|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice
23.6.2007 10:14:56   
dajamaja
Roda, super rezultat in to na "drž zobe" metodo. Sicer bo pa tvoj lubči not spravil s skrbno nego, ne? Naj se ti lepo isteče user posted image user posted image

Brvo Staša še za potrjeno nosečnost. Res si srečnica!!!
Urši bravo za rezervno ekipo, v ponedeljek ti pa želim  user posted image user posted image .

Alia, gotovo si moraš izbrati zdravnika, ki mu najbolj zaupaš. Na osnovi česa pa gradiš zaupanje, pa menim, da se med sabo razlikujemo. Gotovo ti s številom neuspelih poskusov zaupanje do zdravnika pada in verjetno je dobro da ga menjaš že zato, ker mu sama ne zaupaš več. Ampak tile naši postopki so velika loterija in se lahko zdravnik odreže še tako dobro pa če telo, narava, al kdor koli že ne sodeluje ... je žal neuspešno. Želim ti, da bodo naslednjič vsi dejavniki na tvoji strani in postaneš srečka user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
23.6.2007 10:52:06   
Staša1
Roda17 - čestitke za 8 celic. Da bi se vse oplodile in lepo razvijaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!! Saj ni bilo tako hudo, kajne!!!

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
24.6.2007 7:26:46   
sayuri
Jutro punce user posted image .

Kaj se tukaj sploh še kaj dogaja?user posted image   SEm morala malo temo dvignit, da ne bo na drugi strani končala.user posted image user posted image user posted image . Res je sicer, da bo kmalu konec meseca in da smo povečini oddelale svoje že skorajda vse punce, ampak imamo še nekaj fiksarc, trepetalk, za katere močno močno navijam.user posted image

roda17, čestitke za 8 celic user posted image user posted image user posted image . Zelo zelo lepa številka. user posted image  NAj se jih čimveč oplodi, da dobiš še kakega user posted image . V sredo dobro opravi.user posted image

staša1 čestiitam user posted image user posted image user posted image . Uživaj v vsakem trenutku nosečnosti user posted image

Trepetalki dajamaja in ursi84, vama se bo plusek ta teden prikazal, a ne? Vaju že čakamo v klubu nosečkuser posted image user posted image user posted image

Kako gre pa kaj ostalim? Gold fish vidim, da je tudi že kar daleč user posted image . Kaj pa *medica*? Se je po ETju kaj javila?user posted image

Evo punce, nekaj sem vam zopet naklanfala user posted image user posted image user posted image . Želim vam vse naj naj, pa saj to itak veste user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Staša1)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
24.6.2007 11:49:18   
dajamaja
Tule pri nas je res vse bolj zaspano. Mal od vročine, res pa je tudi, da se nas samo še ene par fajta. Lepo, da nas nosečke in navijačice še kaj obiščejo, ker me smo tko z drugimi stvarmi zaposlene user posted image
Se moram kar zaposlit s čim, da se preveč ne user posted image . Med tednom je lažje, ker tak ni časa razmišljat o tem. Na WCju mal dih zastane pa spet delat.

Še par dni sladkega upanja, pol pa pogledat resnici v obraz ...

Kaj pa naše fiksarce in transferke, boste kaj popestrile našo temo user posted image

Sayuri, si šla delat krvni test al boš počakala na pregled pri Rešu. Saj ta bo že tudi kmalu na vrsti, ne?

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
24.6.2007 18:19:25   
*medica*
pozdravljene punce..spet se oglašam...ni bilo časa da bi se oglasila takoj v soboto..no  ET je za mano ...imela sem 4 celice vendar sta se samo dve oplodile in so tudi vstavljeneuser posted image ..drugi dve pa nista bili ok, tako da nimam niti zamrznjenčkov...v soboto sm se tako dobro počutila ..tako lep filing ko ti sestra reče "djmo nosečka nč bat , kar lepo domov počivat" kar blestela sem..no teh 14 dni bo pa dolgih, vendar imam res dobr filling da bom user posted image in tisti dan zagledalauser posted image user posted image

ne vem kaj se dogaja tu gori, ker ni bilo časa da bi prelistala kako ste druge...vendar vsem tisitm ki ste zagledale user posted image user posted image in steuser posted image srečno in bravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsem tisitm ki čakate na ET tudi srečnouser posted image user posted image user posted image tisim ki ni uspelo pa user posted image user posted image user posted image sočustvujem z vami..

