|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08
19.10.2007 22:33:31   
benika
Lunca1, KR občina za rojstvo otroka prispeva cca. 100€.

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
20.10.2007 9:45:49   
sani1
Dobro jutro dame!!!
Ja ste se razpisale, da sem imela kar neki za brat. Pa ni panike. Danes imam čas. Moj user posted image še spi jaz pa imam čas za internet...
Spanje je pri meni zelo slabo nimam pojma kaj je to ampak skoz moram na wc. Sem sicer prebrala, da če je otrok že v medenični vstaji potem skoz hodiš lulat.Ampak meni je ginekologinja rekla,da leži prečno.No mogoče se je pa že obrnila pupa naša...

mml- jaz se bom definitivno šla cepit in vsi okoli mene se bodo mogli iti. Hvala za vse informacije. Samo to ali je cepivo že na voljo v KC ali je še potrebno čakati?

klepetka- nič ni narobe(hvala bogu) ampak imam malo časa oz. ta teden sem pospravljala generlano (od oken, omar, kuhinje....) pa na user posted image hodim 2x na teden... Zasedena sem noro in potem se mi ne da še tipkat- berem pa vas...Pa ti si dobro? Kdaj kaj prideš v LJ?

Nalin- tudi mene so začeli dajat hemeroidi. Pa bom šla iskat modulex kremo. Pa kegljeve vaje mi tudi pomagajo. Probaj...

Piškamiška- lepo, da si doma in da je vse v redu... Sem se malo ustrašila. Pa še pomislila sem kaj če bi res šla kam v Avstrijo in bi se ti kaj tam zgodilo...Je včasih kar pametno zdravnike kaj vprašat in seveda poslušat nasvete! Sem bila pa ravno v Leonišču- sem te hotela priti obiskat pa nisem vedela če bi ti pasalo... V glavnem samo, da si OK...  user posted image

Lunca- tudi jaz bom oddala papirje sredi novembra, porodniško pa bom nastopila    17.12.2007... A lahko pošlješ papirje na socialno, mogoče veš? Pa za očetovstvo in očetovski dopust?

Ljubljana - kolikor vem ti občina Ljubljana ob rojstvu prvega otroka ne da popolnoma nič. Nobene denarne pomoči...Zato hvala bogu, da še nisem tukaj prijavljena bomo vsaj nekaj dobili iz koroške... user posted image user posted image user posted image

urssyy-  ja imaš prav... Če si več kot tri mesece na bolniški ti država da solidarnostno pomoč, ki znaša eno povprečno plačo slovencev... Okrog 500 E... Pri nas v službi moraš samo kopirati list od komisije, kjer piše točno od kdaj do kdaj si doma in potem to odnesem na sindikat in oni to vse uredijo... Kako je pa pri vas pa ne vem. Pozanimaj se, ker je škoda, da bi državi karkoli pustila... Bova potem šli zapravljat...user posted image user posted image user posted image

ursulina - ja ta trgovina se odpre tudi v Ljubljani pod Emporijem. Bom šla drugi teden malo pogledat kaj vse imajo. Če boš šla pa prej pa malo sporoči če je kaj lepega...

No zdej sem se pa razpisala... Baje pri nas na koroškem sneži. Tu v Ljubljani pa sonce in ful lepa jesen...

Kaj naj vam povem, da me daje nespečnost, da se pikam in kontroliram sladkor tri krat na dan. Prste imam že čisto občutljive... Da ne smem jesti čokolade... Da imam non stop zdravnike, od krvi,cepljenja za Rh, diabetologa, Ginekologinje na 14 dni...

Ampak jaz sem še vedno dobre volje in polna energije... bila včeraj pri frizerju, dobila od user posted image dva parfuma enega za obletnico in enega, ker sem toliko pospravljala. Me razvaja in mi masira noge... Skratka uživam v user posted image in seveda se že veselim, da bo januar in bom lahko to mojo pupo stisnila k sebi, ki zdej kar veselo brca tukaj v mojem še ne prevelikem trebuščku...
Zdej pa dovolj... Grem eno kavico skuhat in mojega dragega zbudit... Po kosilu se gremo pa potepat v Lipico...

Obljubim, da se kaj več oglasim...
Lep vikend vsem in izkoristite še te lepe sončne dni!!!

