|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
13.1.2008 15:09:21   
janca77
Pri nas vse po starem, sam tale vreme mi gre že mal na jetra.Tako da se sam notr prekladamo.

thumbelina si prava umetnica, kaj delaš s škarjami - če jih bi kdo men da v roke in reku naj naredim krilo -ajoj iz tega ne bi bilo nič

mojčca Maticu vse naj naj za 9 mesecevuser posted image user posted image user posted image

kaštrun dobrodošla med nami četudi si morala spremeniti nik

Smo ravno dobili obiske, zato moram končat. Upam da boste dobr user posted image  , pa vas berem kasneje.

user posted image

Tilen, 03.04.2007
Domen, 15.01.2010

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
13.1.2008 15:22:07   
Mojca B
hej,

mi smo bili na sprehodu po dežju. Joni smo dal dežno pregrinjalo na voziček, naš borec Gaj pa kr brez dežnika...al palerine.. groza.. ne bom to ne bom.. jaz ne rabim.. čisto malo dežuje.. oki pol pa bod moker...sam, da ne zboli...

Joj sem se danes spravla delat ribano kašo po 100 letih.. adijo, sploh jo ne znam več naredit na mikserju.. al sem premehko naredila al kaj... mah, bomo že pojedli... bl na močnik bo verjetno juha spominjala.

Jaz ne vem kaj se z našo dogaja. nazadnje je spala ob cca. 10-ih enen 15 min... in vse do zdajle divjala k nora. Pol sva se pa pol ure v naročju matrali, da je zaspala.. pa to uspavanje je ratalo katastrofa... Če pa ne bi šla zdajle spat bi pa ob 5-ih dol padla in se verjetno ne bi zbudila tja do 3-ih ponoči.. adijo pamet...

zdaj pa šibam mal za na mizo pripravit. da ne bom pol divjala...

l.p. Mojca

p.s. ej tko minevajo tile dnevi, da ni za nikamor..Včeraj sem si še čevlje v Alpini kupila. Itak rabim črne salonarja, pa zdajle so iz 14 znižani na 9.. govorim še v SIT... mal zaloge za na šiht. Pa en montl sem še najdla doma v Trb. v moji sobi. Usnjen IUV Vrhnika - kupljen glih takrat enkrat k je bil Gaj spočet, tko da še ni bil nošen.. Malo ga moram dat skrajšat pa en strošek manj je.. sem nujno rabila še rjavo al pa bege jakno, no zdaj mam bege montel in to bo to...Vsaj eno pozitivno stvar pa vidim v tem, da bo treba v službo. Končno se bom počesala, kupla nove obleka in se vsaj spodobno oblekla...:)

Gaj - 28.06.2004
Jona - 20.04.2007

(odgovor članu Kaštrun)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
13.1.2008 15:22:31   
Anonimen
hojla - na brzino.....
hvala za lepe želje po zdravlju mojih dveh....
velika: danes je OK. nima več vročine in tudi drugače je videti v redu. jedla je tudi že kosilo, tak da.... nimam pojma kaj ji je bilo sedaj 2 dni????  a obstaja kakšna dvodnevna viroza ali kaj takega? mogoče pa je samo kaj takega pojedla... ker je bila res uboga ta dva dni. no, v glavnem da je sedaj ok - samo upam, da nisem prehitro hvalila
mala: ponoči je še imela vročino, no dopoldan tudi 38,0 - ampak sem opazila, da si ful tišči roke v usta, n da ful jamra zraven, tako da jaz mislim, da so zobki. pa hotela sem ji malo pokukati v usta, pa mi niti najmanj ne pusti... tako da sedaj rine ven 7 zobek (zgoraj so že 4, spodaj pa 2)

koštrun - dobrodošla nazaj - ampak ful moram študirat, aha, to pa je ......... - saj sčasoma se bomo navadili.....
no, vidim, da imava iste probleme z zobki...
jaz pri ta večji sploh nisem vedela, kako je to, ko rinejo zobki ven. ni imela nikoli vročine ali da bi kaj pretirano jamrala. pri tej mali pa kar ponucam teh svečk proti bolečinam.....

hofer plenice - ne vem več katera je pisala, da ne ve katere so . no, gort piše MY LOVE - pa mi uporabljamo št. 4

dopust - zbiram informacije za dopust. mi bi šli nekam, kjer je pesek na obali - a ve katera????

evo, lara je že spet tečna, moram končat...

(odgovor članu janca77)
  Neposredna povezava do sporočila: 4378
13.1.2008 15:37:10   
hariba
dopust - zbiram informacije za dopust. mi bi šli nekam, kjer je pesek na obali - a ve katera????