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
25.6.2007 8:24:47   
ursi84
Dobro jutro!!!

Meni je danes test pokazal user posted image , tako, da smo user posted image user posted image user posted image . Sploh ne morem dojeti. Po 2 letih poskušanja bomo dobili user posted image user posted image .

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
25.6.2007 8:34:41   
*medica*
ursi84 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke ...veselim se skupaj s tebo...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
25.6.2007 8:44:18   
dajamaja
Bravo, Ursiuser posted image !

Sicer pa sploh ni bilo dvoma po tako dobrih začetnih, vmesnih rezultatih. Naj ti nosečnost lepo poteka in VELIKO SLADKIH trenutkov ti želim. user posted image user posted image user posted image user posted image   

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
25.6.2007 8:47:24   
Shuka
ursi84 bravo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , čestitke srečka user posted image , še lepih 8 in pol mesecev ti želim.

Dajamaja, kako kaže pri tebi? sej veš da navijamo tudi zateuser posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
25.6.2007 8:47:29   
Staša1
Ursi84 - čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in lepo počivaj ter čuvaj pikiciuser posted image user posted image !!!!user posted image

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
25.6.2007 9:06:49   
ursi84
Hvala punce!!!
Sedaj pa samo ša Dajamajo čakamo, da nam pove, tisto, kar že vemo (user posted image )!

Uživajte vse, ki ste user posted image in tiste, ki se še borite zauser posted image !!!!!

(odgovor članu Staša1)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
25.6.2007 9:07:45   
sayuri
ursi, user posted image user posted image user posted image  čestitke.  Uživaj vsak trenutek user posted image
Zdaj pa še dajamajo čakamouser posted image user posted image user posted image

dajamaja, nisem šla na krvni testuser posted image . Kar čakam UZ pri Rešu. Imam ga v četrtek zjutraj.user posted image  me pa vsak dan kak nov znak spomni, da v meni raste novo življenje user posted image user posted image user posted image .

medica , močno navijamo tudi zate user posted image . Sporoči nam lepo novičko, da ne bomo preveč nestrpno čakale.user posted image

Jaz še vedno pridem redno na tole temo prečekirat.user posted image  Sem se kar nekako udomačila tukaj.user posted image  Saj poskušam nekaj čvekat tud na februarčicah, ampak to ni to user posted image  Tam vsaka zase čveka, se mi zdi user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Staša1)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
25.6.2007 10:50:55   
Ancy
Ursi84 ČeStitKe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
25.6.2007 10:53:45   
*medica*
sayuri hvala in komaj čakam da vam sporočim vesele novičke..ursi še enkauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ancy)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
25.6.2007 19:44:08   
konina
Čestitke novim nosečkam. user posted image user posted image user posted image  želim vama mirno in lepo nosečnost.

Jaz sem se šla odklopit malo na morje, jutri pa moram zopet na UZ, moja O nekaj heca ta mesec. Morala bi biti ta vikend, pa je bil v soboto folikel 11, endometrij pa 6 mm. Ne vem, kaj sedaj heca, ko pa moram jaz po moje eskimčke. Jutri bomo videli, upam, da bo že bolje.

Lp, Nina

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
25.6.2007 22:35:12   
gold fish
Pozdravljene punce,

Se javljam samo nahitro.... ravnokar semuser posted image  z morja, jutri zgodaj pa šibam v LJ na 2 UZ....   Sem se šla malo odklopit in nabrat moči za ta teden.... (sem skoraj ostala doli, ker je ful super in vreme in vodauser posted image  - ampak saj veste, kakšen je naš cilj....)

Hvala vsem za info glede stopke - bom res poskusila na urgenci...

