muzika
|
Ojla! Moram priznat, da morje, pa čeprav samo par dni, ugodno vpliva na počutje. Ko berem, kar ste napisale v tem času, se mi zdi, da ste vse nekam bolne. Še sreča, da sem doma. Mi je sodelavka danes sporočila, da so se v službi pojavile rdečke. Si mislite?! Kar pa se medu in cimeta tiče, je baje fuuuuul zdrav za veliko bolezni (artritis, zobobol, bolezni srca, imunski sistem, prehlad, gripa, holesterol, prebava....ni kaj ni). Sem pred časom dobila mejl in ga hranim. Del o prehladu sem skopirala, če pa katera želi, lahko pošljem še ostale "recepte". Še dobro, da imam med in cimet ful rada. V nosečnosti obojega veliko pojem in ne vem, ali je to naklučje, ampak v teh 6 mesecih še nisem bila bolna. PREHLADI Vsem z običajnim ali zelo resnim prehladom se priporoča, da tri dni dnevno jemljejo po eno jušno žlico mlačnega medu z 1 čajno žličko cimetovega prahu . Ta način ozdravi večino kroničnih kašljev, prehladov in izčisti sinuse. Glede vremena pa je tako, da ni ne tič ne miš. Če že pada, bi to lahko bil vsaj sneg. Bi bilo ful lepo, čeprav malo hitro. Tiste, ki ste nabavile voziček Pramete, verjetno imate razlog, zakaj se niste odločile za UNO. Meni delujeta precej podobno (res pa je, da jih v trgovini še nisem preizkusila), pa tudi cenovno sta tu nekje. V čem je torej prednost Prameteja? Mala pikica - se mi zdi, ali si zaključila s službo? Ker če si, boš videla, kako je super! Pa še povabilo za tiste bolj s Štajerskega konca (lahko pa tudi od drugod): enkrat ta teden bi šla v Avstrijo malo gledat po XXX Lutzu. Če ima katera čas in željo it zraven, mi naj na zs napiše in se dogovoriva (mo). V upanju na lepše vreme vam želim lepo in spanja polno noč.
|