|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08
21.10.2007 11:13:44   
nussy
Ja Sunny Morning sej vem. Tole je še zadnji večji delovni napor do konca, vsaj mislim tako, ampak tukaj si nisem mogla zmišljevat bi ali ne bi. Ni nikogar drugega. Kmal bom doma in priznam, tudi meni bo pasal.

Klepetka, kje si doma?! Bi kar šla mal v tiste konce, namreč obožujem sneg in sneženje.user posted image  Drugač pa za herpes tista žavba, kot jo je Nana35 napisala, oz. če nimaš doma nič, je tut zobna pasta OK.

Upam, da ne bom neumna izpadla, ampak kva je to zaen Turbo limač? Ne poznam.

Moja miška tudi ponoči razgraja, ampak jaz se že itak sama od sebe zbudim zarad drugih stvari, pol pa spotoma še njo čutim.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
21.10.2007 11:46:05   
Ketrin24
Nussy turbo limač je otroška trgovina. Jaz vem zanjo v Novem mestu. 

(odgovor članu nussy)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
21.10.2007 13:12:21   
limma
POzdravljene vse januarčice...
tašča mi kuha kosilo user posted image , tako da ima čas, da kaj napišem user posted image

Nussy  - upam, da ti čas v službi čim hitreje mine... še pop. pogledam kaj sem gor in se mogoče "srečava".

sunny morning v četrek in petek nisem klicala v službo.... in tudi oni me niso klicali, tako da se očitno kar dobro znajdejo user posted image . Sem pa prebrala 2 knjigi (leposlovni) - TRIŠ, to je zame največja razvada, da lahko v miru berem -  čeprav bo počasi treba tudi malo menjat literaturo user posted image   A tiste, ki pričakujete prvega otročičk, dosti berete o porodu, negi otroka, itd? Jaz imam par revij (Moj malček, Mami), knjigo Nosečnost:vprašanja in odgovori, kaj še priporočate?
naša user posted image  je tudi zelo živahna, čez cel dan, pa tudi ponoči ok. 3h me zbudi, pa grem na stranišče, jo božam in ponavadi zaspiva nazaj...včasih takoj, včasih čez eno uro. user posted image

mala pikica - če ti bolečina iz ta zadnje seva v nogo, je to išias, tudi sama sem imela precej težav s tem v prvih petih mesecih, zdaj je boljše... že trkam.. tok-tok. Je pa res, da vožnjo v takem primeru odsvetujejo, priporočajo pa ležanje in lahke sprehode.

ursulina - trd trebušček imam tudi jaz, ampak ne v zg. delu, ampak spodaj - nad sramno kostjo po vsej širini.

zasanjana - občasno krvavim iz nosu, redno pa iz dlesni. Kupi si zob. pasto Sensodyne, meni kar pomaga. Sem pogledala vaše stanovanje in je K R A S N O ... kot iz Ikeniega kataloga, samo še veliko veliko lepše user posted image

sani1 - na Koroškem je včeraj res cel dan po malem snežilo, tudi danes so okoliški hribčki še čisto beli .. zdaj pa pri nas skoz oblake sije sonček in rahlo dežuje... marvice pa ni videt, je preveč oblakov user posted image  v kateri kor. občini dobiš denarno pomoč ob rojstvu otroka? to pa tudi mene zelo zanima user posted image

O cepljenu proti gripi nisem razmišljala, sicer se pa še nikoli nisem cepila. Zdaj sem doma in imam vseeno manj stika z ljudi... zato iskreno upam, da se bova letos ena drugi izognili user posted image  
Ne morem verjet, kako ste pridne, da že cotke perete... jaz moram prej še oprat in pospravit najine poletne stvari, prej res nisem imela časa. Cotk nekaj že imam (podedovanih), nekaj bova pa dokupila + voziček + košarica + stvari za nego + ... se že veselim user posted image  (kljub norim cenam nekaterih stvari)!!

