Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 12.1.2008 8:10:52
|
|
|
|
hariba
|
Hvala za kavico thumbelina. Mi je pasala zdaj, ker sem še tako zaspana, čeprav je noč bila o.k. Nekaj čez 23 h se ej zbudila in sem jo podojila, bolje kot pa da bi imeli celo noč žur. Sem jo dala nazaj v njeno posteljo in je se ej čez uro in pol spet zbudila, sem ji dala dudo in je spala do 7 h. Zdaj pa že veselo raziskuje naokrog in vse igrače je že zmetala ven in pol še ona v tisto omarco leze. Smo namreč omarico pod televizijo v kateri so bili dvd ji in video kasete prestavili. Tja not pa pospravili njene igrače in to ven zvlečt in glavo not tiščat je njeno veliko veselje. No grem tavelikemu zajtrk naredit in ga odpeljat na trening.
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 12.1.2008 8:49:03
|
|
|
|
zoom zoom
|
Dobro jutro. Danes bi tudi meni pasala ena , kljub temu, da je ne pijem. Noč je bila namreč katastrofalna. Ker je pač nisem imela na postelji sem morala **** x vstat in jo potolažit, za čuda je celo dudo sprejemala. Je pa pila mleko ob 23h, potem pa vse do 6h ne, samo je več ali amnj celo noč težila in sem morala vstajat. To za dohodnino. se mora izpolnit en obrazec in ga nest na davčno izpostavo v katero pašeš. Me pa to tako jezi, ker na naem koncu je davčna v 1. nadstropju, seveda brez lifta, tako da če si z vozičkom ga moraš pustit zraven stopnic, vsem na očeh (in seveda upaš, da bo še tam ko prideš nazaj), CSD je pa v 3 štuku, tudi brez lifta in tudi voziček pustiš kar sredi hodnika. Sem se pa odločila, da sama s tamalo tega ne bom urejala, ker nosila je pa tako dolgo ne bom (bi kar dušo spustila). So pa pri nas v nadstropjih brez lifta še otroška knjižnica, otroški zobozdravnik,... Grem zdej kaj pojest, sem fejst lačna.
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 12.1.2008 8:50:32
|
|
|
|
zoom zoom
|
Še naekaj sem pozabila. Danes sem se po ne vem kolikšem času zbudila v sončku in ne v megli. Sicer je moje veselje trajalosamo ene 5 minut, ker se je potem sonce skrilo za oblake. Ampak vsaj megle ni. Bo pa zaradi tega verjetno deževalo.
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 12.1.2008 9:05:03
|
|
|
|
smotka lonib
|
IZVIRNO SPOROČILO: hariba OK, priznam. jaz sem mal butasta za te vse papirje, ampak kako the f u c k se pa to naredi oz. kaj morm sploh narest in KJE? To mene tudi zanima. To je treba nardit verjetno na davčni. Samo ne vem a je treba kak formular izpolnit? Midva sva mislila, da bi moj Zojo vpisal, jaz pa tavelike 3 kakor zmeraj. na internetu na DAVČNI najdeš obrazec, ga izpolneš in pošlješ do 31.januarja na davči urad. Kateri najbrž piše na internetu. Jest sem enkrat bolj na hitrco prebrala, drugače pa moram jest tud izpolnit obrazec, ker jih midva z mojim med letom nimava prijavljenje. V primeru, da do tega datuma ne pošlješ, pa moraš po odločbi napišeš kao pritožbo, da ti vpišejo otroke.
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 12.1.2008 9:08:29
|
|
|
|
zalbi
|
dobro jutro! hvala za kavicoc - je pasala. Midve s Saro sva že pokonci, moj pa še spi. Včeraj smo bli pl na ksilo, oz. večerji, karkli že - pa je bla sara kr taka tečka - tko da smo se kr kmal spokal domov. Noč je bla ok - zdej je povprečje 2x na naoč da se zbudi in hče dudo. Imamo problem, ker ima dvignjeno vzglavje - zaradi refluksa - potem pa pnči se čist obrne in zleze dol - tko da je pomojem t najbolj krivo. počitnice - ja res je drago na hrvaškem, ampak žal k je tko lepo. men bolgarija niti malo ni primerljiva s hrvaško - obala je katastrofa, morja mi ni všeč, prav tako tunizija - zame osebn to ni primerljiv - se pa strinjam da je ugodnejše - ampak jadran je jadran... Nč, moj se je zbudu - grem kavic skuhat še za naju... mmm...
