|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
12.1.2008 17:00:56   
bojana1
Lep pozdrav punce!
Se vam na hitro javim.Zadnje čase imam tok dela ,da sama sebe srečujemuser posted image Pa da ne bote misle ,da imam pospravljenouser posted image ,sam potepama se kr naprej.Ponoči še kar ne spimo vredu-zdej sem pa že res ko eno strašilouser posted image -po 3 mesecih nespanja pa se začne poznatuser posted image
Zobek-samo en je pokukal ven-ali mogoče veste kako dolgo traja da pogleda cel venuser posted image samo tako me zanima
Gibanje-sedi,pol vedno najde uporo se potegne gor ,stoji in koraka ob postelji al pač kar drži in se pogumno spusti ,če ga primem pravi čas se smeji ,če ne pa hooop na rituser posted image Tudi ko hodima ga včasih spustim ,pa se kr obdrži na nogahuser posted image sam še ne upam ,Luka pa bi kr samuser posted image
No to je kratko poročilo od Lukauser posted image
Mojca B-upam da Jona preneha kašljati,saj je to res nadležno
Nina F-jaz tudi upam da je zobek.Res pa je da Luka nima nikoli(vsaj do zadaj)vročine,tako da nikoli ne vem kaj je .Še ko sma šla v bolnico ,ni kazal nobenih posebnih znakovuser posted image
Thumbelina-ja pri vas tudi kaže na zobek,upam da hitro ven pogleda
Lonib-tebi pa želim,da se spočiješ,pa še za mene zravenuser posted image
Tinkibinki-sej vem ,danes je res en tečen danuser posted image ,drugače se nam pa kar zaupaj,če ti bo lažje,pa bodi prepričana,da nam ne boš pokvarila vikenda.Mogoče te bo pa rojstni dan zamotil,da boš pozabila na težaveuser posted image
No tudi jaz sem dobilauser posted image  en teden prekmalu.In imam tako bolečo ,da me bo kr pobralo.Pa mi je G. rekla ,da bo po porodu boljše,je pa samo še hujšeuser posted image ma sej se sama sebi smilimuser posted image
No punce kljub čudnemu dnevu,vam jaz želim prijeten večer pa vsem veliko počitka ,pa da se pozdravite!!!

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
12.1.2008 17:01:53   
thumbelina
Evo mene lonib. Mi smo ravnokar pojedli kosilo, tamali še spi, še vedno malo kuhlja, sam je čist normalno razpoložen. tako da krivim zobe. zdajle mož in Jerca razdirata jaslice in jelko, da se končno vrnemo v stare tire in jaz dobim svojo komodo v hodniku nazaj, da lahk kramo gor odlagam...

Tinki binki - glavo gor, če morajo solze past, naj padejo, kaj češ, življenje nam včasih prinese tudi mal oslabše stvari... Drži se, karkoli te že tare...

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
12.1.2008 17:03:21   
thumbelina
no evo tacajt se nas je pa spet kar nekaj nabralo...

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
12.1.2008 17:04:33   
taška30
Pa to ne morš verjet!!!!!!!!!!!!!
Tačas ko sem tole pisala, je tuljenje v predsobi ponehalo, pridem tja in leži na tleh pri čevljih in SPI!!!!!!!!

Valda, če pa po kosilu spet ni hotela spat, zato je pa vsa tečna! Jo pustim, dokler onadva ne prideta, več pa ne, da ne bo spet žur zvečer.user posted image

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
12.1.2008 17:08:01   
bojana1
Taška-na tleh pri čevljihuser posted image user posted image  sej ne morem verjet,sem se nasmejala.No našmu še ni uspelo kt nek zaspat,upam,da pridejo tudi takšni časi.
Aja taška ,dej jo slikajuser posted image

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
12.1.2008 17:09:09   
thumbelina
Taška brez milosti, jaz sem tudi našo taveliko total skužila. Bolj ji popuščam, slabše je,. Sicer je malo več joka zdaj ko sem malo bolj dosledna, ampak zaboga da se ne bom jaz trudila zanjo da bo zvečer pa le dobila risanko. Če pač noče ubogat je ni. Če pozno zaspi, me en drek briga, ob dveh popoldne je budnica in takrat se vstane..... Bolj jo cencljam, slabše je...

