|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
11.1.2008 20:34:56   
thumbelina
f  u   k

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
11.1.2008 20:36:01   
thumbelina
Jeeeeees tud jest znam. user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 4277
11.1.2008 20:36:39   
thumbelina
Ja kje pa ste vse? A glih otročke dajete spat?
No naši so že v svojih pojstlah.

Neposredna povezava do sporočila: 4278
11.1.2008 20:51:51   
ALESSA
Ojla!

Da se še jaz malo javim. Včeraj me je zgrabla taka viroza, da sem celi dan preležala. Še dobro, da je bil možek doma. Sem spet bruhala, pa driskala, pa vročina, pa vse me je bolelo, ko hudič ...  Sedaj sem že malo boljša ampak v žrelu čutim, kot da imam vse gnojno. Grlo me pa ne boli. Pa v trebuhu me še črviči na trenutke.
Maladva sta zaenkrat OK, možek pa tudi. Neli in Anel spita.

zobki: Anel ima že 2 zobka spodaj (enkici), 3 pa je na pohodu zgoraj (enkica desna).

alpsko mleko: sem mu včeraj začela dajati čokolino z alpskim mlekom in zaenkrat ni problemov. Je pa res, da sedaj poje skoraj 300 ml čokolina, prej pa samo 210-230 ml. Sigurno, ker je bolj okusno.

pranje: jaz že od vsega začetka perem otroška oblačila ločeno od najinih in z praškom Persil in mehčalcem Lenor (beli). In fulllllllllllllllll dolgo dišijo. Me je že kar nekaj jih vprašalo, kaj imam zaen mehčalec, da maladva tako dišita.

poroka: midva sva se poročila 19.07.2003. Sva se pa oba hotela poročit. Bilo je fenomenalno. Bi še enkrat ponovila. Res, vse je bilo super. Sem pa imela belo dolgo ozko obleko na tanke ručke. Sem si jo pa sposodla, ker se mi je zdelo brez veze, da bi si jo dala šivat ali pa, da bi si jo  kupila samo za 1 dan. Potem je itak ne bi več nosila.

Zdaj pa grem spet malo ležat na kavč in pred TV.

Lepo se imejte!

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
11.1.2008 20:53:49   
hariba
Ja ker sem bila jezna sem verjetno res po pomoti napisala ****. Sem blond, zato mi ne smete preveč zamertuser posted image .
Zoja pa že spi pol ure. Nenavadno za njo to. Sem jo previla in oblekla za spanje, pa dala v posteljo le toliko, da sem šla na wc pa bradavice si umit, da bi jo podojila pred spanjem. Ko sem prišla čez par minut nazaj je spala. Ja verjetno bo pa kmalu kak alarm.

Neposredna povezava do sporočila: 4280
11.1.2008 20:56:31   
hariba
No zdaj mi je pa spet cenzuriralomislila sem f  - u  - k

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
11.1.2008 21:06:31   
Anonimen
hojla čveke!
ta večja mi je danes zadremala na kavču ob 17.00. se je vmes malo zbudila, glih ko so bile risanke na slo1, pa je še to ni nič zanimalo, ampak se je samo obrnila na drugo stran in spala dalje. sedaj pa jo je očka odnesel v svojo posteljo in tam spi dalje - bomo vidli, kakšna bo nočuser posted image
no, ta malo pa sem tudi že skopala in spi že od 20.30

sem se morala prejle nasmejati vaši debati o ............ nem pisala, ker me bo itak scenzuriralouser posted image

alessa -- joj, sedaj  pa si ti fasala virozo od ta malih dveh??? no, želim ti, da čim prej okrevešuser posted image

mojčca - ti pa se lepo imej med ljudmi - kaj pa smo te miuser posted image  - saj ne, malo heca....ti samo uživaj in se naklepeči in nasmej v živouser posted image  

joj, ja dopustuser posted image  - a prejšnje poletje ste kam hodle z vašimi malčki????? mi nismo šli nikamor, in smo rekli, da bomo to letos vse nadoknadili.... res pa je, da še nisem nič gledala cen. no, mi sicer vedno hodimo na hrvatijo - ponavadi smo hodli v počitniške hišice od firme, potem eno leto smo rekli da bomo prek kataloga (relax) - in sem bila takrat taaaaaako zelo razočarana, da sem rekla, nikoli več prek kataloga. sem namreč prečesala tisti katalog podolgem in ppočes in sem iskala super varianto, da bo pesek za evo itd.... pa še naslikan je bil pesek kao na plaži - potem pa ne duha ne sluha o pesku. sem bila tako jezna takrat kot sto user posted image . no, dve leti nazaj, pa smo šli privat - preko spleta najšli nekaj in smo šli kar na dve destinaciji - na obeh pesek in je bilo super. mogoče pa to leto ponovimo iste kombinacije - kdo veuser posted image  moram malo počekirat še cene

