|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08
11.11.2007 10:40:12   
benika
klaja, iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sunny morning, ful si pridnauser posted image . Mene še vse to čaka, še prej se pa moram sploh en dan podat na podstreho, da izbrskam vse cotike.

Mateja80, čestitke za Vala! V materinsko šolo boš hodila verjetno v KR. Moram ti povedat, da vabila ne dobiš, ampak se moraš kr lepo sama prijavit. Malce pozna si že, ker je naslednja šola se mi zdi da decembra. Če pa slučajno ne boš hodila, boš pa vseeno rodila, brez skrbiuser posted image Jaz nisem šla ne prvič in ne drugič.
Kar se pa tiče porodnišnice je pa takole; EA dobiš tako v KR kot na Jesenicah, s tem, da jo je v KR potrebno plačati. Prav tako imaš v KR možnost rojevanja oz. lajšanja bolečin s pomočjo ultive. Jaz se bom odločila za to zadnjo varianto, rodila bom pa tako kot prvič tudi sedaj v KR. Lahko ti povem izkušnje mojega bivanja tam; vse je bilo super. Od prihoda v porodni blok, do odnosa vseh treh izmen babic in zdravnikov, do oskrbe, hrane...Če sem jih kaj vprašala (itak prvorodka pojma nima-no, vsaj jaz ga nisem imela), so mi vedno prijazno odgovorili. Poleg tega nisem imela mleka, tudi me zaradi nedojenja ni nihče obtoževal (kot se dogaja na Jesenicah) ampak so mu brez problema dali dodatek. Je pa tako, da se o vsaki P slišijo takšne in drugačne reči, slabe in dobre, a na koncu je odločitev tvoja. Jaz bi ti priporočala Kranj. Kaj pa veš, mogoče bova pa celo cimriuser posted image . Iz katerega konca KR pa si? Lahko se kdaj dobiva na kavici, če boš imela kaj časa.

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
11.11.2007 10:59:01   
puri
Klaja,...ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
11.11.2007 11:12:25   
koala
Najprej Klaja ČESTITKE; zdaj pa maš še en čudovit dogodek za splanirta. Makismalno uživaj med pripravami, jaz vem da sem.

Glede lokala v EP, Cafeteria ima ful udobne fotelje, samo pa je čisto ob vhodu v EP, tako da ti to najbrž ne bo odgovarjalo a ne urssy. Kaj pa če se dobimo pri informacijah, tam pri locctanu(se mi zdi da se tak napiše), pa pol skupaj pogledamo kje nam odgovarja?

mateja80, kot so ti že pune povedale vabila v MŠ ne dobiš, se moraš kar sama pobrigat za to, žal bi bilo lepo, če bi te kdo spomnil na to.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
11.11.2007 14:45:19   
urssyy
Koala zdajle sem dobila sporočilo, da mi pride v torek na obisk hčera od direktorja, jo imam rada, sam zakaj glih v torek, ko pa sem se tak veselila srečanja in user posted image .  Saj bi si izmislila, da imam zdravnika, sam je že imela namen priti k meni na obisk 1.11.2007, pa sem jo prosila, da ne, ker smo imeli cel kup žlahte v hiši. Ja tak je, pa še celo noč nisem spala, ker  je moj user posted image  včeraj pil, ker je bratranec dobil user posted image . Je bil koma, sem mu nosila čajček, pa lovor, pa deke, ker je mogel spati v sosednji sobi.......user posted image  na hladnem....

Lepo kofetkajte v torek, upam, da se bomo še kaj videle v kratkem...Grem kuhati juhico mojemu user posted image .

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
11.11.2007 16:44:00   
katee
Dober dan user posted image !

jaz sem pa tako utrujena, pa še tooookkk stvari imam za narest danes. Končno sva z mojim user posted image  in mojim očetom sestavili omaro. Danes jo je bilo potrebno prebrisat in stvari not znesti. Pa tok oblek sem stran zmetala (no, romale so v Humano, ker so še vse ful kvalitetne, velikim ljudem bodo pa prav prišle). Potem sem kosilce skuhala, pa staro mamo obiskala v domu,  sedaj se spravljava z  mojim še zibko postavljat in predalnik za user posted image . Oči se mi pa tok zapirajo, da bom kar stoje zaspala.

