mala pikica
|
No, pa sem spet tukaj, skoraj nič več jezna Sem bila na telovadbi, pa je šla jeza ven... Saj niti ne vem, kaj vse sem prej napisala. Nekaj me spomin zapušča zadnje čase, veliko stvari pozabim Najprej glede Meni je vseeno, kdaj se dobimo. Lahko tudi drugi teden. Samo jutri in v sredo nimam ravno dosti časa. Koala tudi pravi, da ji je vseeno, muzika prosi dopoldan, moramo še samo urssyy vprašat Ovčko bomo mi tudi verjetno dali v košari, se mi vsi ti vozički zdijo iz spodnje strani kar hladni, sploh, ko je zunaj minus. Zdaj ste se še o legi pogovarjale. Ravno danes je babica na telovadbi eni omenila, da če se do 37.tedna ni prav obrnil, da je malo verjetnosti, da se še bo. Baje se obračajo med 33. in 36.tednom. Lahko pa same preverimo, kako je otrok obrnjen; tam kjer je najbolj trdi del (najbolje je pogledat zjutraj, ko še ležimo), tam je baje glavica. mml tale marmelada pa se mi zdi dobra, jo bom verjetno naredila. Koliko kozarcev pa dobiš iz teh količin? Pa še papirje za CSD ste omenjale... Jaz sem se dogovorila, da jih prinesem v začetku decembra, čeprav z 6.začnem porodniško. Sem šele od februarja zaposlena, pa se mi bo en mesec poznal, tako da so mi dovolili, da počakam še november. Limma glede vozička... Nama je zelo všeč tango barva Je tudi v mojem albumu... Klepetka jaz v glavnem peče za mojega dragega. Obožuje sladko, pa se mu nikjer nič ne pozna, srečnež Jaz pa nisem ravno nek sladkojed. Kakšen košček pa kdaj tudi pojem. Muzika ariel outlet je v obiju. Pred vhodom v obi je dvigalo ali pa greš od znotraj po stopnicah. Je pa že nekaj časa. Ampak meni se zdi, da ni nič pametnega... Zdaj pa dovolj čvekanja Gremo počasi pankat. Aja, sem skoraj pozabila povedat, da sva z mami pridno počistile sobico, pa kopalnico tudi. No, stvari še moram pospravit po omaricah, potem pa bom slikala našo otroško Zdaj pa res grem... Nočko!