Kaj pa bi rada SKALE ALI MIVKO?Če hočeš skale in betonirano plažo kar se meni sploh ne dopadelahko greste na Hvar v Stari grad ali pa na jelso, pa na Malinski, v Rovinju in v Kraljevici so tudi skale, to sem se zdaj spomnila, za drugod se ne samo to ni primerno po mojem mnenju za male otroke. Če si pa mislila mivko se pa trenutno poleg Portoroža spomnim na Zaton, Baško in na Rabu na kraj Lopar, kjer je meni čudovito.
Joj je danes blesavo vreme. Malo smo šli po dežju z psom vseeno na sprehod, no mulca nista htela zraven že cel dan moji deci gledajo smučanje in skoke. Kosilo nam je pa uspelo za mizo pojest.
Zoja je pa prej prvič skoraj minuto stala ne da bi se držala kar spustila se od klubske mizice in kot kip strmela vame, ki sem postavljala mizo za likanje. pol pa je padla na rit. Zdaj grem pa tastarejšega nagnat učit, tamlajšga pa brat knjigo za domače branje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
13.1.2008 15:40:57   
Anonimen
se je umirila, jaz pa še malo nazaj na rr:

sem pozabila taški odgovoriti oz nisem imela časa, glede tega, ko sem spraševala o tem, kako imate ve vaše malčke po tleh: no, moja se še ne plazi - zato je taaaaaako zelo nesrečna na tleh. malo jo dam na one puzle ali na tepih, pa 10 minut je max. ko recimo grem kuhat ali v kopalnico, kjer vesim perilo, pa pobiram dol, pa da se zjutraj oblečem - to imam za ene pol urce dela, potam jo imam najraje v hojici - ona me opazuje, malo šiba sem in tja in je srečna. zdrži max 20 minut v hojici, potem pa mora bit že kaj drugega.... potem grema recimo na kavč, si vzameva kocke, ali tisto rožico od tomy-ja z žogicami in se pač igrama, ali pa obroče katere natikama in jemljema dol, ali pa kake druge igrače in se pač igrama. potem se grema malo kotat na veliko posteljo, levo desno, tu tudi zelo uživa. pa probam jo dajati na kolena, pa enostavno ne skuži kolenuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4380
13.1.2008 15:44:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: hariba

Kaj pa bi rada SKALE ALI MIVKO?Če hočeš skale in betonirano plažo kar se meni sploh ne dopadelahko greste na Hvar v Stari grad ali pa na jelso, pa na Malinski, v Rovinju in v Kraljevici so tudi skale, to sem se zdaj spomnila, za drugod se ne samo to ni primerno po mojem mnenju za male otroke. Če si pa mislila mivko se pa trenutno poleg Portoroža spomnim na Zaton, Baško in na Rabu na kraj Lopar, kjer je meni čudovito.

hvala hariba.... pesek je mivka - aliuser posted image

pa bravo za zojouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hariba)
  Neposredna povezava do sporočila: 4381
13.1.2008 15:58:10   
smotka lonib

Joj je danes blesavo vreme. Malo smo šli po dežju z psom vseeno na sprehod, no mulca nista htela zraven že cel dan moji deci gledajo smučanje in skoke. Kosilo nam je pa uspelo za mizo pojest.
Zdaj grem pa tastarejšega nagnat učit, tamlajšga pa brat knjigo za domače branje.

Je pa res blesavo vreme. Moji tud že cel dan sam smučarijo in skoke gledajo.
Tud jest našga mulca non stop preganjam, da naj se gre uči. Pa še pesmico Soči, se mora do naslednjega ponedeljka učit, pa se mu kr ne lup. jest pa ker sem tečna kot user posted image , mu non stop težim.  Vanja dela vaje v zvezku, ker piše kot kura, pa šele 2.razred. Ji moram težit, če ne bo pisala kot naš nejc, ker ne veš katera črka je n in r itd...

MORJE!
Joj ,morje!. Upam, da nam bo letos uspelo iti na morje. Sva se z mojim odločila, da bova spodaj kopalnico obnovila, ker je prejšna stara 45 let, zgoraj pa sva kopalnico naredila čist na nov. Glede na to, da imava kredit in plače ne preveč velike, bo na tesno. Je pa res, da že nekaj let varčujeva preko vzajemnih skladov , jest okoli 130,00 EUR (v treh različnih skladih) in moj 60 EUR za življensko nezgodno zavarovanje. Se tolaživa s tem, da bova lahko čez 10 let tisti denar dvignilauser posted image .

pust!
Za pusta bom jest Zali kakšno kapico kupila (za rdečko kapico, miško, muco ali pa kužka) in pol jo bom sam še namazala pa bo.