No, grem zdaj, da bom še kaj naredila.

Klaja: čestitke ob lepem dogodku!!! user posted image user posted image user posted image

Ostale se pa lepo imejte!!!!

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
11.11.2007 18:07:43   
koala
Škoda urssy, da te ne bo.
Ostale pa pridete ne? A se pol zmenimo v Cafeterii, ker so njihovi foteli res udobni.

Aja, se morem malo pohvalit, danes nama je končno po več kot dveh letih uspelo obesit poročne slike. Jaz sem čist happy.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
11.11.2007 19:02:42   
limma
Klaja - zapoznele čestitke še za rd user posted image  user posted image  user posted image  in seveda za zaroko user posted image user posted image user posted image . Jeeeeeeeeeej! Zdaj grem pa spremljat volitve, še jutri kaj napišem.

Mirno nočko vsem in čim manj takšnih in drugačni težav.

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
11.11.2007 22:02:36   
mala pikica
Klaja, najprej čestitke za zaroko user posted image user posted image user posted image To bo zdaj veselje, jaz sem v pripravah zelo uživala, ti boš pa imela kar dvojne užitke; priprave in še user posted image

Urssyy user posted image sem se že veselila, da se bova spet videli...

Koala, z moje strani velja, torek ob 11.uri v Caffeterii. Kaj pa pravijo muzika, lusa in tinča? Upam, da bodo vsaj one lahko prišle na čvek user posted image

Sicer pa pri nas nič novega... Včeraj smo se sprehajali, pa pekli pecivo, pa malo pospravljali, danes pa se potepali pri tašči in tastu... Tudi tam nič novega, še vedno nobenega zanimanja za njihovega vnuka user posted image

Lepo pankajte in pridno božajte svoje bušije user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
11.11.2007 22:03:42   
mala pikica
user posted image

PDP; nick (starost); kraj bivanja; število tistih, ki vas že razveseljujejo; naše trenutno stanje; porodnišnica, kjer bomo verjetno rodile; spol; ime

1.1. 
user posted image  klepetka (33), Ribnica, user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana    
user posted image  sonček balonček (31), Velenje, user posted image  + user posted image , Celje, user posted image   
user posted image  zasanjana (25), user posted image  + user posted image  + user posted image , user posted image Marc Julien
user posted image  ljubljana (28), user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image Jakob  
user posted image  natasa49 (21), Litija, user posted image , Trbovlje, user posted image   

2.1.
user posted image  tinci babinci user posted image
user posted image benika, Kranj, user posted image  + user posted image Kranj, user posted image Jakob

3.1.
user posted image  suzanaKK, Velenje, user posted image  SG, user posted image Aljaž

4.1.
user posted image  mala pikica (27), okolica Ptuja, user posted image , Ptuj, user posted image
user posted image  minka28 (28), user posted image  + user posted image , user posted image

5.1.
user posted image  maksito (34), user posted image  + user posted image   
user posted image  aurora6(30), user posted image , Ljubljana 

6.1.
user posted image  katee (28), Ljubljana, user posted image , Ljubljana, user posted image  Žan Luka 
user posted image  martinka (28), user posted image
user posted image  karatina (29), user posted image , Maribor , user posted image

7.1.
user posted image  kikina user posted image       
user posted image  lunca1 (33), Kranj, user posted image  + user posted image , Jesenice/Kranj, user posted image
user posted image  sunny morning (32), Novo mesto, user posted image , Novo mesto, user posted image  
user posted image  binči user posted image  user posted image  + user posted image
user posted image  ninykitty (25), user posted image , Ljubljana 
user posted image  ursalara (21), user posted image , Ljubljana, user posted image  Lara

