|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice
13.6.2007 9:24:09   
Špelka
Ojla Koala - ja, baje da vse enkrat mine, ja! user posted image user posted image user posted image

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
13.6.2007 9:41:05   
GITA14
vsem nosečkam čestitam in želim lepo in mirno nosečnost.

tistim , ki pa ni uspelo pa vam pošiljam topel objem pa želim, da si naberete čim več moči za novi boj

pri meni je pa v ponedeljek menstruacija končno pršla (zamujala 9 dni) in sem se naročila za moja dva zamrznjenčka. pregled imam 19.6.07.

mislim na vas in držim ogromne pesti za vas trepetalke in nas ki se spuščamo v novi boj.

gita

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
13.6.2007 9:54:09   
soncek.djukelica
ojla,

Koala, čestitke za tvojega user posted image ! user posted image user posted image user posted image user posted image
Špelka, v ponedeljek imam NS! user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja, glavoboli me včasih dajejo, vonjam 1000% in ti različni vonji mi delajo slabosti, user posted image user posted image user posted image  zdaj zdaj bom stopila v drugo trimesečje! Tudi dlesni me matrajo, posledica user posted image , grem še ta teden zobarja pogledat!Se pa ne mislim pritoževat! user posted image user posted image user posted image  

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
13.6.2007 11:46:46   
Shuka
Ursi84 in dajamaja naj bo danes vajin dan user posted image user posted image

Ele in M007 naj vama pokaže user posted image user posted image

Čestitke še enkrat srečkam user posted image in pazite nase user posted image

Sayuri -  se mi je zdelo, da nimaš časa razmišljat o testu, sicer pa tudi če ga jutri ne narediš, to bo to user posted image user posted image user posted image in boš prišparala pri testu (joj ta je bla pa čist gorenjska izjava)user posted image user posted image user posted image

Martinščica, ma si ziher, da je to tista user posted image k bi mogla bit, kaj pa če je samo izcedek user posted image user posted image , upam, da se je zmotila in da ni blo to kar ne bi smelo bitiuser posted image

Betka cvetka - enkrat se je moralo začet, ne? Upam, da bo šlo do testa OK, feeeeejs stiskam pesti, da ti rata user posted image
Drugače imava podobne domišljijske trenutke očitno, vse čutm, vse vidm, joj špegu bo poču, včeri zvečer so se začel še krči, temperaturo imam že 3 dni 37-37,3 , joški me ne bolijo, sam mam pa filing, da so mal večjeuser posted image user posted image user posted image , na wc-ju sem že inventar postala kot ogledalo, na noč grem po 3x samo to mislim, da nima nobene veze s temi znaki, ampak z delovnjem ledvic, mogoče sem se kje prehladilauser posted image , pa sploh ne pijem veliko, kak liter in pol na dan. Suma sumarum, jest nimam nobenih znakov (se tolažim) čeprav potihem upam, da bi uspelo user posted image .

Vzamem nazaj, da ne bom delala testa pred 19.6.user posted image Bety - kdaj ga lahko nardim?user posted image user posted image user posted image

Koala
- lepo je videti, da ste OK in to da je Dr. zadovoljen je sploh fino.user posted image

Špelka
-  a 17.teden je že, kako čas beži. Pazi nase in na svojega sončkauser posted image

Ija - mislim nate in ti sporočam, da imam čas v petek, če greva na  user posted image , sicer ti bom pa to tako ali tako javila, ker verjetno tega ne boš videlauser posted image user posted image user posted image

Soncek.d - a ne kolk obveznosti je k si noseč user posted image user posted image , no ti le uštimaj svoje zobke in pazi na glavco. A aspirin migran je premočan za jemanje v nosečnosti? Upam, da ti minejo težave. Pazi naseuser posted image

Gita14 - no 19.6. bo očitno srečn danuser posted image user posted image

Citrončica, pika74,
Sulfinija - lepo vas je videti tule in želim vam lepo poletje in naj bo naslednji vaš postopek 100% uspešen user posted image user posted image

Sonček75 - za koliko se je povišal hormončekuser posted image user posted image user posted image upam da se je potrojil user posted image

Konina - da bi čimprej grela svoja dva user posted image user posted image za 9 mesecevuser posted image

Staša1 - ti maš tud že vse znake, kaj user posted image user posted image naj bodo nosečniški user posted image