Zdej pa moram nehat, ker me moj že kliče, ker je Zala že tečna.

Če ima katera kakšna drva za prekladat ali pa cegu, naj me kr pokliče, ker meni je to mala malca. Od zale imam take mišice kot user posted image

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
13.1.2008 16:30:33   
Anonimen

Če hočeš skale in betonirano plažo kar se meni sploh ne dopadelahko greste na Hvar v Stari

stari grad smo bili tisto prek kataloga - ko sem zadnjič pisala. da smo šli prek kataloga, in je bila naslikana peščena plaža, in je bil sama skala in kamenje.... nikoli več!!!!!!

(odgovor članu hariba)
  Neposredna povezava do sporočila: 4383
13.1.2008 16:32:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: valika

tako, da ne bom samo zbirala informacij, jih bom pa še malo talalauser posted image
sem dala v album naše slikice z dopusta 2006, kjer si lahko malce ogledate  plaže, kjer smo letovali
pred tem pa nismo imeli digitalca, tako da je to vse, kar vam lahko jaz pokažemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4384
13.1.2008 16:36:56   
Anonimen
kampiranje - joj, kje so tisti časiuser posted image . ko ni bilo denarja, in sem vsako leto šotor v avto in gremo marička na morje..... ponavadi s kakimi kolegicami, fantom, ali pa najbolj luštno je bilo s sestro...
jaz sem mojega user posted image  prepričevala, da bi z otroki tudi lahko šli kampirat, pa on nikakor ni za touser posted image . meni pa se zdi, da bi bila to ena velika dogodivščina - vsaj za evo...res je, da moraš dosti več s sabo vlečt, ampak luštno pa je....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4385
13.1.2008 16:43:55   
Anonimen
no, zdaj pa sem vse nadoknadila za nazaj, ko nisem mogla na PC

no, še ena dopustniška:

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4386
13.1.2008 16:49:25   
thumbelina
tAKOLE, MIDVA S TAMALIM PA SAMUJEVA. mOŽIN TAVELIKA STA ŠLA V lj VOŠČIT TASTU OZIROMAMOŽEVEMU OČETU ZA ROJSTNI DAN, JAZ SEM PA RAJE ODMA, KER JE MATEVŽ ŠE VEDNO NEKAM ČUDEN, PA JE FUL VROČ ,PA MU MERIM VROČINO, PA JE NIMA... Ojej sori za vpitje.... No pa še malo smrkav je. Pa glede na to da imava jutri razvojno in v torek sistematiko, se raje vzdržim tegale obiska....

ŠIVANJE - punce, resni tok težko. Al jaz tud ne zagrabim kos blaga in kar sešijem. jaz sikupim Burdo, izrišem kroj, prekopiram na blago, izrežem in sešijem. Itak da izbiram kroje, ki so enostavni, pa še te kr malo po svoje poenostavim, če mi kaj ni jasno, ker nemško mi gre bolj tako tako, kljub temu da sem se je v šoli učila 8 let. Tako da če katero veseli, naj le poskusi. Jaz sem dolgo sanjala, da bi jaz to delala in je kr šlo...

DOPUST - Meni do zdaj mi je bilo najlepše na Hvaru zaradi vremena, vode in negužve. Za otroke mi je pa najbolj všeč kamp Valalta pri ROvinju. Plaža je super, vsaj tam kamor smo mi hodili se kopat, sami taki rečni kamenčki na plaži in v vodi, zaliv je velik, tako da je voda precej toplejša kot drugje, senca je, pa še voda je plitka, tako da komot male posediš v vodo in se igrajo s kamenčki... Tudi kamp sam je ful urejen. Je sicer nudističen, sam men je kul, ker odpade potem sekirancija zaradi kopalk, pa tisto peroblačenje, k maš mokre kopalke na sebi. PO dveh dneh, ko gledaš tiste stare švabe z razvlečenimi joškami in ritami,  se tudi jaz počutim kot mis svetauser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
13.1.2008 17:26:14   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: thumbelina

DOPUST -  Je sicer nudističen, sam men je kul, ker odpade potem sekirancija zaradi kopalk, pa tisto peroblačenje, k maš mokre kopalke na sebi. PO dveh dneh, ko gledaš tiste stare švabe z razvlečenimi joškami in ritami,  se tudi jaz počutim kot mis svetauser posted image user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
13.1.2008 17:28:15   
smotka lonib
user posted image
A BI KATERA ZDEJLE RADA SEMLE NOTR SKOČILA?