Neposredna povezava do sporočila: 4282
11.1.2008 21:15:35   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: thumbelina

Zdaj pa nekaj resnejšega DOPUST - jaz sem že zdaj čist morska in sem malo gledala cene za apartmaje in me je na rit vrglo. Pa ti Hrvatjeniso normalni. To je vse, kar je kolkor toliko kulturnega izgleda od 500 evrov v sezoni. Vam povem da grem rajš v Grčijo pa mam še futrnotr vključen, no malo več bi prišlo, sam vseen...

Pravijo, da za tak denar dobiš v tujini (Grčija, Španija) mnogo več. Pa itak se ti Hrvati norca delajo iz nas. Jest samo na našo obalo hodim. Če bi imela več denarja, bi pa šla kam v Grčijo ali Španijo (tam sem bla na maturancu in je blo super).user posted image
Sem enkrat v LJ ustavila hrvatico zaradi nekega prekrška in je morala plačati takoj na mestu okoli 10.000,00 bivših tolarjev. je bla jezna in mi je rekla v glavo, da bom jest že še vidla "DOĐEŠ TI U POREČ NA MORE , PA BOŠ VIDLA". jest sem ji pa v mirnem tonu lepo rekla "JEST HODIM SAMO NA NAŠO PRELEPO SLOVENSKO OBALO" (kar je tud res, ker sem bila na Hrvaški obali nazadnje pred 22 leti).

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

Neposredna povezava do sporočila: 4283
11.1.2008 21:28:51   
juniorka
Punce, jaz vas ne dohajamuser posted image , sem se prjavla, da bi kaj napisala, pa nisem bla za računalnikom, sao malo sem preletela 7 strani, ki ste jih napisale..
Sem dobila tetkouser posted image , pa kar lije iz mene, pa sem hotla malo začet pr hrani gledat- mi je ratalo do 17ih, pol sem pa potico dobila in jo valda 3kose zmazala.. pa še pust se bliža in letos imam namen krofe jest, tako da nekih pretiranih shujševalnih ne bom delala- imam pa pilatesa na dvd-jih- sem si prepekla od sodelavke, pa sploh ne vem, kam sem dala, ker bi lahko probala, še sploh ne vem, kak zgleda, ker sem bla že noseča, ko sem dobila!
Jaz imam tudi namen v Hofer v ponedeljek, moram nogavičke na bremze kupit, da se revežu ne bo tolk peljalo- pol pa počasi lezejo noge narazen, on pa mmmmmm user posted image , je smešen, pa po glavi se tolčeuser posted image , se je z daljincem že fajn mahnu, pa nič joka,al pa s praznimi plastenkami- očitno vadi, da bo utrjen pri padcihuser posted image , ker se je že v omaro butnu, pa ni blo nič- samo mene je zabolelo, ko sem vidlauser posted image , pa rdečina pol!
Kaj je zdaj s srečanjem- se v ponedeljek v Hoferju zmenmouser posted image , se bomo steple pol za robouser posted image user posted image user posted image user posted image ! Jaz imam dragega drugi teden od torka do četrtka doma, pa itak imava terapijo v torek, v četrtek pa razvojno... V glavnem, rečte en dan- saj sobota bi bla tudi ok, a ne?? Dve urci pa se boste utrgale dragim, da bojo v miro spucaliuser posted image ... Meni je načeloma vseeno, zato druge z besedo na dan!
Morje- mi smo bli za vikend v Portorožu septembra in je blo supeeeerrr! Mi je blo žal, da nisem dlje rezervirala...ampak nisem vedla, kako bo mali, pa je bil bolj priden ponoči kot doma- edino v jedilnici ga je hotu kelnar na vsak način v otroški stol za hranjenje dat, da nebi z vozičkom not hodila, pa sem mu morala vsak dan znova razlagat, da pri 4m še NE sediuser posted image !
Zdaj pa moram nehat, me krči matrajouser posted image user posted image !
Alessa- hitro se pozdravi
Vsem en user posted image  pozdrav!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
11.1.2008 21:32:47   
juniorka
IZVIRNO SPOROČILO: lonib

