|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice
11.10.2007 13:30:04   
nana35
Joj,sem ponosna,mi je pa le uspelo!!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
11.10.2007 13:33:47   
klepetka
nana35,user posted image user posted image user posted image ..Smo že tri ponosne danes nase glede citiranjauser posted image user posted image

martinca,glede izcedka;Jaz sem tud probala z jogurtom ,pa ni bilo nič boljše ,pol sem dobila canesten svečke  pa je bilo stanje še slabše.Nazadnje sem poskusila še z boraxovimi svečkami,dobijo se brez recepta in baje so zel oblage ,te pa mi zaenkrat pomagajo.zato poskusi

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
11.10.2007 13:41:25   
Lunca1
Sovica boš videla, da bo šlo zdaj brez problemov. Držimo pesti.

Novim  učenkam citiranja pa bravo bravo bravo.user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
11.10.2007 13:52:06   
Alfabeta
Sunny Morning, saj prvič sem šla kot tele v štalo, ko je bilo potrebno roditi. Pa sem tudi živela in razmišljala zelo pozitivno. Nosečnost sploh ne vem, da je minila, sem pa zato v porodni vse nadomestila v 13 urah rojevanja.user posted image  in z hudo raztrganino.

Sedaj pač poskušam ne misliti na to, da bo potrebno januarja roditi in da me bo doma težko čakal prvorojenec.(to je mogoče še težje zaradi tega). Tolažim se, da je drugič lažje in hitrejše. Sicer pa mi niti ne uspe kaj veliko razmišljat ob enem živahnežu in obilici dela.

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
11.10.2007 14:18:44   
Ketrin24
helo!

Kok ste napisale, vam komaj sledim user posted image

Jaz pa spet malo zapravljala danes. Bila sem v City centru v Celju, smo šle s kolegico v Ariela po ležanik za user posted image , ki je trenutno v akciji. Disniyev model Medvedek Pu sinje modra barva, ful je cart. Pa še par bodijev sem morala kupit mi ni dala žilca miru. user posted image
Drugače se pa trenutno ful dobro počutim, razen bolečine v križu ne popustijo. Bebica je začela intenzivno spet brcat, tko da sem ful pomirjena.

Sem vam pozabila povedat, da mi je rekla dežurna g. na pregledu, da ni možno ,da čutim otročka pri rebrah al pa 3 cm nad popkom, ker je matrnica v 24 tednu šele pri popku. Sama sem sigurna kaj čutim, ker vem da so to prave brce, ki me včasih prav zabolijo. Nevam kaj bi še lahko bilo. Me je kar malo razjezila. user posted image grrrrrrrrrr

Martinica glede vnetja so meni ful pomagale svečke vagisan, tko da jaz ti jih priporočam, osebno sem bila zelo zadovoljna z njimi. Edino slaba lastnost tega je, da moraš imeti obvezno higijenski vložek, zato ker se svečka ful topi in imaš potem čist mokre spodnice. Uporabiš jo pa itaq zvečer predno greš spat, tko da potem drugi dan nimaš probleme s tem, da bi ti kaj teklo ven. Z jogurtom sem pa že tudi jaz probala pa mi ni pomagalo.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
11.10.2007 14:30:17   
martinca
nana35,sem pol šele šla gledat, ko sem že poslala sporočilo. sem ga dobila ja. sem že pozabila kako ti je ime, pa  sem pol spodaj videla da si se podpisala. samo jaz sem te vseeno shranila pod nana35, sem te tako bolj navajena.

klepetka, hvala za nasvet. bom poskusila najprej z jogurtom kako bo. če pa ne bo nič boljše pa bom poskusila z boraxom. če ne mi bo pa že moja G kaj predpisala ko mam naslednjič pregled če do takrat ne bo nobena metoda pomagala.

alfabeta, saj bo šlo brez težav rodit. jaz sem optimist. samo pozitivno moraš misliti ko greš rodit, pa po mojem ni tako hudo. mislim kdo se oglašauser posted image , jaz ko sem prvič na tej poti. samo jaz se s tem tolažim. me pa ena stvar bega. ven zagotovo ne bo šel tako z lahkoto in rad kot pa je šel noter. user posted image user posted image user posted image malo se tudi moramo pohecat v tem turobnem dnevu.