Tolk od mene, uživajte v prekrasnem dnevuuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Shuka -- 13.6.2007 11:47:42 >

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
13.6.2007 12:34:03   
ele
zal,moj test danes zjutraj je negativenuser posted image user posted image user posted image
Sicer user posted image  se nimam,ma mam rjav izcedek in mislim,da mi bo prav kmalu zacelo curit..
Sem klicala reskota zjutrej in mi je reku,naj probam se enkrat cez en par dniuser posted image user posted image

ele

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
13.6.2007 13:22:01   
MARTINŠČICA
Hojla, jest sem pa zdele napizd... eno žlahtnico, ki me je poklicala in spet zdražila z neumestnimi vprašanji in pametnimi predlogi in napotki, kako čimprej do otroka. Itak jih imajo vsi v okolici dovolj (pametnih predlogov namreč).  Da ne govorim, da o inseminaciji še slišala ni, pa o foliklih in endometriju tudi ne. Sem rekla, da naj mi že da mir in neha s tem, ker pojma nima, o tem, kakšni so pregledi in postpki OBMP in še posebej, kako se človek počuti ob vsakem novem neuspehu ... ona (in vsi ostali, ki niso imeli težav z zanositvijo) pa kar nibija, ja pa pejt na umetno! Kot da je to edina in 150 % rešitev! Obenem pa priznava, da ima težave s svojo psiho. Naj raje koleščke v svoji glavi v red spravi in mene ne gnjavi več! Mater sem jezna, še zdaj! Pa najbolj me jezi, ker me zaradi tega spravi v jok.

200% MAMI

(odgovor članu ele)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
13.6.2007 13:51:53   
Shuka
Martinščica - ne splača se obremenjevat zaradi drugih, vem da je zoprno tole poslušati ampak vsi nam hočejo dobro a ne zavedajo se, da bi bilo bolje če bi bili tiho.

objemček user posted image zate, da te žalost in jeza čimprej mineta.

p.s. zato se pa me tule, ki prestajamo iste stvari tako dobro razumemo, isto je pri ljudeh z istimi športi, hobiji,..... tako pač je.user posted image

(odgovor članu MARTINŠČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
13.6.2007 14:28:23   
sonček75
danes sem ponovno imela kontrolo krvnega testa
narasel mi je samo za 40 (z 132 na 163),tako da nimam več veliko upanja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
13.6.2007 15:05:27   
Sanja70
Zdravo punce moje,

Najprej MARTINŠČICI žal mi je user posted image ,kaj naj ti rečem drugega,vem kako se počutiš.Bova šle skupaj spet v nove boje jeseni ane,takrat pa mora ratat.
Ravno zdele sem se pogovarjala s svojo sestro in ji povedala,da tudi tokrat ni uspelo.Ona pa meni ah ,kaj ,če ti še en otrok saj maš dva,imejta se lepo in uživajta.Kako je ta folk bolan v glavi.Sem bla ful užaljena in ji povedala svoje.
Je imela sodelavko,ki ji je tudi uspelo v 3.-tje in jo je baje ful bolelo,ah pol pa še znala ni povedat kaj jo je bolelo.Sem ji rekla,da verjetno na punkciji,sam sej ni mela pojma kaj je to.Maj naj boli kolk hoče sam ,da nam rata ani tko.
Punce sej kot veste jaz mam 2 otroka s prejšnjim partnerjem,s sedanjim pa si pač oba želiva,ker jih on nima.Ja pa še to mi je nabila,sej z otrokom ga ne boš privezala.Ja halo sem ji rekla,pa saj ni želja samo moja.
No sploh nima smisla preveč govort ljudem,(pa naj bo to lastna sestra ker eni 
nimajo sploh občutka kaj zinejo.
Mal sem se vam še izpovedalauser posted image .
Punce držte se.
Čao

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
13.6.2007 15:18:56   
M007
sonček75  narasel je to je važno!! Ne obupaj še nič ni izgubljenega. Želim si, da se vidiva na UZ.

