|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08
19.10.2007 8:00:29   
Ketrin24
ursulina tebi so že dali potrdilo o PDP-ju??  Meni ga pa ni hotel dati. No res, da imam rok šele 24.1.08 vendar vseeno. 14 dni gor ali dol. Rekel je da je še prehitro in če bi sedaj rodila moj otroček še ne more preživeti. user posted image

(odgovor članu Ketrin24)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
19.10.2007 8:32:38   
klepetka
dobro jutro

danes em pa med taprvimiuser posted image

Saj v bistvu nimam o meni  zaenkrat kaj dosti  za napisat ,samo tolk da vas pozdravim.user posted image Aja,pa spet mi življenje greni tisti zoprni  rumenkast izcedek.

ursulina ,ja mene brca nad popkom oz.se je začel bolj premikat in nič več tako zelo brcat.Zgleda ,da je kriza s prostoromuser posted image user posted image
Upam da se vama danes pokaže na 3D uz in se ne bo sramežljivo skrivaluser posted image

ketrin 24,jaz mislim da dober mesec pred PDP-jem ni nič prepozno za cunjice oprat.Tud če te prehiti ,glavno da imaš vse na kupu ,pa lahko v sili tud kdo drug opere.Bolj bi bla kriza ,da ne bi imela še nakupljeno oz. znešeno na kupuser posted image

lep pozdrav

(odgovor članu Ketrin24)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
19.10.2007 8:39:20   
martinca
ketrin24, jaz ko sedim me čisto pod rebre gor brca, pa tu pod želodcem spodaj. včeraj zvečer pa se je po mojem okrog obrnil ker je pol ure samo telovadu. ponavadi brcne ene parkrat pol pa da mir, pa spet brcne. včeraj pa res ene pol ure skozi. po mojem se je veseli ko je včeraj toliko novih cotik dobil iz C&A. user posted image user posted image
po mojem ni nič prepozno glede na tvoj datum.
jaz ga mam 10.1. po M, po UZ se mi pa tako za vsako spreminja ko grem na UZ. mi je že pokazalo 30.12. tudi po UZ. samo jaz sem si že oprala eno rundo cotik kaj sem jih dobla od kolegice. zdaj pa še čakam na dve pošiljki. bi se mi decembra preveč nagužvalo če bi čakala do takrat.

(odgovor članu Ketrin24)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
19.10.2007 8:39:42   
Lunca1
Tudi mene je že brcal nad popkom, samo v glavnem me pa v medenico oz. kolke, ker je še z nogicami na dol. Vsaj tako izgleda.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
19.10.2007 8:47:44   
ursulina
Ketrin, potrdilo izdajajo po 32. tednu, ampak jaz sem pač vprašala že zdaj (29. teden), ker imam naslednji pregled konec novembra, pa bi rada že prej urejala na CSDju... no, in so mi ga dali... sej pravim, da sem imela srečo, da je bil nadomestni ginekolog res prava faca :)

pri meni so brce po vsem trebuščku... ne spodaj ne zgoraj, nekje okoli popka... moj je bolj boksar user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
19.10.2007 9:20:51   
mala pikica
Dobro jutro punce!

No, danes sem pa doma oziroma mi ni treba vsaj tako zgodaj od doma. Grem samo eno lekarno še obiskat, potem pa sem počasi končala. Drugi teden še v Ljubljano (da se poslovim), še nekaj malega službenih pogovorov v štirih lekarnah, potem pa čisto zares zaključim user posted image Potem pa sem doma eno leto user posted image Upam, da se bo tudi stanje z mojimi živci v tazadnji umirilo do poroda.

Glede datumov poroda mene tudi prav zanima, kdaj se bo začelo vse skupaj. Jaz močno upam, da se ne bo preveč čez rok vleklo, raje kakšen dan prej. Čeprav bolj težko vplivamo na to user posted image

Nalin in Zasanjana upam, da sta Žan in Zala že kaj bolje. Mene se tudi počasi nekaj loteva se mi zdi. To ne bo nič dobrega user posted image

Ursulina jaz tudi na te vaje medeničnega dna čisto pozabim user posted image Nisem nič pridna, nekaj si bo treba omislit, pa četudi je to listek na omari sredi kuhinje user posted image

Brcanje nad popkom jaz čutim že nekaj časa. Je pa res, da sem zdaj na pregledu čisto pozabila vprašat, kako visoko je že maternica. Pa še to potrdilo o PDP-ju sem jaz že tudi dobila, smo napisali kar na podlagi zadnje menstruacije, torej 3.1.

