilnosti, ki prizadanejo možgane in hrbtni mozeg, in med drugim preprečuje tudi pojav spine bifide".

Elevit® Pronatal je pripravek vitaminov in mineralov, posebej za uporabo pred in med nosečnostjo ter v obdobju dojenja.

Je kar dosti dražji od Tifola (Tifol cca 3 EUR, Elevit okrog 9 EUR - za isto količino), ampak če je to to kar piše ni škoda denarja.....

Punce, kdaj lahko vzamem Ketonal?

(odgovor članu april30)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
1.7.2007 15:47:45   
koala
sayuri, kot so že punce rekle, meni so že na tistem listu, kjer sem dobila napisano vrednost betaHCG-ja, da se priporoča bolniška za celo nosečnost.

gold fish user posted image user posted image user posted image za lepo število celic, naj se vse lepo oplodijo.

Aja glede ketonala, jaz sem ga vzela, ko sem prišla domov.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
1.7.2007 16:00:24   
dajamaja
Bravo, Goldfish kako lepo število. Bi rekla, da zdaj pa res rabiš počitek.

Sonček 75 naj se ti čimprej vse spravi v red in lepo poletje ti želim!

Konina, super, zdej pa v finale!

Našim trepetalkam obilo počitka v senci v tej vročini user posted image .

Sayuri, tudi če je le dan prej - glavno da boš ti pomirjena. Zelo verjetno je, da boš dobila takoj bolniško glede na OBMP. Najbolje, da vprašaš svojo G na UZ, po moje ti Reš sam že ne bo rekel zanjo user posted image

Je pa lepo, ko se nam user posted image user posted image user posted image  javljate, potem imamo tudi me več upanja, da pa enkrat morda tudi nam uspe. Pa tako lepi trenutki so to, da je prijetno brati vaše novičke, kako srčke poslušate.  

Neposredna povezava do sporočila: 1904
1.7.2007 17:04:04   
*medica*
punce takole malo prebiram kaj jemljete vse...elevit..tifol..aspirin 100..a to so folne kisline razn normalno aspirina..jaz od tega nič ne jemljem ..pa me zanima, ker mi je ena prijateljica priporočila folno kislino central med mami,če naj jo jemljem ker mam eno celo škatlico doma...al pa kaj drugega naprimer elevit oz tifol ..a to lahko dobim v kerikol lekarni...res me zanima ...nihče me prej tega ni rekel..vendar mi je enkat ta prijateljica omenila pa sem kupla predn sem zvedla da bom mogla na umetno...hvala
gold fish user posted image user posted image user posted image super zlata kokoška user posted image user posted image naj se pridno oplodijo 6.7. srečno...

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
1.7.2007 17:16:30   
Anonimen
Medica, meni je sestra takoj na začetku svetovala naj pijem folno kislino. najprej sem kupovala Tifol, sedaj pa imam Aktivpunkt.  iz müllerja. To so take majhne vrečke, katere vsebino si sipaš direktno na jezik. Zraven tega pa ima še vitamin B6, B12 in jod. Koliko stane pa sem pozabila.
Ti kar danes vzemi že tabletko s folno kislino. Nič ne bo narobe. CB imaš že doma?user posted image

(odgovor članu *medica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1906
1.7.2007 18:16:01   
*medica*
roda hvala za odgovor ..bom kar začela jemat...aha CB mam pa že pripravljen user posted image user posted image pa tiuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
1.7.2007 18:35:08   
M007
soyuri - jaz sem bolniško dobila, ko so mi določili osebnost hormona v krvi. Sedaj sem na bolniški, imam pač tako delo katero zahteva veliko fizičnega napora in sem se odločila, da zaenkrat ostanem doma. Prvi UZ imama 4.7. in prvi pregled pri osebnem ginekologu šele (dopust cel julij) 7.8.. Nimam namena bit celo nosečnost doma, bom pa počakala rezultate UZ in prvi pregled potem pa, če bo vse v redu bom verjetno šla delat.

Sonček 75 - tvojim težavam ne konca ne kraja. Držim ti pesti, da se vse dobro konča, da boš lažje zadihala in odnesla kaj lepega od poletja.

lp

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
1.7.2007 18:58:56   
Anonimen
Medica, CB še nimam doma. Ravno danes sem razmišljala o tem ali bi si ga kupila. Jutri imam prvi UZ, ki še ne bo pokazal nič (tako so vsaj rekli). Zato nimam pojma zakaj ga pa potem sploh opravljajo user posted image Drugi UZ pa imam v četrtek, takrat pa mi bodo baje lahko že potrdili ali sta se zarodka vgnezdila ali pa neuser posted image