Zdaj pa nekaj resnejšega DOPUST - jaz sem že zdaj čist morska in sem malo gledala cene za apartmaje in me je na rit vrglo. Pa ti Hrvatjeniso normalni. To je vse, kar je kolkor toliko kulturnega izgleda od 500 evrov v sezoni. Vam povem da grem rajš v Grčijo pa mam še futrnotr vključen, no malo več bi prišlo, sam vseen...

Pravijo, da za tak denar dobiš v tujini (Grčija, Španija) mnogo več. Pa itak se ti Hrvati norca delajo iz nas. Jest samo na našo obalo hodim. Če bi imela več denarja, bi pa šla kam v Grčijo ali Španijo (tam sem bla na maturancu in je blo super).user posted image
Sem enkrat v LJ ustavila hrvatico zaradi nekega prekrška in je morala plačati takoj na mestu okoli 10.000,00 bivših tolarjev. je bla jezna in mi je rekla v glavo, da bom jest že še vidla "DOĐEŠ TI U POREČ NA MORE , PA BOŠ VIDLA". jest sem ji pa v mirnem tonu lepo rekla "JEST HODIM SAMO NA NAŠO PRELEPO SLOVENSKO OBALO" (kar je tud res, ker sem bila na Hrvaški obali nazadnje pred 22 leti).

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4285
11.1.2008 21:36:32   
hariba
O dopust, poletni dopust, kje še to. Mi gremo še  prej kot na morje med zimskimi počitnicami za par dni smučat. Lani smo bili na Rabu na loparju, kjer je plaža res rajska, toda k bratom Hrvatom letos ne greva. No saj proti narodu kot samemu nimam nič proti. Nekateri so super, drugi pa pač malo majn kot pri vsakem narodu. Toda se da az isti denr kje drugje dobit več. Za poleti sicer še nisva nič dorekla, pogovarjala pa sva se o Tuniziji ali pa o Črni Gori, oboje z letalom. Pot traja majn kot pa, če greš z avtom kam v Dalmacijo. Slabo pa tudi v Bolgariji ni. Moji taveliki so za Črno goro, jim je bilo tam ful všeč.
Zdaj bo pa čas, da še tastarejše spat naženem.

Neposredna povezava do sporočila: 4286
11.1.2008 21:37:15   
*piškotek*
Kako ste posrečene s tem cenzuriranjem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Mate pa res enga dela z eno samo besedo. Ful dobro, res, ste me prav nasmejale. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
No meni se pa ta "beseda" danes obeta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ja baje bova user posted image  ker sem mu včeri rekal, če letos ne bomo več al kako user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  (ste tudi meni lušte naredile user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image )

No, zdaj pa malo bolj resne teme:
Sem bila na faxu in mi je kar slabo ratalo. Če hočem da se mi priznajo izpiti potem moram do jeseni narest še dva izpita in pa vsaj začet z diplomo! Katasrofa. Sploh ne vem kako se bom spravla nazaj k učenju, me kar srh spreletava, res. No, da ne bo keri čudno, zakaj moram tako narest izpite - hodim namreč na Gea College v Ljubljani in sem hodila za računovodja (to ki traja 2 leti) in ker je sprejet nov program za jeseni, moram pač svoje grehe popravit do takrat, ker se pač predmeti spremenijo (vključno s stistim kar imam že narejeno)!!!! Že tako ne vem zakaj sem spolh rinla v to šolo, ker me čisto nič ne veseli, zdaj moram pa še vse po hitrem postopku končat, če nočem denarja metat skozi okno. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi je bilo pa všeč kako so me vsi spraševali kako je sedaj ko sem mamica in kako je dete,... Saj mogoče se sliši tako osladno, samo ne morem pomagat, če mi je pa res srček kar igral user posted image user posted image user posted image . Še bolj sem bila pa vesela, ko me je ena predavateljica (ki je res fuuuuuuuuulllllllllll dobra in prijazna) bila resnično vesela in takoj začela spraševat o Nejcu in tako. No sem se tudi odločila (ampak to že prej še ko sem hodila na predavanja) da bom delala diplomo pri njej, pa tudi eden izmed izpitov ki ga moram narest je njen predmet, ker ga nisem uspela narest, ker sem šla prej rodit.