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 12.1.2008 9:34:57
|
|
|
|
thumbelina
|
Naša noč pa. Tamali se je zbudil, ko sva šla midva spat ob polnoči, ene 2x sem mu morala še dat dudo, potem pa je spal do jutra.... Jaz pa tud kot ubita. Tukaj imamo še vedno sonce, nasploh je npaoved ka rugodna za Dolenjsko, kolikor sem jaz spremljala, samo ne vem če bom šla ven s tamalim, ker je nekam čuden. Kr nekam redko kaka, pa malo vroč se mi zdi. V ritki sem mu namerila 38,2, kar pomeni, da se sprehaja nekje po meji... Srčno upam da so zobki in nič drugega, ker morava v ponedeljek v razvojno v NM in ne smeva d ane bi šla, ker sva že prednovim letom odpovedala zaradi driske.
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 12.1.2008 9:37:31
|
|
|
|
Mojca B
|
Jutro, Eno fino jutro. Jono je danes po 100 letih imel ponoči čez Igor. In k bi smrklej mali vedel se je zbudila ob 2-h pojedla svoje mleko in zaspala do 7-ih.. Packa...Mah je pa tko posrečena da dol padeš.. bom prpopala kako slikco v album. dohodnina: midva imava vsak enega prijavljenega med letom. Moram pa zračunat, če bi bila kakšna razlika, da prijaviva vsak pol. Ker drugi otrok prinaša večji odstotek olajšave... ma bom preračunala. Ker tud spremembe je potrebno javit do 31.01.2008. Samo še podatke iz firme in CSD-ja čakam.. kašlja pa Jona že 14 dni skup.. ma ja od driske naprej.. Groza. Sicer ni krize, ker se izkašljuje ampak...mal bi se lahko nehalo.. nič uživajte soboto. Mi smo brez gaja. Pa je kar sam povedal, da pride v Nedeljo domov.. joj so lumpi...
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 12.1.2008 9:40:29
|
|
|
|
zoom zoom
|
Thumbelina uživajte na sončku, dokler lahko. Pri nas na žalost že dežuje. Spet bomo cel dan not. Pa upam, da z Matevžem ne bo nič hujšega. Še to sem ti pozabila napisat. Beje, da komisija podaljšanja porodniške ne odobri, če se na papir napiše, da prosi za podaljšanje porodniške,a mpak je baje treba napisat samo diagnoze in se na podlagi diagnoz odločajo kako in kaj. Ker so baje to vsi na ful izkoriščali, tako da je sedaj tak dogovor.
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 12.1.2008 9:40:46
|
|
|
|
Mojca B
|
počitnic4e: z Gajem smo hodili že od začetka na Rab. Septembra smo bili prvič na Krku in se nam je full dopadlo. In gremo letos tudi... mal ste me s tolo Tunizijo in temi variantami zdivjale...ma bomo pogledali. nas je prišel APP/4 +TT za 10 dni 530 EUR. Ja drago ampak plaža 20 m od bajte, mali je lahk sam sem pa tja skakal, voda super, plaža kamenčki, da se lahk otroci igrajo...men je blo fenomenalno...zdajle bom mal pobrskala, če ne pa kr Krk rezervirala..
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 12.1.2008 10:12:06
|
|
|
|
smotka lonib
|
Mojčca! a si vse gostilne izropala? da ne boš cel dan sedela s šalico kofetka kot tale
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 12.1.2008 10:19:25
|
|
|
|
hariba
|
Midve z Zojo sva že bili na kratkem sprehodu. pri nas je pa toplo ampak kar oblčano, no malce poskuša sonček prodreti skoti oblake. Meni je pa Tunizija ful zanimiva, samo z malimi otroki se ne da hodit na oglede, pa ni sence borovcev kakor v Sredozemlju. Je pa na plaži mivka in slamnate strehice za senco. Ima pa vsak hotel svoj bazen in tudi animacijo za otroke in odrasle. Samo na bazen se lahko tudi v Celju kopam. Smo pa bili v Tuniziji, ko je imel Žiga 4 leta, Denis pa 1. Pa že enkrat prej sva bila z možem, ko še nisva imela otrok.Moj zelo navija za Tunizijo jaz pa bolj za Črno goro. V Budvi je čudovito za male in velike otroke. Fajn plaža, prireditve, lepo igrišče, luna park...Bomo že nekaj našli imamo še čas. Zdaj bo pa treba it kmalu po Žigata na trening.
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 12.1.2008 11:39:44
|
|
|
|
Kaštrun
|
no, pri nas je pa dež, tko da pošljite malo sonca še na gorenjsko. drugače je bila pa danes pri nas noč čisto na glavo. Lučka je sicer zaspala že 10 do 19ih ampak se je potem zbujala skoraj na pol ure. imela je vročino (37.9°C - v ušesu) tako da je skoz neki stokala ali pa jokala. potem je ob ene 23ih spila še preostanek flaše (predno je zaspala je samo 90 ml popila, potem pa še 120 ml). potem je zaspala do ene pol 4ih in je bila čisto prešvicana, mokra, tako da sem jo preoblekla, pa polulana, da je bila plenica eno tono težka. je pa mela vročino 38.9°C zjutraj je vročina potem padla na 37.6, ampak je tamala čisto gotova. čisto mirna, prej sva American Idol gledale, pa je sedela pol ure nepremično in poslušala ko so peli no, zdej pa že več kot pol ure spi.