Mimogrede, moram se pohvalit, da nas otroška sobica že čaka v Toys'r'us-u user posted image user posted image user posted image Že komaj čakam, da gremo po njo. Mislim, da bomo šli v torek. Še prej pa moram prodati posteljo, ki je zdaj v sobici. Kupi katera mogoče?

Lusa
prijetno je bilo spet poklepetati s tabo. Vedno dobim sveže energije in moči, ko je sam pozitivizem okoli tebe user posted image Neverjetna si res, ostani kar takšna user posted image Upam, da res drugi teden najdem kakšno uro, ko bom v Gornji Radgoni in da se kaj oglasim pri tebi.

No, zdaj bo pa dovolj. Danes sem do večera sama, tako da tudi kuhat ne bo treba, grem k mamici. Ostali čas pa bom porabila bolj zase, malo sicer pospravljanja, ampak pretiravanje škodi user posted image tako da bom bolj na easy cel dan user posted image Se še kaj oglasim.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
19.10.2007 9:30:26   
mala pikica
Sem ravno zdaj brala nosečniški koledarček na RR-u. Piše, da je v 28.tednu maternica že 8 cm nad popkom, tako da ni nič nenavadnega, če čutimo brcike nad popkom.

Pa še tole, Nalin. Piše da se v tem času pojavljajo tudi težave s hemeroidi user posted image Upam, da ti čimprej izginejo.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
19.10.2007 9:32:58   
maja&m
Lep dan punce!

Jaz sem pa včeraj  izvedela prekrasno novičko-da pod srčkom nosim user posted image .user posted image user posted image user posted image
Imeli bomo par.Sej ne vem kdo je najbolj vesel.Mi starši ali stari starši.hehehe
Pa sestra je tudi včeraj doma povedala,da je noseča. Starša sta imela ravo obletnico poroke in je bilo vse kot naročeno. Atek je bil tako ganjen.Prav lepo je bilo.
Ketrin-kje boš rodila?Jaz imam PDP tudi 24.1,čeprav G pravi,da je detece veliko za 19.1. Aja pa moja miška ima že celo kilo.Juhej.

Punce,nekaj bi vas vprašala,če katera ve. Jaz sem od začetka oktobra prijavljena na zavodu kot brezposelna.Pred nekaj leti sem sicer že bila zaposlena,tako da imam cca 6 mesecev delovne dobe. Potem sem šla na študij. Sedaj pa me zanima ali sem upravičena do porodniške ali ne?A ima katera kakšne izkušnje s tem?In pa če v času porodniške lahko prejemaš tudi denarno socialno pomoč?

Pa pazite na bušije

Maja

Neposredna povezava do sporočila: 3458
19.10.2007 9:52:37   
butara
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica
Je pa res, da sem zdaj na pregledu čisto pozabila vprašat, kako visoko je že maternica.

mala pikica, pa poglej v materinsko knjižico - to je v rubriki S/F*
Sem pa to prebrala enkrat na Pušenjakovem forumu, zato sem zdaj "pametna" user posted image user posted image
http://med.over.net/forum5/read.php?19,4334002

< Sporočilo je popravil butara -- 19.10.2007 9:53:22 >

Neposredna povezava do sporočila: 3459
19.10.2007 9:54:57   
nana35
Pozdravljene!
Danes sem dolgo spala in mi je prav pasalo.Sicer pa se zadnje čase bolje počutim.Ena je spraševala,če nas našiuser posted image brcajo kaj nad popkom?Seveda,že dolgo.le da je tisto otročkova glavica - pri meni,ker sem na UZ videla oz.vprašala,kako leži in mi je gin.razložil in pokazal.Tako,da nogice so obrnjene dol.Upam pa,da se še obrne do konca.

