|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IUI - majčiče, junijčice
7.12.2007 21:34:28   
Efi
Misliš, da BT vedno drži? Jaz sem si jo sicer merila samo en mesec, pa je bla skoz ista, ni se dvignila niti ni padla. Sm šla takrat ravno na pregeld h g. pa mi je rekla, da ovulacija je bla- men se pa BT ni nič spreminjala... Ne vem, jaz si je ne merim.

Dnevi se takooooo vlečejo, ko nekaj čakaš, nekaj tako pomembnega, a ne?user posted image

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 826
7.12.2007 22:14:42   
zorica

Efi sem ravno z WC-ja.Nič moja user posted image je začela z obiskom.Kaj čemo!Pa da veš da niti nisem tako razočarana.Prišla sem si na jasno, da je najboljše da mi naredijo laparoskopijo in odstranijo endometriozo, ter potem umetna.Tako da sedaj komaj čakam januar da se zmenim v MB za naprej.In upam da mi bo drugo leto z pomočjo umetne uspelo !!!

Tebi Efi pa močno držim pesti da ti uspe.Tudi na vaju curkica in monika nisem pozabila.Vsem vam držim pesti.

(odgovor članu Efi)
Neposredna povezava do sporočila: 827
11.12.2007 10:51:07   
curkica
Pozdravljene, moje virtualne prijateljice!

Kot vidim nič novega. Zorica najbrž "žaluje" ob user posted image , Efi nestrpno čaka dan D, ...

Oh, kako vas razumem drage moje. Tudi moja user posted image  se danes, 35.dan, pripravlja! Ma, sem prov zanič! Včeraj popoldne me je ene 3x tako zaštihalo v maternici, da sem mislila, da bom kar dol padla. Pa sem bila čisto prepričana, da se bom zjutraj zbudila v krvi. No, ampak danes zjutraj ni blo nič, ko sem se obrisala malček rjavega. Zdaj pa sem v službi in vsake 5 minut hodim na WC. Na vložku je že malo rjavega, ko se obrišem pa nič, ali pa čisto malo. Sem že prav napsihirana in poln k user posted image  imam tega čakanja. Naj se že ulije, prekleta, .... user posted image

Vsake toliko me še vedno zvije tam notri, tako da zihr bo vsak cajt! Sem prov žalostna! Po tihem sem upala, da bo, da mi ne bo treba drugo leto na IVF, pa praznike bi mi ful polepšalo. Pa kaj čmo, enkrat menda bo! Ni hudič!

Lepo vas pozdravljam!

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 828
11.12.2007 12:01:03   
spelka12
zorica in curkica user posted image  , pa sej IVF niti ni tako slab. Vsaj veš na čem si. Mi je pa žal za vaju - zorica za tebe sploh.
efi kdaj pa ti lulaš user posted image ?

(odgovor članu curkica)
Neposredna povezava do sporočila: 829
11.12.2007 16:12:52   
Efi
sej ne vem, čebo sploh treba lulat user posted image Se mi zdi , da me mal zvija tam spodaj, čeprav je pa res, da sm v soboto zbolela in me itak vse boli od kihanja, tako da je mogoče to to. Mah, bomo videli. Če je ne bo do nedelje, delava test. Še vedno upam. Pa tud lepo rojstnodnevno darilo bi blo za mojga.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 830
12.12.2007 20:44:11   
spelka12
Oh efi zdej pa nehi. Ne razmišljaj tako negativno prosim. Vem, kako je težko čakat do testa, poznam razočaranje ob -. Bodi optimistična, včasih tudi to pripomore k rezultatu. Mene že 5 dni špika pa user posted image  še ni. Držim pesti z vsemi prsti kar jih imam na sebi.

(odgovor članu Efi)
Neposredna povezava do sporočila: 831
12.12.2007 22:01:34   
Efi
men se je dans pojavil roza izcedek, tk da po moje ne bo kajuser posted image Sicer se je user posted image vedno najavljala s temno rjavim... Danes je 13. dan po IUI.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 832
12.12.2007 22:07:02   
zorica

Kaj pa če je vgnezditvena ?Jaz ti MOČNO držim pesti !!!!!

(odgovor članu Efi)
Neposredna povezava do sporočila: 833
12.12.2007 22:18:04   
Efi
Misliš, da ni mal pozno za vgnezditveno? Ne vem, no. Nimam več extra upanja, čeprav je moj še vedno ful optimističen.

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 834
13.12.2007 8:44:06   
spelka12
ROZA NI RDEČA!!!!!!!!