8.1.
user posted image  domen03 user posted image  + user posted image
user posted image  gagy85 (22), Ljubljana, user posted image , Ljubljana, user posted image  
user posted image  malamedika, Zasavje, user posted image  user posted image  user posted image  + user posted image , Trbovlje, user posted image Jure

9.1.
user posted image  lejla14 (35), user posted image     
user posted image  nana35, Maribor, user posted image , Maribor, user posted image  Klemen
user posted image  mateja80 (26), user posted imageuser posted image Val
user posted image  septemberka (29), Koper, user posted image , Postojna 
user posted image  jana26, user posted image  user posted image  + user posted image , Novo mesto
user posted image  ursulina (27), user posted image , Ljubljana, user posted image

10.1.
user posted image  bekica1 (29), user posted image  + user posted image       
user posted image  pikicaa (27), user posted image  + user posted image , Trbovlje
user posted image  martinca (23), user posted image , Maribor
user posted image  levinja 27 (27), user posted image , Jesenice/Kranj  

11.1.
user posted image  nussy (26), user posted image , Ljubljana, user posted image  
 user posted image  žogicanogica, user posted image  + user posted image  
user posted image  malamanja (27), user posted image , Celje 

12.1.
user posted image  unika (28), user posted image + user posted image , Celje, user posted image
user posted image  zofija nr.2 (32), Ljubljana, user posted image , Postojna, user posted image
anchikaa, Maribor, user posted imageuser posted image

13.1.
user posted image  dašabina (34), user posted image  user posted image  + user posted image , Novo mesto, user posted image  
user posted image  lenči (32), user posted image  user posted image  + user posted image
user posted image lutiropan, user posted image user posted image user posted image + user posted image , user posted image

14.1.
user posted image  raja (31), Radovljica, user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image   
user posted image  sani1, Ljubljana, user posted image , user posted image

15.1.
user posted image  klaja (26), Pesnica, user posted image  + user posted image , Maribor, user posted image Hana   
user posted image  meli23 (28), user posted image , Ljubljana 
user posted image  katrin (31), user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image  tinča1 (28), Maribor, user posted image , Maribor, user posted image  Daniel
user posted image lusa (28), Gor.Rad., user posted imageuser posted imageuser posted image MS, user posted image  Daša

16.1.
  user posted image  piškamiška(29) user posted image user posted image (dvojna user posted image ), Ljubljana, user posted image user posted image
user posted image  tinkibinki (29), user posted image , Ljubljana, user posted image

17.1.
user posted image  muzika (37), Maribor, user posted image  + user posted image , Ptuj/Feldbach, user posted image

18.1.
user posted image  golobček, okolica Celja, user posted image user posted image  + user posted image , Celje, user posted image
user posted image  urssyy (31), okolica Celja, user posted image , Ptuj/Celje, user posted image
user posted image vaney user posted image  

19.1.
user posted image  lejla (35), user posted image

20.1.
user posted image  nalinRR (26), user posted image  + user posted image , user posted image  Jonas       
user posted image  amna user posted image

21.1.
user posted image   lillygmail user posted image
user posted image   nincha, user posted image , user posted image Lejla
user posted image limma (32), user posted image , user posted image

22.1.
user posted image  karmyka (20), user posted image  user posted image (dvojna user posted image ), Celje, user posted image  user posted image

23.1.
user posted image  ulla78 (29), user posted image + user posted image , Domžale
user posted image sovica3 (28), okolica LJ, user posted imageuser posted imageuser posted image Trbovlje, user posted image  Tej
user posted image alfabeta (29), user posted image + user posted image , Novo mesto

24.1.
user posted image  tonči, user posted image + user posted image , Ljubljana
user posted image  ketrin24 (24), user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image   maja&m (27), Prebold,  user posted image + user posted image + user posted image , Celje,  user posted image

25.1.
user posted image  barbas (23), user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image triš, okolica NM, user posted image  user posted image + user posted image , Ljubljana/NM, Žan ali Žana