Včeraj me je proti večeru ful bolelo pod desnim rebrom,za pop...,nisem se mogla nikakor prav obrnit.Danes pa je že bolje.

Meni pri gin.še niso dali potrdila o PDP,pa upam da naslednji mesec ne bo prepozno.Ne vem kako je s tem,kdaj je dovolj hitro,pa naj mi ena pove,če bi mogla že imeti potrdilo in kake druge papirje ali še imam čas do 13.11.ko imam naslednji pregled.

Zasanjana,sem pogledala tvoje slikice in ti moram povedat,da imamo istega kužka doma pri mami,le da je malo bolj temno rjave barve in črne.

Jaz pa oblačilca perem sproti in jih likam,ker nikoli ne veš,vsaj pri meni,kdaj bom šla v bolnico.Upam,da ne predčasno,lahko pa se zgodi in potem moj dragi nima pojma o tem.

Maja,glede porodniške,do nje nisi upravičena,ker moraš imet v 3 letih delovne dobe za 1.leto,oz.pri ZZZS moraš biti prijavljena,da imaš eno leto plačano zavarovanje v službi-dobiš pa starševski dodatek,ta je nekoliko manjši,no kar nekaj manjši od porodniške,dobiš pa še ko rodiš otroški dodatek.Če pa dobiš še kaj druga,pa ne bi vedela,mislim pa da ne.Če imaš v treh letih eno leto zavarovanja na ZZZS,potem dobiš za vsak dan delov.dobe(v tem primeru za eno leto)še na vsak mesec plus 2%(in osnovo-ne vem koliko % od plače dobiš,ali 70 ali 80%??).Joj,sem zakomplicirala,upam,da se boš znašla.

Če pa nimaš vsaj eno leto,pol ti pa ti podatki bolj malo koristijo.Sicer pa ko imaš čas,pojdi na CSD in ti bodo tam vse lepo razložili,ali pač počakaj,da dobiš potrdilo o PDP in boš takrat vse izvedela.

Punce fajn bodite in lp.

< Sporočilo je popravil nana35 -- 19.10.2007 10:02:24 >

(odgovor članu Ketrin24)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
19.10.2007 10:11:02   
Ketrin24
maja&m pri meni je isto, rok imam 24.1.08, na nauhalni je rekla da zgleda za par dni večji in je dala datum 19.1.08, kar je isto kot pri tebi. user posted image čeprav mi pa datuma ni spremenila in je pustila 24.1.08. Rodila bom pa v Ljubljani. Kaj pa ti?

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
19.10.2007 10:20:39   
piškamiška
Pozdravček!

Najprej hvala vsem za lepe želje!user posted image  

Ja sedaj smo ze v zadnji tretjini user posted image in zadnjič sem razmišljala, da se mi zdi, da bom po porodu kar malo pogresala tale moj trebušček. user posted image Sej vem, da se smešno sliši, samo tako fajn občutek je, ko čutiš življenje  v sebi in prav fajn mi je božat tole mojo žogo. user posted image Itak, da bo super, ko bosta stručke pri meni v naročju, samo tisti feeling nosečnosti bom pa sigurno malo pogrešala. Konec koncev nimam  (se) nobenih  hudih problemov zaradi nosečnosti. Sem malo čudna, ane. user posted image

user posted image user posted image  mi pa ropotata po trebuščku na vse možne strani. Uh, ko se pa začne eden obračat, mi pa da lepo vedet. Mu traja par sekund, da se namesti kot mu je vsec, men pa trebuh za ta cas dobi tako zunajzemeljsko obliko. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Samo ni mi pa še uspelo posnet to  akrobacijo, k prav zanimivo izgleda.

Vsem user posted image en lep pozdravcek, novim januarcicam pa "dobrodošle"!user posted image

piškamiškauser posted image user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
19.10.2007 10:24:15   
Lusa
limma-pozdravljena med čvekami.

Nalin-mene tud matrajo hemerodidi.Po porodu bom spet probala eno terapijo s tabletami in ,če ne bo pomagalo ,pa grem na opuser posted image .Drugače meni skoraj vedno poči hemerod in krvavim malo ,si pa zadnje čase pomagam tako ,da si zjutraj namažem z modulex kremo(dobiš jo brez recepta) si malce s palčko bolj noter grem ,tako ,da resnično potem nimam problemov pri odvajanju ,ker je vse tako gladkouser posted image Joj ,kako sem zabluzla zdaj s tem.Kkako je pa Žan?Vročino ti je imel od zobkov a ne?ker Luša mi je tud večkrat imela vročino ,najbolj ob teh zadnjih zobkih.

