limma
|
Da še jaz kaj napišem.... Joj vse že imate obrnjeje z glavico navzdol, moja pa še kr brca z nogami pri moji tazadnji in po mehurju. Upam, da se bo dama odločila obrnit na glavo, sicer je pa po meni, tudi mene je mami rodila z ritkico naprej - tudi naša je še vedno v medenični vstavi, ampak saj imata najini punčki še čas, da se obrneta. je pa zelo zanimivo, da je tudi mene moja mami rodila z ritko naprej. Naša bo ponoči v kinderpetu, čez dan pa najbrž v zibki - če bova naredila dovolj prostora ali pa v košarici od vozička (košarica ima nogice in je zelo prostorna, sem čisto navdušena ) aja, nisem vam še povedala, da sva končno naročila voziček Peg Perego P3 Tri Fix Modularni sistem - cel komplet, barva Tango (rdeče-srebrna, je bil v živo veliko lepši kot turkizen) in v soboto ali v ponedeljek ga dobiva ... jeeeeeeeej zdaj me pa že malo "grabi" navdušenje, čeprav, benika, tudi jaz še nimam večine stvari.. sem pa včeraj oprala dva stroja cotik... danes, ko sem jih hotela pa zlikat, mi je bilo pa cel dan slabo in vrtelo se mi je in sem počivala. pa jutri, nič mi ne bo ušlo vaney - sem zelo vesela, da si zrihtala z bolniško skoraj ne morem verjet, kako se je obnašala tvoja osebna zdr. TRIŠ - meni je G rekel, da je dobro, če dosti pijemo, ampak max 3,5 l dnevno. ne vem pa, kako je, če zelo zatekaš?? jaz trkam, imam kar srečo, če nisem preveč leteča, sem kar ok. SuzanaKK - jutri držim pesti Puri - upam, da si že boljša in so se ti bolečine umirile. en velik zate in za tvojo . martinca - tudi jaz obožujem janeževe upognjence. si kar predstavljam njihov vonj in že imam polna usta sline to je pa nekaj (sladkega), čemru se ne morem upreti.. ampak najbrž zaradi janeža Lepe sanje želim vsem, midve prejšnjo noč nisva spali, ker me je tako bolel križ, da nisem vedela, kje in kako naj se še podložim in kako naj se uležem, da bo bolj znosno. pa še je brcala, da je bilo veselje. držim pesti, da nas danes vse čaka mirna nočka
|