piškamiška
|
Sani no sva že dve - patološki. Tudi jaz hodim v APN (sicer po lastni želji). H kateri dohtarci pa hodiš oz. si naročena? Se mogoče vidiva, če boš imela preglede ob ponedeljkih. Drugače pa upam, da je bilo vse uredu pri tistih, ki so imele danes preglede, UZ, CTG-je itd. (Sunney M., Vaney, Klepetka, za Sani pa že vemo, da je ok). Nussy, želim ti, da se z čimprej pobotata, predvsem se pa ti ne sekiraj in misli pozitivno. Mml, nisem pozabila na svoj dežnik in te pokličem, ko pridem naslednjič v Ljubljano in se zmeniva, da pridem po marelo. Čeprav, kot sem rekla, je sedaj sploh ne pogrešam, ker ne smem, niti ne morem okol pohajkovat. Mala pikica upam, da se bo tvoj pritisk oz. zatekanje uredilo in ne bit slabe volje. To da pa jočemo, so pa itak krivi naši hormoni, tako da temu ne moreš uiti. Hja počivanje je pa nujno zlo. Jaz bolj ali manj počivam, ležim itd. od 26. t, vendar upam, da se mi bo to obrestovalo in da ne bom rodila prezgodaj. Za pupike je pač potrebno malo potrpeti. Meni vsi pravijo, da bom že nadoknadila rekreacijo, ker jambram, da moram več ali manj samo ležati in se nič "rekreirati". Samo pri meni je vsaj tako, da ni variante, da sem pokonci več kot recimo eno uro. Me takoj trebuh opozori, da moram v horizontalo in tako ne more biti skomin. Spanje malčkov: pri nas bosta najprej oba skupaj v eni posteljici, ki pa je postavljena pri naju v spalnici. Po parih mesecih pa vsak v svojo posteljico. Jaz z zatekanjem, pritiskom, bakterijami v urinu nimam težav. Tudi ponoči spim bp. Vsaj nekaj. Novo leto in božič v porodnišnici: mislim, da me nekaj takega čaka. Se pa s tem sploh ne ukvarjam, ker itak letos ne bi norela , tako, da mi je vseeno, kje sem. samo, da sta fanta z mano in da sta zdrava. Če bodo hoteli pa moji biti z menoj pa toliko bolje. pozdravcek
|