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
13.1.2008 17:29:29   
smotka lonib
user posted image
TOLE BI PA TUD JEST RADA ENKRAT DO PENZIJE DOŽVELAuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4390
13.1.2008 17:41:58   
smotka lonib
Nobene ni nikjer. A slučajno kje kej zastonj talajo, pa jest ne vem?user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4391
13.1.2008 17:43:40   
tejkag
Ja jaz sem tu, bejba mi spi tak da mam jaz malo cajta, da s tabo skočim na dopust user posted image . Da si malo posončim mojo belino user posted image

pa bomo imeli še enega :-)

Neposredna povezava do sporočila: 4392
13.1.2008 17:58:53   
thumbelina
naš je pa tok siten, skoz bi se nosil in imam roke že do tal. sam če stopim v radij 1m od računaknika, že kriči. ker ve da se takrat mami ne ubada z njim...mulc prebrisaniuser posted image

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
13.1.2008 18:03:13   
hariba
U  lonib jaz bi z vesljem tja not skočila. jaz tudi upam, da dočakam 1 miren dopust v toplih krajih še vsaj kako leto pred penzijo.
Valika kot pesek smatram prod, tiste drobne kmaenčke, ne prav mivke.
Mi smo bili tudi enkrat v Starem gradu na Hvaru in nikoli več. Na trajekt smo čakali v Splizu 7 ur.user posted image  pa še tako smolo smo imeli, da čeprav smo bili konec julija smo imeli skoraj vsak dan dež. pa smo se ravno zato odločili takrat za Hvar, ker naj bi bil to najbolj sončen otok na Jadranu z najmajn padavin. No gužve pa res ni bilo.

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
13.1.2008 18:13:27   
sabri
Ojj, spet na hitro pozdravim, ne sprotam brat, zelo površno. Hvala za čestitke, smo bili na štajerskem  za njenih 9 mesecev, smo hoteli da bi častila, pa je prespala, ko smo šli na kavo, al se je pa delala, da ji ni bilo trebauser posted image .
Lonib: mislim, da je 28, če me spomin ne vara, je malo mlajši od mene, saj veš, mlajše meso...se pravi da je ene 10 let v policiji.
dopust, nimamo pojma še, če bo denar upam da kam ven, ker je res ceneje in vsaj nekja doživiš.
pikica: pridna, razen včasih ponoči, kaka fora.
Ostalo pa se bom potrudila, ko bom imela čas in prebrala za nazaj ornk. Sem si rekla, da ne bom nič brala in pisala do izpita, ker me potem čist not potegne, pa ne zdržim porkadušuser posted image . Ajd zdaj pa res čao.

(odgovor članu Kaštrun)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
13.1.2008 18:14:25   
sabri
uau, vidim, da mi je ratalo slikico prpopat, kaj sem imela dela...ko ta usran za zidom. No je pa vsaj ratala.lp

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
13.1.2008 18:49:18   
hariba
Čisto ste me zdivjale s tem dopustom, sem šla brskat po straneh od turističnih agencij, samo vse eš nimajo cenikov za poletje gor. No relax že ima.
Zdaj grem pa zoji dat večerjo.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
13.1.2008 19:10:13   
mojčca

naš je pa tok siten, skoz bi se nosil in imam roke že do tal. sam če stopim v radij 1m od računaknika, že kriči. ker ve da se takrat mami ne ubada z njim...mulc prebrisaniuser posted image

Naš je danes tudi obupen. Moj samo gleda, ker seveda ni navajen, da bi bil Matic tečko. Pa sem mu rekla, da pridejo tudi taki dnevi in da dopoldan ne visim cel dan na RR, tako kot on misli, ker se je potrebno ukvarjati z user posted image .

Smo se pa prejle kopali v taveliki banji, Matic je že pojedel večerjo in sedajle se je prav veselo pokakal in skače v stolčku. Ga grem hitro previti, ker s polno plenico ni ravno najboljše, da skače.

Se javim, ko bodo otroci spali. Upam, da bo to kmalu.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
13.1.2008 19:11:28   
mojčca
Sabri, sem ti pozabla napisati, da imaš super slikco v nicku. Sedaj pa nehajte menjati slike in nicke, ker se jaz ne znajdem več. Ponavadi sem vsako spoznala po slikci, sedaj pa sem čisto out.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4399
13.1.2008 19:29:36   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca

Smo se pa prejle kopali v taveliki banji, Matic je že pojedel večerjo in sedajle se je prav veselo pokakal in skače v stolčku. Ga grem hitro previti, ker s polno plenico ni ravno najboljše, da skače.

se lahko skače s polno plenico, sam mal težje, če ima slučajno notr kilo drekauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
Generacija Beta je prispela
Leto 2025 označuje začetek nove generacije. Preprosto povedano, generacija Beta zajema tiste, ki se bodo rodili med leto...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?