Pri meni je BetaHCG 3012. Čez 14 dni bom morala na UZ.

lp

(odgovor članu sonček75)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
13.6.2007 15:21:31   
Shuka
Sonček75 - čeprav raste počasi srčno upam, da bo še kar rastel naprej. user posted image

Sanja70 -  kot sem rekla matrinščici, eni ne znajo biti tiho in klobasajo vse mogoče neumnosti, nekateri ljudje, ki s tem nimajo težav se tudi ne morejo postaviti v našo kožo in takrat bi bilo res najbolje, da bi bili tiho. Če si neveden v določenih stvareh pač vprašaš, ponavadi pa vsi pametujejo. Takim je potrebno samo reči, da imajo lahko srečo, no jo pa nimajo drugje npr. v glavi, če dajejo take komentarje. In ne sekiraj se Sanja, vem da je tvoja sestra ampak tudi meni se zdi zelo neobzirno od nje, da je imela tako izjavo. A odpusti ji njene neumnosti. Nihče ni vreden, da bi bili zaradi tega slabe volje ali žalostni.user posted image user posted image user posted image

Me smo tudi tvoje virtualne "sestre" in me te razumemo.user posted image

(odgovor članu Sanja70)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
13.6.2007 15:41:24   
Staša1
Sonček75 - čeprav raste počasi srčno upam, da bo še kar rastel naprej.
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Samo ne nehat upat!!!!!!
M007 - to je pa res visoka vrednost!!!user posted image user posted image  Čestitkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
13.6.2007 15:45:34   
macka27
evo punce da vam sporočim , danes sem prejela 1.pikico ..Uz pa imam 19.6. !!!

Me pa nekaj zanima; a imajo te pikice kakšne stranske učinke?

Papa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nushy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
13.6.2007 15:56:55   
dajamaja
Konina, ekimčki zanjo presenetiti!!  Držim pesti.

Staša, žal ti ne vem povedati kaj glede tvojih znakov. Jaz imam tokrat špikanje vsaj vsak drugi dan, ker me prebava daje vse od inekcij dalje. Upam, da je tudi pri tebi kakšen tak razlog. Te dni je vroče, pol se pa s prehladno pijačo kar hitro prehladiš želodček. Misli pozitivno!

Martinščica, Sanja, zelo mi je žal. Kar se tiče pa nekaterih ljudi je pa tako, da se jih spremeniti nekako ne da. Smo pa same izredno občutljive v vseh teh postopkih in morda kdaj tudi kakšno besedo narobe razumemo. Vsaj zase vem, da se raje izognem pogovoru na določene teme, z določenimi ljudmi ....

Koalauser posted image user posted image

Shuka, hvala za vzpodbudne besede. Je težko spremljati vse, ki smo v akciji, se pa prileže če se te spomnijo user posted image !  
Sayuri, če si boš jutri odtrgala kakšno minutko za test user posted image user posted image , sicer bo pa user posted image  kmalu viden tudi brez testa user posted image

Ele, ti kar doktorja poslušaj! Mi bomo pa še pesti stiskale.

Sonček, na tele cifre se ne spoznam, vidim pa da rastejo user posted image . Kako so pa na odvzemu komentirali!?  

No tko, jaz od danes dalje grejem dva junačka user posted image .

Urška, kako je šlo?

Vsem kokicam, trepetalkam, navijačicam ... tudi jaz ne morem vsake posebej pozdraviti user posted image  .. pa en lep pozdrav!!

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
13.6.2007 17:16:08   
koala
Macka27 čestitke za prvo pikico, zdaj gre zares.
Kar se pa stranskih učinkov tiče, nekatere jih nimajo nič, jaz pa sem bil cel postopek kot cota, utrujenost, slabosti,glavoboli, vsi so bili moji zvesti spremlejevalci.
Aja, na kateri terapiji pa sploh si? Jaz sem imela Suprefact in Gonal.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
13.6.2007 17:42:10   
Bety upa
Shuka.....teste lahkozačneš že od jutri delati, s prvim urinom. Mislim,da ti bo že jutri pokazalo rahlo črtico in potem srečno naprej!!!user posted image user posted image user posted image

Martinščica, Ele in Sonček 75....Žal mi je.....user posted image user posted image user posted image ....

