|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08
17.10.2007 22:53:59   
butara

K
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

Butara saj ni nič narobe, če nisi prebrala user posted image Jaz sem pa še vedno v dvomih, kaj naj naredim user posted image

Jaz mislim, da se tokrat ne bom cepila...

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
17.10.2007 22:54:28   
limma
Tudi jaz upam, da bo vse ok... mora bit! user posted image  Sem se pošteno ustrašila prejšnji teden user posted image  in zdaj vidim, da se je res treba poslušat in počivat - v dobro mene in naše user posted image   Sem pa s Koroške, tako da se ne najbrž ne bova srečali v porodnišnici.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
17.10.2007 22:55:41   
butara
IZVIRNO SPOROČILO: limma

Sem brala, da moraš tudi ti počivati zaradi krvavitve... držim pesti, da se ne bo ponovila! user posted image  user posted image  user posted image   Tudi moja bolniška je prišla na hitro - sicer po moji "krivdi", saj mi je G že od avgusta govoril, naj se neham vozit, pa ... če bi bilo po moje, bi še zdaj delala... vsak dan kličem v službo in preverjam, kako jim gre ... user posted image   smotana sem, vem!

Lahko noč vsem, sem še "po stari uri" in še komaj gledam .... user posted image

HVALA za lepe želje, pa enako tebi!!
Saj se boš postopoma odklopila še miselno od službe, drugega ti ne preostane. Zdaj si pomembna samo ti in tvoja pikica.

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
18.10.2007 5:54:23   
mala pikica
Dobro jutro, punce!

Danes pa sem zgodnja user posted image No, saj se vsako jutro vstanem, ko gre dragi v službo in mu zajtrk pripravim, ampak grem potem vedno nazaj spat. Danes pa moram že čez eno uro od doma, pa sem raje računalnik prižgala user posted image

Meni se je moja bolečina iz levega živca v 'tazadnji' preselila v desnega user posted image Sploh se ne morem sklonit. Jaz ne vem, kako bom še dva meseca vzdržala, če misli biti vsak dan huje. Mogoče bo boljše zdaj ko ne bom več delala. Če misli biti že zima v ponedeljek, potem ne grem več delat. V ponedeljek še v Ljubljano, na teren pa ne mislim več iti, če bo res sneg user posted image

Kar nekaj zdaj tu težim user posted image Se vidi, da nimam kaj pametnega povedati user posted image

Grem še malo po internetu pogledat, potem se počasi porihtat... Upam, da še vas večina lepo panka in kaj lepega sanja user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu butara)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
18.10.2007 6:15:56   
TRIŠ
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke limma.No sedaj pa se razvajajta s user posted image 100 na uro ker  bo kmalu januar ha,ha,ha.user posted image Punce ta forum mi vsako jutro polepša danuser posted image .Bilo bi fajn da imamo čarobno palčko in hokus pokus bi se vse znašle na enem mestouser posted image .To bi bilo zanimivo,a?Lep dan vse nosečke.Razmišljam da se bo kmalu začelo z mamicam.Januarske začetnice LAHKO RODIJO ŽE DECEMBRA ,LE KATERA BO PRVA klepetka , sonček balonček,
zasanjana,
  natasa49 , tinci babinci,benika , mala pikica ,minka28 , Maksito, aurora6 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
18.10.2007 8:02:09   
ljubljana
user posted image user posted image Ha ha mogoče bom jaz

Obakrat sem rodila pred rokom. Prvič 16 dni drugč pa 9 dni.

Tako da bi lahko že enkrat 22.12. zibal.

Pa še sreča da sem drugič rodila toliko prej je mel mali 4060g in je bil čisto bogi ko se je rodil (je kar ven odletel, 1:42 od prvega popadka do konca poroda). Pa še ključnica se mu je zlomila (baje dokaj pogosta porodna poškodba user posted image brez hudih posledic), pa se je potem vse zaraslo in je bilo tako kot pri ostalih otročkih vse ok. Majo še drugačne kosti kot odrasli pa se vse zaceli.

