Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 11.1.2008 16:33:10
|
|
|
|
Anonimen
|
hojla! aischa - sem se kar namantrala zraven, kljub tvojim navodilom - matr sem en štor zoom-zoom - sem se nasmejala tvojemu starejšemu (juhca v bideju) - oprosti, saj vem, da pa tebi to ni bilo niti najmanj smešno... hariba - dobro da je z žigatovimi očmi vse OK - no, vsaj to piškotek - fajn reši na faxu. pa super, kako ti to nejc spi, ko ga predeneš iz avta v posteljo. meni se namreč vedno zbudi. pa četudi zaspi v avtu in spi samo 5 minut - kar se sicer zelo zelo redko zgodi... plenice - tudi jaz sedaj pri lari uporabljam hoferjeve plenice. so čist ok. no, pri evi pa še hoferja nismo imeli, pa sem uporabljala tudi lumpijeve. sedaj pa čist nič ne hodim v mercator - mi je nekak anti naša eva je sedaj popoldan, ko sem jo prisilila, da je pojedla malo juhce, spet bruhala, ima tudi rahlo vročino - tak da jaz se po vsej verjetnosti odpovedujem srečanja tokrat
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 11.1.2008 16:34:10
|
|
|
|
mojčca
|
Hariba, zvezdice ti je naredilo zato oz. cenzurirali so te, ker si napisala namesto ful besedo f u k. Sem dala presledek, da ne bi bilo še pri meni zvezdic. Kako sem to opazila - šla sem na tvoje sporočilo, dala sem citiraj in se vidi. Poskusi.
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 11.1.2008 16:42:09
|
|
|
|
Anonimen
|
ej, pa to sem vas že vedno hotela vprašati, pa vedno pozabim: jaz recimo ne dajem naše male na tla - se mi zdi, da so tla mrzla, ker imamo parket. no, imam tudi en tepih v dnevni sobi, in pa one puzle za po tleh - tam še nekak gre. ampak ko ve razlagate, da vam nataknejo vse kote, torej plazijo vsepovsod in ne samo po recimo tepihu in puzlih - a se ne prehladijo. ker jaz sem jo zadnič v spalnici dala malo na parket in ko sem jo dvignila, je imela tako mrzel trebušček. ker midve se recimo grema kar na veliko posteljo kotat in tam pač delama akrobacije - razen seveda plazenja na kolenih - to nama še vedno ne šteka
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 11.1.2008 16:44:23
|
|
|
|
thumbelina
|
MOjčca, kok lepo da ti name misliš. Saj sem o tem tudi sama razmišljala, samo moram zdaj počakat da dobim od te razvojne papir za podaljšanje, potem grem pa takoj drugam, najbrž nekam v LJubljano. Pri meni je malo problem, ker imam do Ljubljane, ki mi je najbližja 40 minut, Kranj 1 h 15 min. Tako da je malo hudir tole. Ampak bom šla v akcijo takoj ko dobim papir. Evo zdajle sem si natočila pri kosilu čašo rujnega. HIk hik, ne saj se hecam, ampak se mi tok fino zdi, da ga lahk ruknem, ker mulček ne mara več mamičionega mleka... Nič grem jaz z otroki na obisk k mojim staršem. Se tipkamo zvečer. Ampak bo bolj bogo, ker imam nekaj posebnega v mislih za mojega možeka....