Danes imam zadnjo injekcijo Menopurja, pa me nekaj zanima - nimam nekih ful znakov napihnjenosti, me sicer bolijo prsi in jajčniki na trenutke, ampak nič posebnega (me pri moji O bolj boli tam spodaj).  Se mi je pa danes že par krat pojavil kot neki prozorni izcedek, pa druga nič.... Meni se tako zdi, kot da bi mi "jajčke"pokale... Kaj je to možno, ker me namreč tudi spodaj nič več ne boli....   Sicer pa bo že jutri zjutraj bolj jasno.... Držite pesti!  Se vam javim, ko pridem domov...

Soncek.d. - če boš kje v bližini se javi......, da ponovima user posted image , pa da vidim kako ti "napreduje" trebušček. UZ imam ob 7.30 ( pomoje boste vi trije še malo pod kožo gledali, ko bom jaz user posted image  že štela svoje jajčke...)

Pozdrav še enkrat vsem!

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
26.6.2007 7:23:33   
koala
ursi čestitke, uživaj v teh sladkih mesecih!!!!!!

gold fish, nič se bat zaradi prozorne sluzi, vse bo ok!!!!!!!!!!!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
26.6.2007 8:39:40   
soncek.djukelica
jutro,

kako ste preživele podaljšan vikend? Moj je bil res krasen!
Ursi, iskrene čestitke za user posted image user posted image !user posted image user posted image user posted image user posted image
Naša gold fish še čaka na uz!Zdej zdej bo na vrsti!user posted image user posted image user posted image

Alia,seveda lahko zamenjaš kliniko! Ni user posted image ,da te ne bi v lj sprejeli!Pa tudi nimaš kaj zgubit!user posted image

Sayuri,kako pa tvoje slabosti? a veš, glede nosečk imaš pa prav! Tam vsaka mlati sam svojo zgodbo, mene so zanč kar mal "razočarale" da sploh nevem, ali se bom še kaj se tam javljala!user posted image user posted image user posted image

Medica, čestitke na uspešen transfer!user posted image user posted image user posted image  Pa naj ti teh 14 dni mirno,predvsem pa hitro mine!user posted image user posted image user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
26.6.2007 8:42:33   
ija
ursi84, fuuuul čestitke user posted image  ko si boš pa zaželela še ostale otroke, te pa čakajo, a ne? user posted image  super, res.
medica, čakamo ...
gold fish, držimo pesti, da čimprej mine tole obdobje ...
dejmo, punce!!!!
pozdravček, ija

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
26.6.2007 8:44:55   
ija
sem vedla, da sem nekaj pozabila:

dajamaja, kaj pravi test??? user posted image user posted image user posted image

aja, pa roda17, čestitam za dober pridelek!!!

ija

(odgovor članu ija)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
26.6.2007 11:52:44   
dajamaja
Drage moje, lepo da mislite name, ker mene je groza.  Od drobcev krvi 11 dan zjutraj .. pa pol vse čisto. Do nekih drobcev včeraj popoldan, pa spet vse čisto. Pa sem si razlagala, da prva je vgnezditvena, včeraj sem malo več okol hodila, pa mogoče od napora. Skratka user posted image  v intervalih. Vsakič ko grem na WC dam vse od očenaša skoz kolker ga vem (sem ateistka).  Še dobro, da sem v službi, da me druge obveznosti in neumnosti zaposlijo. Zadnji poskus se je namreč neslavnokončal 6. dan po + rezultatu, začelo se je pa kot včeraj. Zato imam dodatno dozo Pormetriuma že od T dalje, ker je to edino kar mi je lahko dal da prepreči ponovitev odpisanih. Skratka sem kot žolca pred smrtno obsodbo ...
Tko, neoptimistično jamranje z moje strani. Sej če ne bi opomnile bi vas ne nadlegovala s svojimi strahovi. Paše pa user posted image . Držte pesti, pa vse kar mislite da bi znal pomagat.   

