Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 7.12.2007 21:34:28
|
|
|
|
Efi
|
Misliš, da BT vedno drži? Jaz sem si jo sicer merila samo en mesec, pa je bla skoz ista, ni se dvignila niti ni padla. Sm šla takrat ravno na pregeld h g. pa mi je rekla, da ovulacija je bla- men se pa BT ni nič spreminjala... Ne vem, jaz si je ne merim. Dnevi se takooooo vlečejo, ko nekaj čakaš, nekaj tako pomembnega, a ne?
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 7.12.2007 22:14:42
|
|
|
|
zorica
|
Efi sem ravno z WC-ja.Nič moja je začela z obiskom.Kaj čemo!Pa da veš da niti nisem tako razočarana.Prišla sem si na jasno, da je najboljše da mi naredijo laparoskopijo in odstranijo endometriozo, ter potem umetna.Tako da sedaj komaj čakam januar da se zmenim v MB za naprej.In upam da mi bo drugo leto z pomočjo umetne uspelo !!! Tebi Efi pa močno držim pesti da ti uspe.Tudi na vaju curkica in monika nisem pozabila.Vsem vam držim pesti.
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 11.12.2007 10:51:07
|
|
|
|
curkica
|
Pozdravljene, moje virtualne prijateljice! Kot vidim nič novega. Zorica najbrž "žaluje" ob , Efi nestrpno čaka dan D, ... Oh, kako vas razumem drage moje. Tudi moja se danes, 35.dan, pripravlja! Ma, sem prov zanič! Včeraj popoldne me je ene 3x tako zaštihalo v maternici, da sem mislila, da bom kar dol padla. Pa sem bila čisto prepričana, da se bom zjutraj zbudila v krvi. No, ampak danes zjutraj ni blo nič, ko sem se obrisala malček rjavega. Zdaj pa sem v službi in vsake 5 minut hodim na WC. Na vložku je že malo rjavega, ko se obrišem pa nič, ali pa čisto malo. Sem že prav napsihirana in poln k imam tega čakanja. Naj se že ulije, prekleta, .... Vsake toliko me še vedno zvije tam notri, tako da zihr bo vsak cajt! Sem prov žalostna! Po tihem sem upala, da bo, da mi ne bo treba drugo leto na IVF, pa praznike bi mi ful polepšalo. Pa kaj čmo, enkrat menda bo! Ni hudič! Lepo vas pozdravljam!
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 11.12.2007 12:01:03
|
|
|
|
spelka12
|
zorica in curkica , pa sej IVF niti ni tako slab. Vsaj veš na čem si. Mi je pa žal za vaju - zorica za tebe sploh. efi kdaj pa ti lulaš ?
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 11.12.2007 16:12:52
|
|
|
|
Efi
|
sej ne vem, čebo sploh treba lulat Se mi zdi , da me mal zvija tam spodaj, čeprav je pa res, da sm v soboto zbolela in me itak vse boli od kihanja, tako da je mogoče to to. Mah, bomo videli. Če je ne bo do nedelje, delava test. Še vedno upam. Pa tud lepo rojstnodnevno darilo bi blo za mojga.
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 12.12.2007 20:44:11
|
|
|
|
spelka12
|
Oh efi zdej pa nehi. Ne razmišljaj tako negativno prosim. Vem, kako je težko čakat do testa, poznam razočaranje ob -. Bodi optimistična, včasih tudi to pripomore k rezultatu. Mene že 5 dni špika pa še ni. Držim pesti z vsemi prsti kar jih imam na sebi.
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 12.12.2007 22:01:34
|
|
|
|
Efi
|
men se je dans pojavil roza izcedek, tk da po moje ne bo kaj Sicer se je vedno najavljala s temno rjavim... Danes je 13. dan po IUI.
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 12.12.2007 22:07:02
|
|
|
|
zorica
|
Kaj pa če je vgnezditvena ?Jaz ti MOČNO držim pesti !!!!!
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 12.12.2007 22:18:04
|
|
|
|
Efi
|
Misliš, da ni mal pozno za vgnezditveno? Ne vem, no. Nimam več extra upanja, čeprav je moj še vedno ful optimističen.