Jaz sem bila pa včeraj mrtvo utrujena sploh nisem vedela zase. Res ne vem kako mi znese nardit tisto malo stvari, ki jih nardim. Me boli simfiza, hrbet, medenica.
In sem danes ponoči šok doživela ko sem slišala pokanje in rožljanje v medenici, kot da bi bila tik pred razpadom.user posted image user posted image

No ampak mali je pa razgrajal kot pri norcih, skoz nekaj skače in brca. Mogoče preveč vitaminov pojem user posted image .

Imam pa na koledarju označeno kolikokrat moram še v službo. Še 25 delovnih dni. Potem pa dopust, pa porodniška... user posted image user posted image user posted image user posted image . Mi je tako smešno, ko vsako jutro na radiju povejo koliko dni je še do novega leta in ker mam rok 1.1. je tako kot, da bi povedali koliko mam še do poroda.user posted image user posted image

Pol pa en krasen zdrav user posted image  .

Komaj čakam.

Vsem ki vas kaj boli in teži zdržite. Sej smo že približno sedem mesecev zdržale in bomo tud še tole do konca.

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
   [Brisano sporočilo]
18.10.2007 9:25:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ljubljana)
  Neposredna povezava do sporočila: 3432
18.10.2007 10:04:09   
sani1
Dobro jutro!
Jaz sem danes neki pogosto mogla na wc ponoči. Pa sem imela občutek včeraj, da ful malo pijem. Sem si zdej skuhala čaja za cel dan....

mala pikica jaz sem tudi imela bolečine v riti pa sem začela na telovadbo hodit pa je zdej ful boljše. Moram priznati, da nimam nekih hudih bolečin. Tako, da ljubljana tudi tebi priporočam telovadbo....
Res pa je, da jaz ne hodim v službo in sem doma, kar pa je ena velika prednost. In si sploh ne znam predstavljat kako bi bilo hudo če bi mogla pa še na šiht... Se mi vse smilite, ko morate še delat...

Zdej grem pa eno kavico popit, da dobim zagon, da še do konca kuhinjo sčistim. Sem včeraj okna umivala, elemente, hladilnik odtajala skratka generlaka... Mi je moj user posted image pomagal, ker vsega nebi mogla sama. Sem si kar malo preveč zadala za en dan. Tako, da bom še danes malo postorila pa bo.

Pol pa grem še malo   user posted image in popoldan bom lahko lepo samo lenarila...

Bodite lepo in lep dan vsem!!!  

Neposredna povezava do sporočila: 3433
18.10.2007 10:05:59   
mml
Dobro jutro...

limma lepo dobrodošla tukaj user posted image , ti verjamem, da ti je zmanjkovala časa, če si bila v službi pa še toliko časa na poti. Sedaj lepo počivaj in uživaj user posted image  in čvekaj na RR user posted image

no nekaj zdravstvenih nasvetov user posted image :

* Nalin če imaš tako hude težave s hemerodi, bi bilo dobro, da greš do zdravnika, da ti predpiše kakšno mazilo (Ultraproct ali Modulex). ker nisem prepričana, da se dobita v prosti prodaji. Nima smisla, da imaš po nepotrebnem težave user posted image

* cepljenje proti gripi: svetovna zdravstvena organizacija (WHO) in ameriški center za nadzor nalezljivih bolezni (CDC) oziroma njihovi strokovnjaki PRIPOROČAJO cepljenje proti gripi za nsoečnice, ki so v obdobju gripe (november - marec) v drugem ali tretjem trimestru nosečnosti. Nosečnice imajo namreč večje tveganje za težji potek gripe in pogostejše zaplete (pljučnica, dihalna stiska). Hkrati na obeh spletnih stranh povdarjajo, da večinoma ginekologi premalo povdarjajo pomembnost  cepljenja pri nosečnicah oziroma navajajo, da so ginekologi premalo seznanjeni, da je cepljenje v nosečnosti VARNO tako za mamico kot za otročka. Narejena je bila raziskava, kjer je bilo zajetih okrog 2 miljona nosečnic, ki so se cepile proti gripi, stranski učinki so se pojavili pri približno 20 je prišlo do stranskih učinkov (bolečina na mestu cepljenja, vročina, bolečine v mišicah, glavobol). Skratka jaz sem mnenja, da niti WHO niti CDC ne bi izdala priporočila, da je cepljenej za nosečnice VARNO IN KORISTNO, če ne bi bili v to 100% prepričani...

