Lusa
|
limma-pozdravljena med čvekami. Nalin-mene tud matrajo hemerodidi.Po porodu bom spet probala eno terapijo s tabletami in ,če ne bo pomagalo ,pa grem na op .Drugače meni skoraj vedno poči hemerod in krvavim malo ,si pa zadnje čase pomagam tako ,da si zjutraj namažem z modulex kremo(dobiš jo brez recepta) si malce s palčko bolj noter grem ,tako ,da resnično potem nimam problemov pri odvajanju ,ker je vse tako gladko Joj ,kako sem zabluzla zdaj s tem.Kkako je pa Žan?Vročino ti je imel od zobkov a ne?ker Luša mi je tud večkrat imela vročino ,najbolj ob teh zadnjih zobkih. Zasanjana-vem dobro ,kako si se počutila ,ko si bila v Aleksejevi sobici.Moja Ajša sicer sobice še ni imela ,ampak ,ko sem zadnjič vse cotike pregledovala in sortirala ,sem takoj videla Ajšo v tem.Spomnim se vsake njene cotike ,ki jo je imela oblečene.Ampak ne morem ravno povedat ,da me je razžalostilo ,prej lahko rečem ,da sem se razveselila spet lepih spominov na našo princesko in že si predstavljam ,ko bo že tretja frčafela imela te cotike oblečene.Komaj čakam ! Klepetka-če te izcedek nič ne srbi ,se ne rabiš preveč sekirat.Mene je en čas tako srbelo ,da sem si tri dni vstavla kar gyno-daktarin tablete.Sem pa opazila ,da me po začne srbet in sedaj samo s kondomom ii ni nobenga izcedak in vnetja. Martinca-kje si bila včeraj?Sem te šla k nosečniškim stvarem iskat ,tebe pa nikjer.Očitno ti mene nisi iskala ,ker bi me itak opazila s tisto majico. Mala pikica-mi je prav ,kako me vedno nekaj hvališ.Veš nisem bila vedno tako optimistična ,pozitivna ,ampak življenje in te tragedije so me mnogo naučile in sedaj lahko povem z veseljem določenim osebam"ne" in mojo ljubko besedo BRIGA ME.V krizi spoznaš prave prijatelje in ti lahko povem ,da jih po Ajšini smrti ni niti za eno roko.Žalostno ,a resnično.Ampak tak veš kakšna sem!Upam ,da se čimprej spet dobive in poklepetave pri meni doma.Pa Ajšiko bove šle obiskat velja? maja&m-me veseli ,da dobite Mi je prav smešno ,ko vas gledam ,kako si želite parček ,jaz sem pa vedno dejala al bom imela tri fante ,al pa tri punce ,samo par ne.To je moja želja ,ki se že realizira .Za porodniško pa ti ne vem povedat ,ker sem zaposlena od mojega 20leta in mi seveda pripada porodniška.Je bolj božna ,ampak bo že. Cepljenje-tudi jaz se ne grem ,ker že od 17leta ,ko sem dala ven mandlje ,nisem imela nikoli gripe.Imam pa kakšne viroze ,ampak cepljenje proti temu ne pomaga. Brcike-tud jaz jih čutim tu pa tam nad popkom ,je odvisno kako otrok leži. Otrdevanje-tu pa tam mi kar cel trebuh otrdi.Ampak se ne sekiram ,ker mi je pri obema otrdeval ,še prej kot sedaj. Tako sedaj pa grem spet na pokopališče ,še moram kamenčke do konca uredit.
|