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
12.1.2008 17:31:23   
thumbelina
He he, najnovejša finta naše tavelike:
Jerca: Jaz sem predstavnik.
Jaz: kaj pa je to, kaj pa delaš?
Jerca: Ja predstave.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4332
12.1.2008 18:07:19   
smotka lonib
Bojana1!
smo mislili, da je že kej narobe, ker te kr nekaj časa ni blo gor.
user posted image user posted image super, da je Luka že tako gibčen. naša zelo zaostaja. se pa spomnim našega Nejca, ki je pri 9-mesecih že stal ob posteljici in skakal, pa še v žaklju. ne boš verjela, da takrat nismo kej prida spal. Nejc je pri 9-mesecih ob 22.00 uri ponavadi spal, ob 04.30 uri pa je vstal in skakal ter čakal kdo ga bo pogledal, da ga bo ven vzeluser posted image user posted image .
jest se še dolg ne bom naspala.

thumbelina!
sem kr nekaj časa bluzila, ker pa ni blo pa nobene, sem se odločila, da pa grem speči palačinke.

zdej pa gremo počasi večerjat, še prej pa Zali pleničko zamenjat, ker se je spet pokakala.

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

Neposredna povezava do sporočila: 4333
12.1.2008 18:43:02   
Mojca B
Tinkibinki: sicer nimam pojma za kaj gre, pa vseeno ti pošiljamuser posted image user posted image user posted image , da se čim prej nazaj sestaviš..A ja pa še nekaj... Nikoli si ne nariši nasmeška, če je tebi hudo, ti je hduo in pika..... veš kolk energije  gre za to, da se pretvarjaš..! Sicxer nam pa nikoli ne pokvariš ničešar.. saj ja... marsikaj smo že skoz dale...

dan je pa ubitačno morilski.. adijo pamet.. prav, prav.. melanhoničen... res groza... mene kr pobere, da bi bla na škotskem al pa tam nekje v angliji doma.. megla, pa dež... pa megla, pa dež.. adijo pamet.. 

Taška: na čevljih?!! adijo pamet... od vsega hudega...

kdaj boš k krava ležala in gledala TV??? Po moje nikol več. zdajle nas skrbi, če zbolijo, k bodo 15 stari pa kaj za vraga počnejo, pa kje so, pa če se bodo ure držali.. joj za ona dobra stara vremena.. ma ampak tudi to ima lepe plati...:)

Gaj - 28.06.2004
Jona - 20.04.2007

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
12.1.2008 20:12:38   
Anonimen
pozdravljene!
za mano je en zelo zelo naporen dan. sem vas nekaj brala vmes, ampak ni mi zneslo, da bi karkoli napisala. imam namreč obe bolani.
velika: je včeraj začela z vročino in bruhanjem. itak da ni šla v šolo. potem pa mi je cel dan ležala na kavču z vročino tam do 38. je pa ob  17 uri vgasnila na kavču, in smo jo potem ob 20 prestavli v posteljo in je spala do 3.30, takrat sem jo preoblekla v pižamo- sem mislila, da ne bo mogla več dalje spat, pa je potem spala še do 7.00 zjutraj. potem pa spet že od jutra vročina 38 - ampak bruhala pa danes več ni. pa cel dan je imela tam med 37,8 pa do 38,0 merjeno pod pazduho. jedla pa je tak ko en mišek, skoraj nič (tri žlice juhe, 1 pomaranča - kako jije  to pasalo tudi ne vem, in 1 jabolko) spila pa je ogromno čjaja danes - vsaj to
mala - včeraj po kopanju lepo zaspala, potem pa ob 22 uri tak vik in krik, sploh je nisem mogla pomirit. sem ji najprej dala calpol, pa ni nič pomagalao, je kar jokala in jokala. sem ji pa pozneje dala še svečko v rit - in to je zgleda pomagalo, ker je potem lepo zaspala nazaj. danes zjutraj pa že 38,5user posted image . sem kar obe popokala in smo leteli do dežurnega. ni mogel nič ugotovit - jaz sem mislila da so uha, ker se je že cel teden praskala po desnem ušesu - ampak je rekel da je uho OK. no hvala bogu. potem pa je imela čez dan tudi 39,0, sedaj zvečer pa 39,3. sem ji dala svečko in je lepo zaspala.
in to je bil danes cel dan en sam jok in jamranje. pa spet eva, ki se ji je kar vrtelo v glavi in sloh ni mogla sama do wc-ja, lare pa tudi nisem smela niti malo spustiti z rok, ker je bil potem velik jok. ja, pa moj je bil danes do 13 v službi in sem mislila, da se mi mora zmešat - no, ko je pa on prišel domov, je vsaj imel malo evo prek in sma si potem malo razdelila obe....

