hariba
|
Končno imam 5 miru, da sem malo prebrala za nazaj, pa upam, da bo mi uspelo par vrstic tudi natipkat. Ja avtorja tiaste umetnine okrog 14 h sta pa baje Denis in Zoja. Je Denis zoji očitno malo roko usmerjal. Smrkavc! Sem ravno kliknila na odgovor, da se mi je okence odprlo, takrat mi je v kuhni gsm začel zvonit, ker sem ga pozabila ob pc prinest. Sem Denisu rekla naj pazi zojo, no pol sem se spomnila, da je čas, da vzamem še pecivo iz pečice. Takrat je pa itak že Denis igral igrice gor in sploh nisem vedela kaj je bilo. Smo bili pa danes po dolgem času na zelo dolgem sprehodu, ker je bilo ful toplo. Sem oba mulcain mojga zraven ngnala, saj sem bila na dece ful jezna, so imeli zaradi smučarije kosilo ob tv . Še takrat, ko smo enkrat vsi doma. Ja tudi pri nas smo že marsikaj doživeli, marsikaj videli in čuli. Enkrat, ko smo še v bloku živeli je poštar zvonil za podpisat, sem hitro dol laufala. Smo stanovali v pritličju. Bila sem sama z Laro, ko se vrnem čez 2 minuti nje nikjer. Sem mislila, da bo infarkt. Ko sem že skoraj hotela klicat policijo, sem pa videla, da spi za kavčem, ker je bila taka oblika da vzadaj ni bil čisto ob steno in je bila mala lukna. Zlasti Žiga je pa znal z kakšnimi izjavami me ful v javnosti spraviti v zadrego. Enkrat star malo čez 3 leta je rekel, ko smo odhajali iz gostilne mimo mize pri kateri so ful kadili rekel: "kajenje to je pa grda navada, bodo raka dobili." No nekaj v tej zvezi smo se sicer doma z njim pogovarjali, a ne, da mora kaj takega v gostilni rečt. Naslednjič je pa v trgovini pppppri blagajni stala pred nava pritlikavka. Pa me Žiga vpraša naglas.zakaj pa je ta teta tako mala? Mi je bilo ful nerodno in mu rečem, da eni so pač malipa spet ponovi rečem, da ima 1 bolezen pa naj mi raje pomaga na trak zloži se bova že vzunaj zmenila. No pol mu pa gospa reče, da ima tako bolezen zaradi katere človek ne zraste. Mulc pa: a ko si bila otrok nisi bila pridna pa nisi htela jest zdravil ki ti jih je zdravnik dal"? Sem mislila, da bom se v zemljo pogreznila. Ko je bil pa Denis star okrog 3 leta so bile pa nore krave aktualne. Je bil poleg me ko so to pri dnevniku kazali. Mu drugi dan za kosilo na krožnik dam govejo juho. Me vpraša kaka je, rečem, da goveja. On pa odrine krožnik in reče: ne bom te nore krave jedel" Joj kar nakladam. Moram it vključit pomivalni stroj, pa pod tuš, če hočem, da bo kaj sicer bo moj prej ob tv zaspal.
|