mml
|
Dan, jaz pravzaprav sploh nimam kaj napisati, ker nimam nobenih težav in se mi nič ne dogaja... ....v službi je norišnica in sploh ne vem, kdaj bom imela čas, da naredim kakšen proejkt zase, ker je toliko vsakodnevnih obveznosti...no ja nekako bom že še zdražala tale 2 meseca... sovica jaz te čisto razumem, da si v skrbeh in mislim, da bi vsaka od nas ravno tako bila v skrbeh, če bi iemla podobno izkušnjo kot ti . Tako da ti se kar mirno oglašaj s svojimi skrbmi in dvomi piškamiška upam, da so ti danes samo dali infuzijo za dozorevanje pljuč in te poslali domov počivat. Držim pesti, da tvoja dva čim dalj časa počakata, da te spoznata tudi od zunaj barbas jaz nisem prvič nič komplicirala in tudi sedaj ne nameravam...roditi nameravam povsem "klasično", upam, da tokrat spontano brez proženja poroda, tako da bi lahko bila čim dalj časa doma in pokonci, če pa ne bo šlo, pa pač z indukcijo in umetnimi popadki...sploh ni tako hudo, da se ne bi dalo zdržat . Nekako nisem pristaš epiduralne anestezije, porod v vodi mi tudi ne vzbuja zaupanja...tako da... ketrin24 meni pri bujenju pomaga, če nekajkrat zapored stisnem globoko trebušno mišico, po tem se začne sigurno pritoževati nad "omejevanjem" svojega življenjskega prostora . Sicer je pa dosti bolj aktive proti večeru in zvčere oziroma takrat, ko se jaz umirim. ZAdnje čase galami tudi, če predolgo sedim, tako da očitno raste in nima več toliko prostora kot prej sani jaz sem bolj na ravnih tleh in večinoma brez petk, samo se ne mislim kaj dosti sekirat in nameravam pozimi obut gležnarje, ki imajo malo višjo peto (seveda, če ne bo zunaj preveč poledenelo), so pa zelo stabilni, tako da sploh ni panike Jaz se moram psihično pripravit, da se v naslednjih tednih lotim pregledovanaj škatel z Mancinimi starimi oblačilci in ugotovim, kaj bom lahko uporabila in kaj moram nujno kupiti novo . Glede na Mancine fotke mislim, da bo kar nekaj stvari prišlo v poštev vsaj v prvih treh mesecih, po tem pa postanejo stvari bolj punčkaste in roza . Sicer pa načrtujem večje nakupovanje decembra, ko bom na dopustu in bom imela več časa. Kar se kg tiče sem na 6 kg plusa (začetek 25. tedna), trebuh si moram pa izmeriti... Uživajte na sončku, če lahko