Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 21.3.2008 16:50:12
|
|
|
|
YULIAH
|
Punce.Želim vam vesele velikonočne praznike. Jaz se moram kar dalje pikat in valit svoje foliklčke (4 sem pridelala ) do ponedeljka, ko imam 3 UZ. Tako so mi danes povedali na 2UZ.Pa bomo videli kako bo...me pa že vse boli, se mi zdi da imam jajčnike takoooo velike kot dve žogi . Monika, upam da si danes že bolje. Snežinka, kako kaj pri tebi kaže? Pa spelka tebi? Bodite dobro, pa pa
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 21.3.2008 18:27:21
|
|
|
|
Sulfinija
|
Punce vsem skupaj želim vesele velikonočne praznike,ter polno pisanih pirkov in ostalih dobrot. Monikap, .Bo pa maj vajin pravi mesec. LP
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 21.3.2008 19:20:37
|
|
|
|
snežinka7
|
Punce tudi jaz vsem skupaj želim Vesele velikonočne praznike, dosti pirhov in dobre šunke. yuliah jaz sem danes že na 4 inekciji potem pa še dve in je že tu 2UZ
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 21.3.2008 22:45:38
|
|
|
|
YULIAH
|
Super Snežinka , ti se le pridno pripravljaj na težko pričakovani IUI. Jaz že komaj čakam .
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 22.3.2008 10:40:23
|
|
|
|
snežinka7
|
Tudi jaz že komaj čakam na IUI in upam, da nama prinese .
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 22.3.2008 13:54:38
|
|
|
|
YULIAH
|
Se popolnoma strinjam....
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 23.3.2008 19:13:02
|
|
|
|
snežinka7
|
yuliah jutri pa zveve na čem sve, kaki kokoški s koliko folikli a ne! Jaz pa še danes zadnjo inekcijo jupi
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 24.3.2008 10:07:44
|
|
|
|
YULIAH
|
Ker sem pridelala vsaj 6 foliklov na eni strani, moram namesto na IUI na IVF.V sredo imam punkcijo....uuuauuu, ne morem verjet. Čisto sem iz sebe. Pa še to ne vem kaj vse me čaka. Ima katera izkušnje. Saj ti nekaj povejo v bolnici, samo potem ko razmišljaš se ti poraja še 100 dodatnih vprašanj. Upam da bo. Snežinka in vse ki ste za IUI vam iz srca želim vso srečo!
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 24.3.2008 12:47:58
|
|
|
|
monikap
|
YULIAH jupi super novička sem tako zelo vesela zate .
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 24.3.2008 13:37:27
|
|
|
|
YULIAH
|
Hvala Monika
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 24.3.2008 14:31:54
|
|
|
|
snežinka7
|
YULIAH čestitam za tvoje folikle in IVF v sredo, ki pa bo gotovo prinesel štručko. Sem pa sedaj jaz na takem mestu kot si bla zadnjič ti in seveda, ker so moji folikli bili danes še premajhni sem dobila še dve inekciji v sredo pa me čaka zopet UZ. Mogoče pa grem za tabo YULIAH bomo videli v sredo. Tebi pa močno stiskam pesti, da se dobro izteče.
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 24.3.2008 14:43:33
|
|
|
|
snežinka7
|
yuliah veš kaj me še zanima a sta vidva bila že tudi na čakalni listi za postopek IVF ali greš sedaj kar tako, ker imaš dosti foliklov pa ti ne bodo delali IUI? Sta dala s partnerje kri za spolno prenosljive bolezni?
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 24.3.2008 18:17:03
|
|
|
|
YULIAH
|
Snežinka. Midva sva na čakalni listi od 10.marca letos. Sva takrat dobila napotnice za vse te preiskave, vendar ni še nihče od naju dal krvi, ker sva mislila, da imava še čas. So nama rekli, da se čaka 8 mesecev. Res pa je, da v taki situaciji, kot je bila danes na UZ, ne moreš na IUI, ker bi prišlo do večplodne nosečnosti in so me vprašali če želim na IVF, ali pa enostavno pozabim na celo terapijo, ki sem jo dala skoz (celi teden injekcije), in počakam zopet 2 meseca, ter ponovno ua IUI. Želim ti vsoooo srečo v sredo.
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 25.3.2008 8:01:31
|
|
|
|
Ashajt
|
Upam, da ste se najedle pirhov, šunke in potice. Mi se od včeraj naprej špikamo z Menopurjem. No moj darling me špika, ker jaz sem friznila, ko je bilo treba si dat inekcijo, še ko se je moj pripravil, da mi jo da sem padla v jok . Cela drama . No ampak sem preživela. Še petkrat potem pa UZ. Upam da bo pridelek obilen.
