Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 28.3.2008 8:21:18
|
|
|
|
Ashajt
|
Se pogumno javljam, da mi je uspelo se sami špiknit . Sploh ni tako hudo... Igle sploh ne čutim, edino malo peče ko si vbrizgavam Menopur. Še dvakrat pa bo finito.
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 28.3.2008 10:28:08
|
|
|
|
YULIAH
|
Askajt, bravo punca....
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 28.3.2008 12:44:22
|
|
|
|
Ashajt
|
V nedeljo pa pade prvi UZ. Držite pesti da bom dobra kokoška
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 28.3.2008 12:58:24
|
|
|
|
spelka12
|
ashajt bomo držale pesti v nedeljo. yuliah kako si? Jutri imaš že ET a ne? Upam, da se vse 3 oplodijo.
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 28.3.2008 13:15:51
|
|
|
|
YULIAH
|
Ja, Spelka, jutri pa bo kar bo....upam da otročički lepo rastejo ...Ashajt, pesti stiskam kot nora... Bumbum, zate tudi, joj dobro da sem v bolniški, ker drugače bi imela roke zaposlene, pa ne bi mogla za vas držat pesti .... Monika, kako pa kaj ti....a si kaj pridna?
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 28.3.2008 13:19:27
|
|
|
|
monikap
|
Ashajt bravo punca in že stiskam pestke. YULIAH tvoji otročički pa že nestrpno čakajo,da pridejo nazaj k mamici. Jaz sem pa tako kot vreme strašno lena .Sva pa z mojim ta mesec na izi kar bo pa bo.
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 28.3.2008 19:54:15
|
|
|
|
snežinka7
|
Punce se opravičujem, ker včeraj nisem javila kako sem opravila na IUI. No ni bilo najbolj prijetno ampak upamo, da bo uspešno. Še ginekolog mi je rekel ni tako prijetno kot doma. yuliah ti pa greš jutri po tvoje otročičke a ne? Kako se kaj počutiš? Sedaj si že verjetno nestrpna a ne?
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 28.3.2008 21:57:26
|
|
|
|
Fargesia
|
moja M se najavlja, jaz pa še vedno brez pošte...sem žalostna...
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 29.3.2008 9:32:18
|
|
|
|
monikap
|
Maša le kje se je ta poštar zgubil z tvojo pošto ?Upam,da M še malo počaka in,da v ponedeljek že pride pošta. Snežinka super za IUI sedaj pa bo boš videla stiskam pestke. YULIAH a že imaš svojo pikico pod srčkom?Jaz ful nestrpno čakam novičke in stiskam pestke na rokah in nogah evo še zate.
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 29.3.2008 9:55:41
|
|
|
|
YULIAH
|
Drage moje! Danes so mi vstavili dva lepa zarodka ...sedaj moram pa lepo počivat, test pa delamo 14.4. Ne vem kaj naj rečem....dobila sem prvo ultrazvočno slikico zarodkov, tako sta majhna ....kar ne morem verjet.
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 29.3.2008 10:39:45
|
|
|
|
snežinka7
|
Čestitam yuliah, sedaj pa lepo počivaj.
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 29.3.2008 10:51:11
|
|
|
|
snežinka7
|
Mene pa nekaj zanima koliko krat pa lahko greš na IUI? A je to normalno, da so me že začele bolet prsi?
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 29.3.2008 11:52:43
|
|
|
|
monikap
|
YULIAH saj veš kaj ti želim a ne ?Tvoja mala sončka pa se naj le lepo vsidrata pod tvoj zlati srček. Snežinka po prvem IUI so tudi mene strašno bolele prsi tako,da je to normalno je to verjetno od vseh teh hormonov.Koliko IUI pa lahko naredijo pa nevem meni so napisali tri in na čakalno listo za IVF sem bila dana.
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 29.3.2008 18:51:43
|
|
|
|
witto
|
a je možno, da mi je test pokazal pozitivno 1 teden po iui?
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 29.3.2008 19:04:16
|
|
|
|
Fargesia
|
kdaj si pa nazadnje dobila stop injekcijo? ker to je v bistvu nosečnički hormon in je test lahko lažno pozitiven
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 29.3.2008 19:05:46
|
|
|
|
witto
|
18.3. v albumu imam slikico od včerajšnjega testa. Sicer se ne zanašam preveč, je pa rekla ginekologinja,da naj sem vsa 1 teden preventivno na bolniški.
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 29.3.2008 19:07:29
|
|
|
|
Fargesia
|
ja, dve črtici sta na obeh! ne vem pa res koliko časa "drži" stopka... kdaj so ti pa rekli da delaj test?
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 29.3.2008 19:12:52
|
|
|
|
witto
|
Aj, v bistvu, naj bi prišla nekje med 4.4.-6.4. test pa naj bi delala,šele 7.4. Sej vem, da ful zgodaj, ampak 4 dan po inseminaciji, sem se začela počutit čudno, in točno 10 dni pred datumom za , me je začelo rahlo zbadat okoli jajčnikov, pa ne kaj pretirano. To se mi ni nikoli zgodilo, saj zbadanje začutim le dan pred . Ko sem klicala ginekologinjo, mi je sestra rekla, da je čisto možno, da se je že prijelo, in kar naj naredim test,nisem pa pričakovala, da se bo sploh kaj videlo.
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 30.3.2008 13:44:23
|
|
|
|
snežinka7
|
witto kdaj pa si imela inseminacijo? Sem pogledala tvojo slikico in videla rahlo črtico.
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 30.3.2008 13:50:41
|
|
|
|
witto
|
Inseminacijo sem imela 20.3. sej se kaj preveč ne zanašam na ta test
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 30.3.2008 18:37:08
|
|
|
|
snežinka7
|
Punce pomagajte prosim sem malo v zadregi, v sredo sem imela UZ in takrat sem šla tam na vodo, da so mi naredili ovulacijski test in seveda je bila takrat ovulacija. Tako, da mi ni bilo treba dat stop inekcije ampak sem na drugi dan to je v četrtek, šla na IUI. Sedaj pa sem malo v strahu, da ne bi bilo prepozno saj ovulacija traja do 24 ur. Kaj mislite?
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 30.3.2008 18:51:09
|
|
|
|
ledenka
|
snezinka, ovulacijski test bi naj pokazal, da bo O cez 24-48 ur, tako da je to cisto dovolj hitro ni bilo nic prepozno, ne se bat!
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 30.3.2008 19:15:30
|
|
|
|
snežinka7
|
ledenka hvala sem si malo oddahnila. Kaj pa spolni odnosi so dovoljeni a ne?
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 30.3.2008 19:21:47
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: snežinka7 ledenka hvala sem si malo oddahnila. Kaj pa spolni odnosi so dovoljeni a ne? mislim, da so, ce ti niso nic posebej rekli. je pa odvisno od tvojega pocutja.
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 30.3.2008 19:28:16
|
|
|
|
Fargesia
|
punce...bolj kot berem, bolj me je strah IUIja...a res boli?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
sindarinKolikokrat kupite v trgovini igračo, čeprav niste šli s tem namenom v trgovino?nikoli (
14%)
zelo redko (
28%)
redko (
31%)
pogosto (
23%)
vedno (
4%)
Število vseh glasov: 274Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!