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
20.10.2007 11:56:27   
Sunny Morning
Kot osnova za porodniško ali kot rečejo starševsko nadomestilo je zadnjih 12 bruto plač, torej brez prevoza in malice, tudi brez odbitih kreditov, če jih imaš. Regres se ne upošteva, ker od njega niso bili odvedeni prispevki. Tako je, če si zadnjih 12 mesecev zaposlena. Nimam pa pojma kako je v kakšnem drugem primeru.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
20.10.2007 12:54:19   
Golobček
Pozdravljene še v mojem imenu !

Joj ste pridne s tem pisanjem, jaz pa za pisanje sploh nimam časa, važno da vas preberem.

Z mojim user posted image  kar naprej nekaj rihtava po stanovanju, saj se ta januar tako hitro bliža, midva pa morava dobiti še sobico za moja dva navihančka. Potem pa začnemo z pranjem cunjic, sem jih včeraj dala v eno škatlo, zdaj jih pa samo še operem.
Kupovala ne bom nič druga kot kompletek za domov, saj imam ogromono cunjc od prvih dveh, sicer je kr nekaj modrih , pa bo že mogla tudi pupa nosit, če se slučajno zgodi, da bi bila punca,user posted image (sem tak radovedna kaj se skriva v mojem trebuščku pa se ni videlo )

Piškamiška tudi jaz sem vesela da ste še v enem kosu in poskusite tako zdržati čim dlje.

Za vse tiste, ki ste nove januarčice user posted image user posted image user posted image . lepo da ste se nam pridružile.

Sedaj pa vsem lep vikend, uživajte ga kar se da. 

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
20.10.2007 13:16:56   
piškamiška
IZVIRNO SPOROČILO: urssyy

Punce jaz sem že na enem drugem forumu pisala, pa me zanima ali katera ve če smo tiste ki smo na bolniški več kot 3 mesece neprekinjeno res upravičene do neke denarne pomoči?? Upam, da ste me razumele kaj želim vprašati.

ja tole dobiš če si več kot 3 mesece na bolniški. Je pa od vsakega delodajalca odvisno ali ti dajo avtomatično ali pa moraš napisati vlogo. Jaz moram tole še preveriti pri nas v službi.

V KR ti baje dajo okoli 110 evrov. Je potrebno v 6 mesecih po rojsrvu dati prošnjo. Samo ne vem ali morajo biti otroc prijavljeni tam ali je zadosti, da je eden od staršev.

drugače vam pa vse na CSD povedo.

Aja, Mml si spraševala kaj pričakujemo....dva fanta. user posted image

lep vikend vsem!
user posted image user posted image

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
20.10.2007 13:17:37   
Lunca1
IZVIRNO SPOROČILO: sani1

Lunca- tudi jaz bom oddala papirje sredi novembra, porodniško pa bom nastopila    17.12.2007... A lahko pošlješ papirje na socialno, mogoče veš? Pa za očetovstvo in očetovski dopust?

Jaz sem jih takrat osebno nesla in jih bom verjetno spet. Če se lahko pošlje pa ne vem. Meni je najlažje če nesem, da pred mano še enkrat pregleda in pove če je kaj narobe ali kaj manjka.

Ljubljana - kolikor vem ti občina Ljubljana ob rojstvu prvega otroka ne da popolnoma nič. Nobene denarne pomoči...Zato hvala bogu, da še nisem tukaj prijavljena bomo vsaj nekaj dobili iz koroške... user posted image user posted image user posted image

Ljubljana tukaj pa je vse odvisno kje je prijavljen otrok. Vsaj pri meni je bilo tako. Jaz sem imela stalno bivališče v Radovljici, tamala pa v Kranju. Kranj pa takrat žal še nič ni prispeval za dojenčke in tako smo se lahko samo obrisali pod nosom. user posted image

Urssyy žal se upoštevajo bruto plače brez prevoza in prehrane, tako da ponavadi dobiš cca. toliko kot si imel plače.

Benika najlepša hvala za podatek. A mogoče veš, a moraš sam sporočit, te sami pokličejo ali kako?

