ursulina
|
jah, se mi zelo zdi, da se začenjajo tegobe zadnji mesecev, a ne? jaz sem se tale vikend zavedla, da se sama sebi zdim kar nekam okorna, zakaj že trebušček me je začel zdej mal ovirat, superge si ne znam več zavezat - sm tolk sopihala zraven včerap pred sprehodom, da me je moj kr čudn gledal , pa štumfe si nekako čudno postrani gor dajem, ko sedim se mi vse napne okoli trebuha :), likam večino sede, ja prav hecno.... sani, ja, mene je sestra zadnjo kontrolo skor nagnala v šolo za starše - "ja, a ste že šla po nalepke, kar dans pejte, ko ste že tle, sej mate brošuro, no vam dam še eno za vsak slučaj..."; ne vem, od kje panika, saj se ponavadi hodi po sedmem mesecu, ampak glede na to, da mi res že zdej ne paše dolgo sedet pri miru, če ni stol res udoben :), sem se odločila kar it sedaj, pa še vreme je lepše, odveč bo pa itak zmeri, če bo res bolj malo novega. tako da očitno od tukaj nobena ne gre že zdej... vam pa poročam, vsekakor. za novinke bo že zanimivo :) ampak grem pa vseeno z veseljem, zdej se začenja pa zares , predvsem pa sem vesela, da gre moj zraven, čeprav bolj s kislim obrazom, gre pa le :) ne vem od kje mi ideja, ampak ali je res, da vseh deset predavanj za bodočega očka ni obveznih?
|