|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08
26.9.2007 10:47:29   
Ketrin24
Jutro čveke!

Ste se spet razpisale. Prav je tako. No midva sva včeraj izkoristila lep sončni dan in sva šla malo do Šmartinskega jezera potem pa v Celje v shoping. Nisem se mogla opreti, da nebi za mojo user posted image nekaj kupila. Ene ful dobre bodije sem nabavila  (7 jih je v kompletu, gor so pa napisani dnevi pon.,tor,...tko da bomo meli vsak dan drugega user posted image user posted image še ene ful dobre kavbojke sva mu kupila pa jopček,  je moj lubi zbral. Naš fant bo pravi frajer ma ata ful dobr okus. user posted image user posted image
No mami je mogla še zase malo poskrbeti. Sem si nabavila kavbojke, ene žametne hlače, športne hlače in pižamo, tko da upam, da imam sedaj do poroda dost za oblečt. Sam ko mene nekaj piči, jaz moram it v shoping, nisem zdrava. user posted image user posted image

aja pa še tole,

Če vam je 80 eur preveč za 3D, vam lahko povem, da je v Zagorju pri dr.Mlinariču 50 eur. Zdaj je pa čisto odvisno od kje ste in koliko bi porabile za bencin. Dr. Mlinarič v Zagorju isto posname film, dobiš slikice in se baje tudi ful posveti. Jaz še nisem bila, so ga pa moje kolegicice in znanke zelo pohvalile. 3D pa dela po 24 tednu.

ja zdej mormo it pa kuhat kosilo, da bomo kaj papcali.
Uživajte

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
26.9.2007 11:13:48   
klepetka
dan user posted image
klaja,user posted image user posted image za princesko.Vaš ata bo pa vztrajen ;glede fantkauser posted image user posted image

Glede kombinezona ;jaz bi rajši vzela 62,ker 56 ji bo pomoje tako j premajhno.Saj tud če je kombinezonček malo bolj komot(pa niti ne tako zelo prevelik) ,ni nič narobe.

ketrin 24,zelo uspešno sta  vidva to včeraj šopingiralauser posted image user posted image .

Jaz grem pa v petek v lJ,in takrat sigurno nekaj kupim za našo bebico.Do zdaj nisem ,razen potiskanih tetra plenic,še nič.

Jaz sem se pa včeraj pohvalila ,kako so moje noči zadnje čase super.In evo ,spet sem tričetrt noči prečula.user posted image Ta moja prijateljicauser posted image nespečnost me ima tako zelo rada.user posted image Pa še tak očudno vreme je danes,tako turobno .Vsajk čas bo deževalo.
Ah,bo že

(odgovor članu Ketrin24)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
26.9.2007 11:15:48   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: klaja
Gledala sem že tudi zimske pajace, pa ne vem katero številko naj vzamem. Je že katera kaj gledala oz. kupovala? 62-ka se mi zdi tako velika, za 56 pa me je strah, da bo takoj prerasla.

Jaz bi na tvojem mestu kupila najmanj 62 (jaz ga bom dobila na posojo). Če razmišljaš, da bodo bodiji in kompletki 56 ji bo zimski pajac prehitro premajhen. Pa še super ji bo, če bo imela malo več prostora.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
26.9.2007 12:26:21   
urssyy
Mala pikica kje pa si gledala nove barve vozičkov Peg Perego ?? A že veš cene novih modelov -barv. Će nisem preveč radovedna bi te prosila za informacijo, kje ga boš kupil, da je ugoden ??

Jaz sem si včeraj ogledala stanovanje za v najem 50 m2, ločen vhod, lepo opremljeno z uporabo zelenice - 160 E mesečno , seveda plus stroški. To ni veliko a ne? Je pa res da je to stanovnje v Šentvidu pri Grobelnem - kr nikjer, ampak bom že nekako. Sem mojemu user posted image  povedala, da se mora odločiti ali bo ostal doma zraven mame ali pa gre živeti z mano in z mojo user posted image . Imam težke dneve pred sabo saj se lahko zgodi, da bova z mojo user posted image  ostali sami, ampak bom že zmogla...user posted image . Se vam kaj javim, ko si naberem kaj več energije. Pazite nase in na svoje user posted image .