Drugače pa včeraj ni bil ravno moj dan, prodajam avto in je prišel en tip in trdil, da je bil avto definitivno zaleten. Fora je v tem, da mi ga je sosedov tamal butnil in je bilo zato treba menjat blatnik in se je videla razlika v barvi. Dal je tak občutek, kot da bi prodajala 15 let staro škripo, ne pa 3 leta staro Micro.user posted image  Dobro da me ni blo zraven. Potem so me pa še iz vrtca klicali, da naj prej pridemo po tamalo, ker je zbolela (SPET). Tašča je rekla, da jo je moralo bolet uho, ker je revca od bolečine 2 uri z glavo v steno butala in norela in jokala. Na srečo je prijel Calpol in je potem zaspala. Tako da smo spet na antibiotiku.user posted image  Danes je imela pa 37,4 vročine. Ima vneto uho in grlo. Najbolje da se preselimo na kakšne sanjske otoke, pa da se pozdravimo, ker smo spet vsi trije bolani. Zaenkrat jaz še najboljša.user posted image

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
20.10.2007 16:20:15   
Zasanjana
Dan!

Joj, ste čveke! Moram kar sproti brat in odgovarjat, drugače vse pozabim. Samo danes je pa kar malo zatišja tu. Kje ste vse?

Lunca1, čimprej se pozdravite in držim pesti, da hitro prodate avto!

Sani1, kako lepo od tvojega user posted image , da te tako razvaja!

Včeraj zvečer sem pred spanjem jedla muffineuser posted image , pa je Marc imel potem žurko v trebuhu in sem se lahko obrisala pod nosom za spanje. Ma, mi je bilo smešno, ko so rokice in nogice tako hitro švigale čez trebuh.user posted image

Se še kateri dogaja, da ji pogosto teče kri iz nosa? Ravno prej, ko sem kuhala kosilo, me je nekaj žgečkalo pod nosom, pa se popraskam in vidim kri. Se mi zadnji mesec to kar na vsake par dni dogaja.

Imam pa ful neko potrebo po peki peciva in se že cel teden skoz po kuhinji sučem in pečem, poskušam raznorazne stvari, potem pa nima kdo pojest. user posted image

No ja, lep vikend vam želim!user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
20.10.2007 16:26:50   
butara
IZVIRNO SPOROČILO: Zasanjana

Imam pa ful neko potrebo po peki peciva in se že cel teden skoz po kuhinji sučem in pečem, poskušam raznorazne stvari, potem pa nima kdo pojest. user posted image

No ja, lep vikend vam želim!user posted image

Ja, iz istega razloga sem jaz pekla včeraj in predvčerajšnjim ... ampak žal potem tudi JEM!!!!!!!!!!!!  user posted image

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
20.10.2007 16:37:38   
klepetka
oj punce

no ,pa smo pričakali malo snega, ki pa je meni požrl še tisto živcev kar imamuser posted image user posted image .

Skratka ,moj sine je prej ,ko je padlo par snežink ,ugotovil ,da je pa zdaj ravno pravi čas za smučanje in kombinezon ,žabe in kape,rokavice  in šal  ipd.Sva se eno uro dogovarjala kako in kaj glede smučarije danesuser posted image .Ampak on je vztajal pri svoji ideji ,jaz pri svoji.Potem je nekako le sprevidel ,da je za smučanje vseeno malo malo snega ,da ga bo pa verjetno glih prav za sankanjeuser posted image user posted image .
Vam povem ,zelo mi je popestril dan s svojimi ugotovitvami  ,ki naj bi bile po njegovem ,na mestu.user posted image user posted image
Na koncu se vseeno ni ne smučal  ne sankal ,ampak igral v peskovniku.user posted image Se pravi ,da sem zmagala jaz.user posted image

No ,pa dovolj o tem ,čeprav bi se dalo debatirat o tej zadeviuser posted image

sani1,enkart naslednji teden pridem v belo Ljubljano ,pa se dobimo na kofetek,kajne

golobček ,glede modre barve oblačil;pa saj lahk otud punčica nosi modro;lažje kot fantina roza,kajne.Čeprav smo našga tamalga ,ko je bi še čist dojenček  tud oblekli kdaj v roza (sicer bolj za doma ).Zdaj pa itak ga ne bi mogla več kaj od tavelike obleči,ke r dobi kar pike ,če je sam osled kakšne roza al ivijolične al imarelične barve.user posted image

Lunca1,vas se pa tile prehladi res vztrajno držijouser posted image .Verjetno zato ,ker imate dohtarja v hiši(vsaj kolikor se spomnim,je tvoj oče zdravnikuser posted image ).Kako je pa  z vnetimi ušesi pri otrocih ,pa ti povem ,da mi še kako dobro vemo ,kako to zgleda.Ampak moram reči ,da se zadeva zelo umirja proti pribl. 1-2 leti nazaj,ko smo antibiotik jedli kot za stavo.