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
26.6.2007 12:16:45   
tosja
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

majčice - junijčice

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  gold fish: (1. ICSI, LJ, dr. Zorn)
01.06 začetek špikanja Dipheherline
15.06 1. UZ
17.06 začetek špikanja Menopur
26.06 2. UZ

user posted image  mozart (1. IVF, PO, dr. Reš)
04.06 razgovor user posted image  user posted image  user posted image

user posted image   roda17 (1.IVF, MB, dr. Vlaisavljević)
 25.05. začetek špikanja Dipherlen
08.06. UZ + začetek špikanja Gonal
14.06. , 16.06., 18.06. UZ
20.06. UZ + STOP
22.06. punkcija user posted image
27.06. ET user posted image  

user posted image   macka27 (1.ICSI, PO dr. Reš)
  05.06. začetek snifanja Suprefacta
  13.06. začetek špikanja
  19.06. UZ

user posted image   mandarinca (3.IVF, MB, dr. Gavrić- Lovrec)
   07.06. recepti + navodila

user posted image   *medica* (......,LJ, dr. Drobnič)
  09.06. začetek špikanja
  15.06. UZ
  18.06. punkcija
  23.06. ET user posted image

user posted image  konina (eskimčki,LJ)
   19.06. krvna preiskava + UZ
   26.06. UZ

user posted image   GITA14 (zamznjenčki, LJ)
   19.06. pregled

user posted image   SREČKE user posted image

user posted image  biba26 (2.ICSI, MB)
user posted image   april30 (1.IVF, LJ)
user posted image   perlica (1.IVF, MB)
user posted image   sonček75  (1. IVF, LJ)
user posted image  M007 (LJ)
user posted image   Sayuri (1. ICSI, PO)
user posted image   Staša1 (2.ICSI, LJ)
user posted image   ursi84 (IVI-IVF, LJ)

user posted image TREPETALKE  ( beri TESTI, TESTI, TESTI...) user posted image

user posted image   dajamaja (2.ICSI, PO, dr. Reš), 13.06.ET user posted image   user posted image  
27.06.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IVF, ICSI,... marčice -aprilčice

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image    SREČKE  user posted image

user posted image  koala (1.IVF, LJ)

user posted image   user posted image   NAVIJAČICE  user posted image   user posted image

tosja, koala, cati, Špelkauser posted image , DaisyE, Ancy, merkmeh, soncek.djukelicauser posted image , GITA14 user posted image , konina user posted image ,  gugu user posted image , Anitka, , Mijavček user posted image , darcija user posted image , citrončica user posted image , Sanja70user posted image , ele user posted image , taša33 user posted image , MARTINŠČICAuser posted image , Shukauser posted image , ijauser posted image , alia user posted image , Bety upa user posted image  

user posted image  Pupike pofočkajte se user posted image

- postopek (dolg, kratek, začetek špikanja, zdravila,...
(IVF, ICSI, IVI) ...1.,2.,...
- klinika zdravljenja (MB, LJ, PO, tujina)
- zdravnik, ki vodi postopek

user posted image 26.06. 2007user posted image

user posted image   gold fish - UZ user posted image  user posted image  user posted image

user posted image   konina - UZ user posted image  user posted image  user posted image

user posted image 27.06.2007user posted image

user posted image   roda17 - ET user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
26.6.2007 14:06:12   
alia
Ursi BRAVO!!! čESTITAM!!!

dAJAMAJA - ZELO MI JE ŽAL...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
26.6.2007 15:24:06   
alia
Dajamaja - JOJ, JOJ TA moja POVRŠNOST!!!
Oprosti, ker sem površno prebirala pred stranko...
Poskusi malo počivat - meni se je ulilo, ko sem prišla na stres v službo. Doma je bilo vse v redu... Dodatna tabletka prometriuma bo tudi svoje naredila. Upam, res upam, da tudi tebi uspe...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alia)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
26.6.2007 15:31:22   
*medica*
punce eno vprašanje ali ste ve delale po ET, ker jest sem vzela bolniško do naslednjega obiska(odvzema krvi)v GK...al mate take službe da nimate fizičnega napora..ker jest se ful sikiram zarad tega..jest drgač delam v gostinstvu..

(odgovor članu alia)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?