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
26.9.2007 13:12:30   
Tinča1
klaja, jaz sem tudi že izbrala kombinezonček št. 62, ker če pomislš, da user posted image , pod kombinezonom našopaš z raznimi pajaci, mu zna bit št. 56 pretesna.

Urssy, resnično ne bi bila rada v tvoji koži. A tale tvoja tašča user posted image , res ne razume, da ji hočeš samo dobro. Saj če je stare tablete in sirupe se lahko še zagifta trola nerazgledana. Upam, da bo vsaj tvoj user posted image  uvidel, da nisi storila nič "kriminalnega", ampak si ji hotela samo pospravit in jo na ta način razveselit.
Drži se in en user posted image  ter user posted image  zate in za tvojega user posted image .

Lp

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
26.9.2007 13:41:39   
ljubljana
Urssyy: Drži se! user posted image  pa enga pujska za srečo! Vse krize ki ridejo so tako ali tako prehodne žalostno je samo to, da lahko krepajo ali pa krepijo zvezo. v nobenem primeru ne ostane na istem. No tisto da krepijo je seveda lepo in veselo. Držim pesti, da se bosta uspela zment in da se bo za vse tri izšlo dobro. Taščica pa... včasih se jih res ne da razumet. Jaz sem s svjo na varnostni distanci in sva bolj na vljudnostnih frazah.

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
26.9.2007 14:00:18   
ljubljana
Midva bova pa zimski pajac kar 68 kupila, ker je bil prejšnji sinko težak 4060 in velik 54 cm pa še 9 dni pred rokom je bil rojen.
Jaz pa 165 in 55 kg pred zanositvijo. 
In če bom že po prvem mesecu nosil velikost 62 bomo po četrtem 68. Pajac bo definitivno na knap, 62 pa premajhen. Potem bo pa že april in ne bomo več rabli pajaca.
Čeprav je res, da je odvisno tudi od firme. H&M ima v primerjavi z ostalimi, zelo velike št.

klaja: mi bomo tudi letni čas menjali, prejšnja sta bila poletna tale bo pa orto zimski.

Sem zadnjič šla prebrskat škatle v katerih imam spravljene stvari in sem bila jezna ko user posted image  Sploh ne najdem stvari velikost 56-62, plenic... Vse za novorojenčka in še tistih nekaj prekrasnih neznošenih pajacev ni nikjer več user posted image .
Od 68 mam pa samo še kratke rokave in tanke pajacke bo treba spet kupovat.

Jaz se tudi dobro počutim ko kaj kupim ampak mi je tako škoda denarja za te miniaturne cinjice ker takoj vse preraste. Pa še zima bo in se ne bomo hodili nikamor kazat user posted image .

< Sporočilo je popravil ljubljana -- 26.9.2007 14:10:28 >

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
26.9.2007 14:10:43   
klaja
Urssyy upam, da bo tvoj toliko razumen in bo spredvidel, da ima svojo družino in da je to na prvem mestu. Držim pesti, da se vse skupaj lepo izteče. Pa še en user posted image

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
26.9.2007 14:25:21   
mala pikica
user posted image

PDP; nick (starost); kraj bivanja; število tistih, ki vas že razveseljujejo; naše trenutno stanje; porodnišnica, kjer bomo verjetno rodile; spol; ime

1.1. 
user posted image  klepetka (33), Ribnica, user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana    
user posted image  sonček balonček (31), Velenje, user posted image  + user posted image , Celje, user posted image   
user posted image  zasanjana (25), user posted image  + user posted image  + user posted image , user posted image
user posted image  ljubljana (28), user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image , Jakob  
user posted image  natasa49 (21), Litija, user posted image , Trbovlje, user posted image   

2.1.
user posted image  tinci babinci user posted image
user posted image benika, Kranj, user posted image  + user posted image , Kranj, user posted image  Jakob

4.1.
user posted image  mala pikica (27), okolica Ptuja, user posted image , Ptuj, user posted image
user posted image  minka28 (28), user posted image  + user posted image , user posted image

5.1.
user posted image  maksito (34), user posted image  + user posted image   
user posted image  aurora6(30), user posted image , Ljubljana 

6.1.
user posted image  katee (28), Ljubljana, user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image  martinka (28), user posted image
user posted image  karatina (29), user posted image , Maribor , user posted image