Lepo popoldne vam želim.Mi pričakujem o obiske ,pa moram iti narest nekaj obloženih kruhkov.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
20.10.2007 16:39:01   
klepetka
aja,Lunca1 ,pozabila sem smajlija ,k ise smeje prilimat tam pri  napisanem  tistem , o zdravniku.user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
20.10.2007 16:42:32   
klepetka
ursullina,misli mda sem glih tukaj na forumu zasledila ,da je turbolimač v emporiumu spodaj;torej hala D,nisem pa  glih ziher,ker  iamm itak pamet zdaj v nosečnosti kot rešetouser posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
20.10.2007 17:44:09   
benika
Lunca, ko dobiš rojstni list otroka greš z njim (skopirano seveda) ter s skopirano bančno kartico na občino na okonce za informacije. Zraven moraš priložit še en list, ki ga dobiš na spletni strani Mestne občine Kranj (gre se o denarni pomoči za novorojence). Cca. 14 dni od oddaje vloge dobiš nakazan denar. Višina denarne pomoči je prav tako objavljena na njihovi spletni strani.

Piškamiška, otrok mora biti prijavljen v KR občini, da dobi tam denarno pomoč.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
20.10.2007 18:34:59   
urssyy
Sani1 tudi jaz slabo spim, se mi zdi, da sem že pripravljena psihično. če moja pupa ponoči ne bo spala, ker že sedaj tako ali tako ne spim.Si pa res pridna, da hodiš na aerobiko, a keglove vaje delaš vsak dan??

Golobček lepo, da se vsaj tu pa tam javiš in ne samo delaš...je pa res da se januar približuje. Glede spola pa še vedno ti lahko potrdijo na naslednjem ultrazvoku, ampak ti zagotovo že čutiš kaj bo user posted image

Piškamiška čestitam user posted image za 2x fantka, sedaj pa boš blažena med fanti. Glede pomoči-bolniška pa je menda odvisno od kolektivne pogodbe ter pogoj je, da si članica sindikata.

Lunca1 glede prodaje avta se ne sekirati, eni tak komplicirajo, ker hočejo zbijati ceno...če je avto vredu  se bo že prodal..Ja imaš pa smolo glede zdravja, pazi nase.....ti in tvoj user posted image  sedaj res rabita zdravje....

Zasanjana tudi jaz krvavim iz nosu že od 3 meseca nosečnosti dalje, in tudi krvavitev iz zob se mi pojavlja občasno, sem vprašala zdravnika pa reče da ni panike, da je to čist normalno v nosečnosti, ker je več krvi v obtoku. Tudi pri zobarju sem bila pa je rekla, da tam kjer krvaviš iz zoba, je treba še bolj čistit, da pa ob rednem umivanju zob ni panike. Glede peciva pa mislim, da nas je tu na RR-u veliko kandidatk...sam sporoči kdaj in kjeuser posted image user posted image

Klepetka od kod si že ti doma....ker pišeš da že imate sneg, pridem na obisk, se mi ga tak lušta.....Ja sineka pa razumem ma take želje kot jaz, je čist dovolj da ga sam občutiš na svojih prstih pa je dovolj...Verjetno pa je tvoj sine že malo večji, da že zna poskrbeti sam zase (nove rokavice, nov kombinezon)user posted image ...

No da ne bom predolga....a še kateri drugi prsi tako rasteko kot nore?? Sem že na 85 B, ja kam bomo pa še prišli?? Moram začet delat vaje za prsne mišice, če ne bojo po porodu pr popkuuser posted image . Pa še tole, v katerem tednu se naše bebike obrnejo na glavo ?'

Upam, da ko se zjutraj zbudim zagledam bele snežinke......lepo pančkajte...