...kakorkoli že...jaz sem se cepila, ko sem bila noseča z Manco in se bom tudi tokrat. Vsekakor je pa to individualna odločitev vsake nosečnice. Vsekakor pa če lahko preprečim, da bi user posted image  takoj v prvih tednih zbolel za gripo, bom poskusila to narediti...

*mala pikica po mojem ti vožnja prav nič ne koristi, če te daje išias (vsaj glede na tvoj opis je to išias), tako da bo mogoče res počasi čas, da začneš razmišljati o kakšnem dopustu pred porodniško. Upam, da se ti bodo bolečine vsaj malo umirile in se ne bodo stopnjevale user posted image

ljubljana   jaz grem tudi še 25x v službo, po tem pa na dopust, na porodniško pa takrat, ko boš ti verjetno že rodila user posted image

Nič bo počasi čas, da postanem pridna in se lotim službenih stvari...se vidi, da imam ta teden pomoč in imam več časa za neumnosti user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

Neposredna povezava do sporočila: 3434
18.10.2007 11:26:45   
Katrin
Mala pikica: ne sekiraj se! Ni panike! Kar pusti user posted image

lp, katrin

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
18.10.2007 12:45:49   
Lunca1
Limma dobrodošla.

(odgovor članu butara)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
18.10.2007 13:05:08   
nussy
Cau punce!

Danes sem prišla malo kasneje v službo, ker sem mela zjutri en opravek. Ampak moram pa neki povedat, da je blo zjutri ful dobr bit doma in se že prov veselim porodniške. Mojga sem peljala do tja, kjer ga poberejo za službo, pol sm šla pa nazaj domov, si pržgala muzko, skuhala kavico, pol sm še mojadva povabla na kavico pa piškotke in je prov pasal. user posted image  Včeri sem dobila celo vrečo rabljenih cunjc, tko da sem jih mogla seveda takoj zjutri prečekirat. Neki je ful dobrih, nekaj je za 6 mesecev, sem jih dala še v vrečo, sem pa dobila ful dobre copatke oz. čeveljčke, zgledajo k adidaske, take roza cortkane. So pa kot nove. Ko prideva iz dopusta, morava kupit previjalno, pol bom pa začela prat pa zlagat. Komi čakam.

Sicer sem pa dons že 'zaslužla' 208 EUR in 4 točke. Zjutri sem imela sodnika za prekrške, in to prvič v življenju. Blo mi je prov grozn. Sama sem pravnica, dons sm bla pa vabljena kot obdolženka.user posted image
Na začetku leta sem imela en crash z avtom in to prvi dan ko sva ga kupla. Jaz sem bla kriva, ker nisem gledala na cesto, ampak un nasprot je bil pa pijan. Jst sm klicala policijo ampak so rekl, da če se lohk sama zmenva, kdo je kriv in če ni nobenmu nič, je bolš da oni ne hodijo, ker sicer bo en nasrku. No in tko sva tut nardila. Podpisala sva uno EU poročilo, jst sm priznala krivdo, oba sva pa podpisala, da nama nič ni. Dala sem kuponček in mislila, da je to to. V glavnem drugo jutro je šel pa model, brez da bi mi kaj reku na policijo jamrat, da ima grozne bolečine v vratu in ni mogel spat celo noč,......Policija me je klicala, k da sem taveč kriminalc in da kje me najdejo, da vse popišejo. No in zarad tega, ker sem bla prejšn dan tolk zaupljiva, sm zdej ob dinarčke in pike. Lohk bi mela še začasn odvzem izpita, ampak je sodnik reku, da ne, ker še nisem imela nikoli nič drugega. Unga user posted image   pa dons ni blo na obravnavo, sej bolš, k po moje bi ga kr usekala. Tolk, da veste, mene je izučil in ne verjamem nikoli več nikomur, ker folk je res nesramen.