Zasanjana-vem dobro ,kako si se počutila ,ko si bila v Aleksejevi sobici.Moja Ajša sicer sobice še ni imela ,ampak ,ko sem zadnjič vse cotike pregledovala in sortirala ,sem takoj videla Ajšo v tem.Spomnim se vsake njene cotike ,ki jo je imela oblečene.Ampak ne morem ravno povedat ,da me je razžalostilo ,prej lahko rečem ,da sem se razveselila spet lepih spominov na našo princesko in že si predstavljam ,ko bo že tretja frčafela imela te cotike oblečene.Komaj čakamuser posted image !

Klepetka-če te izcedek nič ne srbi ,se ne rabiš preveč sekirat.Mene je en čas tako srbelo ,da sem si tri dni vstavla kar gyno-daktarin tablete.Sem pa opazila ,da me po user posted image začne srbet in sedaj user posted image samo s kondomom ii ni nobenga izcedak in vnetja.

Martinca-kje si bila včeraj?Sem te šla k nosečniškim stvarem iskat ,tebe pa nikjer.Očitno ti mene nisi iskala ,ker bi me itak opazila s tisto majico.

Mala pikica-mi je prav user posted image  ,kako me vedno nekaj hvališ.Veš nisem bila vedno tako optimistična ,pozitivna ,ampak življenje in te tragedije so me  mnogo naučile in sedaj lahko povem z veseljem določenim osebam"ne" in mojo ljubko besedo BRIGA ME.V krizi spoznaš prave prijatelje in ti lahko povem ,da jih po Ajšini smrti ni niti za eno roko.Žalostno ,a resnično.Ampak tak veš kakšna sem!Upam ,da se čimprej spet dobive in poklepetave pri meni doma.Pa Ajšiko bove šle obiskat velja?

maja&m-me veseli ,da dobiteuser posted image Mi je prav smešno ,ko vas gledam ,kako si želite parček ,jaz sem pa vedno dejala al bom imela tri fante ,al pa tri punce ,samo par ne.To je moja želja ,ki se že realizirauser posted image .Za porodniško pa ti ne vem povedat ,ker sem zaposlena od mojega 20leta in mi seveda pripada porodniška.Je bolj božna user posted image ,ampak bo že.

Cepljenje-tudi jaz se ne grem ,ker že od 17leta ,ko sem dala ven mandlje
,nisem imela nikoli gripe.Imam pa kakšne viroze ,ampak cepljenje proti temu ne pomaga.

Brcike-tud jaz jih čutim tu pa tam nad popkom ,je odvisno kako otrok leži.

Otrdevanje-tu pa tam mi kar  cel trebuh otrdi.Ampak se ne sekiram ,ker mi je pri obema otrdeval ,še prej kot sedaj.

Tako sedaj pa grem spet na pokopališče ,še moram kamenčke do konca uredit.

(odgovor članu maja&m)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
19.10.2007 10:25:25   
mml
Dan,

jaz sem opravila prvi del službe za danes, tisti ki je bil bolj zoprn, tako da bo sedaj boljše user posted image
Ponoči sem slabo spala, ker me je bolel popek user posted image , ja vem čudno se sliš, ampak res me je bolel samo popek, pa čisto vrh maternice je bil malo trši...pojma nimam kaj je bilo. Se je začelo že zvečer, ponoči je bilo pa pravzoprno...
...po lulanju ob 5.30 se je pa vse umirlo in je sedaj, kot da me sploh ne bi bolelo...razen, da sem že spet zaspana user posted image

klepetka ne se obrmenjevat s tem izcedkom, če ga ni veliko in če te nič ne srbi, je lahko samo posledica hormonskih sprememb user posted image

zasanjana kako je kaj tvoje počutje? Upam, da boste vsi trije družinski člani kamlu zdravi user posted image

malapikica za vsak teden nosečnosti po 20. tednu daš en cm nad popek in veš približno kje je vrh maternice...tako je vsaj v teoriji...v praksi pa pri vsaki malo drugače user posted image . Upam, da se tvoji zadnjični živci čim prej umirijo user posted image

