Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 10.1.2008 21:17:48
|
|
|
|
smotka lonib
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca Kar se tiče tehničnega, itak, da sem šla skozi in da je bilo vse ok. Ja, serviser dober opravi svojo nalogo. Sem pa rekla G, če mi malo skrajša nitko pri mireni, pa je rekel, koga moti?????????????? Ga jaz pogledam, v smeh pa pravim: ja mojga. Pa me gleda, pa rečem, ja partnerja moti, ne soseda, da ne bo pomote . Je rekel, da je nitka že tako minimalna, da mi jo lahko skrajša za pol centimetra, če pa bo še to motilo mojega, potem pa ......................... (uporabi domišljijo). NO, predlagam oz. rekel, mi je tudi, da naj delam keglove vaje, pa sem mu lepo povedala, da na kegla kar pozabim. Bom začela, samo ne danes, jutri. najbolje je, da si tisto nitko nalimaš na kanal z sekundnim limom . Ene 5 let bo ziher držal.
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 10.1.2008 21:17:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca IZVIRNO SPOROČILO: valika IZVIRNO SPOROČILO: mojčca IZVIRNO SPOROČILO: thumbelina HI hi, lonib, se spomniš ko je rekla,d a če pogrne na testu, bomoral mož na delo in prepucat kanale, tako da lahko da sta že šla v akcijo Nisva šla v akcijo, ker ga ni doma. Moram pa povedati, da smo včeraj imeli obiske, ja, sosed je bil na obisku. a si ogleduje teren Teren je že ogledan . hahahahahahahahaahhahahahahahahahahaha - to se je sedaj smejal moj hahahahahahahahahahhahahahahhahahahahha - to pa še sedaj jaz
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 10.1.2008 21:21:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca Me cel dan ni bilo tukaj gor, sedaj pa sem v 10 minutah vse nadoknadila. Ima moj čisto prav, ko pravi, da sem gobčna 100/uro. Ja tko je to. Sej bi bla tiho, pa ne morem biti. Se spomnim, ko sem še hodila k tabornikom, sem delala eno joj, kako se že reče, recimo, da sem delala eno nalogo, kjer sem morala biti 24ur čisto tiho in brez hrane. Joj, kako se je moj brat smejal. OK, brez hrane se že da potrpeti, samo tiho biti. Potem sem pa še padla kot sem dolga in široka. Se je moj brat smejal na veliko in mi rekel, da sem se mu kar zasmilila, da je točno videl, kako bi z veseljem otresala jezik, pa sem mogla biti . Ko pa je enkrat minilo 24 ur, potem pa se je kar usulo iz mene in sem govorila in govorila in govorila. joj, jaz ne bi mogla 24 ur brez hrane??????? no, brez govora še nekak, brez hrane pa niiiiiiiiiiiiikoli viš kak smo si različni in kaj te je potem odgnalo od tabornikov???? 24 urni molk
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 10.1.2008 21:23:11
|
|
|
|
smotka lonib
|
Jest bom počasi šla v akcijo, pa nimam nobenga soseda na obisku (tud nobenga pametnega ni), me pa moj že čaka, ker je včeraj akcija odpadla, ker sem pač jest že .
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 10.1.2008 21:40:43
|
|
|
|
mojčca
|
Valika, saj se sploh ne spomnim točno, kaj me je odgnalo od tabornikov. Ups, sem se spomnila. Včasih so tabornike imeli v sosednji vasi, potem pa so to stavbo podrli in naredili gasilski dom. NO, sedaj pa sem pri gasilkah, ampak v domači vasi. Šla pa sem med gasilke samo zaradi žurov. Je pa res, od kar imam Matica, ne hodim več, pa tudi ostale prijateljice so lansko leto dobile in smo gasilce kar zanemarile.