tak zdaj pa grem jaz kosilo jest.

pol pa po mojega user posted image v službo, pol pa še malo po trgovinah. ziher ne bom kar tak z lahkoto mimot H&M prišla, še bom verjetno morala mal noter it pogladat pa kaj za malega kupit. user posted image user posted image

ketrin24, kaj ti iz celja drugače? sem danes dobila reklamo domov od ariela, pa sem videla ta ležalnik noter. res je lepi. samo midva sva ga že kupila v pikapolonici. pa je tudi pravi cartek. bom ga probala slikat pa dat slike v album.  hvala za nasvet.

slike v albumu, sicer tega še nisem počela pa mi bo že moj user posted image pomago pri tem. on je pravi majster za računalnike, vsaj proti meni.user posted image user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
11.10.2007 15:09:35   
Sunny Morning
Alfabeta saj ne moreš čisto nič naredit kar se poroda tiče. Me smo lahko samo pozitivno razpoložene, čimbolj aktivne, da smo bolj fizično pripravljene na porod, to je pa tudi vse. Če se zatakne, se pač zatakne. Tega ne moremo predvideti in tudi ne spremeniti. Mene je samega poroda malo strah vendar bom tudi jaz rodila, tako kot so že milijoni žensk pred mano. Pa če so skoraj vse preživele bom tudi jaz.
Sem se pa z našo pupo, ki danes nenormalno telovadi, me brca ko nora, zmenila da bova to naredili normalno hitro in brez komplikacij.user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
11.10.2007 15:22:02   
gagy85
katee nc se sekirat, ce te kj tolaz jst sm sla 12kil goruser posted image  zdj mam 70! lepa številka..user posted image  moja G je tut rekla 2uz in nic vec, toliko plača zavarovalnica, ce ti pa naredijo kakšnega vec pa to delajo na svojo odg.. lahko bi se pa se za kkšnga pretegnl.. ne pa da pol posebej plačujes 80e ipd.

mala pikica dons se je mlekc mau ustavuuser posted image  vcer ga je blo tok da b ga lahko prodajala (al pa izvažala) user posted image

no drgač z mano vse ok, mislm bols kokr ponavad.. sm na bolniški ze en mes..
dons sm bila pr psihologinji, (dobila napotnico od G. ) pa še mau se je z mojim pogovorila, pa je rekla da sm mau depresivna, sam ne v neki hudi meri (da bi mogl nože od mene skrivatuser posted image ) pa me je povabla na neke vaje za sproščanje
k jih vodi ona itd.

komi čakam januar...user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
11.10.2007 16:55:49   
nana35
Ketrin24 nič se ne ozirat,kaj ti sestra pravi,sem tako vprašanje že zasledila na mon-u enkrat,glede višine brcik itd.Pa je dr.Pušenjak odgovoril,da je tako velika maternica po knjigi,ne pa tudi v praksi,v resničnem svetu.Tako velika bi naj bila,pa saj veš,da vsaki je za to šolsko knjigo tudi niso šli merit.Približno tako bi naj bilo.
Naj ti opišem moj primer,ko sem bila v bolnici,noseča 17 tednov (ko sem krvavela)in mi je zjutraj ena starejša babica prišla poslušat utrip otročka.In ko ga je iskala,g ani našla v "normalni"višini maternice.Potem pa ga je našla pri popku in mi rekla;"ste vi prepričani,da ste noseči samo 17 tednov?"Seveda sem bila 100%,ker sem imela umetno oploditev,se pravi IVF in torej zagotovo vem.Tako sem ji tudi rekla,pa je potem rekla,da pa je verjetno kaj večji otroček,ker ga dosti višje sliši in je tudi maternica večja kot za 17 tednov.Tako,da se nič ne jezi,ti pa že veš kje čutiš brcike.Pa verjetno jih zdaj že tam tudi vidiš.