Sm vam mogla povedat, k sm ful besna.

Dons je v Domžalah otvoritev Supernove, not je pa Pikapolonica, Clark in Takko.user posted image  Bom šla pol mal pogledat, če ne bo prevelka gužva.

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
18.10.2007 13:21:17   
Sunny Morning
Jaz se proti gripi ne bom cepila, se še nikoli nisem in nisem o tem nikoli razmišljala.

Mala pikica že tako je hudič, če te daje v križi, zdaj ko si user posted image je po moje full nadležno. Vožnja pa definitivno ne pripomore k izboljšanju.
O kakšnem snegu pa ti govoriš? A ga napovedujejo? Mi bomo šele naslednji teden dobil kurilno olje, saj bomo zmrznli.user posted image  Še dobro, da klima tudi greje.user posted image

limma dobrodošla. Pa, da ne boš več v službo klicala.user posted image  Zdaj samo uživaj. To ti je edina prava naloga.

nussy če misliš, da bo tako tudi ko bo prišel user posted image je najbolje, da te že sedaj nalimamo nazaj na tla.user posted image  Hvala bogu, če ti bo dal mir za jutranjo kavico in piškotke, ampak mislim da imajo naši user posted image drugačne načrte z nami.

Naj vam povem, da je moje nadomeščanje danes "pobegnilo".user posted image Sem šefa resno zasekirala v torek. Je šel včeraj kar sam do nje in tudi njo vprašal kako se ji zdi, pa da naj pove če bo ugotovila, da ne bo šlo. Po moje je kar komaj čakala, da ji kaj takega kdo reče. Je šla danes k njemu in mu je povedala, da je zmotno mislil, da bo na študentskem servisu našel kakšno, ki bo mene nadomeščala, da je le preveč zahtevno in da to niso pomožna administrativna dela. Zdaj ko je ratala pa res zadnja panika se bo pa vse uredilo. Kar velik del dela, ki ga delam v računovodskem programu bomo obesili računovodji, ki bo to počel na daljavo, tako da bo ta, ki bo pač zdaj nadomeščala delala samo zadeve v Excelu (računi, obračuni, gradbene knjige...), kadrovsko evidenco, plačila, spremljala bo terjatve in obveznosti, odpirala pošto...uglavnem to je že veliko bolj sprejemljiva stvar tudi zame, ker za to pa lahko garantiram, da jo bom v tako kratkem času uvedla. Važno, da se vse poštima in grem lahko decembra uživat.user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu nussy)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
18.10.2007 13:55:45   
nussy
Sunny Morning računam na mir vsaj do prihoda user posted image , tut en mesec mi bo pasal. Pol pa verjamem, da bo juhuhu. Pa kaj. To sem želela in komaj čakam mojo miško, da se mi pridruži.user posted image

Sva pa zdaj na istem. Obe sva ostali brez nadomeščanja. Jaz sem dala danes nov razpis ven, bomo videli, kako kaj kaže.

Kmal zaključim, tko da dons je bil mal krajši delovni dan, mam pa zvečer ob šestih še sejo. Lepo se imejte!

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
   [Brisano sporočilo]
18.10.2007 13:58:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Sunny Morning)
  Neposredna povezava do sporočila: 3440
18.10.2007 14:23:37   
Tinča1
Pozdravljene!

Da se še jaz malo oglasim po dveh dneh pavze. Ful ste pridne v čvekanju.

Kar se celjenja tiče, se jaz ne bom dala cepit, ker za gripo nisem zbolela že cca 5 let user posted image in upam, da tudi v tem obdobju ne pridem na vrsto. Se bom posluževala recepta male pikice (čaj, vitamini, med).