Sayuri....Priznaj, da si test že naredila in jutri boš samo potrdila user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image ....(hecam se)

Jaz nisem tako ravnodušna, da teste ne bi delala prej. Preveč me vse zanima, da bi pustila naključju. Z njimi začnem  že 10.dan od punkcije in opazujem dogajanje. Živim s temi mojimi pikicami, jih opazujem še ko so same celice. (Reš nam vedno da slikice naših vnesenih zarodkov) Če dobim željo po kakšni hrani, takoj grem v trgovino in svojim pikicam izpolnim željo. Vem, da je to zmešano. Samo....Ne boste rekle, da nismo nosečke, vsaj 14 dni, ali pa še kakšen dan več? Smo! In grejemo te naše otročičke, pa ni važno koliko časa.
Joškice me še bolijo in user posted image  bravo za to. Vsaj eno upanje. Pa žeja me daje. user posted image  Toliko sem žejna, da je kar groza. Naenkrat spijem več kot pol litra tekočine. In tako večkrat na dan.

Dajamaja in Urši....Kako je?

Ufffff.....končno bo jutri četrtek, pa petek, pa sobota, pa nedelja....še malo. Radovedna sem, kot da čakam na darilo Dedka mraza.

Srečno vsem, ki jih slučajno pomotoma ne omenjam!!!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
13.6.2007 17:47:35   
citrončica
Oooo,Pika,upam,da te ni mora tlačila,če si me sanjalauser posted image ,
me prav firbec matra!!user posted image
Sonček75,jaz še vedno močno stiskam pestiuser posted image user posted image user posted image ,

M007,čestitam!!!!

Pozdravljam pa tudi čisto vse ostale,
a šibam še delat za službo,pa skuhat,
res je fino bit mal doma,a zdaj,ko sem se vrnila je noooorooooo!!!!user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
13.6.2007 17:52:42   
macka27
.
OOO hvala hvala za čestitke...user posted image
Ja danes sem dobla 1.pikico, in se počutim ful zanič,...imam 37 vročine, pa vrtoglavice...kr neki , nasploh se slabo počutim...user posted image
Imam pa Menopour pikice in suprefact sprej za v nos!

MI je ful smotano k se slabo počutim, zaradi službe! Namreč vozim se iz Kranja v Lj....in mi je danes ene dvakrat med vožnjo prišlo slabo in mi je ful zoprno....ma sploh ne vem kaj naj naredim....v bolniško pa nočem.!!user posted image user posted image

Bety,
Sayuri , Shuka držim pestiuser posted image user posted image , no za vse punce držim močne pestiuser posted image user posted image

Martinščica, Ele in Sonček 75 tudi meni je žaluser posted image

Nushy

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
13.6.2007 17:58:33   
citrončica
Macka27,
upam,da minejo slabosti,če se še po stari cesti voziš,te res preruka do Lj,držim pesti!!

(odgovor članu macka27)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
13.6.2007 18:08:08   
macka27
Citrončica  vozim se čez Gameljne pa potem čez Črnuče...tako da sem res čist gotova....groza.
itak bomo pa zdržale....za naše user posted image bomo vse potrpele...

Samo a je to normalno da lahko tako reagiraš? Malo me skrbi....ker nisem navajena, da se slabo počutim.

Aja, pa tiste ki ste že imele punkcijo, a ful boli, če sploh kaj boli?!

Nushy

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
13.6.2007 18:32:05   
alia
Še jaz se vam oglašam na kratko - iz morja...
Moje počutje se počasi izboljšuje, žal pa wc še vedno ni moj najboljši prijatelj - takrat je bolečina precej huda, obiskovanje wc-ja pa pogosto - tako nekje 30 krat na dan...user posted image

Resnično mi je žal za tiste, ki Vam tokrat ni uspelo - to je pa kar tipično, da nasvete delijo tisti, ki o vsem tem nimajo pojma... No naj povem, da je tudi moja teta mene "osveščala" kdaj so plodni dnevi- kdaj se dela otroke (pri 30. letu starosti in 5-ih letih zakona je to kar nizek udarec, se vam ne zdi?), moja svakinja pa mi je npr. rekla, da so njej tudi pred poroko rekli, da ne bo mogla imeti otrok - pred poroko je imela samo ginekološki pregled... po izobrazbi pa je dr. stomatologije. Če enkrat zdravniki tako ruknejo, potem od drugih kaj več že ne moremo pričakovati... No otroke pa ima lahko vseeno - pričakuje drugega v dveh letih zakona...Ne splača se sekirati - enostavno se pogovarjajte s tistimi, ki to stvar razumejo...oz. vsaj tiho sočustvujejo!!user posted image

Vsem ostalim srečkam nosečkam (pa ne glede na to, kolikšna je vrednost bhcg) - čestitke in pazite nase in svoje pikice v trebuščkih...user posted image

