nana35
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning IZVIRNO SPOROČILO: urssyy No da ne bom predolga....a še kateri drugi prsi tako rasteko kot nore?? Sem že na 85 B, ja kam bomo pa še prišli?? Moram začet delat vaje za prsne mišice, če ne bojo po porodu pr popku . Jaz do pred 3-4 let sploh nisem nosila moderca, ker niso imeli tako majhnega moderca, da bi jaz moje "bogastvo" lahko spravila noter. Potem sem se zredila in sem končno dobila tudi prsa. Pred zanositvijo sem nosila 75A-B. Nič posebnega. Že pred časom sem kupila moderček 75C. Zadnji, ki sem ga kupila je pa malo čudna številka glede na velikost 80B, ker ko ga primerjam s tisim 75C je ta pod prsmi ožji. Je pa normalno, da prsa rastejo. Saj se pripravljajo na hranjenje . Ja,tukaj pa se podpišem.Enako je bilo pri meni,zdaj pa sem kar vesela,ko me je "malo več" tam zgoraj.Ampak zdaj je moj trebušček že tako velik,da se zdi to bogastvo spet manjše.Me pa prsi zdaj nič ne bolijo. V MB je tudi ta Turbo limač in to v Mercator centru na Pobrežju,Mariborčanke bodo že vedele.Zdaj je odprt eno leto,bila sem pa ravno 1x tam,ker mi ta center ni prav nič simpatičen. Tudi moje detece je zelo živahno,sem danes pol noči ali bolje tričetrt noči prebedela,pa sem čutila kar dobro,da bedi.Sem mislila,da ponoči spi,kot jaz (ali pa spim tako trdno,ko pač spim)pa sem se zmotila.Non stop je migalo in brcalo,se premikalo,pa potem res nisem mogla spati. Zunaj še sploh nisem bila,vem samo da tu snega ni.Verjamem pa da je mrzlo,ko hudič.Nisem še zakurila,malo je še od včeraj toplo,bo moj zakuril,ko pride kmalu domov. Klepetka,jaz poznam samo Zovirax za herpes,kupila sem ga 1x v Avstriji,drugače pa vidim,da si ga kar mažejo z zobno pasto?? menda pomaga.Jaz s tem nimam težav,še nikoli ga nisem imela,pa ne bi bila neka velika pomoč.Samo ugibam. Martinca,nič se ne javiš.Ali si kupila še stvari v C&A?Jaz sem nekaj kupila,ugotovila sem namreč,da pa 56 št.nimam nobenega bodija. Punce,ki ste bile v MB na otvoritvi C&A,ste kupile kaj lepega ali ste bolj šle na kavico in klepet? Bodite pridne ,lp.
|