Ketrin super, da si boljše user posted image . Jaz bom oblačilca in ostale zadeve začela prati nekje konec decembra ali v začetku januarja (ker imam PDP tako ali tako šele konec januarja in računam še na malo zamude user posted image ). Jaz mislim, da je en mesec pred PDP čisto zadosti zgodaj.

ursulina lepo pomahaj pikici na 3D UZ in ji naroči, da se naj lepo drži user posted image

maja&m lepo, da boste imeli parček. Bo pa očitno naslednje leto v vaši družini zelo pestro user posted image

brcanje pri emni brca po celem trebuhu, sicer še vedno bolj spodaj, ampak občasno se pa čuti tudi že pod rebri...kaj šele bo user posted image . Včeraj je cel dan razgrajal in rogovilil, da sem bila že kar malo utrujena od vsega dogajanja v trebuhu user posted image , no danes je pa bolj mirno razpoložen, očitno je utrujen od včerajšnjega žuranja user posted image

Keglove vaje jaz jih delam 1x tedensko in imam kar slabo vest, ker jih ne delam pogosteje, ker so res koristne...se bom spet jezila po porodou, zakaj jih nisem delala bolj redno (sicer imam še dobre 3 mesece časa...)...no jih bom pa takrat bolj pridno user posted image

Oblačilca jaz sem včeraj malo posortirala Mancine cunjice in ugotovila, da imam za prve tri mesece kar nekaj nevtralnih barv. Tako da moram kupit pižamice in nekaj lepših zgornjih kompletkov...bolj tako za dušo kot iz resne potrebe user posted image

Grem delat, mogoče mi pa uspe danes kakšno uro prej domov...

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
19.10.2007 10:34:19   
Ketrin24
klepetka moj se tudi bolj kot ne premika. Sploh če hodim ali sedim čutim samo premike, ki so zelo močni. Ko pa se vležem na bok ali hrbet takrat pa lahko začutim brce, če pa stoji ali sedim pa ne, ker ma takrat očitno res premalo prostorauser posted image user posted image

(odgovor članu Ketrin24)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
19.10.2007 10:46:35   
klepetka
luša i n mml,saj se poskupšam ne preveč sekirati zaradi tega izcedka.Ker ga ni veliko,tud srbi nič ne ,ampak ko pa je pa čisto gost in rumen.sicer G pravi da tak opač je.
Me pa nebi poplnoma nič skrbelo glede tega(vsaj v prvih dveh nosečnostih me ni) ,če ne bi ravno  prijateljica  predčasno rodila zaradi bakterije ;imela je tud izcedek.No ,rodila je v 27 tednu ,kaj je bilo naprej, pa rajši ne bom pisala.

Je pa tud res ,da zdaj ko sem na bolniški in imam preveč cajta ,pol pa fantaziramuser posted image user posted image .Bo boljše ,kajneuser posted image user posted image .Prej o tem nisem razmišljala,ker sem imela drugega dost.

(odgovor članu Ketrin24)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
19.10.2007 10:57:13   
mml
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

Je pa tud res ,da zdaj ko sem na bolniški in imam preveč cajta ,pol pa fantaziramuser posted image user posted image .Bo boljše ,kajneuser posted image user posted image .Prej o tem nisem razmišljala,ker sem imela drugega dost.

user posted image user posted image user posted image  zato sem pa jaz v službi, čeprav mi G kar naprej ponuja bolniško...bi mi šle same neumnosti po glavi user posted image user posted image

Sicer iamš pa tako ali tako samo še 2 meseca za takšne misli, po tem ti pa sigurno ne bo več dolgčas user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
   [Brisano sporočilo]
19.10.2007 11:22:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu klepetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3468
19.10.2007 12:13:15   
maja&m
Ketrin-ja jaz bom šla kar v Celje. Mi je še najbližje.