(odgovor članu Efi)
Neposredna povezava do sporočila: 835
13.12.2007 9:51:26   
Efi
Ja, to vemuser posted image Sem delala danes CB pa je bil -. Sem brala, da se nosečniški hormon začne izločat v takih količinah, da ga test zazna, šele 48 ur po vgnezditvi. Mogoče je blo še prezgodaj za test...

Ma, za kake bilke se oprijemam. Groza. Bomo videli. Če je do nedelje ne bo (v kar močno dvomim), naredim še en test.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 836
13.12.2007 15:04:18   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: Efi
Ma, za kake bilke se oprijemam. Groza. Bomo videli. Če je do nedelje ne bo (v kar močno dvomim), naredim še en test.

efi ni panike, ti samo reci kam, pa ti pripeljem eno veliko, debelo drevesce, da se ne boš bilk oprijemala- te se včasih zlomijouser posted image

(odgovor članu Efi)
Neposredna povezava do sporočila: 837
13.12.2007 20:39:26   
Efi
Mogoče bi bla najprimernejša okrašena jelka user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 838
13.12.2007 21:02:03   
zorica

Efi in kako je kaj danes ?Po moje bi se ti sedaj že user posted image vlila, če bi se včeraj napovedovala.

Upam da se ni vlila in da ti je uspelol !Kako kaj počutje ?

(odgovor članu Efi)
Neposredna povezava do sporočila: 839
13.12.2007 21:10:48   
Efi
Danes je spodaj še vse kr roza- misli, da celo manj kot včeraj. Čez noč ni blo kaj. Drgač me zvija danes sploh ne (no, zjutraj me je malo), joški me še vedno bolijo, sam ne tk ko prejšnje mesece s K, ko se mi je zdelo, da mi jih bo razneslo. Zdaj so polni pa bolijo sam na otip. Na zunanji strani. Bomo videli, kaj nam bo prinesel jutrišnji dan... Moj se kr ne dauser posted image

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 840
13.12.2007 21:12:10   
zorica

Tako je tudi prav.Optimist je treba biti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Efi)
Neposredna povezava do sporočila: 841
13.12.2007 21:16:12   
Efi
Jaz to vem, sam je težko, ko sm bla že tolikokrat razočarana. Saj vem, da nisem edina..

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 842
14.12.2007 22:09:34   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: Efi

Danes je spodaj še vse kr roza- misli, da celo manj kot včeraj. Čez noč ni blo kaj. Drgač me zvija danes sploh ne (no, zjutraj me je malo), joški me še vedno bolijo, sam ne tk ko prejšnje mesece s K, ko se mi je zdelo, da mi jih bo razneslo. Zdaj so polni pa bolijo sam na otip. Na zunanji strani. Bomo videli, kaj nam bo prinesel jutrišnji dan... Moj se kr ne dauser posted image

čestitke tvojemu user posted image user posted image user posted image  ker te tako spodbuja. Še jutri potrpi v nedeljo pa test. Še vedno držim pesti za tebe.

(odgovor članu Efi)
Neposredna povezava do sporočila: 843
15.12.2007 13:32:20   
Efi
Draga Špelka,

laho spočiješ svoje pesti pa jih daj mal na off do naslednjega mesca. Moja M je danes prišla, čeprav ste mi v zadnjih dneh vsi vlili kar precej upanja...user posted image Hvala za vse spodbudne besede.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 844
16.12.2007 19:17:17   
spelka12
O efi res mi je žaluser posted image .
Bom dobro spočila pesti, ti samo povej, kdaj jih moram spet aktivirat.

(odgovor članu Efi)
Neposredna povezava do sporočila: 845
16.12.2007 20:01:12   
zorica

Efi mi je prav žal zate, a ne obupaj.Vedi da vse rabi svoj čas.Tudi  midve bove mame - enkrat !

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 846
16.12.2007 22:27:27   
Efi
kmaluuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 847
3.1.2008 15:24:44   
*ajetam*
živjo punce. že dolgo se obena ni javila.. ste še na iui ?
jaz sem čisto nova saj naslednji teden začnem z inekcijami. čakam da pride M...

(odgovor članu Efi)
Neposredna povezava do sporočila: 848
3.1.2008 16:08:10   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image *ajetam* stiskam pestke!!! user posted image  user posted image  user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu *ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 849
3.1.2008 16:43:41   
*ajetam*
hvala. sicer sem malo pesimističn ratala, ker sem prebrala da možnosti da uspe niso ravno velike. samo 10 - 15 %
kakšne pa imate ve tu gor izkušnje ?
je velikim uspelo ?

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?