(odgovor članu Mojca B)
  Neposredna povezava do sporočila: 4335
12.1.2008 20:28:52   
taška30
IZVIRNO SPOROČILO: Mojca B
Taška: na čevljih?!! adijo pamet... od vsega hudega...

Ne na čevljih, ampak pri čevljih.user posted image  V predsobi pač. Sicer je spala le 10 minut, tako da je zdajle že tišina v njeni sobi, za spremembo od ostalih večerov, ko ima govorance do 22-ih.user posted image
Thumbelina: ha, ha, predstavnik. Pa sej je čisto logično, a ne?

Veš kaj je pa naša danes pogruntala.user posted image  Rečem, naj gre v sobo in reče atku, naj pride, ker je kava kuhana. Ona gre tja in začne: Atiiii, pridi, kava je kuhana. Atiii! (tišina, moj se dela da spi...) Manca strogo: Ati, če ne boš spil kave, jo bo mami dala drugim atkom.user posted image user posted image  Moj je skor poču od smeha.user posted image
Da si nau katera kaj čudnega predstavljala, to pride od tega, ko mi njej težimo, da bomo igrače dali drugi punčki, če jih ne pospravi. Kaj vse naumijo.

Valika, en koš zdravja za tvoje punce, saj bo kmalu bolje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
12.1.2008 20:30:10   
Anonimen
thinkibinki - upam da sei se danes imela lepo na RD, in da si vsaj malo pozabila na skrbiuser posted image

mojčca - kako je kaj s tabo? upam da ti je glavobol minil. pa kaj imaš migreno? ker to pa boli ko hudič - vem se jaz imela napade migrene - pa ne pomaga nobena tableta, če ne vzameš pravi čas.... no, pa upam, da nimaš migreneuser posted image

taška - user posted image user posted image user posted image  al so posrečeni ti naši mali čmrljiuser posted image

bojana - čestitike za lukauser posted image  - mogoče pa bo kmalu shodiluser posted image . poznam ene, ki jim je ta mali shodil pri 10 mesecih

joj, sem tako zmantrana, se grem tuširat , pa malo pred TV, pa mogoče še malo pokukam, če se tukaj kaj dogajauser posted image ,  mogoče spet kak .............cenzurauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4337
12.1.2008 20:32:43   
thumbelina
STARI ČASI - ja taška meni se tudi toži, da bi deževno nedeljsko popoldne lahko preživela na kavču stisnjena k dragiju in gledala pofl filme (saj veš, najprej se imajo radi, pa pol se nimajo, na konc se spet imajo radi in jaz vsa objokcana). Pa  malo bi recimo grickala čips ali pistacije, pol po koncu filma bi se malo dolgočasila, pol bi padel en seks iz čistega dolgčasa.... Joj kje si tisti cajti, ko z možem pred dvanajsto sploh nisva vstala iz pojstle vnedeljo zjutraj.... KOk je blo luštn. Saj imam tale dva čmrlja rada, včasih še preveč, sam vseeno bi mi pasalo en dan odmislit da sem mama. Hja kdaj nas to čaka? takrat ko se bosta oba naša najstnika zaloputnila vsak v svojo sobo inse zadrla PUST ME PR MIR!!!! in bo res mir celo popoldne, ker bosta oba v svoji sobi spala (vsaj tako je najstništvo pri nas zgledalo).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4338
12.1.2008 20:38:42   
taška30

Kaštrun
user posted image

user posted image

user posted image
user posted image

titleAndStar(373,0,0,false,"","")
user posted image

user posted image
Objave: 373
Status: prisoten

Kaštrun?!???????????'
Ne samo da me s slikicami medete, zdaj boste še nicke začele spreminjat? A Nina, a?
Kaj pa to pomeni, jaz poznam le koštrune.

