|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice
9.10.2007 10:49:04   
mml
Dan,

kratka pavza med službenimi obveznostmi user posted image .
Mi smo včeraj naročili vgradno oamro za na hodnik, v naslednjih dneh morava naročit še opremo za otroško sobo, tako da po tem tudi pri nas sledi barvanje sten (ampak očitno šele decembra)...tako da bo res veseli december user posted image .

sicer se pa po moje tiste, ki imate PDP v začetku januarja že počasi odpravljate na dopuste in odštevate dneve v službi...

Lep dan z veliko user posted image  brc

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
9.10.2007 12:10:17   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: mml
sicer se pa po moje tiste, ki imate PDP v začetku januarja že počasi odpravljate na dopuste in odštevate dneve v službi...

Hm...ko bi le res bilo tako. Jaz imam zdaj še več dela kot prej, pa še vedno delam čisto vse kar sem prej, le da se pričakuje, da bo vse narejeno v 4 urah, ker sem 4 ure na bolniški. Še vedno ni ne duha ne sluha o nadomeščanju...to bo še noro, samo na koncu bom jaz potegnila ta kratko.user posted image  Se niso mogli od maja do zdaj organizirat in eno najti, če so se že odločili, da me bo nekdo nadomeščal. Tudi njej ne bo lahko, ker bo morala v mesecu dni vedet vse kar sem se jaz 10 let učila. Sploh ne vem kako bo to izpadlo. Povrh vsega imamo pa 19.11. še kontrolno presojo ISO in seveda se nihče ne obremenjuje s tem, ker sem jaz tudi za to zadolžena. Mislim, da se mi bo zmešalo.user posted image user posted image

Sem pa danes kar poklicala k diabetologu za moje izvide. Mogoče so jih poslali k G, ampak ne vejo. Je pa z mojim krvnim sladkorjem vse ok, tako da se lahko neham sekirat glede tega.user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
9.10.2007 12:14:10   
urssyy
Še pozdravček od mene

Dans ma moja mami rojstni dan jo moram presenetiti z darili in kosilom, pa še hišo ji bom pospravla, da bo ja vesela..Sicer pa že imamo ime za našo user posted image  Vivien, sam na koncu jo bomo itak klicali Viva ali Vivi. Sem dobre volje, ker je mojuser posted image  reko, da bo prišel živeti k nama in da se želi poročiti z mano. Upam, da bo to res user posted image .
Glede teže 26. teden + 8,5 kg. Ker sem občutljiva na bolečino bom zagotovo rodila ali z epiduralno ali z ultivo. Odločam se med tema dvema variantama. 
Vse pozdravljam, vas berem ampak nimam časa veliko pisati, ker moram pleskati, čistiti, kosilo pripraviti......user posted image Pazite nase in svoje user posted image .

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
9.10.2007 12:17:30   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: urssyy
Sem dobre volje, ker je mojuser posted image  reko, da bo prišel živeti k nama in da se želi poročiti z mano. Upam, da bo to res user posted image .

Kaj ne boš dobre volje. Sem full vesela zate in tvojo user posted image . user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
9.10.2007 12:19:12   
klepetka
urssyy,tudi jaz se veselim s tabouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
9.10.2007 12:36:43   
mml
urssyy sem vesel,a da se vse dobro razvija in da boste drugo leto srečna družinica user posted image user posted image user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
9.10.2007 13:23:43   
martinca
user posted image user posted image user posted image  tudi jaz se veselim s tabo urssyy. to je tak fajn slišat da se bo kdo poročil.

midva z mojim user posted image sva tudi zaročena. me je tako lepo romantično zaprosil za roko.user posted image

se moram malo pohvalit. user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
9.10.2007 13:35:54   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

[Sem pa danes kar poklicala k diabetologu za moje izvide. Mogoče so jih poslali k G, ampak ne vejo. Je pa z mojim krvnim sladkorjem vse ok, tako da se lahko neham sekirat glede tega.user posted image

A te lahko vprašam, ker si novomeščanka.... Najprej si verjetno kri oddala v laboratoriju? Pa si potem morala še v bolnico k diabetologu ali si šla direktno tja? Jaz sem namreč prejšnji torek v ZD NM oddala kri za sladkor, pa tokso, rečeno je bilo da bodo izvidi čez kak teden, ampak nihče nič ne kliče. Sedaj pa ne vem ali je o.k. ali ne. Te obvestijo ali samo v primeru da ni o.k.?

Hvala.