26.1.
user posted image  gajči (23), user posted image
user posted image  damo (29), user posted image , Ptuj 

27.1.
user posted image  mml, Ljubljana, user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image  neja.bor2007, okolica Lj, user posted image  user posted image  + user posted image , user posted image

28.1.
user posted image  butara (35), user posted image + user posted image , Maribor, user posted image Olivia
user posted image  koala (27), Maribor,  user posted image , Maribor, user posted image Alex 

29.1.
user posted image  sarina, user posted image  + user posted image

30.1.
user posted image  piba, user posted image  + user posted image
user posted image  puri (27), user posted image  user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image  Tia

? user posted image nopy user posted image

? user posted image  nastygirl user posted image     
? user posted image  deja01 user posted image   
? user posted image  blacky* (35), user posted image  

Pa še malo statistke

Januarčic nas je zdaj že 84 user posted image user posted image user posted image Pa to je neverjetno!!!

Najbolj "naporen" dan še vedno ostaja 7.januar. Takrat naj bi dobili kar 6 user posted image To bo veliko joka user posted image  

Zaenkrat je napovedanih 24 user posted image  in 22 user posted image   Pri 2 user posted image   je zaenkrat spol user posted image

Pa še to; doma pridno čaka 53 majhnih navihank in navihancev na bratce ali sestrice user posted image

Punce, če sem pri kateri pozabila dopisati kakšne podatke (imena, spol...), mi prosim sporočite. Zdaj ne popravljamo vsak dan seznama, pa včasih kaj pozabim user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
12.11.2007 7:43:03   
barbas
Dobro jutro!
Ste se kaj spočile med vikendom in nabrale nove energije za ta teden?user posted image
Klaja vse najboljše
Jest komaj čakam sredo, ko imam pregled pri g. dobro da že dopoldne! Počutje je dobro, sem pa opazila, da mi že noge otekajo.user posted image  Če bo šlo tako kot pri prvi nosečnosti, bom v porodnišnico pricoklala v coklihuser posted image  za japanke bo premrzlouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4310
12.11.2007 8:03:35   
ursulina
pozdravljene!

KLAJA, čestitke dvakratno user posted image  to pa je res lepo presenečenje! priprave na poroko so en ful lep proces, meni je ful ostalo v lepem spominu, tako da uživaj v vlogi zaročenke. same lepe reči se ti napovedujejo user posted image

Zasanjana, upam, da bo vse v redu, škoda, da boš tako malo časa doma, ampak jaz imam s.p. in si sploh ne predstavljam, kako bom to spelala, ker ne verjamem, da bodo lahko dva meseca čisto brez mene zdržali... pa še firmo imamo doma v kleti, tako da bom leteča gori-doli po stopnicah, z bebo ali baby fonom v roki user posted image

Klepetka, no, pa bo le nekja plusa na računu, super!

no, pa da poročam, kaj sva počela v soboto, moj je bil tako potrpežljivo zainteresiran da sem bila kar presenečena. bila pa sva utrujena oba do amena user posted image

PROJEKT VOZIČEK user posted image
Midva sva v soboto cel, ampak res, cel dan letala po otroških trgovinh, ne vem, kje bi ša lahko bila... Pikapolonica, Ariel, Baby Center, Rutar... voziček, seveda... na tisto "zelo energično gospo" hvala bogu nisva naletela, so pa kar kalibri, tele prodajalke...

gledala sva 4kolesne vozičke, ki imajo zadaj večja in spredaj manjša kolesa, ki se lepo peljejo po makadamu, kjer se bomo največ sprehajali, pa da ne zasedejo res cel prtljažnik, ko se zložijo, če je le mogoče in da gre gor lupinica, za tiste kratke ture, ko ti to prav pride.