Neposredna povezava do sporočila: 4339
12.1.2008 20:40:03   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: taška30

Thumbelina: ha, ha, predstavnik. Pa sej je čisto logično, a ne?

Veš kaj je pa naša danes pogruntala.user posted image  Rečem, naj gre v sobo in reče atku, naj pride, ker je kava kuhana. Ona gre tja in začne: Atiiii, pridi, kava je kuhana. Atiii! (tišina, moj se dela da spi...) Manca strogo: Ati, če ne boš spil kave, jo bo mami dala drugim atkom.user posted image user posted image  Moj je skor poču od smeha.user posted image
Da si nau katera kaj čudnega predstavljala, to pride od tega, ko mi njej težimo, da bomo igrače dali drugi punčki, če jih ne pospravi. Kaj vse naumijo.

Thumbelina!
Naša Vanja je pred 2-3 leti rekla, ko je vidla kombi, kjer prodajajo ribe, 2GLEJ MAMI RIBAR JE PRŠU". Taki otroci pa res vse sorte pogruntajo. Pač delajo izpeljanke po svoje.user posted image user posted image

Taška30!
Ta je pa res dobra.

Sem se spomnila, ko mi je mami pravila, da sem vsakega moškega, ki sem ga videla, rekla ati. Stara sem bila 2 leti. Enkrat je pa en moški reku, JA BOG VE KDO JE TVOJ ATI. Najbrž je mislil, da še moja mami ne veuser posted image .Moj oče je vbil včasih veliko na terenu in ga po cele dneve ni bilo doma.

Zdej vas pa tud jest zapuščam, ker sem res utrujena.

ćČao!

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
12.1.2008 20:41:00   
smotka lonib
valika!

Čimprej se pozdravite. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4341
12.1.2008 20:46:15   
thumbelina
Evo moje nove kikle. Sem spet mal važna.
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4342
12.1.2008 20:48:21   
mojčca
Otroci končno spijo in upam, da bo do jutri zjutraj mir in tišina.

Valika, upam, da se tvoji princeski hitro pozdravita. Kar se tiče moje glave, pa me še kar boli. Ne, nimam migren. Vzrok za moje glavobole je mogoče mirena user posted image

Taška, ja Manca si pa najde prostor za spati. Zraven čevljev user posted image user posted image user posted image .

Lonib, pa ne, da nas boš zapustila že tako zgodaj. Saj res, mož čaka, da bo user posted image .

Stari časi: joj, jaz bi tudi z veseljem eno nedeljo cel dan preležala in delala nič. Pa ne gre. Ti časi so minili. Pa saj je sedaj tudi ful luštno, pa otročki nam popestrijo vsak dan sproti, samo za en dan bi jih pa res "zamrznil", da bi se spočili in počeli traparije tako, kot smo jih včasih.

Drug vikend bo pa pestro. V soboto grem spet ven, ker ima prijateljica RD in gremo v kitajsko, same punce, komaj čakam. V petek pa imajo gasilci občni zbor in ko bo konec, grem malo pogledati tja. Ponavadi so bile potem hude žurke in smo drugi dan vsi ležali doma, utrujeni, z glavobolom.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

Neposredna povezava do sporočila: 4343
12.1.2008 20:50:28   
mojčca
Taška, tale vaša Manca vam bo pa še dala misliti. In kateri ati je potem spil kavo????????????????? 

Thumbelina, dobra si, da imaš voljo takole šivati. Kikla je pa dobra, pa barva tudi, rdeča, to mi delaj.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
12.1.2008 21:28:14   
ALESSA
Pozdravljene!

