Lusa
|
Končno sem vas prebrala za nazaj.Sem videla ,da sem bila zelo pogrešana.Sem vas malo prestrašila ? Urssy-najprej si ti na vrsti.Močno upam ,da bo možek sprevidel in se odločil za vaju ,če ne pa boš videla ,ša kako te bo prosil po kolenih.Sva midva bila tud narazen lani maja ,ko sva še imela Ajšo ,ampak ne bi kaj več o tem napisala ,glavno ,da smo sedaj srečni in ,da se imamo radi.Je mož le videl ,kdo mu več pomeni. Karatina-hvala za skrb ,zdaj vidiš ,da sem tu.Oh sem nardila zgago. Nana-to pa se še mi verjetno ni zgodilo ,da se tako dolgo ne bi javila.Že samo po straneh vidim ,koliko je napisanega. Mala pikica-lep voziček si izbrala! Karmyka-tudi jaz imam probleme z britjem,pa nočno lulanje vsaki 2-3 ure ,amapk bomo že potrpele za naše pikice. Klaja-tudi mi imamo/smo imeli dve poletni punci ,le da,se je Ajša pričela redit ,komaj januarja(štartala z 2500g) in tako imam kar nekaj zelo lepih oblačilc od nje.Pa čeStitam za pupiko.Očitno imave podobne može ,saj sta dala skupno izjavo glede fantka. Klepetka-jutri še pusti denarnici dihat Butara-čestitam za Ljubljana-ah kaj se tako sekiraš glede nakazane plače ,mene vprašaj ,koliko bom jaz imela porodniške ,minimalno -sploh ne vem ,koliko je minimalna porodniška plača.Mogoče ve katera?Vem ja ,da se ti teh 30-40 eurov že lepo pozna ,tudi meni bi se že orng poznalo.Sem že od 6tedna doma in bože moj kakšno bolniško imam ,ampak bomo že nekako. Piška miška-glede odteka vode mene ni nič strah ,me je pa v prvi nosečnosti orng zalilo tam spodaj . Raja-evo me ,si imela prav ,da je z nama vse ok! Nalin-upam ,da sta oba z Žanom že boljša.Si pa ti tud tak kot jaz vse čakamo na zadnji dan. Drugač pa mene grooozno kolki bolijo(samo ponoči) in se nonstop budim ,ampak bo že.Glede kombinizona pa bo pri nas tako ,da moja mama zelo rada štrika in mi bo zaštrikala eno zelo lepo zimsko vrečo z motivom ,-miceno ,ker april bo hitro tu ,takrat pa več ne potrebujemo kombinezona.Bi pa jaz sigurno kupila številko 56.Ve katera za dobro trgovino z volnami?Itak vem ,da se več ne splača z volno delat(samo ta vreča bo prišla ok.35eurov ) ,ampak meni je tako lepo ,ko bo Daša v nečem drugačnem. Šola za starše?Jaz sem pri Luši bila ,ampak nisem izvedela čist nič novega ,tako ,da sedaj ne grem.Mož pa itak mora plačat ,če je pri porodu zraven ,le da je takrat bilo tako ,da če si imel potrdilo si moral plačat 3000sit ,če pa ga nisi imel ,pa 5000sit.Mogoče je odvisno od porodnišnice Zdaj sem se pa razpisala za dva tedna naprej ,ne samo za enega Lepo bodite!!!
|