nana35
|
Koala,so imeli veliko ovčk,ja.Jih imajo vedno.Ti jo tudi imaš?Koliko je cena tistega lanolina v DM-u res ne bi vedela,v lekarni jaz redko kdaj kaj kupujem,ker je vse dražje.Drugače pa kupim tam stvari,katere v drogerijah ne dobiš.Kar pa pišeš o detergentu in mehčalcu iz DM-a,sej ju tudi jaz kupila že pred časom in sem zadovoljna. Klepetka,kapučino je bil odličen,še več takih!! Ti pa dobro nabavi še preostale nakupe,pa daj kaj v album,da bo bolj veselo. Kar se tiče mojega strokovnega sestavljanja posteljice-ker mi jo je svakinja posodila in je načrt odšel bog ve kam se mi niti sanja ne kako bi naj to sestavila.Sem kar malo huda ,ker imam čas pa bi lahko mojega presenetila, kai strokovnjak sem,pa žal iz tega ne bo nič,ker je preveč komplicirano za moje pojme.Sicer sem kar tehnični tip ampak to pa je že višja tehnika.Sem že klicala pomoč,pa je v službi,tako da mi druga ne preostane,kot čakati... Nussy,ne sekiraj se,misli na svojo ,z dragim pa bosta že uredila,saj sta še zmeraj,kajne?! Martinca,meni se zdi da ima ovčka malo vonj ja,kaj preveč se mi zdi da ne.Pa ko jo je moj povohal je rekel,da on nič ne voha.Zdaj pa ne vem...Ti jo kar prezrači,če ne pa je res bolje,da gre še pravi čas v čistilnico.Ali pa poskusi sama,tako kot so ti svetovali,s šamponom.Samo uniči je ne,res da ni draga,ampak je vseeno škoda,ko je tako lepo mehka.In topla bo tudi. Tudi jaz se v bazenih ne kopam,preventivno ne.Pride čas tudi zame!!Malo bom pa še počakala,zdaj mi pa tudi ravno ni.Meni je vseeno,ne kopam se tako rada v bazenih,da ne bi mogla počakat,grem raje v morje.Ampak poleti... Bane pa žal nimamo,ker imamo tuš in to je katastrofa,jaz bi se tudi malo namakala v topli vodi...imata jo tast in tašča spodaj,ampak k njima pa se res ne mislim hodit kopat.Vse bomo preživeli. Lep dan vsem,nas greje sonček,hitim še v trgovino,pa kuhat!!