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 11.1.2008 16:47:10
|
|
|
|
Anonimen
|
še nekaj: jaz sem opazila pri moji lari, da je ful napredovala - za božičeka je dobila eno tako rožico od tomy-ja, ki se sestavi v stolp, in potem not vržež kroglico, in ko se spodaj prikotali ven zaigra - in tako lepo vzame kroglico in jo vrže v ta stolp - ima tudi one obroče, ki se natikajo. ona sicer raje jemlje dol, kot pa natika, tako da jaz komaj utegnem nazaj devat - posnemanje - sta se zadnjič z evo skupaj kopale , in ji je eva napihnila kao eno plastično igračko za v vodo, ki je bila malo pomečkana od tega, ko sem iztiskala ven vodo. in lara vzame ta isto igračo in tudi začne pihati - sicer ne v luknjico, ampak v uhelj - ampak se je točno videlo, da posnema evo
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 11.1.2008 16:56:36
|
|
|
|
Anonimen
|
sem se danes malo potrudila in sem naredila albume - geslo pa itak že imate
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 11.1.2008 17:47:15
|
|
|
|
smotka lonib
|
Mojčca! hvala za kavico, je ful pasala, ker od 04.00 zjutraj pa do 07.30 nismo skoraj nič pali . naša je prejle spala ampak samo 20 min, ker je pol telefon zvonu in je zbudi Zalo in mene. sem se odločila, da ne bom šla likat ampak malo zadremat, ker mi že nekaj mesecev ni ratalo oziroma sem zmeraj takrat likala ali pa po bajti pospravljala. pri nas tud .
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 11.1.2008 17:47:35
|
|
|
|
Anonimen
|
na tv slo 1 je spet tista oddaja o dojenčkih - če katero zanima
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 11.1.2008 18:51:09
|
|
|
|
hariba
|
valika Da bi zoja se el po deki ali puzlah plazila ni šans je takoj drugod. Kaj pa vem prehladila se emnda od tega še ni ali pa tudi. V kopalnico jo ne pustim, ker so hladne, bolj pa še zato, da ne bi kako čistilo ali pa prašek v rokah imela. Po laminatu pa se z veseljem. Verjetno pa kake bacile z rokami v usta nese, zo mislim, da bolj kot prehlad. Sem pa mnenja, da otrok mora imeti dovolj velik prostor za raziskovanje in gibanje, zato je pri tem ne omejujem, bi se ji pa verjetno zmešalo, če bi jo. Od puzl je pa krogce v usta dajala. plenice Kupujem v Lidlu. Včasih premoči ob straneh, ampak mislim, da je zato bolj krivo Zojino brcanje in obračanje, pol pa je plenica postrani, ker kadar je pri miru, če ima kako novo igračo, takrat pa ne premoči. Zanimivo a ne? Bom pa Lumpi tudi sprobala za foro. Zdaj grem pa Zoji čokolino nardit.
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 11.1.2008 18:53:31
|
|
|
|
smotka lonib
|
hojla! a ni dons tak čudn dan. tale dež mi prov dan pokvari. Mojčca! včeraj sem skoraj umrla od smeha. de kej dobrga napiš, da bomo dobre volje in se bom lahko jest spet do solz nasmejala. kje pa ste vse?
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 11.1.2008 19:05:06
|
|
|
|
thumbelina
|
jaz sem tukaj ampamk,iiiiiiiiiiiii iiiiiii
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 11.1.2008 19:05:38
|
|
|
|
thumbelina
|
tole je matevž napisal tko da jaz zdajle ne morem klepetat ker kr grabi potipkovnici čakamda gresta spat
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 11.1.2008 19:23:43
|
|
|
|
smotka lonib
|
IZVIRNO SPOROČILO: thumbelina tole je matevž napisal tko da jaz zdajle ne morem klepetat ker kr grabi potipkovnici čakamda gresta spat včasi je pa res težko pisat, pa naše otročke v rokah držat. naša je pa zdejle spet kakala . kdaj bo šla pa spat, pa ne vem .