(odgovor članu gagy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
11.10.2007 17:26:44   
ursulina
pozdravljene!

nisem šla na dodatno predavanje pediatrinje user posted image  nisem imela časa danes, bom šla pa novembra, upam.... tako da se kaj vidimo, novemberske šolarke user posted image

bravo za citiranje, punce, bomo že prave hekerke postale, če prej nismo bile... slikice, pa citiranje pa odvisnost od PCja... to so vse kar konkretni znaki user posted image

meni pa mislim da tudi otrdeva trebušček, to mi ni všeč.... dobro da mam naslednji teden kontrolo, da mi pove G kako in kaj... bom mogla mal manj laufat naokoli, očitno, čeprav jaz bi še kar... pa očitno ne bo ravno najbolj  pametno izzivat... saj veste, se ne držimo nasvetov, potem pa nam bo žal, če bo kaj res narobe... no ja, saj ne bo...ne?

ja, vsi ti pametni komentarji "po knijgah" so res prov nadležni... po eni strani poudarjajo, da je vsaka nosečka svet zase, po drugi pa te takoj popredalčkajo in ti zbujajo strahove, čeprav morda nevede. saj ti že vse pove, kako zelo "podobne" smo si, če pogledaš kakšne različne bušije imamo...  user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
11.10.2007 19:15:01   
Ketrin24
ursulina meni tudi otrdeva trebuh, prav nič prijetno ni, pa pijem že od 18 tedna magnezol šumeče tabletke, pa se mi ne zdi da bi bilo kaj boljše. G. me je pa pregledal in rekel, da ni nič narobe, odpiram se pa tudi ne.

Martinca jaz sem iz Zagorja, imam pa nekje pol urce do Celja.

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
11.10.2007 20:53:08   
mala pikica
Mene pa danes tako zgaga jezi user posted image Sem ugotovila, da me zadnje čase vedno jezi, kadar kaj sladkega pojem, potem pa sva še z dragim za kosilo jedla lignje, pa je bilo kar nekaj začimb, zdaj pa je mera polna. Prav grozno me vse po grlu peče, ko se mi spahuje user posted image
Drugače pa smo fajn, brez drugih težav na srečo user posted image Vsem, ki imate kakrnekoli težave želim, da čimprej minejo user posted image

Midva z dragim sva pravkar skuhala gobovo juho za jutri, zdaj pa grem počasi pod tuš, potem še malo pred TV, potem pa pankat.

Mimogrede, kaj katera ve, kako je s piškomiško. Upam, da sta še njena  user posted image user posted image   varno v njenem trebuščku in da se jima nikamor ne mudi user posted image user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Ketrin24)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
11.10.2007 21:39:21   
katee
Čer vsem!

Ugotavljam, da me z vsako minuto bolj boli križ. Zdi se mi, kot da mi križ in medenico narazen vleče. Ko ležim je ok, ko pa vstanem in začnem hoditi, me pa tako trga kot še nikoli user posted image . Pa sem imela v preteklosti velike težave s križem, ampak to je pa neznosno. Se grem jutri zmenit v porodnišnico za fizioterapijo. Sploh ne vem, če bom šla jutri v službo. Če me bo zjutraj tako bolelo, raje vzamem bolniško. Kaj bi ve naredile na mojem mestu?? Pa še sama sem doma, je moj user posted image  spet na poti. Jutri mi pa še posteljo dostavijo. Upam, da bo nova postelja kaj pomagala.
Včeraj sem v DZSju kupila medvedka iz kolekcije Me to you, na katerem piše Baby on board. Ful sem vesela, da sem ga dobila, ker ga res iščem že dolgo.

Lep večer vam želim!!!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
11.10.2007 21:47:39   
klaja
Večer!

Danes sem imela pregled in je vse OK. Tako da imam sedaj naslednji pregled komaj 7. novembra. UZ mi očitno ne misli več naredit, bom pa probala še enega izsilit, če se bo dalo, drugača si bom pa še enega plačala pri dr. Lukmanu. Pa naslednjič dobim papirje za CSD za paket oz. bom vzela kar denar, kaj pa ve?