7.1.
user posted image  kikina user posted image       
user posted image  lunca1 (33), Kranj, user posted image  + user posted image , Jesenice/Kranj 
user posted image  sunny morning (32), Novo mesto, user posted image , Novo mesto, user posted image  
user posted image  binči user posted image  user posted image  + user posted image
user posted image  ninykitty (25), user posted image , Ljubljana 
user posted image  ursalara (21), user posted image , Ljubljana, user posted image  Lara

8.1.
user posted image  domen03 user posted image  + user posted image
user posted image  gagy85 (22), Ljubljana, user posted image , Ljubljana, user posted image  
user posted image  malamedika, Zasavje, user posted image  user posted image  user posted image  + user posted image , Trbovlje, user posted image Jure

9.1.
user posted image  lejla14 (35), user posted image     
user posted image  nana35, Maribor, user posted image , Maribor, user posted image  Klemen
user posted image  mateja80 (26), user posted image
user posted image  septemberka (29), Koper, user posted image , Postojna 
user posted image  jana26, user posted image  user posted image  + user posted image , Novo mesto

10.1.
user posted image  bekica1 (29), user posted image  + user posted image       
user posted image  pikicaa (27), user posted image  + user posted image , Trbovlje
user posted image  martinca (22), user posted image , Maribor
user posted image  levinja 27 (27), user posted image , Jesenice/Kranj  

11.1.
user posted image  nussy (26), user posted image , Ljubljana, user posted image  
user posted image  ursulina (27), user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image  žogicanogica, user posted image  + user posted image  
user posted image  malamanja (27), user posted image , Celje 

12.1.
user posted image  unika (28), user posted image + user posted image , Celje, user posted image
user posted image  zofija nr.2 (32), Ljubljana, user posted image , Postojna, user posted image

13.1.
user posted image  dašabina (34), user posted image  user posted image  + user posted image , Novo mesto, user posted image  
user posted image  lenči (32), user posted image  user posted image  + user posted image

14.1.
user posted image  raja (31), Radovljica, user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image   
user posted image  sani1, Ljubljana, user posted image , user posted image

15.1.
user posted image  klaja (26), Pesnica, user posted image  + user posted image , Maribor, user posted image   
user posted image  meli23 (28), user posted image , Ljubljana 
user posted image  katrin (31), user posted image  + user posted image , Ljubljana
user posted image  tinča1 (28), Maribor, user posted image , Maribor, user posted image  Daniel

16.1.
user posted image  lusa (28), Gor.Rad., user posted image + user posted image  + user posted image , Mur.Sob., user posted image  Daša
user posted image  piškamiška (29), user posted image user posted image (dvojna nosečka), Ljubljana, user posted image user posted image
user posted image  tinkibinki (29), user posted image , Ljubljana, user posted image

17.1.
user posted image  muzika (37), Maribor, user posted image  + user posted image , Ptuj/Feldbach, user posted image

18.1.
user posted image  golobček, okolica Celja, user posted image user posted image  + user posted image , Celje, user posted image
user posted image  urssyy (31), okolica Celja, user posted image , Ptuj/Celje, user posted image  

19.1.
user posted image  lejla (35), user posted image

20.1.
user posted image  nalinRR (25), user posted image  + user posted image , user posted image  Jonas       
user posted image  amna user posted image

21.1.
user posted image  katrin (31), user posted image + user posted image     
user posted image  lillygmail user posted image

22.1.
user posted image  karmyka (20), user posted image  user posted image (dvojna nosečka), Celje, user posted image  in user posted image

23.1.
user posted image  ulla78 (29), user posted image + user posted image , Domžale  

24.1.
user posted image  tonči, user posted image + user posted image , Ljubljana
user posted image  ketrin24 (24), user posted image , Ljubljana, user posted image  

25.1.
user posted image  barbas (23), user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image

26.1.
user posted image  gajči (23), user posted image
user posted image  alfabeta (29), user posted image  + user posted image , Novo mesto   
user posted image  damo (29), user posted image , Ptuj 

27.1.
user posted image  mml, Ljubljana, user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image

28.1.
user posted image  butara, user posted image + user posted image , Maribor, user posted image
user posted image  koala (27), Maribor,  user posted image , Maribor, user posted image  

29.1.
user posted image  sarina, user posted image  + user posted image

30.1.
user posted image  piba, user posted image  + user posted image
user posted image  puri (27), user posted image  user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image

? user posted image  nastygirl user posted image     
? user posted image  deja01 user posted image   
? user posted image  blacky* (35), user posted image

user posted image   A ostale punce še ne veste spola, ali nam ga ne želite zaupati? user posted image

Pa še malo statistke

Januarčic nas je že 73 user posted image user posted image user posted image   Ni kaj, pridne smo!

