|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
12.1.2008 22:41:37   
mojčca
Taška, samo zate

http://www.hiti.dk/animationer%20index.htm

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
12.1.2008 22:57:30   
taška30
user posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
12.1.2008 22:59:04   
taška30
user posted image

Ta je pa samo zate, Mojčca.user posted image

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
13.1.2008 0:40:47   
Kaštrun
OBVESTILO!!! user posted image  user posted image

evo, taška je prva opazila, da sem si spremenila nik. to pa zaradi tega, ker me je preko nika na ZS kontaktiralo že 5 ljudi češ, da me poznajo in če sem jaz ta in ta... fak ej! in zato sem si iz osebnih razlogov spremenila nik. sicer sem bila na začetku res full "izvirna" s prejšnjim imenom user posted image , samo kaj čem. se kaj boljšega pač nisem spomnila. tako da... evo... to sem še zmeri jest user posted image  user posted image

Otroci ne vedo, kako radi jih imajo njihovi starši,
in tega tudi nikoli ne bodo vedeli, dokler se ne bo
nad temi starši zagrnil grob ali dokler
ne bodo imeli svojih lastnih otrok.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
13.1.2008 1:16:27   
katja pv
No Kaštrun - dobrodošla user posted image pod novim nikom.

Danes sem imela pa kar pestro, ker sem sama z otroci. Je mož čez vikend dežuren in imam potem še dodatna skakanja,ki jih drugače ni. Smo pa šli na hitro v trgovino po mandarine in smo se vrnili šele čez dobri 2h. Zakaj? Ker si je moral Matija ogledat vse igrače (pa katero tudi preizkusit), pa se z dvigalom vozit, pa še v trgovino z igračami št. 2 zaviti, pa še na igrala plezat in se tam igrat. V glavnem sem bila prav izmozgana od prepričevanja, da gremo domo. Če pa sem že začela s finto, midve z Ano pa greva je bil pa tak user posted image in kričanje, da mi ravno ni bilo čez celo Qlandijo z deročim otrokom za eno roko in drugim v naročju hodit proti izhodu, ker se je Matija sposoben tudi vreči po tleh in user posted image in kričat, da bi šel k mamici v naročje ipd. sranja. Na srečo nas ni nihče čakal doma in mi je bilo po malem tudi vseeno kdaj se vrnemo.

Se pa moram pohvaliti, ker smo Matija končno navadili na kahlico tako za lulanje kot za kakanje. Je bil že skrajni čas. Včasih se še kakšna nesreča zgodi, drugače pa zadeva teče 100 na uro. user posted image user posted image user posted image

Ana se sedaj nenehno dviguje. Nova finta je, da vstane s pomočjo obeh rok, nato pa eno drži v zraku in se drži samo z eno roko in lovi ravnotežje. Ko ga zgubi je takoj trd pristanek in včasih user posted image , ampak punca ne odneha - naslednjo sekundo se spet vzpenja v višave.

Sta pa mala dva skupaj tako posrečena. Matija se jezi, ker se igra z njegovimi igračkami, tudi pozabljeni in že mesece neuporabljeni lončki in posodice so mu sedaj najbolj IN. Posledično jih Ani izpuli iz rok, dama pa v protestni jok in kričanje. Ji mora nato na mojo zahtevo priskrbeti drugo igračo. Sem kar žleht user posted image . Sem ju pa zadnjič skupaj kopala v škafu in sta prav uživala in se Matija sploh ni jezil, naj jo dam ven. Sta se prijetno zamotila. Sem pa Ano vseeno držala, ker v vodi pa ni najbolj stabilna.

Danes je bilo pa pri nas tako čudovito sonce in 15 stopinj - prava pomlad.

Sedaj pa grem spat, ker jutro bo še prekmalu tu in budnice 1 in 2 tudi.

V življenju sta dve sreči: ljubezen do partnerja in ljubezen do otrok. Jaz imam obe!
21.6.2005 - Matija
2.4.2007 - Ana

(odgovor članu Kaštrun)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
13.1.2008 1:24:33   
katja pv
Prilagam slikico mojih sončkov (na sončen dan) user posted image .

user posted image

V življenju sta dve sreči: ljubezen do partnerja in ljubezen do otrok. Jaz imam obe!
21.6.2005 - Matija
2.4.2007 - Ana

(odgovor članu katja pv)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
13.1.2008 7:16:43   
thumbelina
Jutro punce. user posted image   user posted image   user posted image   user posted image .

Naša noč je minila zelo mirno, spet spimo. Bogve kaj bo čez dan.