Ta teden pa nam pripeljejo omaro in predalnik za pod posteljo, tako da bom lahko zložla  in pregledala vse cotike in jih razsortirala. Komaj čakam!

Lepo bodite!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
12.10.2007 7:23:49   
malamedika
Pozdravljeneuser posted image !Tudi jaz se vam oglašam po včerajšnjem pregledu .Naš malček je zelo nizko obrnjen z glavico navzdol,težak 1200 g precej živahen zato nisva včeraj šla v porodnišnico ,sem si kar odahnila ,da sem lahko doma  še vedno pa počitek brez dvigovanja težkih stvari naslednji pregled 6 .11 .
lp

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
12.10.2007 8:13:47   
Ketrin24
Jutro!

Puce jaz sem pa zbolela. Vsa sem prehlajena, grlo me boli, glava, uglavnem sam za v postlo sem pa nikaor drugam. Jem lekadole, to vem, da lahko. A mogoče katera ve, če lahko jem septolete ali pa neoangin, da bi si malo olajšala bolečine v grlu. Grlo me tako boli, da komaj goltam. Nevem ali naj grem k zdravniku.

A katera ve kako je z medom v nosečnosti. Zadnič sem brala na forumu od dr.Pušnjaka, da se z medov v nosečnosti ni preveč mastiti. Jaz to nisem vedela in sem ga prej jedla skoraj vsak drugi dan za zajtrk. A je lahko kaj narobeuser posted image

klaja jaz bom vzela na socialni denar za našega user posted image , ker vse druge stvari že imam razen kozmetike, denar ti pa tako in tako prav pride.

malamedika
super, da je zvama vse ok. user posted image

Nič grem malo še počivat, se bojim, da nebom staknila še vročine ker me zeba kot user posted image Vse ostale, ki imate probleme držim pestke, da jih čimprej rešite. user posted image

tiste, ki ste zdrave se pa pazite, da ne staknete kakšne viroze, ker  v ozračju vse sorte razsaja. user posted image

bodite v cvetjuuser posted image user posted image user posted image
čau bau

(odgovor članu malamedika)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
12.10.2007 8:18:33   
Ketrin24
martinca lep voziček in ležalnik. Moram še jaz svojega slikat pa ga dati v album.
aja pa luškanga bušija že imaš.

(odgovor članu Ketrin24)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
12.10.2007 9:22:26   
katee
Pozdravček vsem!
Jaz sem se odločila in sem ostala doma, ker me križ še vedno ful boli in vem, da bi v službi samo trpela. Grem zdaj k zdravniku, da mi napiše bolniško, potem pa še v porodnišnico, da se prijavim na fizioterapijo. Upam, da se bo med vikendom stanje izboljšalo, da bom šla v ponedeljek normalno v službo.

ketrin24: kolikor sem jaz brala glede septolet in ostalih stvari za grlo v nosečnosti, se moraš prej posvetovati z zdravnikom. Ti pa svetujem, da greš v lekarno in tam vprašaš, kaj je najbolše za nosečnice. Jaz sem bila junija bolna pa mi niso dali nobenih tablet za grlo, samo lekadol. Raje prej vprašaj. Pa čimprej se pozdravi.

Se vam še oglasim, da povem, kako je s križem. Pozdravček do takrat

(odgovor članu Ketrin24)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
12.10.2007 10:04:02   
martinca
ketrin24, jaz ti priporočam za vneto grlo da si kupiš Angal S, ono ko si v grlo pošpricaš. me je v ponedeljek in torek tako grlo peklo pa sem si v torek noter 4-krat pošpricala pa mi je blo boljše, oz. zdaj sem čist v redu, samo smrkam še malo. meni to zmeraj najbolj pomaga.
hvala lepa za pohvale za mojega bušija. meni se zdi kar normalen za 28. tednov.