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 10.1.2008 21:41:32
|
|
|
|
janca77
|
Samo še lahko noč vam voščim in čim več - jest bi pa me je poleg viroze obiskala še .Za . Tilen že lepo spi, moj je pa pred TV, jest pa tle pred . Čim manj ustajanja čez noč in se oglasim jutri.
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 10.1.2008 21:42:20
|
|
|
|
*piškotek*
|
No, evo še mene. Mali spi že od 19.45, jaz še nekaj cunje rihtam, mal bom tle z vami, tako da dolgčas mi ne bo Zdeja pa že tudi mene boli trebuh od smejanja! Pri nas je tudi računalnik prižgan cel dan - od zjutraj takoj ko se zbudim, pa zvečer ga ponavadi jaz ugasnem ko grem spat (zadnje čase hodim še za mojim spat - ponavadi je bilo obratno pri nas ) Mojčca: ti pa res hitro vse nadoknadiš za nazaj, včasih še mal za naprej. Čestitam za opravljeni tehnični pregled. No, potem če si resno mislila za srečanje sem tudi jaz za!!!! Zdej moramo samo počakat štajerke (ki očitno rabijo veliiiiiiikkkkooooooooo več časa da se zmenijo za kavico kakor me ) da določijo dan in uro. Če se pa mislijo predolgo obirat, potem pa najbolje da kar mi dorečemo, pa ma da pridejo takrat na srečanje, a ne? Slike s rečanja - ja mene res ni na nobeni, ker je Mojčca na začetku slikala in je še tista edina na kateri sem vsa meglena ratala. Takoda je zaradi tega nisem dala gor. Če jo pa imate željo vseeno videt, pa ni problem, vam jo prilimam, da ne bo kera mislila da se skrivam Tinkibinki79: hvala za recept - bom mu probala te kumare tudi jaz enkrat narest, pa bomo videli Lonib: a spet greš v akcijo ? Super sta in uživajtaaaaaaa! Pri nas je pa kar suša
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 10.1.2008 21:43:28
|
|
|
|
mojčca
|
IZVIRNO SPOROČILO: lonib Jest bom počasi šla v akcijo, pa nimam nobenga soseda na obisku (tud nobenga pametnega ni), me pa moj že čaka, ker je včeraj akcija odpadla, ker sem pač jest že . Lonib, vama sem pa kar fovš, saj sta non stop v akciji, no, kar veliko časa. Izjema je, kadar ti spiš, ali pa kadar tvoj pregloboko pogleda v kozarec in izgleda takole . Lonib, ti si kar privošči, go Lonib, go Lonib, go Lonib .
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 10.1.2008 21:46:23
|
|
|
|
mojčca
|
Janca, potrpi par dni kar se tiče . Veš, kako bo potem luštno. Nočko
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 10.1.2008 21:48:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca Je pa res, od kar imam Matica, ne hodim več, pa tudi ostale prijateljice so lansko leto dobile in smo gasilce kar zanemarile. glavno da nisi enega gasilca zanemarila
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 10.1.2008 21:50:59
|
|
|
|
mojčca
|
Za vse, ki ste gledale slikice iz srečanja. Da ne bo kakšna mislila, da je naš Matic tako majhen (na tisti sliki, kje sta Matic in Nejc slikana v bazenu z žogicami). Nejc od Piškotka je goljufal in je sedel na celem kupu žogic, našemu pa sem jaz izpod riti spravila vse žogica stran in je lepo pošteno sedel na tleh. Sem pa kot majhen otrok, takoj vse zašpecam, jst sem pa toži baba .
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 10.1.2008 21:52:57
|
|
|
|
mojčca
|
IZVIRNO SPOROČILO: valika IZVIRNO SPOROČILO: mojčca Je pa res, od kar imam Matica, ne hodim več, pa tudi ostale prijateljice so lansko leto dobile in smo gasilce kar zanemarile. glavno da nisi enega gasilca zanemarila V našem društvu toliko gasilcev, jaz pa ga grem iskati v sosednje društvo. Če pa povem čisto po pravici, sem ga pa spoznala v pizzeriji -me je prijateljica, ki se nisva videli že ful dolgov peljala tja na pijačo in bila je ljubezen na drugi pogleda. Ja, v prvo me ni dobro pogledal, moški pač.