Najbolj "naporen" dan bo zaenkart 7.januarja. Takrat naj bi dobili kar 6 user posted image To bo veliko joka user posted image  

Zaenkrat je napovedanih 17 user posted image  in tudi 17 user posted image   Pri 6 user posted image  je zaenkrat spol user posted image

Pa še to; doma pridno čaka 46 majhnih navihank in navihancev na bratce ali sestrice user posted image

Drage user posted image če že imate izbrana imena, nam jih lahko zaupate, pa bomo dodali na naš seznam!

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
26.9.2007 14:33:49   
mala pikica
Urssyy jaz močno upam, da se bodo stvari uredile pri tebi, pa nikakor ne smeš razmišljati, da bi s tvojo pikico ostali sami user posted image   user posted image   user posted image

Glede vozička... Novo kolekcijo sem videla na Peg Peregovi strani (izbereš Slovenija), pa tudi naš uvoznik že ima nove modele (www.mami.si). Barve so mi veliko lepše kot letošnje. Zaenkrat imajo samo modularni sistem nov, stane pa 600 €, kar je 45 € manj kot letošnji, to pa zato, ker lupinica nima zraven podstavka za v avto. Lahko ga dokupiš. Nekateri pač kar lupinico pripnejo s pasom.
Do cenejšega vozička bom pa verjetno lahko prišla malo zaradi službe. Delam za eno angleško podjetje in uvoznik na Hrvaškem za naše proizvode je tudi uvoznik za Peg Perego. In sem ravno zadnjič klicala kolegico, koliko stanejo na Hrvaškem PP vozički, pa mi je rekla, da ga po zrihtala s popustom, potem pa bomo še poskušali davek dobiti nazaj. Nimam pa še cene zaenkrat. Sem ji ravno danes poslala mail. Pa tudi na carini še nismo preverili, kako je s temi stvarmi. Mimogrede, sem voziček dala v album, lahko pogledaš user posted image

Pa še to... Če si za kakšen klepet v teh težkih dnevih, se kar javi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2810
26.9.2007 14:40:13   
karmyka
Ojla nosečke kako lapo je biti noseč sej nemorem verjet da bomo vse kmalu tam da bomo šle rodit.user posted image

No konec tedna mam pa tudi jaz namen it mal v šoping zlo rada bi že kupila vzmetnice za mala dva.

A že ima katera probleme z obuvanjem nogavic pa z britjem pa z otekanjem nog aja pa nočno lulanje(VSE TO NOČNA MORA).user posted image
Sem se merila pa sem namerila 110cm od začetka pa do zdaj pa sem se zredila za plus 15kg pa recimo samo v trebuh drugje se mi zelo malo pozna
bušija mam pa kot balon.user posted image

Jaz pa verjetno nebom šla na 3D.

Drgač pa tudi jaz mislim kupt spalne vreče tko tudi za čez dan pa za ponoči ne samo za iz bolnice se mi zdi da malima fajn toplo.

Pa za vse ki imate kakršne koli težave ali probleme en velik  user posted image  sej bo za vsako rit raste šiba in za vsakega se nekje skriva sreča jaz se vedno tolažim s tem.
L,p Karmyka

(odgovor članu Ketrin24)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
26.9.2007 15:17:42   
mala pikica
Karmyka kaj ti že veš, kaj se skriva zraven princeske?

(odgovor članu karmyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
26.9.2007 15:48:41   
karmyka
MALA PIKICA mislim da bomo zibali kr dve princeske takrat na morfologiji se je ena lepo videla druga pa bolj tako, G.je bolj namigovala na še eno punčko.
Kar obarvaj še eno z roza barvo,če bo pa kako drugače bom pa sporočila.
Na naslednjem pregledu mi mora ravno to bebiko še enkrat pregledat je nekam bolj zaspane sorte,kr spi se ji še brcat ne da,nevem kaj bo to upam da nič posebnega.