najprej sva se potem odločila, da ne bova vzela ogledanega ABC Designa; hrbtni naklon se sploh ne spreminja sam, ampak premakneš cel sedež naenkrat, kot na vlaku smrti user posted image  
Jane je sicer zelo lep, ampak drag in velik.
Potem so nama svetovale PP Uno oz. Venezia, kjer ne rabiš dokupit košare, ker je primeren za novorojenčka... kolesa mi sicer niso bila njabolj všeč - trda plastika, ampak v avto je šel pa zelo lepo. ker so imeli samo še čudno oranžnega, se nisva odločila.
in sva šla v rutarja gledat hartane - ogromni in nerodni za zlagat, torej sva rekla ne. imajo pa v akciji Chicco Trio Tour 4 za 560 EUR, kjer dobiš športni del, košaro in lupinico, zloži se res čisto na easy, če katero zanima in so ji Chiccoti všeč.
Potem naprej v BC, kjer sva gledala Baby Welt Booster GT4. Super voz, ampak spet nekaj ogromnega in težkega za zložit, probala v avto dat in ne ostane nič placa.

Pa naprej v Ariel, kjer so najprej ponudle CAM komplet v akciji - ena januarčica ga je že kupila, a ne? Saj je luškan, ampak midva bi rada kolesa za makadam, ta pa ima za moj okus preveč plastična.

Tako da sva pristala na TRAXX Parador-ju, so pa imeli samo turkizno modrega.
ful lep, lahek, praktičen, lepo se zloži, dokupila bova košaro in lupinico, ki gre tudi gor.
No, finta pa je: voziček v trgovini je 240, košara 150, lupinica tudi tam nekje eurčkov...

Naročila pa sem druge barve prek kikiwelta, kjer me vse to s pripadajočo torbo pride 120 EUR manj. Kot sem prebrala tukaj na forumu, ni problemov z dobavo. Zdaj čakam na navodila za plačilo in sva končno zaprla poglavje voziček za 450 EUR s košaro in lupinico vred.

Tako, da ne bom več težila z vozekom, se bo pa kaj drugega še našlo user posted image
Lepo bodite in upam, da bomo vse maksimalno zadovoljne z našimi vozeki...

Neposredna povezava do sporočila: 4311
12.11.2007 8:55:41   
nussy
Jutro punce!

Sem že vse napisala, pol je pa vmes net nehal delat, moram pa še enkrat.user posted image

V glavnem, jst sem mela za vikend zgleda eno express trebušno gripo. V petek sem bla fuč in sem šla spat že popoldne, v soboto zjutri sem se zbudila čist fertik, vse me je tiščalo v želodcu in okol 10-ih zjutraj sem fuuul bruhala, mislim da še nikol v življenju tako. Na srečo je bla taka samo sobota, in sem bla včeraj že boljša. Sej če bi bla taka še kakšen dan, bi kar umrla. Mal sem se že ustrašla, da mi user posted image  kam tko čudn pritiska, da bi blo tko do konca user posted image . V glavnem blo mi je slabo velik bolj kot na začetku nosečnosti. Fej!

Klaja, iskrene čestitke!

Ursulina, no pa je ena skrb manj, kajne? P.S.: Imaš pa res potrpežljivega user posted image .

Mateja80 welcome back, pa večkrat se javi.

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
12.11.2007 9:03:01   
sani1
Dobro jutro!!!
Ste se naspale? Jaz kar, moram povedat...

ursulina super za voziček. Upam, da ga čimprej dobiš...

Zdej samo eno user posted image popijem potem pa grem na socialno, da mi pomagajo papirje dokonca izpolnit in na pošto, da vse pošljem na moj center... Samo upam, da bodo prijazni, ker če ne bo joj...user posted image
Se potem kaj več beremo in tipkamo...
Lep dan!!!