Neposredna povezava do sporočila: 3158
9.10.2007 14:42:47   
Lunca1
Urssyy pa se vam le vse dobro razpleta.user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
9.10.2007 17:26:23   
Tinča1
Urssy, čestitke za odločitev tvojega user posted image .

Jaz pa sem pri lajšanju porodnih bolečin spet padla skozi.user posted image . Ultive v MB zaenkrat ne delajo, za EA pa imam prenizek pritisk.

Če sem iskrena saj kar ne morem verjet, da bomo počasi začele urejat stvari za porodniško. Tako hitro mineva. Do 20. tedna pa se mi je vleklo kot jesenska megla.

Danes sem imela redni pregled pri G in zaradi abnormalne žeje sem dobila napotnico za OGGT test. Če se ne motim, bom morala neko sladkico pit al kaj, ki je baje poleg vsega še ogabna? No ja bomo že potrpeli.

Lp

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
9.10.2007 18:09:43   
Ketrin24
hoj hoj!

Morm rečt, da danes že bolje čutim gibe mojega sončka. Hecno je pa to, da začne samo takrat brcati, ko da ati roko goruser posted image , mami ga pa cel dan boža pa ruka po bušiju pa nič, a ko pride ati je takoj pestro. Zanimivo ni kej. Mogoče sem se mu s čim zamerila.

Vidim, da ste že kar aktivne glede porodov. Jaz imam drugi teden svojega g. in ga bom začela malo povpraševati glede poroda in za materisnko šolo še nič ne vem kdaj bo. Po vsej verjetnosti v novembru.

Midva sva se pa začela danes pogovarjati o imenih. A ve že veste kako boste dale ime svojim user posted image
Glede na to, da bomo imeli fantka, samo zato zbirava ime. In sicer: Nik, Jan, Tim, Filip, Benjamin. Sedaj se bo pa treba za nekaj odočit. Verjetno za NIK.
Če bi bila pa punčka bi bila pa definitivno Naja, ker je to mamici najbolj všeč. Ati bi imel pa Aljo.Bomo počakali na drugi krog user posted image

No sedaj si grem pa nekaj za jest naredit potem pa likat, me čaka cela gora perila user posted image , spet bo bolel križ. Jah sam bo teba bit malo priden, to je pa to če se čez vikend potepaš pol maš pa ful za prat in likat. Sedaj si še lahko privoščiva, ko bo prišel novi družinski član bo malo težje, sploh pa v zimskem času.

čau bau pazite na bušije user posted image

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
9.10.2007 19:05:29   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

[Sem pa danes kar poklicala k diabetologu za moje izvide. Mogoče so jih poslali k G, ampak ne vejo. Je pa z mojim krvnim sladkorjem vse ok, tako da se lahko neham sekirat glede tega.user posted image

A te lahko vprašam, ker si novomeščanka.... Najprej si verjetno kri oddala v laboratoriju? Pa si potem morala še v bolnico k diabetologu ali si šla direktno tja? Jaz sem namreč prejšnji torek v ZD NM oddala kri za sladkor, pa tokso, rečeno je bilo da bodo izvidi čez kak teden, ampak nihče nič ne kliče. Sedaj pa ne vem ali je o.k. ali ne. Te obvestijo ali samo v primeru da ni o.k.?
Hvala.

V laboratorij na ta "glukozni" test me je poslala moja G in so me potem tudi oni poklicali, ko so dobili rezultate (naslednji dan popoldne) ker pač ni bilo najbolje, glede na to, da ob 14.00 nisem bila tešča.user posted image  Sem potem pri moji G dobila napotnico za diabetologa.
Mi je pa do zdaj G vedno rekla, da me bodo v primeru slabih rezultatov ali bilo česa kar se tiče laboratorijskih izvidov oni poklicali in da se jaz ne rabim preveč sekirat. Sem pa opazila, da pri moji G telefon zvoni v eno, zato čisto razumem, da je njim veliko lažje poklicat kot pa, če bi vsaka sama klicala.
Po moje je s tvojimi izvidi vse ok in te zaradi tega nič ne kličejo.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
9.10.2007 19:09:07   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin24
Če bi bila pa punčka bi bila pa definitivno Naja, ker je to mamici najbolj všeč.

Naša pupa bo pa najbrž Neja, ker je obama zelo všeč in sva se že prvi mesec zmenila, da bo tako, če bo user posted image . Imava pa zdaj mali problem, da je en kolega svoji user posted image dal ime Naja in se nama zdi zdaj pa preveč podobno in sva malo v dvomih, ampak mislim da bova ostala pri svojem. Se še malo odločava.