Kaštrun, lepo pozdravljena. Je pa hudič to, jaz sem bila prej precej na MONu in me je ena tud prepoznala in mi ful ni blo všeč. Ker včasih pa debatiraš precej zasebne stvari, ki jim enim znancem, ki ti v bistvu sploh niso ne vem kakšni prijatelji, nikoli ne bi pripovedovala. Tako da čist kul da si spremenila nik. Sam mal bo treba preklopit.

(odgovor članu katja pv)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
13.1.2008 8:35:53   
mojčca
Jutro.

Thumbelin, kavica pa je danes super. Samo močno upam, da ko jo spijem v obraz ne bom tako zelena, kot ti smeški user posted image . Tudi jaz sem bila včasih ful na MON-u, pa mi ne potegne več, ker se non stop nekaj kregajo.

Kaštrun user posted image . Pa ne okol govort,da sem te tudi jaz kontaktirala preko ZS, čeprav se nisva poznali user posted image .

Taška, hvala za lepega moškega. Mojega itak ni bilo doma in sem se včeraj spočila oči na tem, ki si mi ga poslala. Še enkrat user posted image .

Katja, da bi šla jaz sama z obema v trgovino, to je misije nemogoče. Še če gremo vsi štirje je pestro, da bi šla sama pa, ne hvala. Pa user posted image user posted image   za Matija, da je začel uporabljati kahlico.

Greva z Manco na zajtrk, ati in Matic pa še lepo spita. No, za user posted image  mojega mi je čisto jasno, da je zaspan, ker je šel spati mislim da šele po 2 uri zjutraj. Matic pa spi včeraj od 20 dalje. Naj uživa, saj je včeraj v celem dnevu spal manj kot uro.

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
13.1.2008 9:26:11   
smotka lonib
dobro jutro!

naša noč je bila bolj tkouser posted image . je zaspala ob 20.00 in se ob 21.00 jokala, pol je pa spala do 03.00. pol je spet malo zastokala in spala do 05.30. pol ob 06.00 me je moj zbudu, da sem pogledala skozi okno, kjer se je 30m stran od naše hiše videla jara kača ljudi z lučkami, ki so šli proti Dražgošem. bilo jih je na stotine. letos so bili bolj kulturni. lansko leto se nam je eden posral pod terasouser posted image . sem bla jezna ktuser posted image  user posted image user posted image in klicala prireditelje in jim povedala, da naj jih naslednjič opozorijo, da naj tega ne delajo okoli hiše ampak naj grejo v gmajno, ki jo imajo vsepovsod dost.

Mojčca!
nič nismouser posted image , ker sem jest zaspala kot top.

zdej pa grem še mal risanke gledat.

čao!

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
13.1.2008 10:15:41   
tejkag
Lana pa je dobila prvi zobekuser posted image .
Joj sem napisala malo več pa mi je nekaj zaštekalo. M e že preganja brat z rač. dol. pa pa

pa bomo imeli še enega :-)

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
13.1.2008 10:18:43   
mojčca
Lonib, ste prav bogi, ko se Zala takole zbuja ponoči.

Tejkag, bravo Lana za prvi zobek user posted image user posted image user posted image .

No, Matic je danes spal do 9. No, ob 6.30 sem ga dala v zakonsko posteljo in si je privoščil kar dolg spanec user posted image .

Pri nas pada dež in je vreme ravno za spati. Obup. Spet se bomo prekladali iz enega na drug konec.

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
13.1.2008 10:21:32   
smotka lonib
tejkag!

user posted image user posted image user posted image user posted image  bravo za zobek.

Kaštrun!
sem mogla nazaj pogledat, da sem ugotovila kdo si. sej veš, mal me že EMŠO dajeuser posted image user posted image .

katja pv!

joj, kok sta fletna Matija in Ana. prava sončka sta. super, da ja Matija začel uporabljati kahlico.

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
13.1.2008 10:27:43   
smotka lonib
Mojčca!
Zala je  sckrlana. sem ugotovila, da ko se zbudi, išče kje sem jest. ker me ni, se začne dreti. Pol jo pa k sebi v posteljico vzamem, pa se k meni stisne in zaspi. pol jo pa dam nazaj v posteljico. to se proti jutru ene 3-krat ponovi. zvečer je isto.pol ure spi in začne stokat. samo zvečer je ne vzamem več iz posteljice ampak se nad posteljico sklonim ona pa med prime za lase in se drži kot klop. traja 10 min, pol se pa jest počasi dvignem, ker me ponavadi še v križu zašteka, ker sem tko sklonjena.

moram nehat.