kako ste pa drugače kaj souser posted image ? zgleda da smo že v redu ker drugače bi že kaj pojamrale tukaj gor user posted image user posted image

lepo se (s)mejte, pa pa

(odgovor članu Ketrin24)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
12.10.2007 10:04:56   
ursulina
ketrin, verjetno ti bodo najbolje povedali kar v lekarni, vsaj pri nas so zelo v redu punce in veliko znajo svetovat....

ja, naše težave in težavice... jaz z zgago zaenkrat nimam več težav, sem jih rešila z rupurutom in od tistih dveh dni, ko sem hga jemala, sploh ni več težav.... mogoče pa pojem preveč nutele, ker mi je je te dni zmanjkalo user posted image

drugače pa sem sama sebi odveč, ker se vsako jutro in ponoči obvezno zbudim na hrbtu, danes pa me boli križ, verjetno bo od tega... a zdej se morm zadelat kot dojenček, ali kako? user posted image

hvala bogu, da je petek, da se bo malo izpreglo za dva dni, mam že dost ta teden...

pošiljam dozo zdravja za vse!!!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
   [Brisano sporočilo]
12.10.2007 10:12:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ursulina)
  Neposredna povezava do sporočila: 3246
12.10.2007 10:25:47   
raja
user posted image  danes je zunaj tako lep dan, da bo treba kar malo na svež zrak, pa še petek je user posted image user posted image user posted image .
Pri nas drugače vse po starem, ponoči sem spet zelo slabo spala pa user posted image  je imela žurko, je tako razgrajala, da me je kar metalo po postelji, ampak mi vsaj ni bilo dolgčas user posted image .

Nana35 glede prisotnosti partnerja pri CR. Moj  user posted image  je bil z mano v porodni sobi, ko so me še pripravljali na CR (CTG, infuzija za spinalni blok, sterilizacija trebuščka...to je trajalo caa. 1h) pred tem sem imela še klistir, britje, tuširanje, takrat me je čakal v čakalnici. Ko se je začelo zares so me odpeljali v operacijsko sobo in tja ni smel z mano, ko so user posted image  ven vzeli, so ga najprej pokazali meni, potem pa ga je babica zavila in odnesla v porodno sobo,kjer je čakal user posted image  tako, da sta mu tam do konca odrezala popkovina, ga umila in oblekla. Potem pa ga je moj cartal, dokler mene niso tja pripeljali. Tam so nas pustili caa.15 min, potem pa so mene odpeljali na intenzivno nego, user posted image  pa so še nekaj časa pustili mojemu. Mislim, da je fino, da je tudi pri CR tvoj zraven, mene je bilo namreč zelo strah pa sva oba skupaj lažje premegala ta strah, pa mislim, da je tudi doživetje za nove očete, ko vidijo ravnokar rojenega otročka.

Martinca lepe slikce, trebušček pa še nimaš zelo velik.

Ketin 24 glede medu, mislim, da ga lahko brez skrbi ješ v nosečnosti, kot vem je nevaren samo za dojenčke do dopolnjenega enega leta zaradi nekih bakterij, ki jih dojenčki še ne morejo prebavit ali nekaj podobnega.

Katee upam, da bo kmalu bolje s križom, jaz sem tudi imela probleme, pa mi je fizioterapevtka svetovala, da si čim večkrat pomagam pri hoji in dvigovanju z globoko trebušno mišico, to pomeni,npr. da ko vstaneš iz postelje da najprej stisneš mišico, tako, da potegneš noter popek in šele nato vstaneš, podobno je pri obračanju iz boka na bok ali ko vstajaš iz stola ali kaj dvigneš, pa obvezno se dviguj iz postelje preko boka ne direktno iz hrbta. Tudi pri hoji je priporočljivo stiskati popek, samo jaz pozabim. Pri meni je veliko bolje glede križa od kar se malo kontroliram in hrbtenici pomagam tudi z trebušnimi mišicami.

Nalin ti si obsedena z medom jaz pa imam manijo na čokolešnik, lahko bi ga jedla zjutraj, čez dan ali pa zvečer. Mjaaaami.

Ostale so user posted image uživajte in pazite na svoje trebuščke.

