klepetka
|
ojla grrrrrrr ,napisala cel roman in mi zbrisalo. Grem še enkart ,samo povzetek V bistvu nimam danes kaj dost jamrat ,sam tolk da vas pozdravim. Lunca1,moja prijateljica je rodila v Postojni.saj jaz sem tud razmišlajala v tej smeri -porod z Ea,sam pol sem se pa vseen oodločila za Ljubljano ,tukaj pa kolikor sem se pozanimala ni zmeraj na volj EA,ke rprimanjkuje anestezistov.pa si mislim ,če sem preživela dvakrat brez ,bom menda tud tokrat. nana 35 in mml,hvala vama za info o spasmexu mala pikica ,kot opažam ,ti zel o rada pečeš peciva.Pridna .Bi te bilo fino v živo poznati .Saj jaz sem jih tud včasih ,pol sem mogla pa na dieto in so se te radosti končale,ker sem edini kandidat v familji ,ki obožuje sladk o,kar se mi seveda tud pozna Zdaj nardim samo še kakšen štrudelj,ko imam napovedane obiske(tud za v sredo ga bom,nisem pozabila ) srečanje v sredo;še velja;upam ;in komaj čakam da se spoznamo še tiste ki se še ne. limma,jaz bom imela detece čez dan v košari v dnevn isobi ,ponoč ipa v spalnici v posteljici . vaney,a s i t imogoče mislila znamko Nania?Jaz sicer ne poznam te znamke (stvari)amapk prijateljica je omenjeni avtosedež prodala po zel okratk iuporabi in kupila novega.Pa pojma nima zakaj.je samo rekla ,da ni vrede tega denarja. ursulina,gled e lupinice na voziček.;jaz je nisem imela obakrat i n tudi tokrat je ne bom.Pa ti popravici povem ,da je nisem čisto nič pogrešila.Saj verjetno ,če bi imela ,b i bilo moje mnenje drugačno .Tisti ,ki jo pa imajo ,pa pravijo da je super. Pa gled e srečanja;bi blo možno ,da če delaš kje blizu CP ,da priskočiš med pavzo,malico?SAm razmišljam. nalin ,kako je z Žanovo nogico ,je kaj boljše ?Še šepa?Ste šli na Metelkovo potem včeraj?Naj se čimprej pocajta. Želi m vam vsem skupaj lep sončen dan