Tu na Štajerskem že dežek pada, pa ohladilo se je tudi. Za sob. in ned. pa napovedujejo dežek s snego na višini 300m. Očitno bo treba privlečt na dan zimske bunde.

Se moram pohvalit, da sem se zadnjič spravila skupaj in oprala vse cotike za user posted image , jih zlikala in pospravila. Danes pa sem še zlikala 40 plenic.Tako, da zdaj imam vse pripravljeno. Moram rečt, da se je teh cunjic kar nabralo, in sicer za 2 stroja. Ko pa so tak lepe, da se jim v trgovini nisem mogla upret ne jaz ne tašča.user posted image

Sem pa danes malo bolj mirujoča. Včeraj sem dobila občutek, da je user posted image  tako nizko, da ko brcne, da mi bo ven padel. Mislim, da je v medenični legi, glede na to kako nizko brca, pri tem obvezno zadane mehur, ko pa se vležem, pa ga čutim tudi nad popkom, vendar bolj rahlo. Bom raje malo bolj počivala, kot pa skakala okoli.

Sicer pa uživajte, pazite nase in papajte veliko vitaminčkov.

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 3441
18.10.2007 15:02:40   
klepetka
pozdravljene,

da se vam sam o na hitro javim ,ker sem zdajle več kot pol ure brala.Kar nekaj strani se je nabralo od mojega zadnjega obiska tukaj.In posledično pozabljam ,kaj bi blo za napisat iz moje straniuser posted image

Najprej dobrodošla med nami ,Limmauser posted image

piška miška,Sam o da zaenkrat zgelda vse vredu.naj tako ostane še teh nekj tednov

malapikica ,tudi meni PDP skače že od začetka tja v konec decembra,amap kker je samo en teden razlike mi je G kar pustila prvi predvideni datum (1.1)

sani1
,tebe sem pa ž epogrešila ,k ose  tak omalo javljaš.Sem že pomislikla,da ni kaj narobe user posted image .

nusyy ,ne sekiraj se preveč zarad nesreče;živemu se vse zgodi.Glede tistega tipa sem pa brez besed,res.

nalin ,user posted image user posted image ,da so težave mimo.Veš ,se mi zdi ,da naju pa zmeraj istočasno matrajo podobne težave.Sem že večkrat zasledilauser posted image .Namreč tudi jaz sem bila včeraj bolj tako tako oz.moje počutje.Trebuh mi je otrdeval in to zel o pogosto,imela sem močne krče.Vzela sem buskopan ,pa je potem nekako vse prešlo.
Vse bolj se mi dozdeva ,da imam brezveze rezerviran vikend paket čez novoletne praznike v porodnišnici,ker bom po moje šla že prej rodit.
Pa še tale moj prehlad se kar vleče in vleče;pa še hrepes sem pobrala.Pa križ me matra.Ma ni da niuser posted image .Ampak bo že boljše.

glede denarja ob rojstvu ;pri nas občina  podari 240 €.Dokaj solidno.

Jaz sem pa dane s malo pregledala oblekice za naše najmanjše ,pa sem ugotovila ,da je teh zadev za prve tri mesece kar 4 !!! večje škatle.user posted image user posted image Ampak oprala in vse pripravila  bom pa čez enih 14 dni.

glede cepljenja;po prvem "navdušenju "in odločitvi glede cepljena proti gripi ,me kar nekja mineva user posted image .Tak oda še nič ne vem ,al ja al ne

No ,to je to .Lepo bodite

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
18.10.2007 15:27:34   
natasa49
Življo januarčice.  Sem bila na zelo dougm dopustu in nisem mela dostopa do računalnika, zato se vam tudi nisem nč javla. Vidm da ste napisale kar 50 strani od kar me ni z vami in tega se mi resnično ne da vsega brat, bom pa prebrala kakšno stran ko bo čas.
Jaz se hvala bogu lepo počutim, za zdaj je vse vredu, jutri grem na pregled in upam da bo vse uredu. Glede na moje počutje bi moralo biti, ampak nikoli se ne ve.
Lep pozdrav vsem skupaj, tudi jaz komi čakam da bom zibal.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
18.10.2007 15:39:19   
dašabina
Živjo, vse prisotne "ta stare in ta nove", po tritedenski odsotnosti spet tukaj. Sem na "prisilni" bolniški, ker zelo nizko nosim in je grozeč prezgodnji porod. Pa mi kar paše, priznam.
Lepo se imejte in vas berem.