Mi smo pa danes imeli katastrofalno noč. Anel se je zbudil ob 02.30ni hotel zaspat. Sem mu nekaj časa dajala čaj in dudo pa nič. Potem pa mu je dragi šel naredit mleko, pa je spil 150 ml mleka pa sem misla, da bo boljše pa spet nič. In to se je vleklo vse do 04.30. Pa še Neli je zbudil in boga reva tudi ona ni mogla zaspat. Sem jo vsake toliko časa slišala , kako zeha. Imava pa spalnico kar nasproti Neliine sobe. Ne vem kaj je bilo krivo. Vidi se, da mu zgornja enkica predira in mogoče je to to. Upam, da bo današnja noč boljša. Je pa to pravi šok, če si navajen ponoči kar spat. Sem bila danes kot cota. Pa še Neli je ob 19.00 uri kot top zaspala. Se mi kar smilita, vsak po svoje.

Ja popoldne smo preživeli pri naših (jaz in Anel), ker mož je šel pomagat že zjutraj, po Neli pa je moja mama prišla ob 09.00, da je šla z njo.  So imeli koline. Vsako leto kupita prašiča pri teti (mamini sestri) in kar tam naredijo po tavečjem koline. Domov pa pripeljejo po kosih in nato na manjše kose razsečejo, tak kot se pač naredi. Pa še klobase naredijo. Joj je ful pasala frišna pečenka in restan krompir. Njamiiiiiii!!!!!!!!!
Mi je mama dala nekaj kosov mesa za domov, da ne bom rabla nekaj časa kupovat mesa. Superca. Mi itak vedno da vstran. 

Pa na sprehodu sem bila z Anelom in z Neli. Smo imeli ful lep vreme. Je bilo 13 stopinj. Sam malo je veter popihal. Pa ni bilo sile, ker je bil južni.  Skratka, dan je minil kot bi mignil.

Kar se pa zdravja tiče pa smo zaenkrat že skoraj vsi OK z mano na čelu. Upam, da tako ostane.

Vsi, ki ste bolani se hitro pozdravite!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Lep večer in mirno noč!

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
12.1.2008 21:51:23   
smotka lonib
Mojčca!
Sem šla film do konca pogledat, zdej pa res gre, Če pa bom user posted image , pa še ne vem, če se mi bo ljubilo. Bom raje tiho, če bo boste milsile, da sem obsedena s S..... Po mojem so mi zdej hormoni malo podivjali, ker so med nosečnostjo trpeliuser posted image user posted image user posted image .

Joj, zdej se mi pa še sline cedijo, ker si omeila KITAJSKO RESTAVRACIJO. Bo treba enkrat tja iti, sam kaj ko penazi kr letijo iz denarnice.

Zdej pa res grem!

LAHKO NOČ VAM ŽELIM. Moja najbrž ne bo lahka.

(odgovor članu ALESSA)
Neposredna povezava do sporočila: 4346
12.1.2008 21:58:24   
zalbi
taška in thumbelina - sem se tlk nasmejala ob vajnih drugi atkih in predstavnikih.

thumbelina - bravo za kiklco, ja rdeča je zakon.

tinki binki - drži se... sej veš da smo s tabo...

valika - tut jst držim pesti da boste čim prej zdravi.

mojčca - pa naj ta tvoj glavobl mine - danes se nisi razživela tuki...

bojana1 - waw, pa bo prvi korenjak, ki hdi - med aprilčki mislim.

Sara je še zdej neki jokala - nevem kaj j daje - je imela pa spet drisk, pa danes je nenrmalo bruhala, sicer vsakič mal, ampak kr neki cel dan, tk da sploh nevem kaj ji je. Imava sicer v četrtek pregled v bolnici zaradi refluksa, pa upam, da bod kej pzitivnega povedal - ker itak nč nikol ne povej.

Naš dan je hitr minil, smo mel popoldne obiske. zdej pa se bom šla namočit v banji - mmmm - pol pa spanje - nevem, že par noči ful slabo spim, pa nevem zakaj.

ma spet se joka... letim...

