zoom zoom
|
Jaz se še nisem odločila, kaj ji bom danes naredila za kosilo, zato je prej namesto kosila dobila malico in bo kasnjeje namesto malice dobilakosilo. Ampak res nimam nobene ideje,kaj naj naredim (za vse, ne samo za njo). Mi2 tudi nisva poročena, ampak samo zato ker se jaz nočem, me je že ene 3x vprašal, pa sem mu nazadnje rekla, da se bom poročila, če me bo peljal na kakšne tropske otoke (to pa se ne bo zgodilo prav kmalu, če sploh kdaj). Tudi meni je čist mimo, da bi se oblekla v belo obleko, ker se tudi sicer oblačim bolj športno in ne elagantno. Nazadnje sem bila v obleki na maturancu, pa sem se počutla ful smotan, pa takoj ko smo odplesali sem si čevlje preobula v bularje in bila v buarjih in oblečena v obleko (hahaha). Mi je tudi sicer čudno hodit na poroke, ker potem vsi sprašujejo, kdaj se bosta pa vi2 poročila. Sicer so mi neveste ful všeč, ko so oblečene v belo,samo sama pa ne bi bila. Kar se pa priimkov tiče je sicer zoprno, ker se predstaviš s svojim za otroka, ki sepiše drugače. Ampak se navadiš. Tudi slikce Nine in Lonib so zelo lušne, še posebej ČB pri nini in s slinčkom. Pranje: perem vse skupaj, s tem da sem od kar smo 4-je začela ločevat na bleo, svetlo in temno pisano. Imam pa 3-5 strojev na teden. Za moje pojme zelo veliko. Uporabljam pa tudi mehčalec, ker sušim na stojalu in ne v sušilcu in če ne bi bilo mehčalca bi bile cunje zelo trde. Uspavanje in flaška: bom 2x poskusila, če bo hotela, ker bi jo res rada odvadila, da mora nekdo z njo it spat. Se mi zdi to manjše zlo, ker potem lahko bp odvadiš (vsaj starejšega smo). Še to, prej sem vas brala in jo imela zraven na tleh in kar naenkrat se prime za moje hlače in se hoče dvignit, pa ni bila dovolj močna in se spusti in pde nazaj direkt na galvo. Je potem fl jokala. Zdej moram pa končat, ker se oglaša-
|