nana35
|
Danes že drugič jaz:Nalin,saj sem razmišljala o CR kjer bi bila budna,pa nisem še nikjer zasledila,da bi katera imela tak CR.Sem mislila,da mogoče pri nas ni mogoče,kaj pa vem,se ravno ne spoznam na to.Sem pa danes po TV gledala tak CR in me je prešinilo,da bi ga imela.V takem primeru vsaj takoj vidiš otročka.Pa še mislim,da je možek lahko zraven.Ali se motim??No,ko sem na RTL gledala,je bil partner zraven,le da je sedel pri njeni glavi. Glede vprašanj,ki jih imam za gin.pa tako:saj vedno mislim,da bi jih zapisala,ko pa to hočem,se takrat vsega ne spomnim.Mogla bi sproti zapisati. Klepetka:Jaz mislim,da ni razloga za paniko glede izcedka.Pri gin.si bila(jaz sem bila 2x zaradi tega-rjavega izc.),dobila si svečke in možno je da je take barve od tega.Saj če je svečka rjava,potem je nekako jasno,da ti priteče ven nekaj rjave tekočine.Meni se je pa rjav izcedek vlekel dober teden,10 dni mogoče,zdaj pa ga nekaj dni ni.Ni prenehal niti ko sem obiskala gin.pa mi je nekaj zažgal v nožnici,potem čez kake 4 dni pa je počasi prenehalo biti rjavkasto.Ampak se več nisem sekirala,ker mi je g.rekel,da se je brezveze sekirati,da to ni nič pomembnega,da bi mogla biti prestrašena.Da bi se mi isto dogajalo,če bi ležala v bolnici in mirovala non stop,pa če bi me opazovali ali karkoli,da nimam kaj narediti (in to je bilo res!).Ko je prenehalo,je prenehalo. Sedaj pa imam res ob jutrih malo bolj rumenega,ampak sem dala prejšnjič vodo,pa ni nobenega vnetja in nič nisem dobila. Luša:sem pogledala tvoje slikice,oblačilca so tako luškana,za pupike še toliko bolj.Veliko si poslikala in me je kar sram,da jaz tega ne počnem.Glede trebuščka in kg pa tako:Prav lepega imaš,saj nosečnice smo itak vse lepe.Meni se ne zdi da bi imela preveč kg,pa ne govorim kar tako,meni se zdi da jih imam samo jaz preveč.Ti pa že veš kaka si bila prej in koliko se ti zdi preveč.Meni vsi pravijo,da nisem okrogla,jaz pa vem,koliko sem se zredila in to je zame ogromno,ker sem bila prej bolj suha,zdaj pa ni o tem ne duha ne sluha.Jezila se pa ne bom,ker nimam kaj naredit,vsaj zdaj še ne.Bom že kasneje. Pa sem se razpisala.Se opravičujem,lp.
|