< Sporočilo je popravil Ashajt -- 25.3.2008 8:02:13 >
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 25.3.2008 18:32:57
|
|
|
|
YULIAH
|
Ashajt, držim pesti zate
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 25.3.2008 21:07:19
|
|
|
|
spelka12
|
YULIAH , pa boš ti tudi IVF-jevka. Držim pesti, da čimbolje preživiš punkcijo in ET. ashajt, nič se sekirat, ta tvoja "drama" je čisto običajen strah. snežinka jutri poročaj, kako si bila pridna kokoška.
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 26.3.2008 15:31:39
|
|
|
|
snežinka7
|
spelka12 bila sem pridna kokoška in grem že jutri na IUI.
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 26.3.2008 17:00:22
|
|
|
|
YULIAH
|
Snežinka, bravo ..bom držala pesti zate, tako sem v bolniški pa ne smem nič delat, pesti pa lahko držim ....jaz sem punkcijo preživela, oz prespala. Kako me je ta anestezija izčrpala. Sem totalno zaspana še zdaj, pa malo me boli. Imam torej 3 celice, ki mi jih naj bi vstavili v soboto, upam da se kakšna razvije...
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 26.3.2008 17:52:41
|
|
|
|
monikap
|
Snežinka7 bravo bom jutri močno stiskala pestke. YULIAH ti pa sedaj le lepo počivaj,da boš v soboto pripravljena,da sprejmeš pikico pod svojga srčka. Ashajt saj bo boš videla ta drama pa ni nič hudega tudi jaz vedno,ko se pičim prvo ciljam bi nebi,bi nebi potem pa le zapičim. Spelka kako čas beži skoraj bo tukaj april in tvoj Uz.
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 27.3.2008 8:04:00
|
|
|
|
Ashajt
|
Yuliah ti kar počivaj in držim pesti za soboto. Monikap jaz se še vedno ne morem sama špiknit . Snežinka zate pa močno stiskam danes pesti!!! Spelka super podpis .
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 27.3.2008 9:44:29
|
|
|
|
YULIAH
|
Snežinka, držim pesti zate....javi ko boš lahko kako je šlo... Ashajt, saj bo..vsaka injekcija ti lahko prinese tisto kar si že dolgo želiš. Monika Spelka 12
< Sporočilo je popravil YULIAH -- 27.3.2008 9:45:16 >
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 27.3.2008 10:16:46
|
|
|
|
spelka12
|
snežinka danes imaš IUI in fuuul držim pesti. go girl, go girl. YULIAH sem videla, da si pridelala 3 celice! Več kot dovolj. V soboto pa upam, da dobiš v varstvo ali celo . A si že kaj razmišljala koliko ti jih bodo vstavili? ashajt podpis je sicer namenjen vsem vam, ampak predvsem ledenki, ki že od mojega začetka trepeta skupaj z mano na temi "nova borba se pripravlja". Ravno sedaj je šla v postopek IVF- prvič in smo ji soborke dale svečano obljubo. monikap kako pa ti?
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 27.3.2008 11:42:24
|
|
|
|
YULIAH
|
Spelka, ravno včeraj sva se z mojim pogovarjala, kako s odločit če jih bo več...sva rekla, da če bodo vse tri celice po en zarodek, bova vstavila enega, če bo pa samo ena celica uspela, pa bodo dvojčki, pa jih bom tudi z veseljem sprejela. Bomo videli...Mislim, da kar ti je pač namenjeno, ti pač je...Upam da bo vsaj eden... . Tako me skrbi...
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 27.3.2008 12:31:13
|
|
|
|
spelka12
|
Nima te kaj za skrbet. Midva sva se že takoj odločila, da si obakrat vstavim kar , pa bova vesela v vsakem primeru. Če bo samo 1 al pa če 4 ratajo. Samo da bo.
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 27.3.2008 18:37:15
|
|
|
|
monikap
|
Snežinka držim pestke. Ashajt ni važno kdo te pika važen je uspeh a ne? Yuliah tvoji otročički pa že čakajo nate Spelka jaz sem pa ta mesec na izi mi kar paše tako.Kako pa si ti?Te že kaj dajejo nosečniške slabosti?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Katero ime vam je všeč?Marija (
14%)
Anamarija (
52%)
Ivana (
34%)
Število vseh glasov: 11496Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!