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
12.10.2007 11:07:27   
klepetka
dober dan

Kot berem ,nas  kar nekaj januarčic pestijo take in drugačne težave.Evo ,tudi jaz ne zaostajam .
Včeraj me je začelo boleti grlo ,križ tudi mene boli za pop...,spodnji del trebuha in pri strani me boli ,oz .zdaj je malo boljše ,ko sem vzela buscopan.Pa trebuh mi tudi otrdeva.Pa včeraj me je v nožnici nekaj špikalo,upam da zaradi svečke.

Zdajle sem se pa po vrhu vsega lotila peke enih takih maslenih zvitkov;prvič in upam da ratajo.

glede paketa ;tudi jaz bom vzela denar.

Za boleče grlo pa tudi jaz ne vem kaj bi lahko vzela.Bom pa poskusila z Angal s,ko je ena napisala.

Lep dan vam želim s čimmanj težavami
aja,v album sem dala sebe in mojih 115 cm.geslo je pa   klepetka ,pa če katera želi ,lahko pogleda.

Pa še to ;pogrešam Sani1,nekam dolgo se ne javi .Upam da je vse vredu z njo.

(odgovor članu raja)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
12.10.2007 11:19:43   
klepetka
martinca , šele zdaj mi je odprlo album.Prav lepa nosečnica si ,s ne prevelikim trebuhomuser posted image user posted image .Pa ostale slikce so tud tak o cartkaneuser posted image

No vidiš ,ko si prej omenila ,da nobena nič ne jamrauser posted image user posted image .Takoj nas je en kup tukaj s težavami i n  težavicamiuser posted image user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
12.10.2007 11:26:48   
nana35
Klepetka,pa sva nekje blizu po trebuščkih,vsaj na videz,moj je že tudi zelo velik,morala bi ga spet zmerit,kar bom v kratkem naredila.Martinca,tvoj trebušček je manjši,ampak lep,ti še verjetno nimaš takih muk s premikanjem. Sicer pa ko si me videla na NS,se mi je že takrat malo poznalo,potem moraš vedet,kako se mi šele zdaj pozna!!Mogoče pa bo naša Martinca imela punčko,ko ima rdeč voziček?Ali pa fantka po oblačilih sodeč? No,zdaj pa res ne vem,mislim,da nisem odkrila spola,ker sem kar oba odkrila.user posted image
Kar se tiče paketa ali denarja za otročka,bom jaz tudi vzela denar,ker mi bo bolj prav prišel,vsaj pri plenicah pa mogoče za kako prsno črpalko ali kaj bomo pač potrebovali.Ne vem,kaj naj s paketom počnem,ker imam že vse.

Drugače pa tudi mene boli križ,pa včasih je moj trebušček še vedno tako težek,pri obračanju v postelji imam pa sploh težave.Pa okorna in debela sem kot sod se počutim.Mali mišek pa danes spet nori po trebuhu,če bo tako potem ko pride na svet,bo kar naporno.Pa tudi čevlje si komaj obuvam in zokne,pa vezalke...joj,ravno včeraj se mi je moj user posted image smejal,samo jamrala sem,ko se se vstala,pa premestila na kavču,pa ko sem šla na wc,pa je rekel,ja koliko še??Si je mislil,že zdaj jamra,kaj šele bo!!

Raja,če bo seveda možno bo tudi moj zraven mene pri CR,saj vedno upošteva moje želje in če bo potekalo tako,kot opisuješ ti,potem ne bo problema.Samo da ne bom ves čas sama.To bi že bilo lepo.Pa še vesel bo,če bo lahko imel pikeca,dokler jaz ne bom gotova,jaz pa bom tudi vesela,da se bosta hitro spoznala.Jaz ga skoraj že poznam,on pa ga šele bo,njega tako najbolj zanima "končni produkt"je rekel.Saj tudi mene,da bo le vse ok.

Lepo se imejte in uživajte.Lp.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Imena za fante
Tinca79

Katero ime Vam je bolj všeč?

Robin (46%)

Roben (9%)

Aron (46%)

Število vseh glasov: 290

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!