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 12.1.2008 11:41:15
|
|
|
|
taška30
|
Jutro, kava popita, Julija je že odspala 1.rundo 25 minut , ati in Manca sta šla na tržnico, dežuje. No, vsaj megle ni, že to je uspeh zadnjih dni. Pa 8st. imamo. Lepo soboto vam želim, se še kaj beremo. Thumbelina, se ne boš nič pohvalila?
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 12.1.2008 11:43:48
|
|
|
|
mojčca
|
Oj Joj, mene pa danes ful boli glava. Pa da ne boste mislile, da od pijače. Ne, sem pila čaj . Ne upam piti, potem pa v avto (zaradi svoje varnosti in zaradi policajev). Sem pa spet ful prehlajena, pa moj tudi, no, pa Manca. Edino Matic se še kar drži (no, iz noska mu tudi teče, amapk ni tako hudo). Pa še celo noč nisem mogla spati, ker imam zamašen nos. Domov sem prišla ob pol enih, potem pa do dveh gledala na uro. Otroka pa sta spala celo noč . Morje: otok Pag, kamp Straško, kampiranje. Tja hodiva midva že od kar sva skupaj in je super. Otroka sta zunaj 24ur/dan in zelo, zelo uživata. Tudi spala sta lani oba cele noči in sploh ni bilo problema (kljub temu, da je bil dan kampa in je bil ponoči ognjemet, ju sploh ni ganilo). Je pa res, da je malo več dela na začetku, da postaviš šotor, samo potem pa je 2 do 3 tedne uživanja (letos močno dvomim, če bom dobila tri tedne dopusta). Grem pripraviti malico za Manco in Matica, pa vas pozneje preberem do konca. STe pa imele včeraj kar pestro in vam tale besede f u k povzroča kar nekaj težav.
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 12.1.2008 11:47:24
|
|
|
|
mojčca
|
Nina, upam, da ti Lučka ne bo kaj zbolela in da ima vročino od zobkov. A pri vas tudi dežuje, pri nas tudi . Taška, če imate pa 8 stopinj, potem pa hitro ven, na sveži zrak in na dež. Manca in ati si sedajle polnita zunaj baterija, da potem, ko se vrneta domov ne bo dolgčas. No, me sploh ne skrbi, da bi ti bilo od Manci dolgčas. Thumbelina, no, kako je bilo včeraj zvečer????????????? Predvidevam da tako dobro, da sploh nimaš toliko moči, da bi nam poročala. Ja, vemo kaj smo, babe firbčne .
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 12.1.2008 13:32:51
|
|
|
|
hariba
|
ffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 12.1.2008 13:39:24
|
|
|
|
thumbelina
|
M a d o n a ste firbčne babe. Blo je faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajn, tako da sva šla spat šele okrog polnoči, kar je za naju zelo pozno, k sva oba zaspaneta... Detajlov vam pa ne mislim izdat, ker se boste vse imele preveč faaaaaaaaaaaaaaaaaaajn in bo tale čvek na RR proapdel in padel na 30. stran . Ampak priznajte ste mi fouš, a ne... No niste mi pa fouš našega malega, ker je mulček že cel dan z vročino, sicer mu nič ne fali, smrkav je tolik kot ponavadi, iz nosu mi nič ne teče, sam mal ma notr zabasano, malo bolj je siten, slini se na kubik, lahko bi bilo od zob...Pa tako luštno je zunaj, midva pa noter...
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 12.1.2008 13:47:10
|
|
|
|
smotka lonib
|
hojla! Hariba! A so tvoji otroci tole naklofal. NinaF! Upam, da se Lučka čimprej pozdravi. Thumbelina! Tudi tvojemu želim, da se pozdravita. Naši Zali pa še zmeraj ven teče ampak že bolj gosto in rumeno-zeleno. Vsaj vročine ni imela. Ponoči je spet stokala . Ob 06.00 uri sem jo pa kr k mojemu dala, ker sem bla tok utrujena, da nisem več mogla. Sem pa čutila, da me vleče za lase. Vreme: Zala je prejle spala samo 10 minut, pol jo je pa telefon zbudu. Sem mislila, da bo zdejle spala pa kr noče. Moj je lepo zaspal na kavču, jest pa z zalo okoli hodim. Sem jo kr Nejcu zdejle dala, da naj jo vsaj 5 minut malo nese, ker mi bojo roke odpadle. Bom šla pa tud jest malo vodoravno, ko bo zaspala, pa še telefon bom odklopila, da ne bo spet . Moram nehat, ker me že potrebujejo. Zala še zmeraj ne spi.
