|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice
13.6.2007 22:22:52   
zalazoya
čer

nisem pozabila na vas samo sem si mogla malo oddahniti od grdega minusa .
najprej čestitke vsem novim user posted image

draga sayuri pa kaj ti jaz že vas čas govorim, mislim nate in močno stiskam pestke, jutri je tvoj dan.

bety, shuka še malo, bliža se bliža se. Se mi zdi ta jo to obdobje po ET najtežje, naj vama čimprej mine čas do željenega rezultata in absolutno user posted image user posted image

vsem, ki vam ni uspelo user posted image user posted image user posted image  se vidimo jeseni. Mam občutek, da bo to naš čas, saj je leto user posted image .

a ja tole sem že dvakrat zbrisala - bravo jaz user posted image . Tko, da sem si rekla: a čem sploh tretjič pisat. Pa vas moram mal pozdraviti. user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
14.6.2007 7:40:48   
zalazoya
jutro

sayuri user posted image . Srečno.

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
14.6.2007 7:43:50   
Staša1
Bravo Ursi84 - čestitke!!!!user posted image user posted image user posted image  Zdaj pa počivaj in grej svojiuser posted image user posted image !

Taša33 - zelo mi je hudouser posted image user posted image !

Sayuri - držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

Pesti pa držim tudi za vse nasuser posted image user posted image !

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
14.6.2007 8:06:26   
Bety upa
Dobro jutro.....

Nič ne pišete in prav pusto je vse skupaj....Sayuri, Shuka.....Kaj se dogaja???

Meni je BC test pokazal, da ni več vpliva injekcije Pregnila in lahko začnem delati teste, ki bi mi pokazali nosečnost. Kar veliki šoki so za telo njihanja teh hormonov. Prvo stopka (10000 enot Pregnila) in potem vse ostalo. Jaz v enem trenutku mislim, kako mi  tudi tokrat ni uspelo in sem žalostna...Potem pa me zabolijo joške in kar podvomim, da bi me bolele kar tako. user posted image  Prometrijum sem skoraj porabila in bom mogla jutri v Italijo po nove zaloge. Ta prometrijum me rešuje pred nadležnimi krči v maternici. Včasih nisem prepričana, če me črviči v črevesju ali nekje drugje. Si dam prometrijum, se vležem in se vse čudežno umiri. Recimo, da so to dobri znaki.

Prebrala sem, da je Neža v bolnici....uffff...kar groza me je...V občutljivih tednih je. Pa bila je moja sotrepetalka v postopku januarja in je zagledala user posted image  nekaj dni pred mano....Globoko upam, da bo vse OK!!!

Sayuri....user posted image ....Pa vsaj ravnateljici bi sunila tipkovnico, da se nam na hitrico javiš...Ali pa šla v računalniško učilnico in kakšnemu otroku prekinila igrice z izgovorom, da imaš nekaj  nujnega za napisati...user posted image user posted image ...Pa, dej no...Madonca....Konec šole je in ti si srečka user posted image . Ali ni to super?!
Koala, še enkrat ti bom čestitala za user posted image ! Lepo je brati takšne novice in naj jih bo več!

Urši84...user posted image user posted image user posted image  Bravo za tvoja user posted image user posted image . Zanimivo, kako se biologi pri vas trudijo. Pri Rešu pa tegane delajo, če se počasi razvijajo, jih kar zavržejo. Vsaj jaz sem tako razumela in se opravičujem, če sem narobe razumela!!! Enkrat mi je pri ET-ju rekel, da sta dva zarodka odlična, eden pa se bolj počasi razvija. Prosila sem, da mi še tega dajo, saj itak mislijo,da z njim ne bo nič in niso pristali na to. Prav čudno.

Taša 33....Žal mi je, da ni uspelo. Zakaj se nam nisi kaj vmes oglasila, da poveš malo več o dogajanju? Učimo se iz izkušenj in vsakršno poročilo je dobrodošlo. Želim ti uspeh že v naslednjem postopku, saj v tretje gre rado.

Pika 74....Pametno, da čakaš, da se stvar umiri. Jaz bi na tvojem mestu počakala vse do jeseni. In...ne vem, imam kar občutek, da ti bo z zamrznjenčki prej ratalo, ker preveč burno reagiraš na stimulacijo. Če pa greš v spontani postopek, telo samo čaka na zarodek in ga tudi boljše sprejme. Srečno!

Alia....Zakaj si pa ti redna obiskovalka WC-ja??? user posted image user posted image  Pridi ti lepo nazaj domov in naredi test, pa nam poročaj lep novico..user posted image user posted image ....