Neposredna povezava do sporočila: 4363
13.1.2008 10:28:56   
smotka lonib
sabri!
katerra generacija pa je bil tvoj dragi?

Neposredna povezava do sporočila: 4364
13.1.2008 10:43:46   
mojčca
Naš lepotec ima pa danes 9 mesecev user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4365
13.1.2008 10:50:04   
Mojca B
Dobro jutro,

Končno smo vsi na kupu. No ati pa gaj sta že terneska. Sem ju poslala v trgovino, ker baje dobimo popoldan obisk.. pa se moramo mal založit...:)

Noč kar super. Jaz sem se odločla, da neham kadit. In nisem spala. Zdaj ne vem al zarad tega al kar tko, al so že leta...Sem bla včeraj nekaj slabe volje, pa Igor sprašuje kaj je narobe.. pa k iz topa:'' Men se zdi, da me je nikotinski šok prbil!!''....Itak, da mi bo ratal. No, da pridem nazaj do tega, da sam v kakšni družbi še katerga prcmarim.. drugače se pa držim ja...

sem čist zašla z naše teme.. Naš sonček spi zdajle. se še oglasim.

Tinkibinki: nimaš s sreče z vremenom. Pa vseeno, ti pošiljam enegauser posted image , da ti polepša dan..

Gaj - 28.06.2004
Jona - 20.04.2007

Neposredna povezava do sporočila: 4366
13.1.2008 10:50:38   
Anonimen
dobro jutro!
mojčca - si me za minutko prehitela. ker sem hodla gledat, če ima kteri danes obletnico, in sem vidla da ima vaš matic . ampak prej ko sem vas uspela prebrat, pa še laro v naročju, tako da si me za minutko prehitela...
ker sem mislila napisati, da je pa mojčca sigurno pozablauser posted image
torej vse naj naj maticu za tričetrt torte
user posted image

(odgovor članu mojčca)
  Neposredna povezava do sporočila: 4367
13.1.2008 10:51:24   
Mojca B
matic: vse naj, naj.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Gaj - 28.06.2004
Jona - 20.04.2007

(odgovor članu Mojca B)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
13.1.2008 10:55:51   
lilka
Helou puce!

Jaz sem prišla k sebi, sva včeraj malo žurala z možem, je imela svakinja 30 let. Babe smo se ful načvekale in najamrale kako je hudo z otroci in možem....user posted image

Mojčca:mi smo hodili na Pag v vas Zuboviči z družino več kot 20 let(Pag mi je božanski, tudi Straško poznam), dokler nisem moža spoznala in zdej hodimo v prikolico, jo imata z bratom skupaj, s tem da jo vsako leto kam drugam peljemo in postavimo. Meni je kampiranje zakon.

Zobki: dva spodaj, eden zgoraj, pa že tadrugi zgoraj prihaja....

Grem juho jest pridem nazaj.....

No da še malo prelistam kaj ste še nepisle, če mi bo uspelo, ko ste toliko naklofale.....

Pust:a jih boste kaj oblekle, jaz bi Tinko v nekaj namaskirala, pa sem gldala kostume so od 4 let naprej....al imajo kje še za manjše otroke?

Slikca:evo uspelouser posted image mi je....user posted image user posted image user posted image  hvala za podrobna navodila.

Hoferjeve plenice: jaz grem jutri tja imajo žabice za evr in nekaj, pa bi še pelnice kupila, katere pa , a jih je več vrst?

ful: pa kaj to pišete.....user posted image user posted image user posted image

Koštrun: ne vem če vem katera si......user posted image , jaz sem bla na poročnem forumu pred poroko pa se mi je tudi to dogajalo sem mogla dvakrat nik menjatuser posted image

Jaz sem pa včeraj dopoldne vse počistila,polikala, oprala, vse spakirala, ker smo šli za cel dan k svakinji, je kar ona za Tinko skuhala in potem je tam šla spat in na sprehod, potem smo se zvečer vrnili, da sva jo dala spat, pol sva pa šla nazaj, ker se je nadaljevalo praznovanje še za kolege. Res naporen dan in noč, ne vem kako bom danes.....user posted image

Zdej pa dovolj čvekanja, grem kuhat za Tinko pol pa z njo spat.....

imejte lep dan!