(odgovor članu M007)
  Neposredna povezava do sporočila: 1909
1.7.2007 21:08:47   
*medica*
aja ti maš že UZ...jest nimam še nič meni so rekli naj se oglasim 15 dan po tansferju in če to pride slučajno na nedeljo naj se oglasim v pon...tako da mi ravno pride na nadeljo in imam 9.7 odajo krvi za UZ pa še nič ne vem kdaj bo menda en tedn kasneje..user posted image user posted image   CB mam pa že doma ..tko da ga bom po moje v torek ali pa sredo že delala testek.user posted image user posted image kateri upam da bouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...roda in vse ostale veliko sreče in da čim prej zagledamo user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
1.7.2007 22:10:45   
koala
*medica* centramed mami in elevit sta približno enaka pripravka, s tem da centramed mami vsebuje 0,4mg folne kisline, isto kot tifol; elevit pa vsebuje 0,8mg folne kisline. Sta pa to oba multivitaminskapripravka za ženske v rodnem obdobju, tako da bo kar ta škatlica ki jo imaš doma vredu.
Aja, kar se uz-ja tiče (saj si v LJ če se ne motim??), jaz sem imela uz točno en mese4c po transferju.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
1.7.2007 22:12:22   
Anonimen
Tale dva UZ nista po protokolu. Mariborski in zagrebški zdravniki delajo neko raziskavo pa so prosili da bi sodelovale v njej. Drugače pa imam krvni test 10. julija.

(odgovor članu *medica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1912
1.7.2007 22:28:11   
macka27
Evo punce...da vam sporočim, imela sem transfer  27.6., tako da me čaka testek 10.7.!user posted image user posted image Reško mi je vstavil user posted image user posted image ... user posted image user posted image user posted image user posted image

Me pa nekaj zanima; par dni po transferju so me začele boleti moji balončiuser posted image in to ful ful...pa bradavičke tutuser posted image !!!! a je mela katera kakšne podobne izkušnje?

Punce a je drugače kaj novega?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nushy

(odgovor članu april30)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
1.7.2007 22:57:12   
*medica*
macka 27 tud jest mam iste probleme in to me iz dneva v dan bolj bolijo in so znatno večke kot drugače...ne vem kako je pri ostalih ..namreč jest mam bigg bubbiesssuser posted image user posted image ne moti me pa še mojmuuser posted image so ful všečuser posted image user posted image

a roda tako...jest sm mislila da so pr men neki falil poj ..user posted image user posted image ..no upam da bomo naslednji teden jaz ti in macka laho sporočile veselo novičko ostalim puncam ..za vse držim pestiuser posted image user posted image user posted image srečno

(odgovor članu macka27)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
1.7.2007 23:27:21   
macka27
macka 27 tud jest mam iste probleme in to me iz dneva v dan bolj bolijo in so znatno večke kot drugače...ne vem kako je pri ostalih ..namreč jest mam bigg bubbiesss ne moti me pa še mojmu so ful všeč
IZVIRNO SPOROČILO: *medica*

hihihiuser posted image user posted image user posted image tut mojmu user posted image so ful všeč.... sam me pa tako bolijo ,..tut dotakniti se jih ne smem...po stopnicah pa tut prov težko hodim....ker me enostavno bolijo.
Aja, pa še to, a je katera imela po transferju ful apetita??? Jest bi samo jedla pa jedla pa jedla...sem za za dobri 2 kg zredila v tednu dni...user posted image user posted image user posted image user posted image

Nushy

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
2.7.2007 0:16:54   
Anonimen
Izgleda, da bom danes zadnja.user posted image  Ja, saj sem sama kriva ko pa sem tako pozno pila kavouser posted image , sedaj pa se mi ne spi.
Tole z big bubis je tudi meni znano. Pa desni je večji in bolj boleč od levegauser posted image
Ampak to mi ne povzroča velikih problemov. Veliko večji problem je napihnjen trebuh in vetrovi (sicer brez vonja), ampak zvok pa se vseeno slišiuser posted image .
Bom poročala kaj bodo videli jutri na UZuser posted image

(odgovor članu macka27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1916
2.7.2007 2:00:04   
*medica*
rada sporoči kaj i kako je ....a so že kej vidil..čeprav ni velike možnosti....ampak vseeno kaj pa veš...
mačka tud, pomoje mamo vse iste probleme, user posted image user posted image user posted image , napihnjen trebuh...obup počutim se kot balon in ja vedno bi nekaj jedla...hehe o vonjavah pa nebi ..ker bom začela nosit gasmaskouser posted image user posted image user posted image user posted image
rada velik sreče jutri ...no pa vseeno nisi zadnja...nočko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
2.7.2007 8:07:34   
sayuri
Juuuutrooo mačkeeee user posted image
Evo, jaz sem že naspidirana user posted image , pijem user posted image  in čekiram, kaj je novega.

