DaisyE
|
IUI - majčice, junijčice 1. tosja (MB, 1. IUI) - 03. 05. - 07. 05. 1. UZ - 07. 05 - začetek klomifena (5. - 9. dan - 2 tbl.) - 14. 05. 2. UZ - 17. 05. 3. UZ 2. curkica (2. IUI, čaka ) 3. nana - 04. 05. - 09.05. 1. UZ 4. sarcy21 (1. IUI, Praga) 5. Tia-na (1. IUI, LJ, čaka ) 6. anadejka (1. IUI, Praga) 7. Sandra978 (1.IUI, LJ) Drage IUI-jevke - veselo na delo! Javite s čim se drogirate in vse ostale pomembne datume, pa seveda tudi to, katera klinika vas ima na grbi. Pol pa kar veselo na delo. In ne glede na to, da bodo zdravniki pomagali, lahko še doma malo tako čisto za ziher. Optimistični začetki - srečni konci! FAN CLUB Mojca9000, Anitka, ija, DaisyE, monikap, gold fish, Dalija, sonček.djukelca , sayuri, dajamaja, TOSJAAAAAAAAA, še se nam javi. Navijamo za folikelčke do četrtka! Zdaj bo menda dež, pa jih bo malo zalil! Sandra 978 - upam, da si vse opravila, kot je treba. Želim ti uspešen začetek. Drage IUIjevke, ZBUDITE SE! To dobro vpliva na rast folikelčkov!!! Saj veste - energične punce - energična jajčka! Ne mi zamerit, samo dobre volje sem, ker se je Tosja spet malo oglasila...