|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 13.6.2007 11:46:46
|
|
|
|
Shuka
|
Ursi84 in dajamaja naj bo danes vajin dan Ele in M007 naj vama pokaže Čestitke še enkrat srečkam in pazite nase Sayuri - se mi je zdelo, da nimaš časa razmišljat o testu, sicer pa tudi če ga jutri ne narediš, to bo to in boš prišparala pri testu (joj ta je bla pa čist gorenjska izjava) Martinščica, ma si ziher, da je to tista k bi mogla bit, kaj pa če je samo izcedek , upam, da se je zmotila in da ni blo to kar ne bi smelo biti Betka cvetka - enkrat se je moralo začet, ne? Upam, da bo šlo do testa OK, feeeeejs stiskam pesti, da ti rata Drugače imava podobne domišljijske trenutke očitno, vse čutm, vse vidm, joj špegu bo poču, včeri zvečer so se začel še krči, temperaturo imam že 3 dni 37-37,3 , joški me ne bolijo, sam mam pa filing, da so mal večje , na wc-ju sem že inventar postala kot ogledalo, na noč grem po 3x samo to mislim, da nima nobene veze s temi znaki, ampak z delovnjem ledvic, mogoče sem se kje prehladila , pa sploh ne pijem veliko, kak liter in pol na dan. Suma sumarum, jest nimam nobenih znakov (se tolažim) čeprav potihem upam, da bi uspelo . Vzamem nazaj, da ne bom delala testa pred 19.6. Bety - kdaj ga lahko nardim? Koala - lepo je videti, da ste OK in to da je Dr. zadovoljen je sploh fino. Špelka - a 17.teden je že, kako čas beži. Pazi nase in na svojega sončka Ija - mislim nate in ti sporočam, da imam čas v petek, če greva na , sicer ti bom pa to tako ali tako javila, ker verjetno tega ne boš videla Soncek.d - a ne kolk obveznosti je k si noseč , no ti le uštimaj svoje zobke in pazi na glavco. A aspirin migran je premočan za jemanje v nosečnosti? Upam, da ti minejo težave. Pazi nase Gita14 - no 19.6. bo očitno srečn dan Citrončica, pika74, Sulfinija - lepo vas je videti tule in želim vam lepo poletje in naj bo naslednji vaš postopek 100% uspešen Sonček75 - za koliko se je povišal hormonček upam da se je potrojil Konina - da bi čimprej grela svoja dva za 9 mesecev Staša1 - ti maš tud že vse znake, kaj naj bodo nosečniški Tolk od mene, uživajte v prekrasnem dnevu
< Sporočilo je popravil Shuka -- 13.6.2007 11:47:42 >
|