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
12.11.2007 9:11:39   
martinca
pozdravljene souser posted image !

se vam po dolgem času zopet javljam, no ja od petka me ni blo tuki gor. pa še včeraj je bilo martinovo(moj praznik), smo bili malo pri meni doma na praznovanju.  sem vse prebrala za nazaj, tako da zdaj pa lahko še jaz kaj dodam.

podelitev diplome, full je blo fajn. smo imeli tudi presenečenje. in to je bilo, da nam je pela Nuša Derenda. jaz sem bla čist paf, ker ma res tak lep glas. tak da slike pa bodo tudi počasi v albumu. pa torto smo dobili svojo poslovni sekretarji, tri nadstropno, ker smo hodli 3 leta v šolo. potem je sledilo še skupinsko slikanje in pa pogostitev. na koncu pa še čaga naprej v Localu, če je kateri poznano v centru Celja je.

klaja, čestitke za zaroko in tvoj rojstni dan. user posted image user posted image sem ti morala kar dve torti dat, ker je to dvojno veselje. jaz sem tudi taka srečnica kot ti. zdaj sva obe v veselem pričakovanju naših user posted image , no ja sicer sva se obe zdaj postarali za eno letouser posted image , ampak se to še nič kaj ne vidiuser posted image , pa obe že lahko kaj planirama za poroko. in kdaj bo veseli dogodek številka 2?enka se mi še vedno zdi da je user posted image .

moram pa vam sporočit, da je danes ponoči rodila moja prijateljica Mateja, PDP je imela sicer 24.11. pa se je malo dete odločilo da pride prej na svet. no oglavnim,danes ob treh zjutraj je rodila punčko Špelo, težko 2950g in 50cm veliko. user posted image user posted image user posted image Bravo Matejauser posted image user posted image user posted image
jaz sem tako vesela za njo.

(odgovor članu nussy)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
   [Brisano sporočilo]
12.11.2007 9:20:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu klaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4315
12.11.2007 10:04:40   
klaja
Jutro!

Še enkrat hvala vsem, sem se mogla malo tukaj pohvalit, ker domači niso skapirali, kaj bi naj prstan pomenil, al pa noče nihče nič rečt!

Nalin res sem v  user posted image   , saj sem mislila da tega ne bom dočakala.
Martinca zaenkrat  se še nisma odločila glede vsaj približnega datuma,  ker sma se odločla, da morama  v ta namen nekaj evrov našparat. Zdaj je prva odločitev  predvsem kaj bo prej al avto al poroka.  Tako  da če se odločima za slednje,  predvidevam da nekje  drugo leto jeseni. 

Drugače pri meni nič novega, pupa veselo brca, ostalo pa je po starem.

Glede varstva  pa se tudi jaz odločam, da še  Julije ne bom vpisala v  vrtec. Če potem ne bom dobila prostega mesta nikjer za  obe,  bom pač iskala privat varstvo. Sicer pa  tako ne bom  našla takoj službe po  porodniški in se sploh ne sekiram.  Drugače pa še  enega dojenčka  pa bo!

Lepo bodite!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
12.11.2007 10:18:47   
mml
Lep sončen pozdrav,

danes imaš še zadnjo "ta dolgo" službo, kar pomeni, da se bo pravo veselje začelo šele po 14.30...no pa bom že nekako, bom šla pa na ta račun v četrtek lahko domov že bo 11.30, kar pa tudi paše user posted image

27. 11. imam še zadnji UZ (kontrola rasti), sicer je bilo pa v petek na pregledu vse tako kot mora biti. Sem potožila, da me malo tišči v spodnjem delu trebuha, če hodim po stopnicah, pa mi je G prav prijazno povedala, da naj hodim po stopnicah počasneje user posted image . Sicer je pa menda naš fantiček že obrnjen na glavo, čeprav se meni zdi, da je občasno še vedno malo počez, ampak po besedah G je to takrat, ko imam poln mehur, ker še ni spuščen v malo medenico, no kakorkoli že, glavno da se je usmerile v pravo smer user posted image

mala pikica glede na izpisane mere na UZ in PDP...po 20. tednu so variacije v rati otrok kar velike in zato te mere niso kaj dosti realne. Pri Manci je bilo po UZ tudi velikost vedno malo večja kot pa je bilo glede na PDP, rodila se je pa 9 dni po PDP, pa še to ne na lastno željo user posted image

klaja čestitke za zaroko user posted image , želim ti lepe priprave in seveda po tem še lepšo poroko.

