nana35
|
Tinča,mogoče pa so tisto ovčko,ki jo imaš ti v spominu prej postrigli!! Je pa res prijetno topla,mene ne moti,kako dolge dlake ima,saj ne bo moj ležal direktno na njej,toplo pa mu bo,ko bo huda zima. Suzana,držim ti pesti za jutri in ja,mislim,da se boš počutila bolje. Urssy,moj ni bil nazadnje obrnjen na glavico,tako da se nič ne sekirak,saj mislim,da ima še zmeraj čas!!Glede košare ali zibelke pa ti ne znam svetovati. Jaz bom imela košarico,ki bo čez dan tam,kjer bom jaz.Imam pa tudi prenosno posteljico in če ne bi imela košare,bi položila vanjo.Te posteljice niso drage,lahko pa kupiš tudi rabljeno. Benika,mi smo pa delali res vse sami,nismo potrebovali nobenih privatnikov,ker bi se nam zmešalo.Moj tast je zidar,stric pa električar,tako da smo to v sobici vse sami uredili,moj je položil laminat,okno smo sami vgradili(zidarji znajo vse!!)in hvala bogu,da je moj tako vsestranski,da česar se loti mu krasno uspeva.Je zelo priročen in iznajdljiv,na koncu pa vse super dobro izpade! Spet sem se spomnila,da si še vedno nisem izmerila trebuščka!!