klepetka
|
oj punce kolk ste pridne s klepetanjem . grem po vrsti ,kolikor se spomnim; glede suhe kože;odkar uporavbljam Bubchenovo masažno olje ,težav z suho kožo ni več.Pa še diši lepo -po vrtnicah .Uporabljam pa za "kritična "mesta;prsi ,trebuh, mml se verjetno že namaka v morju.upam da jim bo vreme vsaj kolikortoliko naklonjeno ketrin 24;super ,da je vse vredu glede zatekanja.jaz tokrat nič ne zatekam ,sem pa v prejšnji nosečnosti,zato vem kako t o zgleda;še predobro vem. Pa za voziček PP.Super sosede imaš ti to ,da ti kar nov voziček podarijo ;povrhu vsega še zelo dobrega . nana35,mi tud ne bomo dosti kupovali v tej nos.,ampak za baby fon pa vse .Res super zadeva.Prejšnji se mi je pokvaril ,da se ga tud popraviti več ne da ,zato bo definitivno padel nov.ker sem ga res uporabljala pri ibeh otrocih nonstop vsak dan.Saj če bi imeli spalne prostore v istem štuku,verjetno ga niti nebi tolk rabila,zdaj ko pa je spanje en štuk višje pa res prav pride. sonček balonček za uspešen nakup za otročke in zate,in za dbro dispozicijo .Pohvalno nussy,ko sem prebrala tvoj post glede velikosti trebuha in videnja čevljev ,sem tak j preverila situacijo .Rezultat ;čevljev NE vidim več ,razen sezutih suuny morning,bom tudi jaz poskusila za foro tole suho olje.Ker saj moje olje je super ,sam o je pa tud super mastno dašabina,ja ,tudi pri nas se zel opozna ,da se je začela šola.Moje taksi sposobnosti so že v polnem teku.Sam še na uro gledam sani1,samo da so bolečine v trebuhu minile .amap ktud kaj takega nam ne uide.Ampak smo potrpežljive ,kajne Majico si pa res ugodno dobila piškamiška,kako pa prisluškuješ zvokom v trebuhu?a z anglecarom?Glede akrobatskih sposobnosti v trebuhu pa res ne dvomim ja;tud pr nas je prov živahno.sicer kakšen dan malo manj ,ampka bebica hitro nadoknadi vse za nazaj raja,glavno da dihaš ti zdaj. .Zna pa biti zoprn ta zamašen nos ,ja.Sploh ponoči zdaj pa še jaz . Jaz sem kar vredu ,včeraj me je sicer spet nizek pritisk matral ,ampak se mi zdi da je bilo res tako čudno vreme . Naj se "pohvalim",da mi je tašča kupila aparat za peko kruha i nda sem ga malo prej testirala .Spekla sem polnozrnat kruh.Nebeški je. Zdaj bodo šele kile začele letet gor,če se ne bom malo bremzala. Zdaj pa kuham golaž in moram iti premešat ,zato bom za zdaj kar zaključila lepo bodite prav vse