Počitnice: pojma nimam ali bomo kam šli ali ne. Vse je odvisno od financ, ponavadi gremo res kar na Hrvaško, čeprav tudi mene mineva vse to kar se tam dogaja - obnašanje, cene,... Samo se mi pa zdi da je tudi slovenska obala draga kolikor sem si (ponavadi bolj na hitro) ogledala cene. V Španijo, Grčijo,... to ne bomo šli - vsaj to leto ne, tako da res ne vem kako in kaj se bo izcimilo iz tega dopusta.

Valika in NinaF: sem si ogledala slikice in so prav navihane tele punce - vse so res posrečene in luštne.

Mojčca: upam da si boš danes privoščila.... No pa kolikor sem te že uspela spoznat, si kar mislim da si boš dala duška user posted image  samo da ne bo jutri kaka kriza user posted image user posted image user posted image     user posted image user posted image user posted image

Mali že spi od 19.45, jaz sem malo pospravljala še po kuhinji in igrače, sedaj šibam pod tuš, potem pa se grem stisnit k mojmu.... user posted image user posted image user posted image user posted image

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!

Neposredna povezava do sporočila: 4287
11.1.2008 21:37:48   
janca77
Dober večer
se vam sam mal javim, da ne boste mislile da me je user posted image  zalila.user posted image user posted image
Dopoldne mi pa še net ni delal - za znort

Danes sem bila že kar malo bolje user posted image  tako da sva s Tilnom izkoristila vreme in sva bila na sprehoduuser posted image user posted image .Popoldne sva pa z možem bila v LJ.

sabri Taji vse najboljše za 9 mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image
aischa Anji vse najboljše za 9 mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem želim lepo in mirno noč, se oglasim jutriuser posted image

Tilen, 03.04.2007
Domen, 15.01.2010

(odgovor članu katja pv)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
11.1.2008 21:39:09   
*piškotek*
Se opravičujem sem pozabla napisat še:
Alessa: želim ti čimprejšnje izboljšanje stanja glede zdravja user posted image user posted image user posted image

Če sončka ni, sonček bodi ti!

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
11.1.2008 21:43:16   
zoom zoom
Sem se z našo user posted image matrala več kot eno uro, da je zaspala v njeni posteljici. Je bilo user posted image za izvoz, ampak na koncu je le zaspala. Sem se mogoče tega lotila na napačen dan, ker bo jutri moj ponoči doma in sem skoraj 100.5, da je ne bo pustil tako dolgo jokat. Ampak to kar se je pri nas dogajalo mi je šlo že od vsega začetja močno na živce. Se bova z mojim res mogla konkretno pogovorit, klinc pa taka služba.
Mi jo je bilo pa zelo težko poslušat, ko je jokala, samo lačna ni bila, zejna tudi ne, želela je samo, da bi ibla zraven ij jo držala za roke (tega jo je pač moj navadil - na žalost).

Dopust: smo bili lansko leto na Korčuli. Je bila tamala stara 4,5 mesecev, smo razen slabega vremena preživeli super dni. So nas pa vsi čudno gledali, zakaj gremo tako daleč, s tako majhnim user posted image . Bi šli pa tudi kam dlje (z letalom), samo bi nam potem fičnkov zmanjkalo (letalske takse in potem še kakšni ogledi ful nanesejo, ker če bi že šla tako daleč ne bi bia samo v hotelu). So pa cene Tunizije, Egipta z letaskim prevozom in AI cenejše kot Hr z lastnim prevozom in samo pol penzion, samo takse ful nanesejo. Letos bomo pa še videli, kakšne bodo finance (zakreditirat se ne mislim - je dost stanovanjski kredit + ostali stroški), če bomo dovolj prišparali gremo kam dlje, sicer pa ali v Slo toplice ali pa na jug HR (otoke).