(odgovor članu Ketrin24)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
9.10.2007 20:32:43   
mala pikica
Urssyy res sem vesela zate user posted image user posted image user posted image Zdaj pa le mirno naprej, da ne bo vajina princeska občutila preveč stresa zaradi vseh teh težav. Mimogrede, kje bosta zdaj z dragim živela, v Rogatcu ali kje drugje. Upam, da boš lahko vseeno kdaj prišla do Ptuja, da se malo naklepetava, pa še mimogrede zavijeva v Baby center user posted image

Tinča, saj do Ptuja nimaš daleč, tam pa lahko brez težav dobiš ULTIVO.

No, mi smo drugače prav fajn. Naš pikec danes prav veselo cel dan opozarja nase user posted image Sem pa po popoldnevih že kar utrujena, tako da se že prav veselim konec oktobra, ko ostanem doma. Potem pa še samo dva meseca in našo detece bo z nami user posted image Res se že veselim. Me pa zaenkrat še nič ni strah poroda, čeprav vedno bolj razmišljam, da bi rodila brez raznih 'dodatkov', pri čemer imam v mislih razne ULITVE, TENS in podobno... No, bomo videli, kako bo, ko me bo zadnji dan zagrabila panika user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

Neposredna povezava do sporočila: 3164
9.10.2007 21:47:20   
nana35
Pozdravljene!

Jaz se na te načine poroda,na Ultivo,Tens ipd.sploh ne razumem,edino kar vem je to,kaj je epiduralna a.Nikoli se nisem kaj posebaj zanimala in brala o tem. Bomo pa videli,kako je z mojo posteljico zdaj,ker imam 16.10.pregled pri gin.in če bi se mi dvignila potem bi se tudi jaz zanimala za kakšno "tehniko" poroda,če pa se mi ne bo dvignila (v kar sem skoraj prepričana)pa mi druga tako ne preostane kot CR.

Mojega otročka čutim močneje v zgornjem delu trebuha,v spodnjem pa manj,kot da bi zgoraj brcal z nogicami,spodaj pa bi lahko bile rokice.Tako si jaz predstavljam,da bi lahko bilo.Tudi danes je kar aktiven,le da sem jaz danes več v gibanju in takrat nisem pozorna.

Urssyy,sem vesela zate in držim pesti,da se res zgodi vse to v kar upaš in si želiš.

Nobena mi ni odgovorila glede sladkorja,sem spraševala,če ti ta test za sladk. naredijo obvezno ali samo določenim nosečnicam.Meni namreč niso,pa tudi omenili mi niso in me zanima,če naj to omenim ginekologu pri tem pregledu.

Upam,da mi bo naredil UZ,saj bi bilo fajn,če bo pregledal,kako laži posteljica.Vseeno sem mnenja,da mi bo in da bom videla mojega fantka,ki se ga že močno veselim.Ali naj omenim sestri zaradi porodniške ali imam še čas do naslednjega pregleda?Ali mi bo sama rekla kaj v vezi s tem?Bojim se,da bom pozabila,saj imam vedno toliko vprašanj,potem pa skoraj vse pozabim.

Lep pozdrav,N.

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
9.10.2007 22:01:01   
Golobček
Dober večer souser posted image !

Še jaz malo poklepetam z vami da ne boste mislile da sem kam ušla.
Imam dosti dela čeprav sem doma, berem ves redno ampak časa za pisanje pa nekako kr ni.

Ketrin24 če se boste odločli za NIKA je to ful lepo ime,tako je ime tudi mojemu nagajivčekuuser posted image .

Urssy,  evo eno user posted image user posted image  za tebe in tvojega, da se je odločil za vaju. Sedaj pa res uživaj nosečnost, in se ne sekiraj preveč ker to škodi.

No pa še o porodu nekaj...
Jaz bom rodila brez vseh pripomočkov za lajšanje bolečin,tako sem rodila tudi prvič in drugič in si želim da bi tudi tretjič rodila tako.Je pa res da tudi v prvih dveh nosečnostih sploh nisem razmišljala o EA.

Sem bolj pristaš naravnega poroda, ker za sebe mislim da je to eno posebno doživetje(ampak to ne pomeni da obsojam tiste, ki se odločate za protibolečinska sredstva), da lahko rodimo tisto kar smo devet mesecev nosile pod srčkom.

