lilka
|
Helou puce! Jaz sem prišla k sebi, sva včeraj malo žurala z možem, je imela svakinja 30 let. Babe smo se ful načvekale in najamrale kako je hudo z otroci in možem.... Mojčca:mi smo hodili na Pag v vas Zuboviči z družino več kot 20 let(Pag mi je božanski, tudi Straško poznam), dokler nisem moža spoznala in zdej hodimo v prikolico, jo imata z bratom skupaj, s tem da jo vsako leto kam drugam peljemo in postavimo. Meni je kampiranje zakon. Zobki: dva spodaj, eden zgoraj, pa že tadrugi zgoraj prihaja.... Grem juho jest pridem nazaj..... No da še malo prelistam kaj ste še nepisle, če mi bo uspelo, ko ste toliko naklofale..... Pust:a jih boste kaj oblekle, jaz bi Tinko v nekaj namaskirala, pa sem gldala kostume so od 4 let naprej....al imajo kje še za manjše otroke? Slikca:evo uspelo mi je.... hvala za podrobna navodila. Hoferjeve plenice: jaz grem jutri tja imajo žabice za evr in nekaj, pa bi še pelnice kupila, katere pa , a jih je več vrst? ful: pa kaj to pišete..... Koštrun: ne vem če vem katera si...... , jaz sem bla na poročnem forumu pred poroko pa se mi je tudi to dogajalo sem mogla dvakrat nik menjat Jaz sem pa včeraj dopoldne vse počistila,polikala, oprala, vse spakirala, ker smo šli za cel dan k svakinji, je kar ona za Tinko skuhala in potem je tam šla spat in na sprehod, potem smo se zvečer vrnili, da sva jo dala spat, pol sva pa šla nazaj, ker se je nadaljevalo praznovanje še za kolege. Res naporen dan in noč, ne vem kako bom danes..... Zdej pa dovolj čvekanja, grem kuhat za Tinko pol pa z njo spat..... imejte lep dan!
< Sporočilo je popravil lilka -- 13.1.2008 11:21:17 >