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 12.1.2008 13:49:03
|
|
|
|
thumbelina
|
Ja pišuka, spet ena runda smrklja al kaj. Vsi počasi zbolevamo, oziroma naši otroci. Lonib, pocajtajte se, pa pucat nos, da nau tole zeleno šlo na ušesa. Jaz se zelenega smrklja bojim kot hudič križa.
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 12.1.2008 14:18:48
|
|
|
|
*piškotek*
|
Pozdravljene moje čvekice, nimam nič časa brat za nazaj kaj ste pisale, samo toliko da se vam malo javim. Naša noč je bila super, tudi z zdarvjem zaenkrat nimamo problemov, je mala tečka ker mu raste 6 zobek, drugače je pa kul. Dopoldan sem rihtala cunje, kuhala kosilo (naš je danes za spremembo pojedel veliko ), malo pospravljala,... Sedaj pa šibam, dobimo obiske in se javim kaj zvečer. Bolanči pozdravite se čimprej! PA-PA
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 12.1.2008 14:55:25
|
|
|
|
tinkibinki79
|
Živjo punce! Ma danes je en tak čuden dan... brez veze. Malo sončka, potem rosi, pa megla... Kr neki... No Aljaž je danes zelooo priden, kot da bi vedel da mamica to potrebuje... Doma imam namreč eno veliko s...nje... Gre za stvar izpred cca 2 let (malo manj), ampak boli ful... Ne bom vam o tem morila, ker vam lahko pokvarim prelep vikend. Tolažim se da imam najboljšega sinka na celem svetu. itaks em verjetn jaz kriva da se tako počutim... Bom drugič kaj več.. Ne morem, ker jokam in komaj še stojim. Ma pa moj srečo, da je oče mojga otroka... Samo tolk... Danes sem Aljažu poskusila dati solato zrave kosila... joj kake face je pokal... Ni nič pojedu...Je pa res pravi sonček in tudi sadje spet je... Sicer kašice hipp, ki so kar naenkrat boljše kot moje pretlačeno sadje... Bom počasi končala, ker se moram spraviti skup... Gremo na en rojstni dan in si moram nadeti en nasmešek...Brez veze... Lep vikend želim vsem aprilčicam in aprilčkom. Čao...
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 12.1.2008 15:01:52
|
|
|
|
taška30
|
Tinkibinki , sicer nimam pojma za kaj gre, ampak drži se, saj bo bolje. Ej, res je en hecen dan. Mi se prekladamo sem in tja, otroci so v bistvu pridni, ampak men je še to preveč , a bom sploh še kdaj lahko celo popoldne ležala ko krava na kavču in buljila TV, tako kot včasih? Bom, ja, čez ene 10 let. No ja, saj ni tako hudo. Ko se Juli zbudi, bomo šli na en krog, bom prec malo boljše volje.
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 12.1.2008 15:07:40
|
|
|
|
smotka lonib
|
Tinkibinki79! Sej dons je res tak čuden dan. jest že vem, da me bo čez par dni obiskala teta meta s krvavca in sem pol zaradi tega slabe volje. Če te kaj muči, ti se kar izkašljaj. Ni fajn, da v sebi držiš, ker se pol še bolj žreš in si nervozna. Zaradi svojim težav ne boš nobenemu pokvarila vikenda, sej zato pa smo tukaj, da se izkašljamo in ena drugo potolažimo., Zala je končno prejle zaspala. jest pa namesto, da bi šla vodoravno sem šla lepo . Mojčca! Kakšen lekadol ali pa aspirin vzemi, pa bo bolje. Še bolje pa bo, če boš šla kam v miren kotiče počivat, kar pa najbrž ne bo izvedljivo, ali pa se motim. čao!
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 12.1.2008 16:30:54
|
|
|
|
smotka lonib
|
kje pa ste vse? a ste šle vse gledat smučarijo?
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 12.1.2008 16:59:45
|
|
|
|
taška30
|
IZVIRNO SPOROČILO: taška30 Ko se Juli zbudi, bomo šli na en krog, bom prec malo boljše volje. Evo, smo nazaj, ampak ni bil krog, temveč le pol kroga - za naju z Manco. Smrkljica mi ni hotela dat roke na pločniku in je kr tekala naprej, mimo pa dirkali avti po cesti meter stran. Jo 2x opozorim, potem pa vprašam A greva kar takoj domov? In pravi :ja. Sej ni takoj poštekala kaj jo je doletelo. No, jo primem za roko in sva se obrnili in šli nazaj. Ko je pokapirala, je pa navijala glasno sireno do doma Babiiiiii, kje si moja babiiiiiiii!!!! , ampak hodila pa je. Moj in Juli sta pa še zunaj. Ko se pomiri, bova imeli en vzgojen pogovor.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejoRaziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?