< Sporočilo je popravil lilka -- 13.1.2008 11:21:17 >

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
13.1.2008 10:59:06   
hariba
Pri nas tudi dežuje, smo hoteli it  po kosilu za 3 ure smučatz na celjsko kočo, a na žalost ne bo nič, ker tudi tam dežuje. Joj bodo danes tečni, ker bomo skozi doma, spet bodo bitke na sporedu.
Noč je še kar o.k minila, samo zaspala pa ful dolgo ni, do pol enih se je zbujala, no pol pa spala do 7.30h.
Koštrun dobrodošla, samo pazi, da te po onih trakcih zdaj ne prepoznajo. Mene so tudi že kar mi ni bilo všeč, zato nimam rojstnih datumov otrok napisanih oziroma trakcev. Tudi imen od tastarejših zato nekaj časa nisem omenjala, samo je pa brez tega težko pisat kdaj.
Zoja se z Denisom igra, on se zadnje čase ful z njo ukvarja, kake čudne face dela, pa se mu ful smeji lai pa po kolenih divja ona pa za njim. Če je v šoli ga mala ful išče, hodi tolčt po njegovih vratih. Nova fora je ap to, da ko oni jejo ona stoji pri mizi in ji potem dajejo kake drobne koščke kruha  ali mesa, no prej je celo malo jajčne omlete od zajtrka dobila od Lare. Sem to prepovedala.

Neposredna povezava do sporočila: 4370
13.1.2008 11:04:25   
hariba
Maticu vse naj naj za 9 mesecev! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 4371
13.1.2008 11:24:11   
smotka lonib
Mojčca!

Zala Maticu pošilja en user posted image  in

user posted image

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 4372
13.1.2008 12:11:35   
mojčca
Matic se vsem zahvaljuje in vam pošilja user posted image .

Sva ravno pojedela malico in sicer banana + kivi, sedaj pa bo šel počasi malo počivati, čeprav utrujen ni videti nič. Sedi v stolu, skače in na veliko čeblja. No, pa malo zeha. Bova poskusila.

Lilka, meni pa v Zubovičih ni všeč. Mi obvezno na plaži rabimo senco zaradi otrok, predvsem pa zaradi mojega. Če je moj na soncu 5 minut, je rdeč ko rak. Jaz pa se lahko cel dan sončim in nič. No, barve ni skoraj nič, sem pa enkrat fasala sončarco in sem sedaj tudi rajši kar v senci. Edino lansko leto poleti je stalno pihal veter in me je v senci kar malo zeblo, tako da sem se hodila na sonce greti.

Valika, nič skrbeti. Jaz se vsak mesec sproti spomnim, tako za Matica kot Manco user posted image user posted image user posted image .

A gre letos katera na Pag na dopust???? Če katera gre, vabim na kavo, pa na kakšno mrzlo pivo.

Sedaj pa hitro grem, ker je Matic že hud.

Neposredna povezava do sporočila: 4373
13.1.2008 13:31:45   
Kaštrun
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca

Kaštrun user posted image . Pa ne okol govort,da sem te tudi jaz kontaktirala preko ZS, čeprav se nisva poznali user posted image .

aja, mojčca, pa res user posted image  pa sej sploh nisem pomislna nate. pa itak nobenih ne vem kako osebnih stvari ne razlagam tuki gor ali pa kjerkoli drugje. samo da me pa čisto vsak "zvoha" samo po imenu mi pa tudi ni všeč.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4374
13.1.2008 13:39:09   
Kaštrun
Hofer:
ja, jaz bom šla tudi jutri po žabice. so Lučki dvoje že premajhne, te so mi pa take cortiš, pa še res so poceni (1,79€). pa dva obešalnička ji bom vzela. enega za v hodnik (ker tiste njene bundice in kombinezonček se čisto izgubita me našimi plašči), pa enega za v kopalnico (da ji obesem kopalni plašček, pa kakšno majčko, da ne leži vse na previjalni - ni glih velik placa). študiram pa, da bi ji za probo vzela Hoferjeve plenice. jaz sem do sedaj uporabila enkrat Hugiske, pa sem skor živčnega fasala, ker so mi ble tko trde, pa še noge je mela full narazen user posted image  sem skoz na Pamperskah.

vročina;
danes ji je še nisem merila, ampak je pa bistveno boljše volje in tudi ni več tako vroča, tako da mislim, da ji je padla. pa še gledala sem in sta leva in desna dvojka zgoraj že zunaj, tako da so bili verjetno res zobki. zdaj pa že od pol 12ih spi (od tega eno uro pri meni na trebuhu - ma je to en fin občutek user posted image )

(odgovor članu Kaštrun)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?