urssyy in ostale - o sodidarnostni pomoči pa Kolektivna pogodba za negospodarske dejavnosti pravi takole: delavcu oz. njegovi družini pripada solidarnostna pomoč v višini povprečne mesečne čiste plače v gospodarstvu Rep. Slovenije za pretekle tri mesece, in sicer v naslednjih primerih.. eden od njih je tudi daljša bolezen. Na drugem mestu je razloženo, da pod daljšo bolezen štejemo bolezen, ki traja tri mesece ali več, ne glede na to, ali je delavec zaradi bolezni ta čas odsoten z dela ali pa dela po 4 ure dnevno
Do solid. pomoči je torej upravičena vsaka, ki izpolnjuje navedene pogoje, se je pa po moje najbolje pozanimati pri delodalajcu, ali vam pripada že po sami kol. pog. (kar vi vam morala) ali pa jo morate uveljavljati.

Uf, pridna sem bila, zdaj grem pa jest...  se beremo user posted image  

Lepo se imejte vse, limma

(odgovor članu nussy)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
21.10.2007 14:04:49   
butara
IZVIRNO SPOROČILO: nussy

oz. če nimaš doma nič, je tut zobna pasta OK.

Jaz bi tu samo dodala, da je pri zobni pasti treba namazati res čisto na tanko, pa tudi čisto na začetku, ko se čuti, da prihaja herpes. Sem enkrat namazala predebelo plast, pa se mi je spodaj pod tisto skorjo zobne paste nato našopiril takšen ogromen herpes, kot še nikoli user posted image

(odgovor članu nussy)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
21.10.2007 14:29:14   
nussy
Cau!

No, jaz sem bla zdajle pol urce vmes uzuni, sva šle s sodelavko v Mc-a mal pomalcat, zdj sm pa spet tuki. Ful se čudn počutm, na trenutke se mi mal vrti in ful me glava boli. Zdej pa ne vem a je nizek al visok prtisk. en Lekadol sm vzela, upam da bo prijel. Mogoče je vreme krivo.

Sicer pa čas ob delu kar beži, v bistvu sem že čez pol. Zdele bom še mal kavice spila, da ne zaspim.

Aja, zadnjič sem v Pikapolonici ogledala previjalno, mogoče bova kar tako vzela. Je komoda varjanta, ima tri predale in eno omarico. Cena pa okrog 120 EUR. Ko prideva z dopusta bo treba v akcijo.
A kej veste, kakšne cene so kej v Baby Centru za take previjalne?

(odgovor članu butara)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
21.10.2007 15:49:58   
Tinča1
Limma, a ta solidarnostna pomoč za tiste, ki smo na bolniške velja samo za negospodarstvo ali za gospodarstvo tudi?

Meni v kolektivni pogodbi nič ne piše.

(odgovor članu nussy)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
21.10.2007 17:47:53   
nussy
Punce mene se pa neki loteva. Sploh ne vem, kaj naj naredim. Grlo pa nos pa glava me boli, pa ful se čudno počutim. Kaj najbolje pomaga? V sredo zjutri letiva. Če zbolim, me še G ne bo pustila.user posted image

A lahko vzamem kakšnega od tabletov, kot so razni Daleroni ipd?

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
21.10.2007 18:26:30   
Ketrin24
Nussy jaz sem bila cel teden bolana. Imela sem vročino, grlo me je bolelo, peklo,... Bila sem pri zdravniku in mi je zdravnica rekla, da lahko pojem 3 lekadole na dan. Pila pa sem tudi veliko čaja, jedla med in mandarine, povrhu vsega tega sem pa za kašelj pila še sirup doma narejen iz smarekovih iglic. Meni je pomagalo, probaj.

(odgovor članu nussy)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
21.10.2007 20:14:10   
zofija nr.2
Živjo user posted image , in poseben pozdrav novo 'prijavljenim' januarčicam!

Nisem zasledila, a katera kupuje Bugaboo voziček in če ja, a ste poštudirale, kje je cenejši (Buši, It. ali Avstrija?) Pa a je kater naročila kaj večjega, na primer voziček preko e-Baya?