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
20.10.2007 18:40:35   
TRIŠ
Zasanjana hvala za sporočilouser posted image .Imaš čudovito stanovanje,urejeno z okusomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3514
20.10.2007 18:46:32   
Lunca1
No pa je šel, moj avto namreč.user posted image user posted image user posted image  Sta prišla en starejši par iz Novega mesta, potem pa najdi nekoga ki ti je ob 16h v nedeljo pripravljen naredit prepis. No mi smo ga zvohal.user posted image user posted image  Sam sem morala kar precej okrog klicat. Zdaj moram samo še v ponedeljek nest overovit pogodbo in jim poslat priporočeno. zgleda še dopusta ne bo treba ponucat. Bravo.user posted image user posted image user posted image  Sem kar vesela. Avto je šel za 6900, ceno sva imela nastavljeno na 7000.

Ja tole z dohtarjem pri hiši mi je znano. Pa saj veste kovačeva kobila...user posted image , ne smem rečt bosa, ampak bolana.user posted image

No da ne bom predolga....a še kateri drugi prsi tako rasteko kot nore?? Sem že na 85 B, ja kam bomo pa še prišli?? Moram začet delat vaje za prsne mišice, če ne bojo po porodu pr popkuuser posted image . Pa še tole, v katerem tednu se naše bebike obrnejo na glavo ?'

Urssyy ne po porodu, po dojenju.user posted image  No meni se pri prvi nosečnosti niso nič povečale, zdaj je pa isto. Sem takrat kupila 2 modrčka D, ker imam drugače C, pa sem potem morala druge kupovat, ker so bili ti preveliki. No morate pa vseeno računat, da rabiš še prostor za blazinice. No drugače pa tud moje že mal daje gravitacija.user posted image

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
20.10.2007 18:48:05   
Lunca1
Zasanjana tudi meni imaš lepo stanovanje, pa tako zgloncano. Ko bi bila vsaj jaz tudi tako pridna. Ampajk samo tamalo not spustiš, pa je v 5 minutah spet kaos.user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
20.10.2007 19:06:20   
mala pikica
Pozdravček user posted image

Upam, da ste ta ledeno mrzel dan preživele kje na toplem. Jaz že od dopoldneva pridno kurim v kaminu, je tako fajn toplo. Zunaj pa tako mrzel severni veter, da kar ni za verjeti.

Sani upam, da niste pomrznili v Lipici. Si niste zbrali najbolj toplega dneva.

Punce, glede peciva... Jaz sem danes dva spekla, pa verjetno bom še enega, sicer pa jutri dopoldan. Imam ga sicer za v službo v ponedeljek (se počasi poslavljam user posted image ), ampak kakšen košček za vsako bi se našel user posted image Se lahko oglasite, lahko pa vzamete kar tukaj, enga virtualnega user posted image Izvolite user posted image Bi še katera kavico zraven? Tukaj je user posted image

Piškamiška user posted image user posted image user posted image za tvoja dva fantiča!!! Kaj lahko na seznamu popravim? Zdaj pa naj le bosta pridna v mamičinem trebuščku in še naj nekaj tednov tam pridno uživata. Verjamem da mami poskrbi, da jima je čimbolj udobno user posted image

Zasanjana meni je kar sapo vzelo user posted image user posted image user posted image Prečudovito!!! Trebušček pa je tudi takšen, da lepši skoraj ne bi mogel biti.

Lunca bravo za avto!!!

Samo še tole... Kaj kdo ve, kje je naša Koala?

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
20.10.2007 19:09:01   
klepetka
oj ,

spet jazuser posted image
zasanjana ,prej sem pozabila , ,tudi meni je full všeč  vaše stanovanje.user posted image

urrssyy,jaz sem iz Ribnice.Sicer zdajle ni več snega ,amap k ga  čez noč obljubljajo na Kočevskem  20 cm.Glede na to ,da kadar omenijo ,da bo padalo na kočevskem ,jim je vremenoslovcem kar za verjet ,ker res zmeraj pada.Tak o da dobrodošla ,ti kar pridi.
Sin je pa star 4,5 let.Ima pa že goretexove škornje pripravljene za jutri(ker danes je bil malo v dilemi ,al inaj se obuje prav  ta zimske ,al i superge al i gumijaste škornjeuser posted image ) ,ko bo snežilo in  seveda vso dodatno opremouser posted image .tak o da komot prideš ,bosta se kar oba zabavala na sneguuser posted image