(odgovor članu macka27)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
13.6.2007 20:02:12   
pika74
Ojla šiške user posted image

citrončica - sanjala sem nekaj v tem stilu... da si me ti čakala, da sva šle potem skupaj v službo...user posted image user posted image user posted image user posted image ... kr neki user posted image

kako ste kej drgač?

koala vidim, da je blo pestro pr Drobniču... si ga kr predstavljam, kako je bil vesel, ko je videl, da je ratalo user posted image

bety me je enkrat spraševala, kolk eskimčkov mam... 2 me čakata... in jeseni jih grem iskatuser posted image user posted image . Do takrat si moram pa mal spočit. Sej par dni nazaj sem že tuhtala, da bi blo dobr, če bi jih šla še ta mesec iskat... sam... zdaj vidim, da nisem še čist OK. Tale hiperstimulacija mi je dala vetra. Vam povem. Tole niso heci. Zato se merkejte vse tiste, k ste v postopkih... Meni so takrat, ko bi morala dobit zarodka (se pravi imeti transfer, ki se potem ni zgodil) potem zaradi hiperstimulacije predpisali še 1 teden Suprefacta - torej ponovno špikanje v trebuh user posted image . To so mi dali predvsem zato, da se hiperstimulacija umiri in da se vse skupaj malo znormalizira. No. Prejšnjo sredo sem torej nehala s Suprefactom, v četrtek pa sem tudi dobila Muser posted image . Vse normalno... in danes naj bi bil 7. dan ciklusa. Vam povem, včeraj in danes me kar nekaj matra... OK potim se še vedno - tako kot takrat, ko sem jemala gonal... ampak včeraj pa danes me pa še nekaj v področju maternice in spodnjega dela trebuha zvija... kot tik pred M al pa kot ob ovulaciji... in lejga zlomka... danes se je začela še ena krvavitev... skoraj kot M user posted image . Ja... in vem, da je to skoraj 100% zaradi hormonov... vsaj tako je ponavadi... in če je bila pri meni hiperstimulacija... pol bo še nekaj časa taka zmešnjava...s kakšnimi izcedki, bolečinami, glavoboli, oblivanjem, švicanjem... slabostjo... neprijetnim počutjem... skratka... MORAM se spočit... in šele potem v jeseni grem naprej. In pika. Zdaj moram poslušat svoje telo. Ne smem prehitevat, čeprav si srce želi po pikice... ampak moram bit racionalna. Najprej zdravje, potem otroci. Če bom bolna, bom otrokom kvečjemu v breme. Ja. Otroci rabjo zdravo mamo user posted image . No, zdej pa že mal filozofiram. Ampak kaj čmo. Tkole je, pa nč drgač.

Držte se, pa pazte nase!

Lp
user posted image

< Sporočilo je popravil pika74 -- 13.6.2007 20:03:00 >

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu alia)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
13.6.2007 20:36:55   
taša33
lep pozdrav vsem nosečkamuser posted image , trepetalkam in navijačicam, med temi ta zadnjimi bom tudi jaz. Danes je prišlauser posted image , tako, da grem z vami v nove boje jeseni. Možgane na pašo in upala, da  v 3. bo user posted image user posted image .

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
13.6.2007 20:52:25   
ursi84
No, tako punce!!! Transfer je za mano, grejem user posted image user posted image !!! juhuhu, juhuhu.........
Oplodilo se je 12 celic, 4 so že zamrznjeni, ostali pa baje lepo napredujejo po besedah biologinje (so v fazi morule in še malo jim manjka, da bodo super...). Tako, da upamo, da bo še več zamrznjenčkov.user posted image user posted image
Jst sem vredu, napeta sem full in upajmo na najboljše.
Lepo se mejte in se še kej tipkamo, Čao

(odgovor članu taša33)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
13.6.2007 21:37:23   
koala
Bravo ursi, super izid!!!!!! Zdaj pa pridno grej svoje user posted image user posted image in držim pesti, da ostaneta pri tebi, do konca.

macka27, jaz sem imela podobne probleme z suprefactom, tako da je pomoje kar on kriv za tvoje težave, držim pesti, da čimprej minejo.

Pika dobro si se odločila, čez poletje si fino naberi moči, potem pa po male eskimčke.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?