Zasanjana: ogledala sem si tvoj album, tudi meni je všeč stanovanje, najbolj od vsega pa posteljnina za user posted image !!! Spominja na Marimekko - nam lahko zaupaš, kje si jo našla? Pa če imaš še kakšne ideje, kam se v Franciji napotit v shopping za dojenčka, se prosim javi - lahko tudi na ZS

Pa še vprašanje za vse: a je katera med vami v podobni situaciji kot jaz - zaposlena v tujini? Če slučajno je, bom vesela, če se mi javi na ZS, da izmenjava info o CSD pomoči v takih primerih in podobnih zadevah....

Lep nedeljski večer vam želim!

(odgovor članu Ketrin24)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
21.10.2007 20:46:35   
limma
Tinča1 bom jutri preverila.... trenutno poslušam voline rezultate in nisem čisto pri stvari user posted image  

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
21.10.2007 21:06:22   
limma
nussy - tole sem nađla, kako naj bi se z medom in cimetom znebili prehlada, kađlja in si izčistili sinuse:
Priporoča se, da  tri dni dnevno jemljete po eno juđno ţlico mlačnega medu s Ľ čajne ţličke cimetovega prahu.

Poskusi, đkodit ne more user posted image . Upam, da bođ kmalu boljđa!

(odgovor članu nussy)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
21.10.2007 21:07:45   
limma
kaj so pa to za ene črke?? se opravičujem user posted image  

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
21.10.2007 22:44:06   
mala pikica
Evo še mene user posted image Saj ne morem, da se ne bi javila cel dan.

Pravkar sem iz prijetne tople kopeli, dragi me je fajn namazal po celem telesu, zdaj pa se počasi odpravljamo pankat.

Uspela sem vse napeči za jutri za v službo, zjutraj še samo sadje kupim. Kaj ostale tudi mislite narediti kakšno poslovilno v službi? Pri nas je ena kolegica lani peljala vse na večerjo user posted image Enih 15 ljudi sigurno... Naši šefi si to lahko privoščijo... Kaj pa naj mi, z našimi revščinami user posted image Bo že moglo zadostovati pecivo in sadje. Važna je pozornost, ne?

Upam, da mi uspe jutri predati vse stvari novi punci in da mi ne bo treba naslednji ponedeljek še enkrat v Ljubljano. Samo nekaj malega še imam ta teden, potem pa sem doma do decembra drugo leto user posted image user posted image user posted image Potem pa upam, da se bodo tudi moje težave v tazadnji uredile.

Nič, gremo počasi v pančkovo deželo. Lepo ajajte in pridno božajte svoje male pikice in pikce user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
22.10.2007 7:01:17   
TRIŠ
mala pikicaČUDOVITO TO BO DANES ZATE NAJLEPŠI DAN ,A?

nussy cene v baby centru so od 200eur naprejuser posted image .Pikapolonica ima en model previjaln,ki stanejo cca 38000 sit.Osnovo izbiraš(bukev,češnja)pol pa imaš lahko predale v barvi(rdeča,modra ,oranžna,pastelno rumena)ta mi je bila cenovno in po lepoti najlepša.Če pa bi imela dinarčkeuser posted image pa bi si definitivno kupila lip poljčane pastelno zelena    FANTASTIČNA JE.
Drugače pa se tudi mene nekaj loteva in sem kar v strahuuser posted image .Že dva dni me fajn črviči pol gram na blato in je za kako uro dobro ...........pa spet.Sem se že ustrašila da niso kaki popadki.Včeraj pa mi je hotelo raznest glavo user posted image tako da sem spala od 5. popldan pa do 6. zjutraj ,ko sem mogla zrihtat sončka za v vrtec in šolo.Upam da se bo umirilo.LEP DAN

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
22.10.2007 8:58:44   
Lunca1
Punce welcome to the club, upam da se vse čimprej pozdravimo.

