klepetka
|
jutro punce evo mene po včerajšnjem mrku . mml,Včeraj me res ni bilo nič tukaj,enkrat sem sicer preletela čez,ker brez vas itak očitno že ne morem več .Ene vrste zasvojenost al kako bi se temu reklo. Imeli smo obiske skoraj cel dan (od daleč ,zato jim je oproščeno ),zvečer smo šli pa še k svaku na RD in prišli domov ob 23.20 .Amapk v petek sem pa bila tukaj na javljanju .Drugače sem pa čisto vredu ,veliko boljše se počutim kot prejšnji teden ;očitno je vikend paket v porodnišnici pripomogel k temu . aja,veš da tud men ne zračuna s tisto tabelo ,ker baje manjkajo neki podatki .Sem samo probala da vidim ,pa nič zato triš ,ne sekiraj se zaradi kil;jaz se tudi skozi cel onosečnost nisem skoraj nič zredila ,zdaj pa očitno lovim vse za nazaj.Sicer še ni posebne krize ,ampa k če bo šlo tako naprej sem zelo blizu" težkokategorni katastrofi". Sploh čokolada je moja šibka točka ,ko jo do nedavnega sploh videti nisem mogla. katee,en celjski rokometaš je skoraj moj sosed,da se mal pohvalim No ,mislim da še igra za celje ,ker to pa res ne spremljam vložki v porodnišnici;preverjeno so trenutno ena živa katastrofa ,daleč od vir 80.Jih je imela ena punca v sosednji sobi ,katera je splavila v 23 tednu ,pa je povedala.Sama plastika ,čist trdi.Copati so pa tisti zeleni ,vsi nacufani,iz blaga.To je trenutno stanje. sani , da imaš že čisto vse pripravljeno za prihod princeske.Glede kave pa nimaš opravičila ,razen če te zadržijo v porodnišnici . Jaz moram pa jutri,ko imam ravno pregled pri G, iti kupit še tisto podlogo PVC za previjalno mizo in še v lekarno po osnovno kozmetiko ,drugo imam pa vse. glede poročnega lista;jaz sem ga pred 4 leti pozabila doma ,pa ni bilo kljub temu nobenega problea.Ko je prišla matičarka ,sem ji vse podatke na pamet povedala ,pa je blo. glede obroča;jaz sem imela enega sabo ,tistega otroškega ,pa so mi tam kljub temu po porodu dali še tistega njihovega in vam povem ,da ni primerjave .Tisti je bil meni veliko bolj udoben;no ,kolikor je v taki situaciji lahko .Je pa res ,da jih primanjkuje ,ker jih imajo manj kot porodnic.Zato kar v torbo z njim. lunca ,pridi tud ti na kavo enkart v zač. decembra tako kot je že rekla mml.Pa tvoj kašelj se je umiril? puri,tudi jaz se tako potim,tud jaz se velikokrat vsa premočena zbudim.Pa sem mislila da je bilo samo v P vroče ,ker tam sem pa res se kuhala ,pa je doma čist isto. nalin ,kaj pa baby fon če naročiš svakinji?Meni je to super zadeva ,in tud zdaj ga bom komu naročila(če me bo kdo vprašal kaj še nimamo ) ,ker se mi je prejšnji čist pokvaril,ker je bil res vsakodnevno v uporabi.Sploh ker imamo spalne prostore v višjem štuku,pa poleti da lahko tud ven skočim ,če otrok glih spi. suny morning,tudi jaz bi najrajš rodila po novem letu zaradi letnika otroka.Mi je pa na CSD rekla ,da tud če rodim 31.12 da nam tudi pripada za letos dodatek za tri otroke ,če pa 1.1. pa samo za drugo leto,amap kzaradi tega bi jaz vseeno po novem letu.Glede razvitosti otroka , vprimeru če bi ti mogli predčasno sprožit porod ,pa se ne sekiraj. Ravno prejšnji teden je rodila ena punca ,ki so ji sprožili porod zaradi preeklampsije ,v 30 tednu ,pa je punčka čist vredu .Težka 1500g,diha sama ,v inkubatorju je samo zaradi teže.JMi je prinesla slike pokazat ,pa sploh ne bi človek rekel da je 10 tedno v prehitro rojena .Celo z lasmi je že ,kar me je presenetilo ,ekr sem mislila ,da otročki tako zgodaj še nimajo lask. To je to od mene ,zdaj gre mpa neke maslene štruklje narest.Pride katera?So nebeški