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 11.1.2008 20:01:14
|
|
|
|
Kaštrun
|
IZVIRNO SPOROČILO: hariba Ne vem kaj mi je zvezdice nardilo, saj nisem nič takega napisala mogoče si napisala **** in ne ful
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 11.1.2008 20:01:46
|
|
|
|
Kaštrun
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaF IZVIRNO SPOROČILO: hariba Ne vem kaj mi je zvezdice nardilo, saj nisem nič takega napisala mogoče si napisala **** in ne ful no evo. tole si napisala **** (še mene je cenzuriralo)
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 11.1.2008 20:02:38
|
|
|
|
Kaštrun
|
HAHA ne morem napisat torej. f kot frača u kot ura in k kot korenje
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 11.1.2008 20:04:38
|
|
|
|
mojčca
|
Lahko napišeš takole glej f u k
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 11.1.2008 20:08:14
|
|
|
|
Kaštrun
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca Lahko napišeš takole glej f u k matr kolk f u k a
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 11.1.2008 20:13:44
|
|
|
|
smotka lonib
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaF IZVIRNO SPOROČILO: mojčca Lahko napišeš takole glej f u k matr kolk f u k a
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 11.1.2008 20:16:30
|
|
|
|
mojčca
|
IZVIRNO SPOROČILO: lonib IZVIRNO SPOROČILO: NinaF IZVIRNO SPOROČILO: mojčca Lahko napišeš takole glej f u k matr kolk f u k a Punce, joj kolk ste pokvarjene zadnje čase.
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 11.1.2008 20:17:57
|
|
|
|
mojčca
|
Mislim, da je že zadnji čas, da dam spati še Manco, Matic itak že spi in grem. Dost mam vsega, grem ven, med ljudi. Pridne bodite, pa po pameti, prosim.
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 11.1.2008 20:20:41
|
|
|
|
Kaštrun
|
danes je zjutraj prišla mami že ob pol 7ih k nama, ker sva šla v LJ (igor v službo, jaz pa tudi v službo ampak samo mal pogledat, pa poklepetat) in je Lučka spala do pol 8ih (pa včeraj od pol 19ih) v službi je kar nekaj sprememb vendar so to spremembe na boljše baje so/bomo punce manj obremenjene, tako da ni take panike. delala bom še vedno za isto sodnico, tako da je tudi to zakon. po eni strani komaj čakam, po drugi pa - ko pomislim, da bom doma okoli 17ih - pa ne preveč. sploh če pomislim, da gre Lučka že ob 19ih spat. potem sem šla še v Šiškov MC in zagonila Lučkinih 40€ ki jih je dobila pri možu v službi. skratka dan je bil kar super. vročina evo, naša Lučka ima že en teden vročino okoli 37.2°C (merjeno v ušesu). včasih pade, včasih naraste, vendar je več kot 38°C še ni imela. kdaj se zbija vročina? je pa fora da ne vem al bo zbolela, al samo zato, ker ji zgoraj levo in desno spet poganjata dva zobka naenkrat (se pravi da ji rasteta zgornji dvojki). teta evo, prišla je... po 41ih dneh!!! koza album sem dala ene par fotk iz tega tedna v album. tokrat brez gesla.
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 11.1.2008 20:23:56
|
|
|
|
smotka lonib
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca IZVIRNO SPOROČILO: lonib IZVIRNO SPOROČILO: NinaF IZVIRNO SPOROČILO: mojčca Lahko napišeš takole glej f u k matr kolk f u k a Punce, joj kolk ste pokvarjene zadnje čase. joj, jest ne vem od koga sem se nalezla te pokvarjenosti.
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 11.1.2008 20:30:32
|
|
|
|
thumbelina
|
Babe nehajte o tem **** u, da se vas nau še kej prjelo. Pol pa vidiš k sploh nau treba v službo, ampak bomo kr odprle novo temo .... Zdaj pa nekaj resnejšega DOPUST - jaz sem že zdaj čist morska in sem malo gledala cene za apartmaje in me je na rit vrglo. Pa ti Hrvatjeniso normalni. To je vse, kar je kolkor toliko kulturnega izgleda od 500 evrov v sezoni. Vam povem da grem rajš v Grčijo pa mam še futrnotr vključen, no malo več bi prišlo, sam vseen...
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 11.1.2008 20:34:42
|
|
|
|
thumbelina
|
no men je pa cenzuriral, pa sem delala presledke
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Generacija Beta je prispelaLeto 2025 označuje začetek nove generacije. Preprosto povedano, generacija Beta zajema tiste, ki se bodo rodili med leto...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?