NalinRR-hvala za odgovor. Se moram iti pozanimat,ker mi je že pri prvi nosečnosti na CSD rekla,da bi se odpovedala statusu rednega študenta in da bi me doma zaposlili kot gospodinjsko pomočnico...Samo sem pozabila ali je bilo to za porodniško oz. kako se temu streže zdaj. Takrat sem bila študentka in sem potem avtomatično dobila nadomestilo.
Oh,že vidim, da bo kri teklauser posted image user posted image .Naj pripomnim še tole,moj sinek presega za 2,5€ preživnino in tako ni upravičen do denarne pomoči. Pa kaka svinarija je to. A ko smo morali urejati preživnino ni bilo variante, da bi bil znesek manjši kot 15 tisoč. A zakon se nam pa danes v rit smeji, ko je cenzus za preživnino 61 €. Pol pa hočejo rodnost povišati ja...user posted image user posted image user posted image user posted image

No pa lp

Maja

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
19.10.2007 12:29:10   
ljubljana
Najprej moram povedati ker me je sani1 spraševala zakej se tako poreko oglasim. Imam internet samo v službi in si utrgam včasih kakšno minutko pa kej napišem, doma ga pa na žalost nimam.

Čakamo ta presneti T2, ki je edina možnost, takoj ko bodo bajto priklopili. Kable so že položil. Baje še 2 meseca pa bo.
Pa bom pomoje jaz prej rodila, kot oni internet priklopli user posted image user posted image .

Imam pa nekaj čisto iz konteksta. Pa vseeno. pred službo sem na travniku našla 5 peresno deteljico sem bila tako veselauser posted image user posted image in sploh nisem mogla verjet da je res.  Odkar sem noseča sem našla že 6 štiriperesnih prej pa v 28 letih nobene in sedaj tole. Sem jo 5 minut gledala in se čudila ter obračala na levo in desno, da bi ugotovila, če je res 5 peresna.

(odgovor članu maja&m)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
19.10.2007 12:33:21   
ljubljana
Jaz sem dobila potrdilo prejšnji teden ko sem bila noseča 28 2/7 in mi ga je brez težav dala. Naslednji pregled imam v 33 tednu in ni nič komplicirala. Je sploh nisem zaprosila, mi ga je kar sama v roke dala.user posted image

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
19.10.2007 12:36:53   
ljubljana
Ena je omenjala, da je proti bolečinam dober medenični pas in telovadba.

Jaz imam prepovedano telovadbo, dovoljeni so samo sprehodi po ravnem, (do bolečine, kar pa je zelo kmalu) in čim več počivanja.
Mi je pa fizioterapevtka tudi na boke dala medenični pas pa me je vse še bolj bolel sem skoraj user posted image  začela od bolečine. Pa je rekla, da mam preveč vnet živec, da bi pomagalo.

Edina stvar, ki pri meni deluje je to, da ležim in se hladim z ledom. Se pol malo unese.

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
19.10.2007 12:38:48   
benika
Maja, do porodniške si upravičena samo v primeru da si zaposlena na dan nastopa porodniške. Ti boš tako dobila starševsko nadomestilo. koliko pa bo višina tega pa ne vem.,

Tole ne bo držalo. Jaz sem bila pri Benjaminu brezposelna na dan porodniške, pa mi je vseeno pripadala porodniška, saj sem bila v zadnjih 3 letih 1 leto zaposlena. Mislim, da ima Maja kr prav.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
19.10.2007 12:44:45   
ljubljana
Moj otroček pa brca kot utrgan. Se moj samo smeji, ker nonstop majica miga, je rekel, da zgleda kot da bi se mi miš pod majico sprehajalauser posted image user posted image .

Včeraj sem vse oblekice zložila v omaro in jih imam celo nekaj preveč. Sem toliko toplih plišastih in flisastih stvari dobila, da sem lahko kar malo zbirčna. Pa še nekaj dobim, bom naredila ožji izbor.

Je bil tako dober občutek ko sem vse zlagala in pregledovala. Jaz bom preprala in prelikala samo tiste stvari, ki bojo prišle direktno na kožo. Ostale je tako ali tako čisto na sveže preprala tista, ki mi je podarila oblekice.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
   [Brisano sporočilo]
19.10.2007 12:44:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?