Moram reči da sta moj prvi in drugi porod bila dokaj težka ampak ko sta prijokala na svet je bilo vse hudo poplačano.

Tako da punce kr korajžno. Jaz sem po drugem porodu babici zatrdila da je ta zadnji, pa se mi je samo smejala češ da tako vsaka pravi.user posted image user posted image
No pa smo tudi mi že tretjič noseči in mi ni prav nič žal, ker so ti naši otročeki potem takšni mali navihančki, da je prav luštno.

Sedaj pa fajn pančkajte

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
10.10.2007 2:18:05   
barbas
Živjo!
Kako ste pridne! Vse spančkate.user posted image
Evo mene daje ena tistih nespečnosti, ki se ji reče "mož smrči" in "otrok slabo spi"user posted image  sta kot bi se zmenila in imata izmene glede glasnostiuser posted image
ursulina jest sem za, da se 11.10. dobimo za to temo na šlajmerjevi, vsaj tiste ki nas to zanima

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
10.10.2007 6:33:13   
gagy85
o dobro jutro januarcice... iz obeh..  mi tece vn neka prozorna tekocina...
po vsej vrjetnosti neko mleko...user posted image
a se to se keri dogaja v tem obdobju...user posted image  aja, pa tega je kr neki...user posted image
kaj se dogaja?user posted image

(odgovor članu barbas)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
10.10.2007 7:34:09   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: gagy85

o dobro jutro januarcice... iz obeh..  mi tece vn neka prozorna tekocina...
po vsej vrjetnosti neko mleko...user posted image
a se to se keri dogaja v tem obdobju...user posted image  aja, pa tega je kr neki...user posted image
kaj se dogaja?user posted image

Izteka ti kolostrum, prvo mleko. To je samo predpriprava. Meni sicer pri tem še nič ne teče, pri prvem pa sem imela od 7 meseca pa do konca non stop blazinice pod nederčkom.

(odgovor članu gagy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
10.10.2007 7:42:15   
Alfabeta

Hvala.

V laboratorij na ta "glukozni" test me je poslala moja G in so me potem tudi oni poklicali, ko so dobili rezultate (naslednji dan popoldne) ker pač ni bilo najbolje, glede na to, da ob 14.00 nisem bila tešča.user posted image  Sem potem pri moji G dobila napotnico za diabetologa.
Mi je pa do zdaj G vedno rekla, da me bodo v primeru slabih rezultatov ali bilo česa kar se tiče laboratorijskih izvidov oni poklicali in da se jaz ne rabim preveč sekirat. Sem pa opazila, da pri moji G telefon zvoni v eno, zato čisto razumem, da je njim veliko lažje poklicat kot pa, če bi vsaka sama klicala.
Po moje je s tvojimi izvidi vse ok in te zaradi tega nič ne kličejo.

Aha, hvala. Pri kateri G pa si, če ni skrivnost? Jaz sem pri Klaričevi.

Si me pomirila z odgovorom. Saj klicat itak nisem imela namena, ker se sestra zelo nerada oglaša, ampak firbec me pa vseeno matra.

Neposredna povezava do sporočila: 3170
10.10.2007 7:45:53   
nussy
Dobro jutro punce!

Vidim, da ste kar v redu. Jaz imam zaenkrat le probleme s spanjem in z user posted image . Morda je vse skupaj povezano. Sicer se pa počutim kar v redu. Ful imam dela v službi, pol pa še tečnarjenje doma, tko da se glede na to še kar dobro držim. drug teden imam poleg rednega dela v službi še v ponedeljek, torek in četrtek zvečer sestanke, v soboto moram delat od ene treh pa do sedmih, pa v nedeljo cel dan.user posted image
Po vsem tem si bom pa verjetno vzela kak dan frej, ker ga bom res rabla. Na dopust v tople kraje verjetno ne bom šla, ker ni vse OK z nama.user posted image

Moj me res zadnje čase samo žalosti in sploh nimam možnosti uživati v user posted image  in se iskreno veseliti user posted image , ki sva si ga oba tako želela.
Pa še v službi sem še vedno prisotna vseh tistih zavistnih pogledov. Vse gre nekam v narobno smer.
Ne bit hude, sem mogla mal pojamrat, ampak včasih še lažje tukaj, kot pa komu drugmu. Se mi zdi, da ob vseh pisanjih in izkušnjah, ki jih delimo tukaj gor, je tudi med nami nastala neka 'vez', kljub temu, da se večinoma ne poznamo.

