taška30
|
Dober večer, že spite? Vidim nove slikice pod imenom , lepo, lepo, samo ne jih prepogosto menjat zdaj, ko ste se naučile, jaz se namreč tako navadim na te slikice in uporabnika kar prepoznam po tem, Lonib me jezi, ker non stop menja. Plenice: Pampers Baby dry št.4, zaenkrat sem jih zasledila le v Mulerju. So enake kvalitete kot Active fit (vsaj za moje pojme), ampak cenejše. Druge so mi vse predebele ali pretrde, to me ful moti, s prepuščanjem nismo imeli nikoli problemov. Valika: glede plazenja po tleh. Si sploh ne predstavljam, kako to zgleda pri vas. Kje jo imaš potem cel dan, na postelji? Mi imamo povsod parket, v dnevni sobi pa še en ogromen tepih, pa je skos na tleh. Oblečena je v body z dolgimi, bombažne žabice in še ene tanjše hlače (trenirka) in tanke nogavičke. Pa je ves čas topla, tudi v rokice. Če imate bolj hladno, jo pa dvojno obleci, veš kako bo vesela, da bo lahko raziskovala naokoli. Thumbelina: a že kej dogaja, a a a? Ko sem pa tole prebrala: IZVIRNO SPOROČILO: thumbelina jaz sem tukaj ampamk,iiiiiiiiiiiii iiiiiii , pa rajš ne povem kaj mi je bila prva misel. Nič z Matevžem v zvezi. Pisanje: pa razložte mi prosim, kako sploh lahko pišete z otrokom v naročju, meni je to 'mišn imposibl', ker je takoj na tipkovnici, pa še zvija se mi ful, bi mi še dol padla, ko bi jo le z eno roko držala. Mi je pa danes Julija že 3x ugasnila (restartirala) računalnik. priplazi se do une škatle in pritisne na tisti mali gumbe za restart. Mi na svoj način pove, naj se spokam iz računalnika. NinaF, zaradi 'vročine' se ne sekiraj, sploh merjeno v ušesu, sem ravno zadnjič pri P brala eno brošurico o vročini, pa baje v ušesu do 37,6st. sploh ni vročina. Sploh pa je pri otrocih to zelo pogost in povsem normalen pojav, da imajo malo čez 37,0. Če se bo kaj zares kuhalo, bo bolj narasla in tam tudi ostala. Vročina se zbija (pravi moj P) nad 38,5 ali celo nad 39, če se otrok dobro počuti in če ni nagnjen k vročinskim krčem. Zvečer mu daš svečko, da se čez noč spočije. Drugače se pa resnično ne bat vročine, tudi visoke ne, ker ni nevarna. Pač kar se ima za skuhat, naj se skuha, vročina pri tem le pomaga. Jaz se tega kar držim.
|