Neposredna povezava do sporočila: 2813
26.9.2007 16:18:52   
klepetka
rssyy,res si v nezavidljivi situaciji.Upam da se razplete tak o,kot si želiš.drugače pa bodi močna ,ne obupaj.
Enuser posted image zate in za tvojo pikico

(odgovor članu karmyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
26.9.2007 17:33:17   
butara
Pa tudi na carini še nismo preverili, kako je s temi stvarmi.

Na otroške vozičke iz HR je 2.7 % carine (razen, če bi imeli preferencialno hrvaško poreklo, ampak tale tvoj verjetno nima, ker praviš, da je uvožen iz Vel. Britanije).

Neposredna povezava do sporočila: 2815
26.9.2007 17:41:29   
mala pikica
Butara, a samo 2.7% je carine? Si sigurna?

Drugače pa naš voziček ni uvožen iz Vel.Britanije user posted image Jaz sem rekla, da delam za eno angleško podjetje. Ta moja služba nima nobene povezave z vozičkom.

(odgovor članu butara)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
26.9.2007 17:46:06   
butara
Ja, sem sigurna, sem še enkrat pogledala v carinsko tarifo. 2,7 % je carine, davek itak veš, potem pa ga na HR probaj dobiti nazaj. Če bi bil voziček hrvaški, bi pa samo davek plačala pri uvozu.

Neposredna povezava do sporočila: 2817
26.9.2007 17:47:37   
butara
600,00 2,7 % 16,20
616,20 20 % 123,24
SKUPNI ZNESEK 139,44

To je pa izračun dajatev user posted image

(odgovor članu butara)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
26.9.2007 19:19:21   
katee
Dober večer lepe nosečke!

urssyy: ful mi je hudo zate, upam pa, da se bo tvoj spametoval in te podpiral v vsaki tvoji odločitvi. Res držim pestke, da boš na koncu ti vesela!!! user posted image user posted image user posted image

mala pikica: na 3D ne morem; sem mislila, da je to v torek (imam pouk šele ob 12.30), je pa v ponedeljek, takrat delam pa cel dan.

Mene pa ful križ matra. Pa saj točno vem zakaj (včer sem bila na aerobiki, ampak meni ena ura pač ni bila dovolj, pa sem ostala še eno in to je bilo za križ preveč), ne me kregat!

Jutri grem k prijateljici, da mi pokaže, kaj ima zame (ona je letošnja januarčica), da vidim, kaj lahko ponucam od nje in česa ne.

Lep večer želim vsem srečkam nosečkam! Uživajte, pa pazite nase in na svoje user posted image

(odgovor članu butara)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
26.9.2007 19:21:56   
katee
Sem zafrknila. Za 3D nisem mislila tebe mala pikica, ampak tebe piškamiška. sorry za napako

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
26.9.2007 20:15:11   
mala pikica
Butara, sem že preverila, kako je s carino in davkom. Carine ni nič, davka pa normalno 20%. Voziček je iz Hrvaške, tako da ni carine. Imamo pa enega poznanega carinika, pa smo se dogovorili, da bomo takrat peljali voziček čez mejo, ko bo delal. Pravi pa tudi, da pri vozičkih in podobnih stvareh za user posted image ponavadi cariniki ne komplicirajo in te spustijo.
Zdaj pa še samo počakam za kakšno ceno ga lahko dobim, potem pa da vidimo kalkulacijo user posted image

Mimogrede, kako pa to, da je danes tako mirno pri januarčicah user posted image Nikjer ni nobene...

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
   Januarčice 08
26.9.2007 20:31:03   
karatina
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

Mimogrede, kako pa to, da je danes tako mirno pri januarčicah user posted image Nikjer ni nobene...

Je mogoče kriva luna in vreme, da smo lenuščke user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2822
26.9.2007 20:34:09   
katee
pa sej nekaj nas pa je gor

spet dežuje user posted image

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
   Januarčice 08
26.9.2007 20:37:19   
karatina
Imaš prav katee.

Ko smo že pri pogrešanih.
Nekatere se res ne oglašamo tako pogosto, da bi bilo to opazit. Se mi pa zdi, da je Lusa nekam izginila. Ona je ena pridnih, rednih poročevalk. A ve katera, če je mogoče na dopustu ali pa se meni samo zdi, da se nam že dolgo ni oglasila?

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
26.9.2007 20:42:12   
katee
nje pa res ni bilo dolgo gor. Nič ni rekla, da gre na dopust. Sej se je še pred vikendom oglasila, potem pa res nič.

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......