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu ALESSA)
Neposredna povezava do sporočila: 4347
12.1.2008 22:08:45   
thumbelina
sam tolk se javljam, da zaželim LAHKO NOČ, pa eno bolho za pomoč, če vas pa pič, pa mene pokličteuser posted image user posted image user posted image
Mal mi gre že na otročje, sej ni čudn ko pa celi ljubi dan poskušam, da da, ba ba, ka ka,....Ajt, se tipkamo jutr.

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
12.1.2008 22:21:30   
hariba
Končno imam 5 miru, da sem malo prebrala za nazaj, pa upam, da bo mi uspelo par vrstic tudi natipkat. Ja avtorja tiaste umetnine okrog 14 h sta pa baje Denis in Zoja. Je Denis zoji očitno malo roko usmerjal. Smrkavc! Sem ravno kliknila na odgovor, da se mi je okence odprlo, takrat mi je v kuhni gsm začel zvonit, ker sem ga pozabila ob pc prinest. Sem Denisu rekla naj pazi zojo, no pol sem se spomnila, da je čas, da vzamem še pecivo iz pečice. Takrat je pa itak že Denis igral igrice gor in sploh nisem vedela kaj je bilo. Smo bili pa danes po dolgem času na zelo dolgem sprehodu, ker je bilo ful toplo. Sem oba mulcain mojga zraven ngnala, saj sem bila na dece ful jezna, so imeli zaradi smučarije kosilo ob tvuser posted image . Še takrat, ko smo enkrat vsi doma.
Ja tudi pri nas smo že marsikaj doživeli, marsikaj videli in čuli. Enkrat, ko smo še v bloku živeli je poštar zvonil za podpisat, sem hitro dol laufala.  Smo stanovali v pritličju. Bila sem sama z Laro, ko se vrnem čez 2 minuti nje nikjer. Sem mislila, da bo infarkt. Ko sem že skoraj hotela klicat policijo, sem pa videla, da spi za kavčem, ker je bila taka oblika da vzadaj ni bil čisto ob steno in je bila mala lukna. Zlasti Žiga je pa znal z kakšnimi izjavami me ful v javnosti spraviti v zadrego. Enkrat star malo čez 3 leta je rekel, ko smo odhajali iz gostilne mimo mize pri kateri so ful kadili rekel: "kajenje to je pa grda navada, bodo raka dobili." No nekaj v tej zvezi smo se sicer doma z njim pogovarjali, a ne, da mora kaj takega v gostilni rečt. Naslednjič je pa v trgovini pppppri blagajni stala pred nava pritlikavka. Pa me Žiga vpraša naglas.zakaj pa je ta teta tako mala? Mi je bilo ful nerodno in mu rečem, da eni so pač malipa spet ponovi rečem, da ima  1 bolezen pa naj mi  raje pomaga na trak zloži se bova že vzunaj zmenila. No pol mu pa gospa reče, da ima tako bolezen zaradi katere človek ne zraste. Mulc pa: a ko si bila otrok nisi bila pridna pa nisi htela jest zdravil ki ti jih je zdravnik dal"? Sem mislila, da bom se v zemljo pogreznila.
Ko je bil pa Denis star okrog 3 leta so bile pa nore krave aktualne. Je bil poleg me ko so to pri dnevniku kazali. Mu drugi dan za kosilo na krožnik dam govejo juho. Me vpraša kaka je, rečem, da goveja. On pa odrine krožnik in reče: ne bom te nore krave jedel"
Joj kar nakladam. Moram it vključit pomivalni stroj, pa pod tuš, če hočem, da bo kajuser posted image  sicer bo moj user posted image prej ob tv zaspal.

(odgovor članu ALESSA)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
12.1.2008 22:34:19   
taška30
A bi bila ena tako prijazna in pripopala link do teh smajlijev, ki sem vam ga 1x dala. Odkar imam na novo naložene windovse, mi je zbrisalo Priljubljene, kjer sem ga imela.
Hvala.user posted image

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?