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 13.12.2007 8:44:06
|
|
|
|
spelka12
|
ROZA NI RDEČA!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 13.12.2007 9:51:26
|
|
|
|
Efi
|
Ja, to vem Sem delala danes CB pa je bil -. Sem brala, da se nosečniški hormon začne izločat v takih količinah, da ga test zazna, šele 48 ur po vgnezditvi. Mogoče je blo še prezgodaj za test... Ma, za kake bilke se oprijemam. Groza. Bomo videli. Če je do nedelje ne bo (v kar močno dvomim), naredim še en test.
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 13.12.2007 15:04:18
|
|
|
|
spelka12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Efi Ma, za kake bilke se oprijemam. Groza. Bomo videli. Če je do nedelje ne bo (v kar močno dvomim), naredim še en test. efi ni panike, ti samo reci kam, pa ti pripeljem eno veliko, debelo drevesce, da se ne boš bilk oprijemala- te se včasih zlomijo .
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 13.12.2007 20:39:26
|
|
|
|
Efi
|
Mogoče bi bla najprimernejša okrašena jelka
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 13.12.2007 21:02:03
|
|
|
|
zorica
|
Efi in kako je kaj danes ?Po moje bi se ti sedaj že vlila, če bi se včeraj napovedovala. Upam da se ni vlila in da ti je uspelol !Kako kaj počutje ?
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 13.12.2007 21:10:48
|
|
|
|
Efi
|
Danes je spodaj še vse kr roza- misli, da celo manj kot včeraj. Čez noč ni blo kaj. Drgač me zvija danes sploh ne (no, zjutraj me je malo), joški me še vedno bolijo, sam ne tk ko prejšnje mesece s K, ko se mi je zdelo, da mi jih bo razneslo. Zdaj so polni pa bolijo sam na otip. Na zunanji strani. Bomo videli, kaj nam bo prinesel jutrišnji dan... Moj se kr ne da
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 13.12.2007 21:12:10
|
|
|
|
zorica
|
Tako je tudi prav.Optimist je treba biti
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 13.12.2007 21:16:12
|
|
|
|
Efi
|
Jaz to vem, sam je težko, ko sm bla že tolikokrat razočarana. Saj vem, da nisem edina..
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 14.12.2007 22:09:34
|
|
|
|
spelka12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Efi Danes je spodaj še vse kr roza- misli, da celo manj kot včeraj. Čez noč ni blo kaj. Drgač me zvija danes sploh ne (no, zjutraj me je malo), joški me še vedno bolijo, sam ne tk ko prejšnje mesece s K, ko se mi je zdelo, da mi jih bo razneslo. Zdaj so polni pa bolijo sam na otip. Na zunanji strani. Bomo videli, kaj nam bo prinesel jutrišnji dan... Moj se kr ne da čestitke tvojemu ker te tako spodbuja. Še jutri potrpi v nedeljo pa test. Še vedno držim pesti za tebe.
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 15.12.2007 13:32:20
|
|
|
|
Efi
|
Draga Špelka, laho spočiješ svoje pesti pa jih daj mal na off do naslednjega mesca. Moja M je danes prišla, čeprav ste mi v zadnjih dneh vsi vlili kar precej upanja... Hvala za vse spodbudne besede.
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 16.12.2007 19:17:17
|
|
|
|
spelka12
|
O efi res mi je žal . Bom dobro spočila pesti, ti samo povej, kdaj jih moram spet aktivirat.
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 16.12.2007 20:01:12
|
|
|
|
zorica
|
Efi mi je prav žal zate, a ne obupaj.Vedi da vse rabi svoj čas.Tudi midve bove mame - enkrat !
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 16.12.2007 22:27:27
|
|
|
|
Efi
|
kmalu
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 3.1.2008 15:24:44
|
|
|
|
*ajetam*
|
živjo punce. že dolgo se obena ni javila.. ste še na iui ? jaz sem čisto nova saj naslednji teden začnem z inekcijami. čakam da pride M...
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 3.1.2008 16:08:10
|
|
|
|
tosja
|
*ajetam* stiskam pestke!!!
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 3.1.2008 16:43:41
|
|
|
|
*ajetam*
|
hvala. sicer sem malo pesimističn ratala, ker sem prebrala da možnosti da uspe niso ravno velike. samo 10 - 15 % kakšne pa imate ve tu gor izkušnje ? je velikim uspelo ?
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?