Dohodnina: a ste svoje user posted image že prijavile za dohodninsko olajšavo? Jaz še ne, ker ju nima nihče uveljavljene čez leto, ampak potem preračunava komu se bolj splača prijavit otroka. Letos je pa to malo bolj zakomplicirano, ker moraš baje do konca januarja sporočit nd Durs, kdo bo imel olajšavo za otroke, sicer ti jih ne bodo dali v olajšavo in se boš lahko kasneje pritožil in čakal na € do sept, okt, sicer naj bi bil denar že marca. Popravite me če se motim.

Tko zdej grem pa počasi spat, ker ne vem kakpna bo kaj noč.

Lp in se beremo jutri.

Neposredna povezava do sporočila: 4290
11.1.2008 21:46:04   
hariba
No jaz sem pa pozabila Taji in Anji voščit za 9 mesecev.user posted image user posted image user posted image
alessa tebi pa čimprejšnje okrevanje.
Da bi mojčci zaželela naj čim bolj vzunaj uživa sem pa že itak prepozna.

Neposredna povezava do sporočila: 4291
11.1.2008 21:54:05   
ALESSA
Ej, punce hvala vam za lepe želje. Upam, da bom jutri že boljša, tak, da bi lahko šla vsaj malo ven.

Taji in Anji pa vse naj, naj...user posted image user posted image user posted image

Lahko noč!

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
11.1.2008 22:01:07   
taška30
Dober večer, že spite?
Vidim nove slikice pod imenomuser posted image , lepo, lepo, samo ne jih prepogosto menjat zdaj, ko ste se naučile, jaz se namreč tako navadim na te slikice in uporabnika kar prepoznam po tem, Lonib me jezi, ker non stop menja.user posted image

Plenice: Pampers Baby dry št.4, zaenkrat sem jih zasledila le v Mulerju. So enake kvalitete kot Active fit (vsaj za moje pojme), ampak cenejše. Druge so mi vse predebele ali pretrde, to me ful moti, s prepuščanjem nismo imeli nikoli problemov.

Valika: glede plazenja po tleh. Si sploh ne predstavljam, kako to zgleda pri vas.user posted image  Kje jo imaš potem cel dan, na postelji? Mi imamo povsod parket, v dnevni sobi pa še en ogromen tepih, pa je skos na tleh. Oblečena je v body z dolgimi, bombažne žabice in še ene tanjše hlače (trenirka) in tanke nogavičke. Pa je ves čas topla, tudi v rokice. Če imate bolj hladno, jo pa dvojno obleci, veš kako bo vesela, da bo lahko raziskovala naokoli.user posted image

Thumbelina: a že kej dogaja, a a a?user posted image

Ko sem pa tole prebrala:
jaz sem tukaj ampamk,iiiiiiiiiiiii iiiiiii

, pa rajš ne povem kaj mi je bila prva misel.user posted image  Nič z Matevžem v zvezi.user posted image

Pisanje: pa razložte mi prosim, kako sploh lahko pišete z otrokom v naročju, meni je to 'mišn imposibl', ker je takoj na tipkovnici, pa še zvija se mi ful, bi mi še dol padla, ko bi jo le z eno roko držala.user posted image

Mi je pa danes Julija že 3x ugasnila (restartirala) računalnik. priplazi se do une škatle in pritisne na tisti mali gumbe za restart.user posted image  Mi na svoj način pove, naj se spokam iz računalnika.user posted image

NinaF, zaradi 'vročine' se ne sekiraj, sploh merjeno v ušesu, sem ravno zadnjič pri P brala eno brošurico o vročini, pa baje v ušesu do 37,6st. sploh ni vročina. Sploh pa je pri otrocih to zelo pogost in povsem normalen pojav, da imajo malo čez 37,0. Če se bo kaj zares kuhalo, bo bolj narasla in tam tudi ostala.
Vročina se zbija (pravi moj P) nad 38,5 ali celo nad 39, če se otrok dobro počuti in če ni nagnjen k vročinskim krčem. Zvečer mu daš svečko, da se čez noč spočije. Drugače se pa resnično ne bat vročine, tudi visoke ne, ker ni nevarna. Pač kar se ima za skuhat, naj se skuha, vročina pri tem le pomaga. Jaz se tega kar držim.

