ursulina
|
pozdravljene, čvekice! kako ste priden! vam je včasih težko sledit, če ne pogledam foruma dva dni, je že +5 strani jaz se javljam s pregleda včeraj, vse je v redu, je pa ful hecno, mojhega G ni bilo in je nadomeščal en fulllll prijazen in vse sprašal, najprej pa rekel; "saj ste na bolniški, ne?" jaz pa, "ne, zakaj bi pa bila?!" no, saj zaradi plačevanja državi ne bi bilo nič narobe, konec koncev, he he, ampak no, nisem... imam pa malo trd trebušček v zgornjem delu, je sicer rekel, da ni nič narobe, ima še katera tako? potem me je pa moj doma "napadel", da zakaj nisem vprašala, zakaj do tega pride in če vseeno ni nič narobe s tem.... ja, pač nisem. ve katera kaj več o tem? dobila sem potrdilo o roku poroda, me je kar sestra vprašala, kdaj mam... jaz imam po tistem izračunu rok 11.1., po UZ-ju pa 9.1., tako da sva dali kar 9.1. (bom prej na porodniškem ), pa napotnico za porodnišnico, pa za prevoz, pa potrdilo za prisotnost očka na porodu sem tudi dvignila, tako da je vse to že doma pripravljeno. danes pa greva z dragim na 3D UZ, joj, kako se že veselim, prepričujem malega v trebuhu, da naj se drži ure in ne spi danes od 11.30 , ko res cele dneve tako veselo razgraja po trebuhu, da mi ne bo spal ravno danes.... sunny m., fino, da se je stanje umirilo, saj bo, zdaj ko se ne sekiraš več, bo vse ok. pozdravček novim januarčicam, lepo da ste se pridružile debati...in upamo da bo vse kot mora biti! jaz se vseeno ne bom cepila proti gripi, se še nikoli nisem, in se tudi letos ne bom... bom pa prepovedala obiske prehlajenim...zdaj in po rojstvu... glede bolečin v ledvenem delu, ob sramni kosti ali medenici; v ŠZS so priporočili medenični pas, ki naj bi zelo omilil te težave (La Vie in BC ga imajo) in pa zmerno telovadbo, ki naj bi res pomagala. pa keglove vaje, kaj delate?! baje da je res ful, ful pomembno to delat... jaz priznam, sem malo lena, kar se tega tiče, morm si en listek pripopat na kuhinjsko omaro, da me spomni, ko bom pucala solato za večerjo se javim zvečer po UZju, bom morda tudi jaz dala kakšne fotke v album, če se bo malček hotel nastaviti, seveda... lp!
|