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 10.1.2008 21:54:05
|
|
|
|
Anonimen
|
takolele , jaz se tudi odpravljam spat nočko vsem
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 10.1.2008 21:54:26
|
|
|
|
mojčca
|
A veste, katera pesem mi gre non stop po glavi: bog ne daj da bi crknil računalnik, bog ne daj (ja, sem si naredila priredbo ).
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 10.1.2008 21:54:58
|
|
|
|
mojčca
|
IZVIRNO SPOROČILO: valika takolele , jaz se tudi odpravljam spat nočko vsem Nočko, pa sladke sanje.
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 10.1.2008 21:55:58
|
|
|
|
mojčca
|
Jaz grem pa pred televizijo gledati Na kraju zločina.
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 10.1.2008 21:57:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca IZVIRNO SPOROČILO: valika IZVIRNO SPOROČILO: mojčca Je pa res, od kar imam Matica, ne hodim več, pa tudi ostale prijateljice so lansko leto dobile in smo gasilce kar zanemarile. glavno da nisi enega gasilca zanemarila V našem društvu toliko gasilcev, jaz pa ga grem iskati v sosednje društvo. Če pa povem čisto po pravici, sem ga pa spoznala v pizzeriji -me je prijateljica, ki se nisva videli že ful dolgov peljala tja na pijačo in bila je ljubezen na drugi pogleda. Ja, v prvo me ni dobro pogledal, moški pač. dobro, da je v drugo dobro pogledal, če ne pa bi menda hodila tja na pize in na pize in na pize, da bi pogledal tretjič pa četrtič in enkrat bi pa že palilo
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 10.1.2008 21:59:37
|
|
|
|
thumbelina
|
Matr lonib, vidva sta pa pridna. pri nas nas ob osmih zvečer še nekaj drži, pol pa pridejo vse vrste izgovorov, smo zmatrani, pa dober film na Tv, danes smo jedli fižol , ipd.... Skratka naše povprečje je ene 2x na teden tako da je bolj bogo tole naše muckanje...
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 10.1.2008 21:59:54
|
|
|
|
Anonimen
|
sedaj pa res grem...... NOČKO IN SLADKE SANJE VSEM ŠE ENKRAT
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 10.1.2008 22:14:33
|
|
|
|
Kaštrun
|
IZVIRNO SPOROČILO: thumbelina Matr lonib, vidva sta pa pridna. pri nas nas ob osmih zvečer še nekaj drži, pol pa pridejo vse vrste izgovorov, smo zmatrani, pa dober film na Tv, danes smo jedli fižol , ipd.... Skratka naše povprečje je ene 2x na teden tako da je bolj bogo tole naše muckanje... a smo mi skupi doma??? včasih prav molim, da bi v bajti kej crknil, da bi poj mogoče večkrat
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 10.1.2008 22:19:04
|
|
|
|
Kaštrun
|
sicer sem pa glih iz pečice vzela kruh, mal prej sem pa še makove naredila. so kr dobre (kretenka sem že 4 pojedla . pa zmeri ko sem sita si rečem: prek***ta baba, a se ti ne moreš zadržat???!!! no, poj k si sit že ni več kej za jambrat) mi je pa Lučka tako nerodno danes padla, da je s spodnjimi zobki (ki so full ostri) podrajsala dol kožo na zgornji ustnici (nekje na sredi ko pride tisti hribček) in ji je malo tekla kri. matr, mi je kar slabo ratal. no, potem je pa nehalo tečt, se je pa videlo, da ni nič prebito le koža je šla mal dol. je pa imela v roku 2 min tako natečeno zg. ustnico, da se ji zobki sploh niso videli smotka. ampak ji itak ne bi mogla preprečit padca, ker je blo to ko je puzala, pa ji je rokica zadaj ostala (zabremzala). drugače mojega ni doma, ker še dela, jaz pa ne morem pod tuš ker Lučka spi na postelji in čuvam, da ne bo dol padla. se je že 4x zbudila, pa mal zapoje, pa mal pojamra... kr neki!! tko, grem lulat...
