|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Javite se vse ki čakate na IUI
21.3.2008 16:50:12   
YULIAH
Punce.Želim vam vesele velikonočne praznike.
Jaz se moram kar dalje pikat in valit svoje foliklčke (4 sem pridelala user posted image ) do ponedeljka, ko imam 3 UZ. Tako so mi danes povedali na 2UZ.Pa bomo videli kako bo...me pa že vse boli, se mi zdi da imam jajčnike takoooo velike kot dve žogi user posted image .
Monika, upam da si danes že bolje.
Snežinka, kako kaj pri tebi kaže? Pa spelka tebi?
Bodite dobro, pa pa

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
21.3.2008 18:27:21   
Sulfinija
Punce vsem skupaj želim vesele velikonočne praznike,ter polno pisanih pirkov in ostalih dobrot.

Monikap,user posted image user posted image user posted image user posted image .Bo pa maj vajin pravi mesec.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu YULIAH)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
21.3.2008 19:20:37   
snežinka7
Punce tudi jaz vsem skupaj želim Vesele velikonočne praznike, dosti pirhov in dobre šunke.
yuliah jaz sem danes že na 4 inekciji potem pa še dve in je že tu 2UZ

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
21.3.2008 22:45:38   
YULIAH
Super Snežinka user posted image user posted image user posted image user posted image , ti se le pridno pripravljaj na težko pričakovani IUI. Jaz že komaj čakam user posted image .

(odgovor članu snežinka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
22.3.2008 10:40:23   
snežinka7
Tudi jaz že komaj čakam na IUI in upam, da nama prinese user posted image .

(odgovor članu YULIAH)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
22.3.2008 13:54:38   
YULIAH
Se popolnoma strinjam....user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1381
23.3.2008 19:13:02   
snežinka7
yuliah jutri pa zveve na čem sve, kaki kokoški s koliko folikli a ne! Jaz pa še danes zadnjo inekcijo  jupi user posted image user posted image

(odgovor članu YULIAH)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
24.3.2008 10:07:44   
YULIAH
Ker sem pridelala vsaj 6 foliklov na eni strani, moram namesto na IUI na IVF.V sredo imam punkcijo....uuuauuu, ne morem verjet. Čisto sem iz sebe. Pa še to ne vem kaj vse me čaka. Ima katera izkušnje. Saj ti nekaj povejo v bolnici, samo potem ko razmišljaš se ti poraja še 100 dodatnih vprašanj. Upam da bo.
Snežinka in vse ki ste za IUI vam iz srca želim vso srečo! 

Neposredna povezava do sporočila: 1383
24.3.2008 12:47:58   
monikap
YULIAH jupi super novička sem tako zelo vesela zateuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu YULIAH)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
24.3.2008 13:37:27   
YULIAH
Hvala Monikauser posted image

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
24.3.2008 14:31:54   
snežinka7
YULIAH čestitam za tvoje folikle in IVF v sredo, ki pa bo gotovo prinesel štručko. Sem pa sedaj jaz na takem mestu kot si bla zadnjič ti in seveda, ker so moji folikli bili danes  še premajhni sem dobila še dve inekciji v sredo pa me čaka zopet UZ. Mogoče pa grem za tabo YULIAH bomo videli v sredo. Tebi pa močno stiskam pesti, da se dobro izteče. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu YULIAH)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
24.3.2008 14:43:33   
snežinka7
yuliah veš kaj me še zanima a sta vidva bila že tudi  na čakalni listi za postopek IVF ali greš sedaj kar tako, ker imaš dosti foliklov pa ti ne bodo delali IUI? Sta dala s partnerje kri za spolno prenosljive bolezni?

(odgovor članu YULIAH)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
24.3.2008 18:17:03   
YULIAH
Snežinka. Midva sva na čakalni listi od 10.marca letos. Sva takrat dobila napotnice za vse te preiskave, vendar ni še nihče od naju dal krvi, ker sva mislila, da imava še čas. So nama rekli, da se čaka 8 mesecev. Res pa je, da v taki situaciji, kot je bila danes na UZ, ne moreš na IUI, ker bi prišlo do večplodne nosečnosti in so me vprašali če želim na IVF, ali pa enostavno pozabim na celo terapijo, ki sem jo dala skoz (celi teden injekcije), in počakam zopet 2 meseca, ter ponovno ua IUI.
Želim ti vsoooo srečo v sredo.

Neposredna povezava do sporočila: 1388
25.3.2008 8:01:31   
Ashajt
Upam, da ste se najedle pirhov, šunke in potice. Mi se od včeraj naprej špikamo z Menopurjem. No moj darling me špika, ker jaz sem friznila, ko je bilo treba si dat inekcijo, še ko se je moj pripravil, da mi jo da sem padla v jokuser posted image . Cela dramauser posted image . No ampak sem preživela. Še petkrat potem pa UZ. Upam da bo pridelek obilen.