Lunca 1,user posted image za dobro kupčijouser posted image

Tako ,zdaj pa na hitrco otroke skopat(sspet bodo borbe zaradi las pri tamalmuuser posted image ) ,ob pol osmih pa dobimo obisk z eno urno zamudo.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
20.10.2007 20:44:19   
Zasanjana
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

Zasanjana tudi meni imaš lepo stanovanje, pa tako zgloncano. Ko bi bila vsaj jaz tudi tako pridna. Ampajk samo tamalo not spustiš, pa je v 5 minutah spet kaos.user posted image

Sigurno. Potem ne zgleda več tako sterilno. user posted image

A pri vas pa že kar sneg?user posted image Saj smo šele oktobra. user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
21.10.2007 7:36:39   
katee
Dobro jutro!!!

Danes sem pa jaz zelo zgodna. Sem se zbudila že ob 5.40, pa nazaj nisem mogla zaspati. Potem se je še moj user posted image  zbudil in sva skupaj občudovala premikanje v trebuščku. Vendar ne dolgo, ker je moral moj dragi vstati in iti v Zg na en seminar.
Včeraj sva šla v Umag in od Logatca do Nanosa je ful snežilo. Nisem mogla verjeti!!! Na obali pa ful lepo vreme. Sicer je pihala burja, ampak je bil pa sonček!
Evo, meni se ena runda perila že pere. Malo bom zlikala, potem grem pa k staršem na kosilce.
Vsem user posted image  želim lep dan!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3520
21.10.2007 8:53:21   
nussy
Dobro jutro!

Jaz sem morala pa danes vstati že ob petih in it v službo, kjer bom do ene devetih zvečer.user posted image  Prvi razlog so volitve, drugače bom pa cel dan urejala zadeve in poskušala čim več nardit. V sredo grem v Tunizijo, pol pa delam sam še en mesec, tko da moram večino zdej popedenat. Upam, da user posted image  ni huda name, ker jo tkole matram, ampak sej sm ji povedala, da greva v sredo na morje.user posted image

Sem pa fuuuul zaspana. Upam, da boste kakšne danes kaj na RR, bom vmes mal pogledala.

Lep dan vsem!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
21.10.2007 8:55:04   
Sunny Morning
piškamiška user posted image za user posted image user posted image .

Naša pupa ima celonočne fešte v trebuhu. Ob 3.00 je tako brcala, da sploh nisem mogla spat. Čez dan brcne, ampak zvečer je pa nora. A so vaši user posted image tudi tako aktivni?

No da ne bom predolga....a še kateri drugi prsi tako rasteko kot nore?? Sem že na 85 B, ja kam bomo pa še prišli?? Moram začet delat vaje za prsne mišice, če ne bojo po porodu pr popkuuser posted image .

Jaz do pred 3-4 let sploh nisem nosila moderca, ker niso imeli tako majhnega moderca, da bi jaz moje "bogastvo" lahko spravila noter. Potem sem se zredila in sem končno dobila tudi prsa. Pred zanositvijo sem nosila 75A-B. Nič posebnega. Že pred časom sem kupila moderček 75C. Zadnji, ki sem ga kupila je pa malo čudna številka glede na velikost 80B, ker ko ga primerjam s tisim 75C je ta pod prsmi ožji. Je pa normalno, da prsa rastejo. Saj se pripravljajo na hranjenje user posted image .

Lunca1 bravo za prodajo.user posted image

Ja Turmo limač so pa preselili iz Nm. Tukaj so ga zaprli.user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
21.10.2007 8:58:10   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: nussy
Jaz sem morala pa danes vstati že ob petih in it v službo, kjer bom do ene devetih zvečer.user posted image

Nussy kaj ko bi ti počasi to delo začela postavljati na stran. Se mi zdi, da se toliko matraš. Pa itak sama veš, da tega ne bo nihče videl. Začni misliti nase in predvsem na svojega user posted image . Ne čakaj do zadnjega.

(odgovor članu nussy)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
21.10.2007 10:06:19   
klepetka
dobro jurto  punce

da se najprej malo "pohvalim"user posted image ;pri nas ful sneži.Kaj sva že imela s tamalim glede snega danes od 7 -ih ,pa rajši ne biuser posted image .Amapk danes naj se z njim pogaja očka,ko je cel dan doma.Zanimivo ,vam povem.