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
22.10.2007 9:19:13   
klepetka
oj punce

Kako kaj danes?jaz sem  vsa boga;Kiham spet ,smrkam ,imam prebavne težave(verjetno ker sme včeraj jedla kostanjuser posted image ),herpes še ni niti malo zmanjšal(namazala s zobno pasto ,upištevala butarin nasvet i nnamazala zel o natanko) ,ampak se je pojavil še na drugi strani ustnice .Pol se me pa lahk o predstavljate ,kako  fletno user posted image zgledam z dvema herpesomauser posted image

mala pikica ,še danes ,pol pa počivanje in priprave na prihod princa ,kajne.Kar se pa  tič e pogostitve v službi s sadjem in pecivom ,mislim da je prav dovolj.Pri nas nikol noben ob svojem odhodu nič ne časti.Tako tudi jaz nisem .

Triš in Lunca ,sočustvujem z vama in tudi jaz želim vsem nam ,ta hip drugoklasnimuser posted image ,da  se čimprej pozdravimo.

No ,lep dan vam želim

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
   [Brisano sporočilo]
22.10.2007 9:45:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu klepetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3542
22.10.2007 10:03:29   
nussy
Dobro jutro!

No, jaz sem preživela včerajšnji dan.user posted image  Zdravje je tko tko, bom poskusla z medom in čajčki. Najhuje je z grlom in nosom.
Danes zjutraj sem že dala kri na Zavodu za transfuzijo, tko da bom jutr popoldne lohk fasala injekcijo.user posted image  To moram nujno uredit zdaj, saj v sredo zjutraj letiva.user posted image

Dons zjutri sem pa parkirala genau pred LJ porodnišnico, pa se mi je kr fajn zdel. Po moje sm bla vidt prov neumna. Ful sm not gledala, če se bo ja kje kej vidl, pa predstavljala sem si kako bova midva kmal tja pršla, pa kje bova parkirala. V glavnem dogaja se mi. Ko sem pa že dala kri in sem šla nazaj sem pa mislla it not na eno kavico tm uspodi, ampak še ni blo odprto. Morva it z možem parkrat tja na furo, ker on nič ne pozna naših krajev, da bo najdu, če ne druzga potem domov, ko bo odhajal iz porodnišnice. user posted image  

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
22.10.2007 10:33:11   
mml
Dan,

jaz bi pa danes še takooooo spala...no saj bi tako ali tako vsako jutro, pa kaj ko je naša skodrana budilka narvnana na bujenje ob 6.30, po tem pa tudi ne zaspim prav trdno nazaj...

Sicer pri nas vse po starem, kar pomeni, da smo vsi OK user posted image . Jaz moram nekako preživeti tal teden, ki bo hudo naporen, po tem bo pa boljše...no vsaj upam user posted image

mala pikica jaz nisem v prejšnji noečnosti nič častila v službi preden sem šla na porodniško in tudi nisem razmišljala, da bi tokrat...

klepetka upam, da je tvoj herpes že kaj manj razcveten, lahko da si si ga prenesla z mazanjem z ene strani ustnice na drugo. Upam, da se kmalu pozdraviš user posted image

zasanjana stanovanje imaš pa res kot iz kakšnega kataloga user posted image

vse prehlajene in z drugimi težavami upam, da se boste kmalu počutile boljše user posted image

nussy po mojem, če boš malo prehlajena, ni nobenega razlgoa, da ne bi šla v Tunizijo user posted image

razgrajanje v trebuhu moj user posted image  je dosti bolj odvzeten za to, kaj se dogaja v okolici, kot je bila Manca. Manca je sicer sodelovala pri vseh sestankih in podobnih zadevah, ta se pa oglasi tudi, ko ponoči vstanem in grem na stranišče...po principu, mami a ne veš, da jaz spim in me motiš user posted image

Grem nazaj delat...

