koala
|
Dobro jutro januarčice! No, pa je tudi mene srečala nosečniška nespečnost, nikakor nisem mogla najt pravega položaja, če sem ležala na katerem od bokov, me je bolela nasprotna dojka, če sem ležala na hrbtu mi je postajalo slabo, na trebuhu pa je dete protestiralo. No, potem sem sredi noči rešila zdevo tako, da sem šla oblečt moderc, pa še z enim pouštrom sem se založila, pa je šlo. Ketrin24 pri naju pa je ravno obratno kot pri vaju. Mali razgraja po trebuščku, v trenutku ko da ati roko na trebušček, pa se umiri. Pa niti ne rabim rečt da naj mi da roko, tudi če jo sama vzamem in položim na trebuh se mali umiri. Je ža zdaj lump. Golobček a čisto brez protibolečinskih sredstev si rodila? A lahko poveš kaj več o tem? nana35kolikor jaz vem, na glukozni test ne pošljejo vsake nosečnice, to je presoda g, tudi moj g še ni nič omenil, bom videla kaj bo rekel v petek, ker je najin sonček večji kot je pričakovati za tedne nosečnosti. Ursy sem prav vesela, da se je tvoj dragi odločil tako kot se je, zdaj pa samo še navzgor. nussy ni ti lahko, res ne, še posebaj v tem obdobju, ko smo še bolj občutlijive. Upam, da se stavri med vama porihtajo. Ja nosečnost pa res vpliva na vezo. Evo zate , ko se pa boš morala spet pozožit, pa veš kje smo, res je lažje če se izpoveš.