(odgovor članu natasa49)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
18.10.2007 18:16:44   
katee
Pozdravljene user posted image !

Z mano je kar dobro. Čeprav ful letam okrog in prihajam domov ob tej uri al pa še kasneje. Sem tako utrujena, da komaj še gledam. Pa v službo se mi ne da več hoditi. Pokonci me drži misel, da grem sam še 6× v službo, potem so pa počitnice, po počitnicah grem pa na bolniško zarad križa, prevelkih naporov,...Bom že še malo pojamrala.

nalin: upam, da je Žan že čisto zdrav in da se že lepo pripravljate na njegovo praznovanje rojstnega dne!! user posted image

limma: dobrodošla še iz moje strani!

Zdaj grem pa še malo pospravljat, potem pa pred TV. Upam, da bo moj user posted image  prišel domov predno bom zaspala.

Lep večer vsem user posted image !!!

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
18.10.2007 20:42:43   
Zasanjana
Pozdravljene!user posted image

Ste pa pridne s pisanjemuser posted image , sem imela zdaj kar malo dela z branjem. Samo, da vas na hitro oblajam bolj z levo roko, ker me možek čaka na kavču za film.

Piškamiška, lepo, da ste v redu in da se še držite. Držim pesti, da zdržite čimdlje!user posted image

Limma, dobrodošla! user posted image user posted image

Pri nas imamo trenutno izmenjavo bolnikov. Jaz in Zala sva se malo pozdravili, je pa ravno mož zbolel.

Opažam, da se je user posted image  precej umiril. Čez dan ne brca skoraj nič, ampak se bolj kobaca, zgleda mu zmankuje prostora, ponoči pa brca pogosteje in močneje. No, nič hudega. Itak ves zamujen spanec nadoknadim dopoldne, ko sem sama doma.user posted image

Včeraj sem sortirala Aleksejeve cunjice in pospravljala sobico in me je tako stiskalo pri srcu, ker je bilo vse čisto tako kot smo pustili, ko je umrl. user posted image  Malo me je žalost ujela... pa sem šla danes na grob mu rožice posadit in prižgat svečko.

Lep večer!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
19.10.2007 6:11:56   
TRIŠ
zasanjana veš čist sem depresivna ko sem prebrala ta tvoj mailuser posted image .Te lahko vprašam kaj je bilo z Alexom.Videla sem slikico lepega fantka nikjer pa nisem izvedla kaj se je zgodilo.Upam da nisem preveč firbčna ampak veš tud mene včasih zgrabijo črne misli kaj če je kaj narobe?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Lahko mi pošlješ na zasebni mail.

sunny si videla da se zaradi službe ni vredno sekiratuser posted image .Tri krat hura za sunny hiphip hura..........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
19.10.2007 6:27:59   
TRIŠ
Ne,ne zasanjana ne boš obujala spominov, zdaj moraš misliti na svojega v bušijuuser posted image .Tudi zame ni dobro da mislim na slabo,kajneuser posted image ?Tako kot nam je usojeno tako bo pa al se sekiramo user posted image al pa živimo mirno IN NASMEJANO