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

Neposredna povezava do sporočila: 3544
22.10.2007 10:59:29   
TinkiBinki
Joj, vidim, da vas je kar nekaj prehlajenih.
Meni najbolj pomaga grgranje poparjenega žajblja. (vodo zavremo in damo notri malo žajblja (približno 1 žličko na 2 dcl) in pustiš stati par minut, potem precediš in grgraš večkrat na dan - mlačnega, ne vročega. Če je okus preveč grenak in ogaben, lahko zraven date kamilico... pomaga tudi kak propolis, ampak meni najbolj to grgranje.
Držim pesti, da se čim prej pozdravite.user posted image Za nos pa inhalirajte!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
22.10.2007 13:12:38   
katee
user posted image    Žanu vse najboljše za 2. rojstni dan!!!!  user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 3546
22.10.2007 13:20:34   
nussy
Cau punce!

Men se pa res dogaja. Dons sm mislla, da bom šla kr rodit od takih šokov. Prejle sem nepričakovano zvedla, da pride RTV v službo in da bom morala dati izjavo glede včeraj. Gre le za kaki dve minuti, ampak vseeno. Jaz imam tako tremo vedno.user posted image  V glavnem potem sem bla vsa iz sebe, itak nič namazana, vsa zabuhla in zmatrana od včeraj. Tuki sem se na hit mal namalala, ampak še vedno po moje živ polom. No, pol so bli pa tuki že ful hitr, tko da se še prpravt nisem mogla in šef me je že kr hit not poklicu, da povem, kar je treba. Groza. Bla sem obupna. Glas se mi je tolk tresu, da sem po moje proti koncu že kr mal zapela.user posted image  Me je kr sram. V bistvu sem jezna sama nase, ker delam tak kraval, ampak kar se tega tiče sem pa res mrzla. sicer sem ful goflja in zgovorna, če je pa treba pred kamero al pa publiko, sem pa gotova. Novinar se je kr zasmeju, k me je vidu s trebuhom. Po moje si je tut mislu tasvoje. V glavnem sem preživela.

Nalin, vse najboljše za Žana!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
22.10.2007 13:22:05   
gagy85
elow.. jst sm pa cist zdrava.. vrjetn zato k sm k en medo v svojmu brloguuser posted image
drzim pesti da se cimprej pozdravte punce..user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
22.10.2007 13:35:13   
ursulina
živjo pupe in pikice!
ja, jast na srečo tud še nič ne kreham in kiham, upam da tako ostane...

midva pa zdaj gruntava kakšno previjalno naročit, ker nama mora pasat v en konec med banjo in steno v kopalnici.
Tiste, ki jo že imate, koliko je vaša visoka in koliko širok je zgornji del, kjer je blazina? Kam pa potem odlagate stvari oz. kam date posodice z vodo za umivanje? Mal me praktičen del skrbi in bi rada naročila dovolj široko oz. veliko, da nama ne bo potem žal...

upam, da se čimprej pozdravite, čimveč tekočine pa bo...

(odgovor članu gagy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
22.10.2007 13:46:37   
klaja
Hojla!

Na hitrco še od mene par besed. Imam malo časa, saj je kosilo že kuhano, samo zlikat še morem.
V soboto sem imela prosto dopoldne, da sem šla malo po mestu. Sem se napotila kar v C&A, pa je bla taka gužva, da ni blo za zdržat. Sem si samo na hitro ogledala otroške stvari, pa mojemu dragemu sem kupla en pulover in to je bilo vse. Imela sem bolj nakupe za Julijo, tako da mami in dojenčica nista nič dobili. Sem zato v H&M-u več zapravla in v Pikapolonici.
Včeraj pa smo šli k tašči, ker je moj šel volit, saj je pri meni še zaenkrat prijavljen začasno. Tako da je vikend minil prehitro.

Žan vse najboljše za rojstni dan!!!

Brce že tudi jaz občasno čutim nekje nad popkom. Mene pa že malo panika grabi, sicer nisem neki paničar, ampak vseeno. Najbolj strah me je da nebi bilo kaj vredu. Ma se poskušam  tolažit in ne mislit na to.

Lepo bodite!

(odgovor članu gagy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Težave s spanjem v nosečnosti: kako si pom...
Se tudi vam vse pogosteje dogaja, da se zbujate vso noč in ne veste več, kaj je narobe? Ne najdete pravega položaja za s...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?