< Sporočilo je popravil Ashajt -- 25.3.2008 8:02:13 >

(odgovor članu YULIAH)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
25.3.2008 18:32:57   
YULIAH
Ashajt, držim pesti zate user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ashajt)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
25.3.2008 21:07:19   
spelka12
YULIAH user posted image user posted image , pa boš ti tudi IVF-jevka. Držim pesti, da čimbolje preživiš punkcijo in ET.
ashajt, nič se sekirat, ta tvoja "drama" je čisto običajen strah.
snežinka jutri poročaj, kako si bila pridna kokoška. 

(odgovor članu YULIAH)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
26.3.2008 15:31:39   
snežinka7
spelka12 bila sem pridna kokoška in grem že jutri na IUI.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
26.3.2008 17:00:22   
YULIAH
Snežinka, bravo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..bom držala pesti zate, tako sem v bolniški pa ne smem nič delat, pesti pa lahko držimuser posted image ....jaz sem punkcijo preživela, oz prespala. Kako me je ta anestezija izčrpala. Sem totalno zaspana še zdaj, pa malo me boli. Imam torej 3 celice, ki mi jih naj bi vstavili v soboto, upam da se kakšna razvije...

Neposredna povezava do sporočila: 1393
26.3.2008 17:52:41   
monikap
Snežinka7 bravo bom jutri močno stiskala pestke.
YULIAH ti pa sedaj le lepo počivaj,da boš v soboto pripravljena,da sprejmeš pikico pod svojga srčka.
Ashajt saj bo boš videla ta drama pa ni nič hudega tudi jaz vedno,ko se pičim prvo ciljam bi nebi,bi nebiuser posted image potem pa le zapičim.
Spelka kako čas beži skoraj bo tukaj april in tvoj Uz.

(odgovor članu YULIAH)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
27.3.2008 8:04:00   
Ashajt
Yuliah ti kar počivaj in držim pesti za soboto.
Monikap jaz se še vedno ne morem sama špiknit user posted image .
Snežinka zate pa močno stiskam danes pesti!!!user posted image
Spelka super podpis user posted image .

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
27.3.2008 9:44:29   
YULIAH
Snežinka, držim pesti zate....javi ko boš lahko kako je šlo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ashajt, saj bo..vsaka injekcija ti lahko prinese tisto kar si že dolgo želiš.
Monika user posted image user posted image user posted image
Spelka 12 user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil YULIAH -- 27.3.2008 9:45:16 >

(odgovor članu Ashajt)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
27.3.2008 10:16:46   
spelka12
snežinka danes imaš IUI in fuuul držim pesti. go girl, go girl.
YULIAH sem videla, da si pridelala 3 celice! Več kot dovolj. V soboto pa upam, da dobiš v varstvo user posted image  ali celo user posted image user posted image . A si že kaj razmišljala koliko ti jih bodo vstavili?
ashajt podpis je sicer namenjen vsem vam, ampak predvsem ledenki, ki že od mojega začetka trepeta skupaj z mano na temi "nova borba se pripravlja". Ravno sedaj je šla v postopek IVF- prvič in smo ji soborke dale svečano obljubo.
monikap kako pa ti?

(odgovor članu YULIAH)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
27.3.2008 11:42:24   
YULIAH
Spelka, ravno včeraj sva se z mojim pogovarjala, kako s odločit če jih bo več...sva rekla, da če bodo vse tri celice po en zarodek, bova vstavila enega, če bo pa samo ena celica uspela, pa bodo dvojčki, pa jih bom tudi z veseljem sprejela. Bomo videli...Mislim, da kar ti je pač namenjeno, ti pač je...Upam da bo vsaj eden...user posted image . Tako me skrbi...

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
27.3.2008 12:31:13   
spelka12
Nima te kaj za skrbet. Midva sva se že takoj odločila, da si obakrat vstavim kar user posted image user posted image , pa bova vesela v vsakem primeru. Če bo samo 1 al pa če 4 ratajo. Samo da bo.

(odgovor članu YULIAH)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
27.3.2008 18:37:15   
monikap
Snežinka držim pestke.
Ashajt ni važno kdo te pika važen je uspeh a ne?user posted image
Yuliah tvoji otročički pa že čakajo nateuser posted image
Spelka jaz sem pa ta mesec na iziuser posted image mi kar paše tako.Kako pa si ti?Te že kaj dajejo nosečniške slabosti?

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Katero ime vam je všeč?

Marija (14%)

Anamarija (52%)

Ivana (34%)

Število vseh glasov: 11496

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!