Tako....tipam si joške, so boleče in odpravljam se v službo...Še en dan, 12.dan po punkciji...Še malo, pa mogoče me razveseli pogled na tester....Upam.....

user posted image

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
14.6.2007 8:56:21   
alia
Ha, ha - Bety upa!!! Ti pa si za hece. Tako je zgodaj, da ne vem niti, če se je vgnezdilo tisto, kar se ima za vgnezditi (v pon je bil ET), ti pa že nakazuješ na to, da objemam školjko...Joj kako bi to rada doživela!!!
Ne, samo na vodo me pogosto, prepogosto!!!

Te bom ubogala - jutri odhajam domov, na tes bom pa še vseeno počakala en teden (že tako bo prezgodaj)...

LP in srečno vsem v postopku;

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
14.6.2007 12:20:04   
sayuri
Punce, sem kar novo temo odprla user posted image user posted image user posted image

Ja, plusek je, plusek je, pluuuusssseeekkkkk user posted image user posted image user posted image

Mislite, da sem danes učence kaj naučila? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alia)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
14.6.2007 12:23:10   
macka27
Evo še tukaj ti četitam...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image BRAVA , ČETITKE, sem ful vesela zate...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nushy

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
14.6.2007 12:32:12   
Blacky30
Sayuri, ne morem ti povedat, kako zelo sem vesela. Sem cel dan imela temo odprto, da vidim, kaj boš javila.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Možek že ve?user posted image

Želim ti srečno, lepo in lahko nosečnost ter še lepši porod!!! JUHUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!! 

(odgovor članu macka27)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
14.6.2007 12:40:51   
koala
sayuri, ker čestitk ni nikoli preveč, ČESTITAM!!!!!!!!!!!!!!!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
14.6.2007 14:18:26   
tosja
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

majčice - junijčice

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  gold fish: (1. ICSI, LJ, dr. Zorn)
01.06 začetek špikanja Suprefact
14.06 1. UZ
14.06 začetek špikanja Menopur
23.06 2. UZ

user posted image  mozart (1. IVF, PO, dr. Reš)
04.06 razgovor user posted image  user posted image  user posted image

user posted image   roda17 (1.IVF, MB, dr. Vlaisavljević)
 25.05. začetek špikanja Dipherlen
08.06. UZ + začetek špikanja Gonal
14.06. UZ

user posted image   macka27 (1.ICSI, PO dr. Reš)
  05.06. začetek snifanja Suprefacta
  13.06. začetek špikanja
  19.06. UZ

user posted image   mandarinca (3.IVF, MB, dr. Gavrić- Lovrec)
   07.06. recepti + navodila

user posted image   *medica* (......,LJ, dr. Drobnič)
  09.06. začetek špikanja
  15.06. UZ

user posted image  konina (eskimčki,LJ)
   19.06. krvna preiskava + UZ

user posted image   GITA14 (zamznjenčki, LJ)
   19.06. pregled

user posted image   SREČKE user posted image

user posted image  biba26 (2.ICSI, MB)
user posted image   april30 (1.IVF, LJ)
user posted image   perlica (1.IVF, MB)
user posted image   sonček75  (1. IVF, LJ)
user posted image  M007 (LJ)
user posted image   Sayuri (PO)

user posted image TREPETALKE  ( beri TESTI, TESTI, TESTI...) user posted image  user posted image

user posted image   ija (5.ICSI, PO, dr. Reš), 04.06 ET user posted image   user posted image   18.06. user posted image

user posted image   Bety upa (5.ICSI, PO, dr. Reš), 05. 06. ET user posted image   user posted image  
  19.06 user posted image  

user posted image   Shuka ( PO, dr. Reš), 05.06. ET  user posted image   user posted image  19.06.user posted image

user posted image   Staša1 (2.ICSI, LJ), 08.06. ET user posted image  user posted image  25.06. user posted image

user posted image   alia (4.IVF,PO, dr. Reš), 11.06. ET user posted image  25.06. user posted image

user posted image   ursi84 (IVI-IVF, LJ), 13.06. ET user posted image  user posted image   27.06.  user posted image

user posted image   dajamaja (2.ICSI, PO, dr. Reš), 13.06.ET user posted image  27.06.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IVF, ICSI,... marčice -aprilčice

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image    SREČKE  user posted image

user posted image  koala (1.IVF, LJ)

user posted image   user posted image   NAVIJAČICE  user posted image   user posted image

tosja, koala, cati, Špelkauser posted image , DaisyE, Ancy, merkmeh, soncek.djukelicauser posted image , GITA14 user posted image , konina user posted image ,  gugu user posted image , Anitka, ursi84, Mijavček user posted image , darcija user posted image , citrončica user posted image , Sanja70user posted image , ele user posted image , taša33 user posted image , MARTINŠČICAuser posted image

user posted image  Pupike pofočkajte se user posted image

- postopek (dolg, kratek, začetek špikanja, zdravila,...
(IVF, ICSI, IVI) ...1.,2.,...
- klinika zdravljenja (MB, LJ, PO, tujina)
- zdravnik, ki vodi postopek

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

user posted image   14.06.2007  user posted image

user posted image   Sayuri - TEST  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image   roda17 - UZ user posted image

dajamaja - koliko user posted image  si dobila v varstvo?

