thumbelina
|
tAKOLE, MIDVA S TAMALIM PA SAMUJEVA. mOŽIN TAVELIKA STA ŠLA V lj VOŠČIT TASTU OZIROMAMOŽEVEMU OČETU ZA ROJSTNI DAN, JAZ SEM PA RAJE ODMA, KER JE MATEVŽ ŠE VEDNO NEKAM ČUDEN, PA JE FUL VROČ ,PA MU MERIM VROČINO, PA JE NIMA... Ojej sori za vpitje.... No pa še malo smrkav je. Pa glede na to da imava jutri razvojno in v torek sistematiko, se raje vzdržim tegale obiska.... ŠIVANJE - punce, resni tok težko. Al jaz tud ne zagrabim kos blaga in kar sešijem. jaz sikupim Burdo, izrišem kroj, prekopiram na blago, izrežem in sešijem. Itak da izbiram kroje, ki so enostavni, pa še te kr malo po svoje poenostavim, če mi kaj ni jasno, ker nemško mi gre bolj tako tako, kljub temu da sem se je v šoli učila 8 let. Tako da če katero veseli, naj le poskusi. Jaz sem dolgo sanjala, da bi jaz to delala in je kr šlo... DOPUST - Meni do zdaj mi je bilo najlepše na Hvaru zaradi vremena, vode in negužve. Za otroke mi je pa najbolj všeč kamp Valalta pri ROvinju. Plaža je super, vsaj tam kamor smo mi hodili se kopat, sami taki rečni kamenčki na plaži in v vodi, zaliv je velik, tako da je voda precej toplejša kot drugje, senca je, pa še voda je plitka, tako da komot male posediš v vodo in se igrajo s kamenčki... Tudi kamp sam je ful urejen. Je sicer nudističen, sam men je kul, ker odpade potem sekirancija zaradi kopalk, pa tisto peroblačenje, k maš mokre kopalke na sebi. PO dveh dneh, ko gledaš tiste stare švabe z razvlečenimi joškami in ritami, se tudi jaz počutim kot mis sveta .
|