zasanjana upam, da se tvoj pritisk vsaj malo umiri, tako da tvoj fantiček še malo zraste, sicer pa držim pesti, da bo z obema vse OK user posted image . Lepo počivaj in pazi na oba. Jaz si kar ne predstavljam, da bi morala že po 3 mesecih nazaj v službo...tako da vsaj kar se tega tiče je v Sloveniji malo boljše.

ursulina user posted image  za uspešen nakup vozička, upam, d boš z njim zadovoljna in ti bo dobro služil

nussy upam, da si je tvoja trebušna viroza oz. zastrupitev s hrano že za tabo, si predstavljam, da si se počutila obupno, že tako ni prijetno bruhati, kaj šele, ko imaš že nekaj trebuha...user posted image

barbas upam, da ne boš imela prehudih težav z otekanjem, pozimi je s tem vseeno malo manj problemov kot poleti user posted image

Grem delat, čeprav bi rajši posedala na kakšnem sončku in pila kavo...

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
12.11.2007 10:25:42   
Lusa
Mala pikica in koala-jutri ob 11se vidimo.Bom poklicala malo pikico ,ker ne vem ,kje je ta cafeterija.Se vidi ,da sem podeželska puncauser posted image .

klaja-zaposnele čestitkeuser posted image user posted image user posted image

Meli-naj tvoj pikec le zdrži do Božiča.Si se pritihotapila do interneta?

Zasanjana-čudi me ,da si še ti doma s tako visokim pritiskom.Ker ,ko sem V lUšini nosečnosti ležala noter v bolnici ,so eni po par dnevih pritiska180/120nardili CR ,ker je bilo za otroka preveč nevarno.

Drugače sem pa vikend kar preležala ,me je tako hudo bolel križ ,da je joj.Danes pa kot ,da ni nič bilo.Očitno se je mala premaknila na drugo stran.
Tudi težko diham in bom verjetno še pred 14uro šla k moji zdravnici ,da mi izmeri saturacijo in pritisk.Že včeraj sem skoraj omedlela ,ne vem kaj mi je.
Zdaj ko me več križ ne boli ,pa grem zlikat cote in nekaj skuhat.

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
12.11.2007 10:42:39   
klepetka
pozdravljene

no ,evo  ko sem se par dni nazaj " hvalila ",da mene pa nikol ne peče zgaga.Včeraj sem mislila,da me bo zažgalouser posted image ,tako da naše dete očitno čist plešasto ne bo.user posted image
Pa kolk me boli,al ena kost tam na riti;saj niti več ne poznam delov telesa ,očitnouser posted image .Zgleda da sem se zaležala,ker sem očitno celo noč spala na levem boku.

Mateja 80,pri nas pa vsaka nosečnica dobi vabilo za materinsko šolo,sam to je verjetno zato ,ekr je manjši kraj /mesto,drugače bi blo verjetno bolj težko izvedljivo.

klaja ,še čsetitke od mene za zaroko.Sem ka rmal ospomine obudila zdajle ,čeprav se je to zgodilo že doolgooo nazajuser posted image

ursulina
,nekaj plusa bo na računu ,to je res,samo to bo bolj samuser posted image o za določen
. čas.Pa user posted image za  nakup vozička,ena skrb manj. .Sam sta ga pa res ugodno dobila.

nusy,res zoprna takale viroza al karkoli je že bilo.Pa sam da je prešlo.user posted image

sani1,kaj so ti pol rekli na CSD s tistim datumom ?

nalin,kaj je bilo pol z  Žanovo nogico ,sta bila pri zdravniku?Tud naš tamal je v soboto šepal in to brez razloga ,čeraj je bilo pa že skoraj dobro.sem se pogovarjalaz zdravnico ,sicer družinsko prijateljico ,pa prav i da so take bolečine v sklepih nekaj normalnega,ker da otrok raste.Upam da resuser posted image .