Mraz je pa tako ,da kar ni res.Kaj šele bo  pozimi.Sem šla prej obesit perilo na teraso,pa sme mogla enkrat vmes se mal segret (res da sem bial samo v jopi)noter,tak oje blo mraz.

Danes em pa kljub skrajšani noči(obiski so bili do pol dveh zjutraj)dokaj naspana.

Ja z sem si pridelala herpes na ustnici ,pa ne vem skom bi ga namazala.A katera ve ,s čim se lahko?

nussy,ti si pa res pridna ;nedelja ,ti pa kar cel dan v službi.

sunny morning ,naše dete je tud živahno ,sam ponoči da pa vseeno mir.Al pa jaz tak otrdno spim ,da se ne pustim motitiuser posted image .Ne ,resno ,jaz nisem še nikol ponoči čutila ,da bi kaj brcal o.začne s etam okol 6 -ih.Pa tja do 23 ure zvečer,z vmesnimi premori seveda.user posted image

urssyy,meni so tud modrci premajhni (o dimenzijah raje nebiuser posted image ) za  dve številki.Kaj  šele bo ,ko bodo polne mlekauser posted image .Bom mogla dat delat po naročilu ,verjetno.user posted image No ,malo pretiravamuser posted image

Lep  sneženi  dan.

Neposredna povezava do sporočila: 3524
21.10.2007 10:24:26   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

No da ne bom predolga....a še kateri drugi prsi tako rasteko kot nore?? Sem že na 85 B, ja kam bomo pa še prišli?? Moram začet delat vaje za prsne mišice, če ne bojo po porodu pr popkuuser posted image .

Jaz do pred 3-4 let sploh nisem nosila moderca, ker niso imeli tako majhnega moderca, da bi jaz moje "bogastvo" lahko spravila noter. Potem sem se zredila in sem končno dobila tudi prsa. Pred zanositvijo sem nosila 75A-B. Nič posebnega. Že pred časom sem kupila moderček 75C. Zadnji, ki sem ga kupila je pa malo čudna številka glede na velikost 80B, ker ko ga primerjam s tisim 75C je ta pod prsmi ožji. Je pa normalno, da prsa rastejo. Saj se pripravljajo na hranjenje user posted image .

Ja,tukaj pa se podpišem.Enako je bilo pri meni,zdaj pa sem kar vesela,ko me je "malo več" tam zgoraj.Ampak zdaj je moj trebušček že tako velik,da se zdi to bogastvo spet manjše.Me pa prsi zdaj nič ne bolijo.

V MB je tudi ta Turbo limač in to v Mercator centru na Pobrežju,Mariborčanke bodo že vedele.Zdaj je odprt eno leto,bila sem pa ravno 1x tam,ker mi ta center ni prav nič simpatičen.

Tudi moje detece je zelo živahno,sem danes pol noči ali bolje tričetrt noči prebedela,pa sem čutila kar dobro,da bedi.Sem mislila,da ponoči spi,kot jaz (ali pa spim tako trdno,ko pač spim)pa sem se zmotila.Non stop je migalo in brcalo,se premikalo,pa potem res nisem mogla spati.

Zunaj še sploh nisem bila,vem samo da tu snega ni.Verjamem pa da je mrzlo,ko hudič.Nisem še zakurila,malo je še od včeraj toplo,bo moj zakuril,ko pride kmalu domov.

Klepetka,jaz poznam samo Zovirax za herpes,kupila sem ga 1x v Avstriji,drugače pa vidim,da si ga kar mažejo z zobno pasto??user posted image menda pomaga.Jaz s tem nimam težav,še nikoli ga nisem imela,pa ne bi bila neka velika pomoč.Samo ugibam.

Martinca,nič se ne javiš.Ali si kupila še stvari v C&A?Jaz sem nekaj kupila,ugotovila sem namreč,da pa 56 št.nimam nobenega bodija.

Punce,ki ste bile v MB na otvoritvi C&A,ste kupile kaj lepega ali ste bolj šle na kavico in klepet?

Bodite pridne ,lp.

Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Težave s spanjem v nosečnosti: kako si pom...
Se tudi vam vse pogosteje dogaja, da se zbujate vso noč in ne veste več, kaj je narobe? Ne najdete pravega položaja za s...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?