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
19.10.2007 7:50:52   
ursulina
pozdravljene, čvekice! kako ste priden! vam je včasih težko sledit, če ne pogledam foruma dva dni, je že +5 strani user posted image

jaz se javljam s pregleda včeraj, vse je v redu, je pa ful hecno, mojhega G ni bilo in je nadomeščal en fulllll prijazen in vse sprašal, najprej pa rekel; "saj ste na bolniški, ne?" jaz pa, "ne, zakaj bi pa bila?!" user posted image  no, saj zaradi plačevanja državi ne bi bilo nič narobe, konec koncev, he he, ampak no, nisem... imam pa malo trd trebušček v zgornjem delu, je sicer rekel, da ni nič narobe, ima še katera tako? potem me je pa moj doma "napadel", da zakaj nisem vprašala, zakaj do tega pride in če vseeno ni nič narobe s tem.... ja, pač nisem. ve katera kaj več o tem? user posted image

dobila sem potrdilo o roku poroda, me je kar sestra vprašala, kdaj mam... jaz imam po tistem izračunu rok 11.1., po UZ-ju pa 9.1., tako da sva dali kar 9.1. (bom prej na porodniškemuser posted image  ), pa napotnico za porodnišnico, pa za prevoz, pa potrdilo za prisotnost očka na porodu sem tudi dvignila, tako da je vse to že doma pripravljeno.

danes pa greva z dragim na 3D UZ, joj, kako se že veselim, prepričujem malega v trebuhu, da naj se drži ure in ne spi danes od 11.30 user posted image , ko res cele dneve tako veselo razgraja po trebuhu, da mi ne bo spal ravno danes....

sunny m., fino, da se je stanje umirilo, saj bo, zdaj ko se ne sekiraš več, bo vse ok.

pozdravček novim januarčicam, lepo da ste se pridružile debati...in upamo da bo vse kot mora biti!

jaz se vseeno ne bom cepila proti gripi, se še nikoli nisem, in se tudi letos ne bom... bom pa prepovedala obiske prehlajenim...zdaj in po rojstvu...

glede bolečin v ledvenem delu, ob sramni kosti ali medenici; v ŠZS so priporočili medenični pas, ki naj bi zelo omilil te težave (La Vie in BC ga imajo) in pa zmerno telovadbo, ki naj bi res pomagala. pa keglove vaje, kaj delate?! baje da je res ful, ful pomembno to delat... jaz priznam, sem malo lena, kar se tega tiče, morm si en listek pripopat na kuhinjsko omaro, da me spomni, ko bom pucala solato za večerjo user posted image

se javim zvečer po UZju, bom morda tudi jaz dala kakšne fotke v album, če se bo malček hotel nastaviti, seveda... lp!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
19.10.2007 7:51:06   
Ketrin24
Jutro!

Kako ste kaj danes?

Jaz sem že bolje, kašelj me še sicer malo matra, vendar prehlajeni pa nismo več, vročina pa je tudi izginila user posted image

Drugače pa lahko pri nas prav sneg že vohaš, prav po zimi je vonj. Ravno zadnič sem rekla, da bo letos sigurno ful huda zima, in po možnosti bo ravno takrat ful snega nametalo ko bodo mene začeli popadki grabit. user posted image user posted image   Ko je od brata žena rodila, se spomnim smo tisti dan kidali sneg kot še nikoli, da smo šli lahko nečaka v Lj porodnišnico pogledat.  No letos pa za spremembo sneg že v oktrobru napovedujejo in to po nižinah user posted image kaj bo šele januarja, ko smo me na vrsti za v RIM.

Pa še eno vprašanje??? Ali vas že user posted image kaj brcajo nad popkom? Nazadnje ko sem spraševala je samo mene user posted image
Moj se je zgleda sedaj spet normalno obrnil in je imel danes ponoči pravo žurko. sem tok vesela, ko ga spet normalno čutim user posted image user posted image

Vidim, da ste zelo pridne s pripravami na user posted image . Jaz sicer imam že skoraj vse, samo cotik nisem pa še nič prala in likala. A mislite, da bo prepozno če začnem to decembra delat. Glede na to, da so mi rok dali 24.1.08 po zadnji M upam, da ne bom že rodila v decembru. Toliko imava še dela iz selitvijo in upam, na to da bova lahko novega družinskega člana prinesla v novo stanovanje. Zato pa še nočem nič prati, ker bo do takrat vse prašno, glede na to kakšno delo imamo doma.

no lep vikend vam želim, si tipkamo

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?