roda, čestitke za uspešno opravljeno punkcijo user posted image user posted image user posted image . Počivaj in se pusti razvajati. Otročki se bodo zdaj zmenili, kateri bo šel ta teden na toplo k tebi user posted image . Držim pesti, da bo še kakšen zamrznjenček. user posted image  Pa poročaj, kaj je današnji UZ pokazal.user posted image

medica in macka27, mislim, da voham dve novi user posted image  user posted image user posted image user posted image . Preberita si na tej temi kakih 15 strani nazaj, kakšne znake sem jaz imela....in test je bil pozitiven user posted image . Še nekaj dni in potem bo znano. user posted image user posted image user posted image

Lepo ste se razpisale o folni kislini. Jaz jemljem Tifol že približno dve leti. user posted image  Pa ga bom še tja do 12 tedna, oz. dokler mi ga ne zmanjka.user posted image

Kar se bolniške tiče - dvomim, da mi bo Reško kaj napisal.user posted image user posted image user posted image  Sicer imam zdajle itak do konec avgusta frej,user posted image ampak septembra ne bi šla rada v šolo user posted image user posted image user posted image  štrene mešat user posted image user posted image user posted image .  Sem bila pa tud v prvi user posted image  na bolniški, ker sem ful nizko nosila user posted image . No...saj do naslednjega pondeljka, ko imam svojega ginekologa, ni več daleč.

Takole deklice moje. Imejte se lepo in uživajte user posted image .

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
2.7.2007 11:11:47   
MARTINŠČICA
Hojla,
zasebnemu zdravniku takoj sporoči, da boš imela bolniško toliko in toliko dni, sicer se stvari lahko zakomplicirajo (komisija ...)

200% MAMI

Neposredna povezava do sporočila: 1919
2.7.2007 12:32:03   
Anonimen
Sayuri, hvala za pesti, ampak od velike sreče si verjetno spregledala da že grejem user posted image user posted image , dva pa sta šla na hladno.

Torej današnji UZ: videlo se ni nič, je pa nekaj merila (jaz imam 26) in če bo v četrtek več kot 26 potem sem 99,99 % user posted image .
Sem pa dala tudi kri in tudi za test krvi je rekla, da je še malce prezgodaj in nikoli pa se ne veuser posted image . Če bo moj betaHCG visok me bo poklicala pa še ni user posted image

(odgovor članu MARTINŠČICA)
  Neposredna povezava do sporočila: 1920
2.7.2007 15:02:12   
*medica*
roda ne sekiraj se sej bo...verjetno je še prezgodaj da bi se kej pokazal..upam da bo tisoto večje v četrtek...in da nam boš sporočila da boš srečnauser posted image user posted image user posted image user posted image ..veliko sreče..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
2.7.2007 18:15:29   
citrončica
Roda,res je še prezgodaj,počakaj do četrtka,takrat pa sporoči,kako in kaj...držim pesti!!!!user posted image

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
2.7.2007 20:38:15   
dajamaja
Roda, saj si rekla da si v eksperimentu ... ne sekiraj se prezgodaj. Ti se zanašaj na preskušene teste, ne daj se prestrašit. Mi pa itak navijamo zate user posted image

Tudi za obe ostali kandidatki, seveda user posted image user posted image  

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
2.7.2007 21:12:30   
Crnitulipan
Ojla punce,

po dolgem času se spet vračam na forum - po prvem neuspelem dolgem postopku...user posted image
Že nekaj časa vas berem in res ste prave optimistkeuser posted image user posted image user posted image .

Tako kot Roda17 in macka sem tudi jaz imela transfer dveh pikic 27.06. - na test pa naj bi prišla po 15 dneh, to je 12.07....
Danes je torej peti dan in do zdaj sem tako kot opisuje Sayuri živela lepo sproščeno - cel kup stvari sem morala urediti ravno med punkcijo in transferjem, pa še po transferju, pa še ni konec... Zaenkrat drugih zankov, razen bolečih prsi in občasnega špikanja v jajčnikih drugih znakov ni.. No, jih tudi v prvem postopku ni bilo, potem na 7 dan pa že zvijanje, rjave pikice in user posted image na 8 dan in pri postopku z enim zamrznjenčkom na 13 dan. Ko sem že kar mislila in upala, da morda pa je le uspelo....

Tokrat imam spet upanje in če ne, bomo pa šli še 1x, pa še 1x in ...
Zelo obrabljeno, pa vendar 'Upanje umre zadnje'.
Navijam za vse nas in pozdravček vsem
Čarna

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
2.7.2007 21:18:29   
citrončica
O,črnitulipan,user posted image  za 2user posted image user posted image ,
lepo jih grej,me pa držimo pesti..
..zdaj za 4 trepetalkeuser posted image user posted image user posted image user posted image !!

(odgovor članu Crnitulipan)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?