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 10.1.2008 22:21:34
|
|
|
|
*piškotek*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca Za vse, ki ste gledale slikice iz srečanja. Da ne bo kakšna mislila, da je naš Matic tako majhen (na tisti sliki, kje sta Matic in Nejc slikana v bazenu z žogicami). Nejc od Piškotka je goljufal in je sedel na celem kupu žogic, našemu pa sem jaz izpod riti spravila vse žogica stran in je lepo pošteno sedel na tleh. Sem pa kot majhen otrok, takoj vse zašpecam, jst sem pa toži baba . No, Mojčca, saj bomo kmalu videli prave mere, ko bomo imeli pregled pri pediatru Kdaj ga imata vidva z Maticem? Midva ga imava 22.1. - no in potem se bo videlo, kdo sedi na žogicah in kdo ne
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 10.1.2008 22:28:09
|
|
|
|
*piškotek*
|
NinaF: ja bogica tvoja Lučka, to je moral biti jok. Še dobro res da si ni prebila ali še kaj hujšega, ko so ti zobki res tako ostri kot britvica. Pa pridna si s to peko, da se ti le da. Jaz sem ves čas govorila, da ko bom na svojem bom pa res ful pekla, torte, piškotke, peciva,... Ja itak. Pa sem na svojem že od oktobra leta 2006, pa sem skupaj spravila ravno eno rolado in eno čudno pecivo. Na začetku sem imela izgovor, da se težje prepogibam zaradi nosečniškega trebuha, sedaj imam pa izgovor, da še kosila včasih nimam časa skuhat, kaj šele da bi kaj pekla. Mislim, saj mi je kar nerodno, res.
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 10.1.2008 22:35:20
|
|
|
|
thumbelina
|
jA TE PRESEKANE USTNICE IZGLEDAJO GROZNO, SO OTROCI POL KOT KAKŠNI RACMANI. JAZ KO SEM TO PRI HČERKI PRVIČ VIDLA SEM BLA ČIST PAF IN SEM SKOR K DOHTARJU LETELA. pOTEM SE PA NAVaDIŠ, KER JE TEGA ŠE MNOGO MNOGO. Skratka, nočem se slišat pametna, itak da ti je vedno ko se otrok udari hudo, ampak se kr malo navadiš. Jaz pri tadrugem sploh večne paničarim. Sem se že navadila, da ko pade ali se udari obrnem na hec in pol ni tud ene solzice. Hčerka je bila in je še vedno tako štorasta,d a se je sposobna sredi ravnega tako zložit po tleh, da misliš da se ne bo nikoli več pobrala. Imam prav enposnetek, ko je bila stara 1 leto, glih shodila je in smo ji metali eno žogico po sobi, ona jo je pa hodila iskat. In je žogica ušla pod mizo, ona je gledala sam žogico, mize pa ne in je kr letela, dokler je ni ustavil rob mize in se je dobesedno odbila od mize stran in padla direkt na rito. ampak ker jo je tista žogica tok matrala, se je sam mal počohala po čelu in plezala po žogico naprej .
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 10.1.2008 22:36:31
|
|
|
|
thumbelina
|
Nč jaz grem zdaj pa v posteljo. Dost je blo tele kište. LAHKO NOČ pa lepe sanje. naš se je že 1x zbudil do zdajle, bomo videli kako bo ponoči...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Čestitke in verzi ob rojstvuKaj napisati v voščilnico staršem, ki so preliti z ljubeznijo do novorojenčka? Da bo pisanje lažje, smo zbrali najlepše ...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?