mml,pa ne mi reč i,da ti še skoraj tečeš po stopnicah?Dobra si user posted image .Jaz grem po štengah nekako tako ,da če b is polžem tekmovala,bi bil on absolutni zmagovalecuser posted image user posted image .
Pa glede leege;tud meni se zdi ,da naše dete občasno prca tam nekje pr strani.A pol je to zarad polnega mehurja?!Pa itak bom v četrtek videla ko imam G.
Naj ti hitro mine današnji dan v službi-glede na "dolžino"user posted image

Ja nič ,grem kuhat .

lp

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
12.11.2007 10:45:09   
klepetka
Luša,naj se tvoje težave uredijo.Jaz sem omedlevala,no samo 2x ,takrat ko sem imela nizek hb,potem sem to za silo porihtala, zdaj je pa kar vredu.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
12.11.2007 11:33:03   
klepetka
pa še to vam moram povedati;včeraj me je po enem mesecu videl svak in so mu skoraj oči iz jamic ven padle.Mi je rekel da takega trebuha še ni videl kot ga imam.Jaz pa , cel vikend nekaj tečna,sem ga skoraj ugriznila user posted image user posted image od jeze.No ,danes sem se slikala(sama) in vam dajem v oceno mojo velikost trebuha.Se tud vam zdi tako zelooo velik?ali se lahko katera gre z mano?user posted image Ker meni se res ne zdi tako zelo velik,čeprav na sliki je res videti ogromen.
Je pa res,da sem se zredila samo v trebuh in nikamor drugam.Očitno tako zelo spredaj nosim.
aja,geslo  je  klepetka

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
12.11.2007 12:13:00   
martinca
klepetka, za moje pojme je čist normalen za tvoj teden. res pa je da bolj spredaj nosiš in se ti zaradi tega zdi še tolk bolj velik. kak maš luštna otroka. sta prav srčkana. pa dovolila sem si it pogledat slike od 28 tedna, pa sem videla kako lepo kuhinjo imaš. mislim da si mi ti pislala da ste dali 10.000 eurov za njouser posted image . če ne se pa opravičujem če nisi bila ti. 

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
12.11.2007 12:21:38   
mala pikica
Punce, za jutri velja user posted image Lusa ti pa kar pokliči, sicer pa Europark ni niti tako velik, da se ne bi kje našle user posted image

Klepetka glede na tedne v katerih smo že, trebuščki niti niso tako pretirani. Sicer pa se ne smemo sekirat glede tega. Jaz se tudi sekiram, ko na telovadbi vidim druge, ki imajo PDP pred mano in veliko manjše trebuščke. Ko pa ga gledam doma, pa se mi niti ne zdi tako velik. Bom poslikala user posted image

mml torej še samo malo, potem boš pa ti tudi uživala z nami, ki smo že doma user posted image

Kaj še vas veliko dela oziroma hodi v službo?

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
12.11.2007 12:26:16   
puri
Klepetka,....meni se ne zdi tako zelo velik, vsaj po sliki ne. Meni pa vsi govorijo, da imam zelo majhen trebuh,..pa saj sem ga imela v vsaki nosečnosti, tako da mi je enkrat G kar UZ delala, ker je rekla, da se ji zdi premajhen,...no, pa je bilo potem vse vredu!

Imam pa tudi jaz slikice v albumi " Tia v trebuščku",...primerjavo od 1-6 meseca,...geslo je pa Nuša, če katero zanima.user posted image

Drugače je pa meni čez vikend zelo veliko otrdeval trebuh,...upam, da ne bo tako, kot v zadnji nosečnosti, ko mi je 2m skupaj non-stop otrdevaluser posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
12.11.2007 12:50:04   
Lunca1
Puri a si ti sigurna, da imaš že tri porode za sabo.user posted image  ne bi nikoli rekla.

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?