Lep dan želim vsem souser posted image , bodite pridne, pa pa!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
10.10.2007 8:08:23   
Ketrin24
Jutro!

Nussy upam, da iz svojim dragijem uredita stvari. Probaj se pogovoriti z njim ali pa celo to, da bi res mogoče kam šla. Marsikateremu paru to koristi. Tako bosta pozabila na vse stvari, ki jih imata in mogoče probleme zgladila. Zdaj morata še izkoristiti, ko sta sama, potem verjetno kak lep čas ne bo priložnosti za potepanja, sploh pa ne čez zimo.

držim pesti zate, da se bo vse uredilo med vama. Če si za pogovor smo tukaj, preko zsebnega sporočila ali pa direktno na forumu.

Saj veš sedaj ni čas za sekiranje, potrebno se je veseliti in uživati v nosečnosti. Naši user posted image čutijo, da z mamico nekaj ni vredu.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nussy)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
10.10.2007 8:42:27   
koala
Dobro jutro januarčice!

No, pa je tudi mene srečala nosečniška nespečnost, nikakor nisem mogla najt pravega položaja, če sem ležala na katerem od bokov, me je bolela nasprotna dojka, če sem ležala na hrbtu mi je postajalo slabo, na trebuhu pa je dete protestiralo. No, potem sem sredi noči rešila zdevo tako, da sem šla oblečt moderc, pa še z enim pouštrom sem se založila, pa je šlo.

Ketrin24 pri naju pa je ravno obratno kot pri vaju. Mali razgraja po trebuščku, v trenutku ko da ati roko na trebušček, pa se umiri. Pa niti ne rabim rečt da naj mi da roko, tudi če jo sama vzamem in položim na trebuh se mali umiri. Je ža zdaj lump.user posted image user posted image

Golobček a čisto brez protibolečinskih sredstev si rodila? A lahko poveš kaj več o tem?

nana35kolikor jaz vem, na glukozni test ne pošljejo vsake nosečnice, to je presoda g, tudi moj g še ni nič omenil, bom videla kaj bo rekel v petek, ker je najin sonček večji kot je pričakovati za tedne nosečnosti.

Ursy sem prav vesela, da se je tvoj dragi odločil tako kot se je, zdaj pa samo še navzgor.

nussy ni ti lahko, res ne, še posebaj v tem obdobju, ko smo še bolj občutlijive. Upam, da se stavri med vama porihtajo. Ja nosečnost pa res vpliva na vezo. Evo zateuser posted image user posted image user posted image , ko se pa boš morala spet pozožit, pa veš kje smo, res je lažje če se izpoveš.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Ketrin24)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
10.10.2007 9:35:16   
nana35
Pri meni je ravno tako,da ko jaz položim roko na trebuh moj pikec začne razgrajati(on že ve da ga ima mami rada).Ko pa položi roko gor moj dragi pa se pomiri in noče več.Ampak če je dragi vztrajen in gledava TV ter ležima,pa pusti roko gor in potem dobi par udarcev tudi on.Pol se pa čudi,kako močni so.Sicer se pa tudi vidi ko brca,tako da to pa moj večkrat vidi.Samo sem opazila,da ko dvignem majico prav tako noče migati,ko pa mu je lepo toplo pa takoj začne.Npr.pod odejo mu ful paše.

Saj imamo verjetno vse kdaj kake težavice in težave z našimi dragimi,ampak saj se vse reši.Tudi me smo bolj občutljive v user posted image ,pa naši možeki nas tudi morajo prenašat.Moj mi je v prvih mesecih rekel,če bom do konca tako tečna in občutljiva,da se mu bo zmešalo.No,se mu še ni zmešalo,tečna pa sem še vedno,tako da ima še čas.Samo sem tak naravno tečna in je on tudi že imun na take vrste tečnobo,tako da je to zanj skoraj normalno.

Nussy,zate pa upam,da uredita zadeve,pa saj bo,upam da že prej preden pride otroček na svet.Sicer ne vem kakšne težave imata,pa tudi psiholog nisem,ampak ti boš že vedela,če se dajo urediti.Ampak držim pesti,da bo vse lepo z vajino družinico.

Tudi jaz sem ob 6h vstala pa sem zato zdaj spala na kavču.No,pa me je poštar zbudil z zvonenjem.Nič kaj nisem bila vesela,pa še za mene ni bilo.Pa lepo bodite.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
   [Brisano sporočilo]
10.10.2007 9:49:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu urssyy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......