Neposredna povezava do sporočila: 4293
11.1.2008 22:08:31   
Kaštrun
IZVIRNO SPOROČILO: zoom zoom

Dohodnina: a ste svoje user posted image že prijavile za dohodninsko olajšavo? Jaz še ne, ker ju nima nihče uveljavljene čez leto, ampak potem preračunava komu se bolj splača prijavit otroka. Letos je pa to malo bolj zakomplicirano, ker moraš baje do konca januarja sporočit nd Durs, kdo bo imel olajšavo za otroke, sicer ti jih ne bodo dali v olajšavo in se boš lahko kasneje pritožil in čakal na € do sept, okt, sicer naj bi bil denar že marca. Popravite me če se motim.

OK, priznam. jaz sem mal butasta za te vse papirje, ampak kako the f  u  c  k se pa to naredi oz. kaj morm sploh narest in KJE?

Otroci ne vedo, kako radi jih imajo njihovi starši,
in tega tudi nikoli ne bodo vedeli, dokler se ne bo
nad temi starši zagrnil grob ali dokler
ne bodo imeli svojih lastnih otrok.

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
11.1.2008 22:10:14   
Kaštrun
IZVIRNO SPOROČILO: taška30

Thumbelina: a že kej dogaja, a a a?user posted image

Ko sem pa tole prebrala:
jaz sem tukaj ampamk,iiiiiiiiiiiii iiiiiii

, pa rajš ne povem kaj mi je bila prva misel.user posted image  Nič z Matevžem v zvezi.user posted image

user posted image  (smeško ki se valja po tleh). jest tud upam, da ji je vsaj dobro priš*** user posted image  user posted image

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
11.1.2008 22:12:48   
Kaštrun
taška hvala za pojasnilo glede vročine. pri nas smo vsi panični glede nje. meni se je v drugem letniku sr. šole vlekla 37.2°C 14 dni potem sem pa v roku 3 dni dobila mononukleozo, 2 mes nič jedla, dehidrirala... skratka noro.

plenice
a sem jaz edina ki uporablja le Pamperske št. 3??

hofer
grem pa tudi jaz v pon v hofer po žabice in tiste obešalničke

(odgovor članu Kaštrun)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
11.1.2008 22:28:14   
thumbelina
Paxcke male, me obirate.  user posted image .

NIč ne dogaja še. Sva imela oba še ful za opravit. Mož je nekaj po kleti brkljal, jaz sem tacajt pa eno kiklo skor zgotovila, jo bom poslikala, kobo res fertik. zdaj sem ga pa nagnala stuširat se. POl se pa stisnem k njemu, pol pa bo  iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.......user posted image user posted image user posted image

VROČINA - NInaF, mi smo pri hčerki imeli za vsako rundo zob vročino ene par dni, tako da če ji še zobki rastejo brez panike. tud zbijat ne, dokler ni vročina res visoka, ker se telo z vročino uspešneje brani raznorazne navlake...

POČITNICE S KATALOGI - Jaz sem bla lani ful zadovoljna, pa smo vse rezervirali preko interneta. Sam je bla pa res hudo visoka kategorija. Lani smo šli izven sezone in je bla cena vsaj približno normalna. V sezoni je cena okrog 100 evrov na teden.
http://www.valamar.com/hrvaska/istra/porec/apartmaji/residence/tamaris/vile

Smo imeli svojo hiško, do morja parkorakov, osebje hudo prijazno, zelenice vse urejene, veverice in ježki so se šetali mimo nas. res hudo lepo....

Nč zdej me pa res ne bo nazaj, ker moram jit
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
iii iii iii

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
aaaaaaaa
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kaštrun)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
11.1.2008 22:31:02   
hariba
OK, priznam. jaz sem mal butasta za te vse papirje, ampak kako the f u c k se pa to naredi oz. kaj morm sploh narest in KJE?

To mene tudi zanima. To je treba nardit verjetno na davčni. Samo ne vem a je treba kak formular izpolnit? Midva sva mislila, da bi moj Zojo vpisal, jaz pa tavelike  3 kakor zmeraj.

(odgovor članu Kaštrun)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
11.1.2008 22:32:48   
hariba
Ja jaz pumperske za ponoči uporabljam.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
12.1.2008 7:39:16   
thumbelina
jutro. user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?