< Sporočilo je popravil tosja -- 14.6.2007 14:22:17 >

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
14.6.2007 14:21:32   
Staša1
Sayuri, čestitke še tu!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
14.6.2007 15:10:11   
Shuka
SAYURI - polepšala si mi jutro s sms in ful sem vesela zate, zdaj pa pazi nase in čuvaj se.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Staša1)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
14.6.2007 16:06:09   
soncek.djukelica
sayuri, še tukaj ti čestitat!
go, punca, go!user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
14.6.2007 17:06:41   
alia
Bravo, čestitke Sayuri!!!user posted image user posted image

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
14.6.2007 17:12:55   
sonček75
iskrene čestitke tudi od mene user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu alia)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
14.6.2007 18:02:44   
pika74
Sayuri bravooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vidiš, pa je ratalo....user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu sonček75)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
14.6.2007 18:15:55   
DaisyE
Sayuri, saj jih ne rabiš več kaj naučit...user posted image user posted image user posted image
Saj zdaj te noben več nič ne posluša... user posted image user posted image user posted image

Pelji jih na sončka, pa se malo obmetavajte z vodnimi baloni.

Še enkrat ČESTITKE!

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
14.6.2007 19:02:45   
MARTINŠČICA
Sayuri, čestitke še tuki! Jih ni nikoli preveč! Uživaj vsak dan teh user posted image !

Včeraj sem dobila menstro in to takoj tisto rdečo, ta pravo, kot je treba (ponavadi se mi je vleklo po 3 dni malo pack, potem 2 dni zares, pol pa še en teden packic). Šraufa me že 2 dni. Upam, da bo sedaj vsaj prej konec, ker me že kar razganja. Hormoni me pa še kar dajejo, za vsak drek kar neki cmeram. Jest sem kot en mehkužnež.
Sedaj sem vpisana v nov postopek IVF - ET. Na IUI (imam še eno v dobrem) so rekli, da ne bom šla več, ker preveč "divje" odreagiram na menopur. Po 15. 8. se bomo naprej pogovarjal. Sedaj imam pa 2 meseca hormonske "pavze", kar mi zelo paše, ker se mi zdi, da so me tile zadnji čist zmetal. Upam, da se bo sedaj, ko bom bolj free, prijelo brez vseh teh pripomočkov.

Še vedno navijam za trepetalke.

ČaoBao
Martinščica

200% MAMI

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
14.6.2007 19:56:32   
Sulfinija
Sayuri,iskrene čestitke.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu MARTINŠČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
14.6.2007 20:53:47   
zalazoya
sayuri, user posted image user posted image user posted image .Pa še zame user posted image  ker sem itak vedla. Cel dan mislim nate. Zdaj vem na koga se lahko obrnem, jeseni ko bom jaz na vrsti, boš tega Reškota čist pogruntala. Ostani z nami, pozitivnega ni nikoli preveč.

punce pomoč

danes sem spoznala punco oz.  poznala sem jo pa nisem vedela; sama je načela temo in je ravno tako kot mi huda borka. Vprašanje je sledeče: Ali ima katera izkušnje s tem, da ne reagira na nobene hormone, enostavno nobenih jajčk vsaj kvalitetnih ne. Jaz namreč preveč odreagiram na hormone tako da ji ravno ne morem pomagat, jajčk veliko, veliko tudi oplojenih sam se noben ne prime . Rezultat je isti sam problem pa očitno ne. Zelo rada bi ji pomagala, sem dobila občutek, da je že obupala, se bliža štiridestim, več IVF postopkov in redko ET. 

Vse trepetake: Ija, Bety, Shuka, Staša, Alia, Ursi, Dajamaja stiskam peste za vas. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
14.6.2007 21:02:04   
koala
Naša dalija je imela podobne probleme, samo zdaj se ne javlja več pod tem nikom, žal pa ne vem kakšne je njen nov.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
14.6.2007 21:28:21   
DaisyE
Dajamaja kaj dogaja? Koliko pikic je na svojem mestu?

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
14.6.2007 21:30:01   
tosja
SPOROČILO: DaisyE

Dajamaja kaj dogaja? Koliko pikic je na svojem mestu?

user posted image  user posted image  user posted image  Kje si, moja navijačica? user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
14.6.2007 21:34:46   
DaisyE
Dajamaja, a se kaj relaksiraš?
user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
14.6.2007 21:53:18   
dajamaja
Sayuri, še na tej temi VSE NAJLEPŠE ŽELJE!

Takle sem se jst danes relaksirala user posted image user posted image .

So user posted image user posted image  vstavli in ni druzga, kot da sem šla za plenice služit že danes.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?